snelle goede levering

Snel geleverd en prima voer.

Servicegericht

Tip top in orde Mocht iets niet leverbaar zijn dan nemen zij zo snel mogelijk contact op En wordt er gelijk een alertenatief geboden Ze denken een paar stappen vooruit Dit is de service die bijzonder is geworden

Goeie aanbieding en snelle levering

Duidelijke site. Goede aanbieding. Snel geleverd.

Snelle levering , goede service en kwaliteit

Snelle levering en wel de grote zakken hondenvoer 17kg wat je in de winkel niet meer kunt krijgen.

Goed product

Fijn bedrijf

zeergoed

ik ben zeer tevreden prijs kwaliteit vriendelijk , als ik iets vraag zijn deze mensen correct en bestelling is rap verstuurd dus 10op10

positief

prijs, kwaliteit en levering, alles is ok !

Goede klanten service .

Had probleempje met pakket post.nl en zaak waar ik meestal word naar toegestuurd…. Netjes opgelost .

besteld en de volgende dag binnen

niet veel meer aan toe te voegen,zeer attent bedrijf

Snelle levering, altijd iets extra's erbij

Snelle levering en altijd iets extra's erbij voor mijn hond (snoepjes en zakje natvoer), super tevreden, je spaart ook nog punten voor korting.

Website is goed en overzichtelijk. Snelle levering van de bestelde producten!

Prima levering

Goed verpakt. Mooie aanbieding.

Goede snelle levering

Makkelijke site en snelle nette levering. Prijzen zijn netjes en vaak goedkoper san elders. Ik zou het zeker aanraden.

Al wat jaren klant en nog steeds fijne en goede service en top bezorgd!

Goed product, stevig verpakt en snel geleverd.

Goed en snel

Goed en snel

Prima voeding en keurig op tijd geleverd

Hele goede ervaring en er zit altijd iets lekkers extra bij voor de hond

Snelle levering en goede producten

Mijn bestellingen worden snel geleverd. Er worden ook altijd extra lekkere snackjes toegevoegd, en als er nieuwe producten zijn krijg je soms ook een product om te testen. Mocht een product niet op voorraad zijn, zoeken ze contact en proberen daar een gepaste oplossing voor een vinden. Ik ben super tevreden!

Zeer aan te raden!

Goede produkten tegen goede prijzen. Zeer vriendelijke klantenservice en produkten worden goed ingepakt bij verzending.

Gewoon top!

Simpel voer te bestellen en we worden van begin tot bezorging op de hoogte gehouden

perfect!

top service

Al jaren klant, goed is goed

Tevreden over assortiment en leveringen altijd goed

Fijne goede en snelle service

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen