Gewoon top!

Hondenvoer Altijd snelle levering en iets extra’s erbij. Spaarsysteem echt fijn!

Kan niet beter

Alles netjes verzorgd Pakket netjes verpakt en op tijd bezorgt

Fantastisch wat een service

Ik zat met een probleem qua levering van de bestelde artikelen. En dit is zo geweldig opgelost, meedenken en extra energie erin gestoken door de medewerkers! En grandioos!!

Geweldig, accuraat.

Van A t/m Z uitstekend verzorgd.

Mijn bestelling werd goed afgehandeld en snel geleverd.

Prima webshop

Voldoende keus, redelijke prijzen

TOP

Makkelijk bestellen, goed verpakt, snelle service.

Precies wat ik zocht en ook goedkoop

Ik zocht verleng stukken voor de tunnel van de Huisdierluik van SureFlap. Op voorraad en meteen verzonden. Top!

Blijft geweldig!

Vriendelijk contact en geweldige service.

Prijzen zijn okay en de levering gaat vlekkeloos! Ik ben al jaren een tevreden klant.

Easy and efficient

So easy to order pet food, great range of products, speedy delivery. Super happy!

Aanrader, betrouwbaar, snel en goed

Trouwe klant van deze betrouwbare leverancier

Uitstekende service

Goede prijs, snelle en verzorgde levering

Fijn en snelle levering

Zoals een gewoonte begint: bestelling online snel , keurig verpakt met kleine proefjes erbij

Aanrader !

Snel geleverd en goede producten. Dank!

Fast delivery.

Recommended by my vet. Fast service. Good product.

altijd TOP

Mijn bestelling altijd keurig geleverd met leuke kleine snoepjes voor de hond als extra.

Nog steeds

Koop hier regelmatig Orijen, Go native voer en Primeval, wat ik leuk vindt is dat je spaart voor korting. Service is top, mails met vragen worden snel beantwoord. Bedankt en zeker een aanrader. Gr Carmen

Altijd prima levering

Altijd prima levering, snel en juist geleverd

Geweldige service

Mijn hond gebruikt Farmfood, en daar is lastig aan te komen. Via Petsfood krijg ik niet alleen snel de brokken geleverd voor een mooie prijs, ik krijg er zoveel extra's bij... Voor mij echt een aanrader!

Goede producten en snelle levering!

Altijd snel geleverd en een groot aanbod. Hier terecht gekomen wegens dieetvoer voor mijn kat. En daar hebben ze ook verschillende varianten in. Top!

Altijd goed verpakt, altijd op tijd

Prettige dierenwinkel

Fijn personeel, weet waarover ze te hebben

Paar blikjes gedeukt

Normalles perfect.. nu een aantal flink gedeukte blikken bij.. gelukkig nog bruikbaar.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen