Snelle en goed verzorgde verzending

Snelle levering, goed verpakt. Krijg bij mijn bestelling van Farmfood brokken standaard een gratis freshmenu van Farmfood. Ook zit er altijd een extraatje bij, soms hondensnacks, soms een promotie verpakking van een nieuw product. Toen ik een keer een probleem had met de levering door PostNL en daar nul op het rekest kreeg, heb ik hierover contact opgenomen met de klantenservice van Petfooddiscount. Mijn ervaring is dat PostNL weinig tot niks doet voor particulieren, maar ze zijn wel gevoelig voor klachten van hun zakelijke contacten. Op mijn verzoek heeft Petfooddiscount toen contact opgenomen met PostNL over deze kwestie en het probleem werd toen aangepakt. Dus ook de klantenservice is fantastisch.

Altijd snel en goed geregeld

Overzichtelijke website waar ik alles voor een goede prijs vindt

Goedkoop en snel

Levert de volgende dag tegen concurrerende prijzen.

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Mijn bestelling snel geleverd en vriendelijke klantenservice

petfood discount is klasse voor elke klasse

altijd snelle levering en goed verpakt

alles perfect

klein probleempje met postnl gehad door Melissa opgelost weer een tevreden Klant erbij

Gevonden wat ik zocht

Snelle afhandeling bestelling

Snel duidelijk en behulpsaam

Hele goede producten, top service

Al jarenlang bestel ik bij petfooddiscount en altijd staan ze klaar voor advies.

Solide webshop

Tot nu klopte bij elke bestelling alles. Nette prijzen, goede verpakking, correcte levering etc. Niets op aan te merken.

Snel, goed, vriendelijk en meedenkend. Gewoon Top

Bestelling eenvoudig, levering snel en correct.

Door herhaalbestellingen is het bestellen eenvoudig voor de vaste bestellingen. Extra's zijn simpel toe te voegen. Leveringen worden correct uitgevoerd.

Emmer was onderweg gaan lekken ,kreeg daarna direct een nieuwe toegestuurd

Gewoon een prima!! bedrijf

Simpel bestellen, snel en correct geleverd. Goede prijsstelling. Gewoon een heel fijn bedrijf

Goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs en snelle levering!

Erg blij met de klantvriendelijk oplossing

4 jaar geleden een surefeed voorautomaat gekocht. Deze had mankementen. Na contact met surefeed bleek het een mankement in de motor te zijn. Helaas was de garantieperiode voorbij. Deze is 3 jaar. Jan van Petdiscount bood mij €35 korting aan als ik een nieuwe bij hen kocht. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Een dag na de bestelling had ik m al binnen. Hele fijne klantenservice zo.

Zoals altijd: prima!

Zie boven

Alleen post nl vindt ik tegenwoordig minder

alles op voorraad ,snel geleverd en mooie aanbiedingen

Aanbod met kwaliteit voeding is groot , en tegen goede prijs verkrijgbaar . En snel geleverd met postnl dus nooit schade aan de pakketten ,

Bestelling snel verwerkt, helaas veranderde PostNL willekeurig het afleveradres ten gunste van een servicepunt, waardoor ik en niet de bezorger het pakket moest dragen. Het zou fijn zijn als je de pakketdienst kon kiezen. PostNL zou dan de allerlaatste keuze zijn.

Snelle levering en leuk dat je er een kleinigheidje bij krijgt.

Heel tevreden over Van Noord Dierenvoeders!

Altijd op tijd en netjes geleverd. Kan er letterlijk op bouwen! Super service!

Amazing as always!

Very good service, good quality food, and fast delivery.

snelle bezorging

snelle bezorging

Snelle levering en uitstekende service.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen