Snelle afhandeling van bestelling

Tijdig besteld de volgende dag in huis, metbalrijd een kleinigheidje extra

Prima website

Prima website snelle levering

Snelle en nette bezorging.

Goede producten en goede service.

Dierenvoeding voor een fijne prijs

Bestellen is eenvoudig en je wordt attent gemaakt op prijsvoordelen.

Toppers

Goede sortering van ziwipeak en een mooie prijs. Ook voor de kat en super service incl snelle bezorging.

Besteld, bevestigd, geleverd binnen 24 h!!

Na herbestelling (handige functie in de webshop), betaald, direct een bevestiging ontvangen, verzendbevestiging ontvangen en binnen 24 h producten in huis.

Conform afspraak

Prettig

Super snelle levering

Hallo allemaal, mijn bestelling bestond uit een zak Darf brokken van 15 kilo welke ik s'avonds rond 22.00 uur online bestelde. Ik ging er vanuit dat ik deze pas 3 of 4 werkdagen zou ontvangen wat tegenwoordig het nieuwe normaal is qua levering en transport. De volgende middag werd mij bestelling al geleverd. Wat mij betreft verdiend Petfooddiscount daar al een pluim voor. Hartelijke groet, Angelique

Super snelle levering

Zoals het hoort. Snelle levering en altijd op voorraad. Voor de hond altijd wat extra lekkers erbij

Goede prijs, snelle levering, topservice!

Zoals gewoonlijk, altijd snel geleverd tegen de laagste kosten.

Snelle verzending

Koop hier vaak mijn honden voer. Altijd super snel geleverd. Top!

Alles is overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Alles gaat goed, Je krijgt er altijd iets gratis bij.

De beste

Goeie service, alles te verkrijgen voor mijn hond, altijd mijn bestelling op tijd geleverd

Ik kan niks anders zeggen blij met deze winkel snelle levering en een extra snoepje erbij voor de honden een dikke 10

Beste dieren speciaalzaak!

Zoals altijd TOP.

Goede kwaliteit voer voor dieren en goede en snelle levering

15 kilo voer wordt keurig thuis bezorgd. Netjes verpakt en er wordt ook nog iets lekkers voor onze hond erbij gestopt.

Prima service na blunder PostNL

Door blunder van PostNL werden mijn pakketten door onduidelijke reden geweigerd. Petfooddiscount heeft hier actief op gereageerd en mijn probleem opgelost! Top!

Heel betrouwbaar!

Er wordt gehandeld zoals wordt beloofd - echt prettig in deze tijd!!!

helemaal prima!

makkelijk bestellen, snelle levering, altijd leuk om er iets extra's bij te krijgen. Ook het sparen van punten vind ik leuk.

Snel en goed

Snelle en goede levering. Goede prijs kwaliteit

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ik koop dit product nu al voor de derde keer. Hond doet het er super op. Kan dit product ook nergens voor deze prijs kopen. Super levering ook.

Super sevice en een snelle levering

Was 1ste keer. Snelle levering zelfs op zaterdag Email gestuurd met vraag en werd ook snel en duidelijk beantwoord. Vanaf nu elke maand.

Super tevreden

Super makkelijke site en prijs is goedkoop

Snelle goede service

Bij van Noord hebben ze veel kennis over dierenvoeding. Online bestellingen worden snel geleverd tegen scherpe prijzen.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen