Pluspunten

Snelle en juiste levering.

Pluspunten

Snelle levering. Fijn dat je ook proef zakjes krijgt van andere producten.

Jammer dat de prijzen op de website zonder btw zijn deze wordt er aan Hendrik pas bij geteld.

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, scherpe prijs.

Tijdje geleden mijn eerste bestelling ontvangen, wil een paar verbeterpuntjes aangeven. De zak hondenvoer zat in een te ruime doos, door het heen en weer schuiven tijdens het vervoer was het doosje schapenvet helemaal geplet. Mijn tip: kleinere doos of de overgebleven ruimte opvullen met luchtkussentjes, ook zou het handig zijn om er kunstoffen bandjes omheen te trekken. Zou het pakket een stuk beter te hanteren zijn.

Pluspunten

Snelle accurate levering met trace bij Post.nl.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, verstand van zaken, prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom regelmatig in de winkel, maar bestel ook vaak via de website. Sinds er wordt bezorgd via Post NL zijn de bezorgtijden veel betrouwbaarder.

* In een enkel geval staat op de website dat een bepaald artikel nog op voorraad is. Na bestelling blijkt dan dat dit toch niet het geval is. Je wordt dan weliswaar netjes gebeld of je een vervangend artikel wilt of dat het geld teruggestort moet worden, maar het zou handiger zijn als het meteen op de website duidelijk wordt dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. * Bij de bestelling via de website krijg ik altijd wat proefzakjes. Dat is leuk, maar het zijn wel altijd dezelfde. Het zou nog leuker zijn om hier wat mee af te wisselen. Zowel met proefzakjes als met een ander leuk speeltje/hebbedingetje. Een aantal jaar geleden kreeg je in de winkel altijd wel iets leuks mee (bij een grote bestelling zoals ik altijd heb), dat is de laatste tijd veel minder wat ik jammer vindt. Het zou leuk zijn als het eigenlijk niet uitmaakt of je in de winkel of via de website koopt, maar dat er altijd een leuke verrassing bijzit. Bij een kleinere bestelling misschien een kleiner dingetje dan bij een grotere bestelling.

Pluspunten

Keurige snelle en correcte afhandeling bestellingen, Vriendelijk en behulpvaardig personeel zowel in de winkel als via internet. Niet goed geld terug ,ook als U alleen maar denkt dat het niet goed is. Helpen mee met uw dier op de juiste wijze te behandelen ,met speeltjes,benodigdheden en voer.Zeer goede adviezen.

proberen nog goedkoper te gaan leveren en de huidige standaard te behouden

Pluspunten

Goede prijs

Pluspunten

Snelle levering vriendelijk personeel aan de telefoon

Pluspunten

Snel, goed en betrouwbaar en natuurlijk zeer scherpe prijzen.

Pluspunten

Pluspunten

De scherpe prijzen, top!

Als deze prijzen van ecostyle (12 kg adult en junior) zo blijven, blijf ik bestellen, heel blij mee!

Pluspunten

Snelle levering nette service vriendelijk hulpzaam

Pluspunten

Snelle levering en goedkoopste

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke opsomming productcategoriën en producten

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goede prijs! Snelle service

geen

Pluspunten

Snelle levering. Groot assortiment. Altijd een extraatje bij de bestelling.

Eerder gedane bestelling online kunnen aanpassen.

Pluspunten

Snel, niet duur en vrijwel altijd voorradig

Punten systeem zichtbaar na inloggen.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen