Supersnelle service, goede communicatie

Fijn bedrijf dat meedenkt. Vriendelijke communicatie.

Top kwaliteit voor een prima prijs

Prijs in mijn geval altijd lager dan elders. Verzending gaat prima, altijd op tijd.

Goede duidelijke website, snelle levering, goed product. Prima

Altyd snelle levering en een leuke attentie!

Wordt snel geleverd en er zit altijd wat lekkers bij de bestelling voor onze hond. Blij met dit bedrijf!

Snel geleverd en altijd op tijd!

Fijne service, goed advies en prettige levering

Ik bestel altijd online het voer voor mijn hond bij deze winkel. Onlangs heel prettig geholpen via de mail omdat ik advies nodig had over welk voer voor mijn hond geschikt zou kunnen zijn. Er waren wat problemen met de ontlasting. Je word serieus genomen, snel geholpen en goed geadviseerd! Een hele prettige winkel/webshop met veel aanbod en ook nog altijd korting!

snelle levering, mooie prijs

ik was heel tevreden over de snelle en correcte levering, maar nog meer van de prijs die ik betaalde. in vergelijking met andere winkels een heel degelijke prijs.

prima en snelle service

Vandaag besteld, morgen in huis! en dan nog met een verrassing voor de hond erbij! Helemaal leuk!!

Betrouwbaar

Ik bestel al jaren mijn kattenvoer bij van Noord’s dierenvoeders. De bezorging is vlot en accuraat.

Snel en correct geleverd

Snelle correcte levering Top

Echt dikke prima

Zeer snelle levering, goed verpakt.

Uitstekend!!!

Nette en snelle correcte levering ook bij vragen nette en duidelijke uitleg

Altijd een lekkere snack erbij!

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed

Zeer netjes verpakt! Vriendelijk personeel!

De artikelen waren zeer netjes verpakt en snel verzonden. Heb ook telefonisch contact gehad en ben vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan!

Alleen maar goed

Eea conform belofte + extra lekkers voor m’n hondje, die er dol op is, +zeer gunstig geprijsd

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Prima service,snelle levering.

Prima service,snelle levering.

Prima en érg snel!

Prima en érg snel

Altijd perfecte, snelle service.

Altijd een snelle en perfecte sercice.

Goede prijzen en goede service

Het was mijn eerste bestelling die goed verlopen en een reactief team waar je snel reactie van krijgt. Scherpe prijzen en service, dat wil toch iedereen !

hele snelle levering

Heb al een paar keer eten besteld voor onze hond, hele snelle levering en het wordt thuis gebracht super.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen