Snel en goed(koop)

Snel en goed(koop)

Zeer tevreden!

Naar volle tevredenheid al meerdere keren hier besteld. Verliep vlot en netjes. Snelle levering en leuke prijzen! Ik ben tevreden

Snelle en correcter service

Groot aanbod, correcte prijs, goede service

Altijd snel en goede service. Goede communicatie

Betrouwbare leverancier

Bestellingen worden altijd snel en correct afgewerkt. Binnen twee werkdagen heb ik altijd het voer voor mijn huisdier correct en volledig in huis.

Al vele jaren klant (20 + jaar). Inmiddels al sinds ruim 10 jaar woonachtig in Oost Nl en ik bestel nog steeds bij Van Noord. Super service, goed advies en altijd op tijd met de levering. Chapeau team Petfooddiscount. Ik wens jullie een top 2024 in goede gezondheid!!

Ik weet dat ik mijn bestelling altijd op tijd ontvang daarom ben ik niet bang dat mijn hond zonder voer komt te zitten. En er zit altijd een kleine verrassing bij. Echt een top winkel

Wij zijn en blijven vaste klant. Snelle levering en altijd een extraatje. Bovendien spaar je voor korting op een volgende bestelling.

Fijne dierenwinkel

Goede communicatie en altijd uitstekend advies!

Ik bestel hier al een aantal jaren eten voor onze hond en twee katten. Vaak al de volgende dag geleverd. Top!

Altijd goede service!

Ik kom zeker al 20 jaar bij van Noord, de mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en ze hebben een hele grote collectie.

Deskundig personeel

Goed advies bij alle vragen, snelle levering bij online bestellingen.

Prima bedrijf

Prima bedrijf

Top bedrijf

Snelle levering. Goede prijs. Geen klachten.

Altijd snelle bezorging, uitgebreid assortiment en een kleine attentie meegestuurd.

Uitstekende website

Goede website, degelijke prijzen en snelle levering

Altijd netjes en op tijd geleverd

Na bestelling altijd netjes en op tijd geleverd, prima verpakt

Mijn ervaring

Mijn ervaring is geweldig, wordt op tijd alles voorbereid en snel bezorgd.

Snel en goed

Goede service snelle verzending Fijn dat je een pakketpunt kunt kiezen en dat DPD niet wordt gebruikt

TOP!!

Veel artikelen op voorraad, aardige mensen: wanneer je een vraag hebt krijg je van kennis getuigend antwoord, en levering van bestellingen is heel erg snel!

Zeer goede service!!!

Ik dacht dat het kattenluik wat ik had gekocht defect was. (Bleek niet zo te zijn) . Ze gingen direct voor me aan de slag en retourneren en geld terug geen probleem.

Perfect!

Prima prijs, snelle verzending, alles klopt.

Snelle levering, goed contact

Inmiddels twee keer hier iets besteld. Eén keer was er wat mis met een van de microchip voerbakken. Hier snel reactie op gehad omtrent met wie ik contact op kon nemen. Laatst RVS bakjes besteld voor dezelfde voerbakken, ook deze waren weer super snel bezorgd.

Schnelle Lieferung und gute Preise!

Schnelle Lieferung und gute Preise!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Oude Karselaan 15