Super klantvriendelijk!

Kon bij jullie 3 beren voor de hond bestellen in mijn voorkeurskleur. Geweldig, maar de voorraad was niet voldoende. Door jullie direct bijbesteld en volgens afspraak geleverd! Echt geweldig, dank jullie wel!!

Alles prima!

Alles prima verlopen, goede service en snelle verzending. Dankuwel!

Makkelijk bestellen en snelle leverfing

Hondenvoer besteld en een dag later geleverd, overzichtelijke site en goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling!

Ik bestel hier al jaren...een super winkel met veel keus en vanaf een mooi bedrag geen verzendkosten...Ik ben en blijf klant

Prima, snelle levering

Ik koop mijn kattenvoer bij de goedkoopste aanbieder en dat wisselt steeds. Dit keer was Petfooddiscount de goedkoopste en hun levering was snel en wat besteld was.

Altijd snel verzonden en keurig ingepakt!

Zeer klantvriendelijk

Fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk. Mocht er iets niet leverbaar zijn, dan neemt men direct contact op voor een alternatief. Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf en bijbehorende webshop. Absoluut aan te bevelen!

Netjes en op tijd

Altijd vriendelijk bij vragen en op tijd

goede snelle service, goed prijs

helemaal niets op aan te merken

Zeer betrouwbare winkel .

Beste online winkel van Nederland . Niet alleen als het goed gaat maar ook als er een probleem is , minstens zo belangrijk . Ga zo door , diepe kniebuiging . Groet M.Huart

Snel, betrouwbaar en goedkoop

Zeer goed al maanden

Ik ben al maanden klant en heb nog steeds geen slechte erïïvaring

Heel fijne winkel!

Ik bestel altijd online en dat klopt altijd.

Altijd fijn en kwaliteit!

Altijd goed geholpen, snelle en deskundige verzending. Communicatief vaardig en klantvriendelijk.

Zoals altijd, snelle afhandeling,en nette snelle verzending

Zoals altijd snelle afhandeling en nette en snelle verzending Alles top geregeld Wij bevelen het iedereen aan

heel snel en goed !

heel snel en goed !

Snelle levering! Ik zo lief dat jullie er altijd een snack bij stoppen.

het komt zelden voor dat de brok voor mijn hond met voedselallergie niet geleverd kan wor

het is nog nooit voor gekomen, dat de brok voor mijn hond met voedselallergie niet geleverd kan worden en ook nog voor een schappelijke prijs...dat is heel betrouwbaar...er zijn weinig alternatieven voor haar dus ik en mijn hond zijn er erg blij mee

Weeruitstekend

Herbestelling weer prima geregeld.

Zeer goed assortiment en fijne service!

Fijne en goed artikelen, snelle levering, duidelijke site. En super goede service!

Snel en goed(koop)

Snel en goed(koop)

Zeer tevreden!

Naar volle tevredenheid al meerdere keren hier besteld. Verliep vlot en netjes. Snelle levering en leuke prijzen! Ik ben tevreden

Snelle en correcter service

Groot aanbod, correcte prijs, goede service

Altijd snel en goede service. Goede communicatie

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen