Via een link direct de order plaatsen. Gaat zonder problemen

Snel en keurig geleverd!

Na bestelling zijn de artikelen snel en netjes binnen!

Prima zaak

Bestellingen komen altijd goed aan

een betrouwbaar bedrijf en een snelle levering

betrouwbaar

Bestel hier al jarenlang hondenvoer. Zit altijd iets extra bij voor de hond. En iedere bestelling wordt snel geleverd.

Op tijd en kwaliteit, prijstechnisch concurrend

Snelle service goede prijs / kwaliteit

Superrrr

Kwaliteit en snelle levering

Goed prijs voor topvoer. Wordt altijd snel geleverd

Snelle levering en goedkoop ! Zal in de toekomst zeker nog vaker bestellen

Erg goed!

Zeer scherp geprijsde Orijen brokken en snel geleverd.

zeer goed

Echt een dieren winkel waar de klant nog koning is vriendelijk personeel en goed advies en de zware dingen worden door een medewerker in je auto gelegd

Goede kwaliteit voor, geen reactie vraag verkeerd bestelde ziwi hondenbrokken kan omruilen.

Bestelde producten zijn goed. Fijn dat deze er altijd snel zijn. Soms gedeukte blikjes ziwi natvoer honden. Betrouwbaar tot op heden. Zie hieronder. Geen idee hoe ik verkeerd besteld product kan omruilen. Ik krijg helaas geen respons op mijn mail in deze. Aanbeveling is nu eigenlijk voor mij een ? Ander zou ik zeker meer sterren invullen.

Toujours très bien

Dommage de ne pas avoir le bon prix sur l'Acana Grass Fed Lamb, ce qui m'éviterait de l'acheter chez Zoomalia en France

Makkelijk online bestellen en snelle levering

Gemakkelijk online de benodigde spullen te bestellen. En de volgende dag al in huis.

Al jaren zeer tevreden

Zij zijn de beste!!

Hondenvoer is een stuk goedkoper dan bij andere winkels en ook nog eens supersnel en gratis bezorgd:)

Snelle en zeer correcte levering

Zeer correct en kleine attentie werd zeer op prijs gesteld

Hoe het hoort en zeer weinigen doen!

De prijs, de kwaliteit van verpakken en de telefonische service toen men een fout vermoedde zijn geweldig en ondanks de vele jaren ervaring onovertroffen! Erg goed bedrijf, dat service werkelijk met kapitale letters schrijft!

Altijd vriendelijk en correct. Bedankt.

Snelle en goede service.

Altijd top kwaliteit en geleverd

Super tevreden

Prima, snelle levering

Prima ervaring, maar je spaart punten en je hebt geen idee hoe ze te gebruiken…. Jammer dat dat niet automatisch verrekend wordt bij zoveel punten….

Snelle dienstverlening en warme band met KNGF Geleidehonden!

Als Puppypleeggezin kwamen we via het KNGF in contact met van Noord’s Dierenvoeders. Onze pup bleek qua karakter uiteindelijk nét niet geschikt om daadwerkelijk tot hulphond te worden opgeleid en is bij ons gebleven. Wij genieten elke dag van onze - met ondersteuning van KNGF Geleidehonden zeer goed opgevoede - hond. Het voer waarop hij het zo goed doet en zijn favorietje speeltje (de Kong Twist apporteerring, die hij als pup op dierendag van het KNGF in onze brievenbus kreeg) blijven we als het bijna op- of zoek is bij Van Noord bestellen. De prijsstelling is scherp en het toesturen gaat zeer vlot; helemaal niets op af te dingen dus. En die warme band die ze met KNGF Geleidehonden hebben, de goede doelen organisatie welke wij een warm hart toe dragen, dat is voor ons nog een extra goede reden…

Eerlijke prijzen

Gebruikersvriendelijke website, goederen goed verpakt en snelle levering.

Ze komen altijd hun afspraken na en leveren een geweldige service

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen