Snelle bezorging goed verpakt en met een extraatje! TOP!

Perfect geregeld

Goed verpakt en snel verzonden

Op zaterdagavond heb ik div spullen voor mn hond en kat besteld deze werden dinsdag erna al geleverd. Kreeg op maandag de track en trace code

Hele snelle levering met altijd iets lekkers voor de honden.

Geweldig!!!!

steeds goed geholpen aan scherpe prijs

steeds goed geholpen aan scherpe prijs

Goede prijs, snelle levering

Prijs is altijd goed, levering is altijd snel. Ook zit er altijd een proefzakje kattenvoer bij m'n bestelling, dus ook 5 sterren namens m'n kat.

Blij dat we van Noord's ontdekt hebben

Ruim assortiment van kwalitatief goede producten, snelle en correcte levering. Goede prijs/kwaliteit

Zeer snelle levering.

S’middags besteld, volgende ochtend al in huis.

Bestelling netjes verpakt en leuke extra's

Voor het eerst een bestelling gedaan en alles is super goed geregeld.

Goed 10 omdat ze persoonlijk bereikbaar zijn

Goed 10 omdat ze persoonlijk bereikbaar zijn. En mijn vraag konden / wilde beantwoorden.

Snelle levering, prettig geprijsd, leuke verrassing bij bestelling

scherpe prijs en vlotte levering

Ik vond ook nog wat extra lekkers voor de honden in het pakket.

Attent, zeer goeie prijzen, betrouwbaar en snel..

Attent, vanwege xe kleine snack in de box, voor de hond, hypoallergene lam snack ook nog. De bestbrtaalbare.die we hebben kunnen vinden Snelle levering. Dus wij zijn al een hele tijd tevreden klanten.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Eerste keer besteld, goed bevallen. Zal nog wel vaker bestellen.

Prima producten

Kwalitatief goede producten voor mijn honden met veel keus

Helemaal top

Alles goed geregeld op de juiste dag bezorgd en nog 3 verassingen erbij die mijn honden erg lekker vonden Ik ga zeker weer bestellen

Als altijd correcte levering en op tijd

Ik ben al lang internet klant en vindt hier steeds de beste prijs en prima leveringen. Met bovendien de leuke spaarkaart!

Feilloos

Super snel

Fijne winkel, goede service!

Vriendelijke verkoper aan de telefoon gehad, die goede informatie gaf. Ook zijn ze goedkoper dan waar ik mijn hondenvoer normaal koop! Heb gelijk besteld, en de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen! Ik blijf hier zeker bestellen.

Altijd een snelle bezorging

Deskundig en zeer vriendelijk personeel

Zie boven

Fantastisch levering!

Heel snel geleverd, goed ingepakt! Veel goedkoper dan concurrenten! Mijn hond Lily heeft deze supplementen erg hard nodig en vind ze vrij duur dus was een aangename verrassing toen het veel goedkoper was ergens anders! Erg bedankt. Nu ook zoeken naar dog mobility plus…misschien ooit een keertje hier ook goedkoper. Erg bedankt

Zoals het hoort

Goede prijs Prima en snelle levering

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen