De bestelling was er al de volgende dag en het product is prima

Betrouwbaar en snel

De produkt keuze is zeer ruim. Alles wordt keurig verzorgd verpakt en snel verzonden. Met altijd een proefpakje en wat lekker voor de hondjes. Op vragen wordt snel gereageerd en er wordt meegedacht.

Snel en makkelijk

Ik bestel mijn kattenvoer hier en dat gaat super snel en makkelijk. 2de keer dat ik bestelde ging het nog sneller want je kan gewoon op, deze order weer bestellen en dan staat alles al in je boodschappenmandje. En binnen enkele dagen is het thuisbezorgd!

uitstekend

macho doet het heel goed met de flexadin brokjes

erg goed.

betrouwbaar en snelle levering.

Super snel geleverd!

Ik ben heel tevreden!

Komt afspraken na

Goede service, komt afspraken na. Snelle levering.

Snelle en verzorgde, klantvriendelijke levering.

Snelle, verzorgde levering en klantvriendelijk. + Een extraatje voor de hondjes, super!G

Altijd goed!

Bestel hier al jaren hondenvoer. Altijd alles keurig verzorgd en op tijd.

Makkelijk en snel

Snel besteld en snel in huis

hele fijne site met veel dieren producten

Snel en altijd nog wat lekkers voor mijn hondjes. echt ern hele fijne winkel

Alles super

Snel en Goed

Altijd een snelle en goede levering! Ik ben er blij mee!

Meedenkend

Fijn dat er soms na het plaatsen van een bestelling, toch even telefonisch contact is waarin eventuele onjuistheden worden gecheckt en besproken!

Snel en duidelijk

Altijd snelle levering en leuke attentie bij in het pakket!

Snelle en goede levering

Snel geleverd!

Al jaren bestel ik bij Petfood het voer van Orijen voor onze hond. Altijd snel geleverd (volgende dag), goed en netjes verpakt en er zitten altijd extra snoepjes voor de hond in de doos.

Goede producten en snelle service

Prijs/prestatie dik in orde!

Ik bestel al jaren alles voor kat en hond. De bestelling wordt super snel geleverd. Als een product niet voorradig is, wordt contact opgenomen.

Ik bestel altijd online , en de levering is dan de volgende dag al binnen . Wel jammer dat de extraatjes er niet meer bij zitten

Aanrader

Goede website, snelle levering, goed verpakt

zeer tevreden

We zijn zeer tevreden

Super snel en netjes ontvangen

Altijd snel en correct geleverd

Duidelijke site, veel aanbod en altijd op tijd en correct geleverd met altijd een klein presentje. Top bedrijf!

Super goede winkel

Bestelling was super snel binnen Ik ben heeeel te vreden Jullie Hebben weer een klant erbij.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen