Snelle levering, goeie producten

Aardige en kundige personeelsleden

eukanuba rothweilers

Top kwaliteit, snelle levering

Betrouwbaar

Snelle leveringen. Ben al jaren een tevreden klant

Goed!

Wij zijn al ruim 10 jaar klant. Wat ons betreft de beste dieren speciaalzaak!

Besteld en dag erna werd het al geleverd! Alles is top. Een aanbeveling.

Snelle levering en mooie prijs

Heel klantvriendelijk

Goede communicatie en kennis van zaken.

snel en overzichtelijke website

snel en overzichtelijke website

Zoals altijd zeer goede producten

Ben al jaren klant en wordt nog echt als koning(in) behandeld. Superfijne website en zeer goede producten. Snelle levering en als er iets niet op voorraad is dan zonder probleem geld terug!!

Love this Petfooddiscount

Renske vers vlees en de vers blikje vind Ziggy, heerlijk, goede prijs snelle levering en leuk dat er altijd wat lekkers voor hondje bij zit.

Zeer voorbeeldige professionele service. Zeer klantvriendelijk en service gericht.

Zeer vriendelijk en professioneel Ik had hier 5 stuks spuitbussen besteld, waarvan 1 spuitbus geen druk had. Ze deden totaal niet moeilijk en wilde meteen een nieuwe spuitbus opsturen of crediteren . Ik heb vervolgens nog 3 spuitbussen nabesteld, en deze hebben ze zonder verzendkosten opgestuurd.

De beste service ooit, bestellen en direct geleverd!

De beste service ooit, bestellen en direct geleverd!

Super snelle levering

Altijd correcte levering.

Vlotte levering en goed verzorgd

Goede prijs, helemaal goed

Prettige en snelle service!

Vriendelijke en accurate bezorging van de bestelde produkten. Hoge kwaliteit van de peodukten zelf…

Snelheid van leveren en prijs zijn toppie!

Voor 16.30 besteld en om 7.45 op de stoep staan om te leveren. En dat voor een goede prijs. Zit in de verpakking ook nog kauwbotjes als verrassing meegeleverd. De hond is er blij mee, maar wij als koper helemaal. Echt toppie en vooral zo doorgaan!

Prima prijs en snelle bezorging

Tot nu toe prima ervaringen met petfood discount

Goede producten en snelle service

Altijd vlot met verzenden of als ik vier kom halen wordt het voor mij in mijn auto gelegd. Mooie winkel, overzichtelijk en goede producten.

Eenvoudig bestellen

Eenvoudig bestellen en op tijd en snel geleverd

Prima bedrijf

Prima bedrijf, simpel bestellen, prijs-kwaliteit verhouding prima, correct en snel geleverd.

geweldig

lekker makkelijk. vanuit mijn stoel bestellen en met 2 dagen op de stoep. super

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en de prijs is goedkoper tegenover andere verkopers en snelle levering En wat ook leuk is je kunt nog sparen voor korting

Perfecte service

Denken mee als er een leveringsprobleem is, zijn altijd op tijd, goed verpakt, een leuk en veilig extraatje bij elke bestelling.

Top product, levering

Goed werkende webshop, goede levering . Alles goed