Snelle goede service

Bij van Noord hebben ze veel kennis over dierenvoeding. Online bestellingen worden snel geleverd tegen scherpe prijzen.

Binnen 1 dag geleverd. Ruim aanbod.

TOP

Overzichtelijke website, vandaag besteld..morgen in huis!

levert altijd snel en is redelijk voordelig

koop graag mijn hondenbrokjes hier

Offering exactly what we need for our dog at a comparable price and quick delivery

Top service en heel snel

Bedankt

Zeer goede service.

Alles wordt keurig op tijd en goed geregeld.

Leveringsdag zie je voor je bestelling en dat klopt dan ook. Grote keuze; heel gemakkelijk te bestellen; alles perfect.

altijd heel fijn en proffesioneel geholpen

hier is de klant en dier nog steeds koning! worden altijd heel fijn geholpen en er wordt met je meegedacht. ben al jaren klant en de honden en wij zijn heel tevreden!

Fijne discount!

Super snelle levering. Altijd een extra snoepje erbij voor onze hond. Top!

Het was er heel snel!

Tevreden

Ze antwoorden zeer snel op je vragen hebt, ze volgen alles goed op.

Ongelooflijk kundige en klantvriendelijke mensen

Of je nu online bestelt of langskomt in Amstelveen, je wordt altijd super vriendelijk behandeld. Medewerkers zijn kundig en weten je goed te adviseren. Producten zijn veelal op voorraad en prijzen zijn niet hoog.

Grenzeloos bedrijf

Hele fijne service. Geen moeite teveel. Kunnen heel wat bedrijven een oiorbeeld aan nemen

geweldig

Prima prijs en kwaliteit is top, heerlijk thuisbezorgt geen gesjouw met zware voerzakken, echt relaxt en voordelig,aanrader

Zeer snelle levering

All great!

Super fast and reliable!

erg goed

vriendelijke klantenservice, goed product voor redelijke prijs.....super snelle levering!

Snelle accurate levering

Groot assortiment. Snelle levering.

in een woord TOP

altijd goed verzorgd en op tijd

Super zoals altijd

Producten goed en snel geleverd

Fijne zaak

Altijd netjes op tijd, bestel nu al een tijdje het voer hier en heb nooit klachten!

Al jaren heel tevreden!

Al jaren bestel ik het hondenvoer bij van Noord. Altijd snelle levering, goede prijs, een welkom extraatje voor de honden (ze staan altijd als eersten bij de doos) en een leuk spaarprogramma.

Supersnelle en correcte levering

Vandaag besteld, morgen geleverd

Uitstekende producten en levering .

Bestellingen worden afgeleverd zoals beloofd is, altijd op tijd en de producten zijn keurig verpakt

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen