• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Enthousiast Snelle reactie bij bijvoorbeeld het aangeven dat iets niet helemaal werkt of loopt zoals je zou willen. Zelf bijvoorbeeld gewisseld van coach en dat was echt heel snel en goed geregeld. Hele gave hub! Helaas wat ver om er vaak heen te gaan. Vernieuwend. Mooie gedragslessen. Fijne trainingen met handige filmpjes!

Er zijn toch wel regelmatig problemen met de app, slaat voeding niet altijd goed op. Ook een hub neerzetten in Rotterdam / Zoetermeer. Zelf zou ik het ook wel leuk vinden als er eens foto´s gedeeld worden van mannen / vrouwen die niet het streven hebben naar een gespierd lichaam. Zij maken ook progressie, je ziet zeker verschil maar lopen uiteindelijk bijvoorbeeld in maat 40/42 ipv wat je nu vaak op social media voorbij ziet komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor een redelijke prijs krijg je de tools aangereikt om fitter door het leven te gaan.

Meer persoonlijk/persoonsgericht. Er kunnen in bv trainingen geen aanpassingen gedaan worden. Verder moet de app echt verder ontwikkeld worden want deze kan veel gebruiksvriendelijker en minder tijdrovend opgezet worden. Kijk voor bv het tracken naar een app als MyFitnessPal. Deze werkt veel fijner en sneller en heeft veel meer mogelijkheden. Meet and great aan her begin van je periode met je coach zou leuk zijn en geeft denk ik ook een beter beeld en band met elkaar.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik volg PBP op snapchat, handige filmpjes.! Echt heel leuk.! Bianca op Facebook vind ik ook fijn.! Ik was niet tevreden met m'n coach, dit aangegeven en werd meteen serieus opgepakt. Nu een nieuwe coach, heel blij mee!

De app heeft zeker wat verbeterpuntjes, Niet alle coaches nemen hun coachen even serieus, ik hoor hier best veel mensen over, hier zou misschien beter op gelet kunnen worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriedelijke mensen en een duidelijke missie, vissie, doelstelling. Ze hebben een duidelijke boodschap en deze zie je overal in terug, wat het een transparant bedrijf maakt.

Meer persoonlijke acties.. Je hebt je coach en dat is alles wat je van PBP hoort. Misschien is het een idee, om ook af en toe van iemand anders feedback te krijgen. Of misschien vaker te bellen met je coach..

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Coaching en resultaat

De app!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- De twee contact momenten met coach zijn goed. Dmv. evt. een expert weten zij meestal altijd het antwoord op je vraag. - Fijne sportschema's;variatie! - Duidelijke gedragslessen. - Overzichtelijke site en app.

- Ik heb het idee dat de (sport) schema's toch niet echt persoonlijk zijn. Er kunnen geen aanpassingen gedaan worden als ik dat wilt. - Ook kan ik niet apart bij elke oefening een opmerking er bij zetten. - Ik kan ook geen eten voor de VOLGENDE dag invullen. - ohja en die lessen over bordindeling etc.. (dat had ook in een les gekund hihaho) - en de app gooit mij er vaak uit wanneer ik mijn eten wil invoeren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Communicatie, als er iets mis is krijg je dit meteen op een manier te horen. Of dit een maaltje is of via Facebook. Top geregeld

Denk de enige verbeterpunten hem in de app zitten. Maar daar zijn jullie volgens mij al hard mee bezig. Dan heb ik het over het tracken van eten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Het leert je goed jezelf kennen en je eigen koers varen en niet wat werkt voor een ander. - De combinatie van alle pijlers vind ik er prettig, omdat het dan echt draait om een levensstijl en balans en niet een of ander crashdieet. - De afwisseling in schema's vind ik heerlijk.

- Soms stel ik een vraag en wordt ik doorwezen naar een andere intern contactpunt. Graag zou ik zien dat dit direct intern wordt opgepakt zodat ik niet dezelfde vraag ergens anders hoef te stellen. Ik heb bijvoorbeeld ruim een maand geleden een vraag gestuurd aan [email protected] maar hier nooit een reactie op gekregen. Vandaag ik maar weer een reminder gestuurd. - Wanneer ik filmpjes opstuur voor het beoordeling van de uitvoering van een oefening, duurt het wel een paar dagen voordat de trainers de feedback hebben gegeven. Dit zou misschien wat eerder kunnen. - Als ik in 1 lang bericht meerdere vragen stel aan mijn coach, merk ik dat er op sommige vragen niet altijd word ingegaan. Soms stel ik ze nog een keer, soms laat ik het erbij. Wel zou het prettig zijn als coaches overal op ingaan, hoe klein het ook is/lijkt. Overigens ben ik verder harstikke tevreden met mijn coach, maar er is altijd ruimte voor verbetering. - Soms komen alle social media berichten wel een beetje gemaakt over en wordt PBP wel erg "uitgemolken" en commercieel. Ik hoop dat het wel een beetje zijn authentiteit blijft behouden. - Als je PBP combineert met een andere sport, zoals ik met handbal, is het jammer dat het niet ingesteld/aangepast kan worden op 3x per week. Immers, PBP pretendeert een echt persoonlijk plan te kunnen bieden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie op mail. Prettig in toon. Ik voel me serieus genomen, ook op mijn kwetsbaarst.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede resultaten met focus op lange termijn. Werkt goed voor mij omdat ik uit mijn comfort zone wordt gehaald.

Nog even zo'n 5 hubs openen verdeeld over het land ;-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed opgeleide coaches, programma dat werkt voor mij. Mijn mindset is volledig veranderd, ik geniet van de training en vind balans in mijn voeding.

De app zou hier en daar nog wel wat verbeterd kunnen worden. En een gym in België? :)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

PBP heeft een duidelijk visie en de mensen (experts) verzameld die met behulp van theoretische onderbouwing een duidelijk en kloppend verhaal vertellen en naleven. Alle onderdelen kloppen en passen bij elkaar!

Ik heb het gevoel dat er onwijs word in gezet op groei en steeds meer mensen inspireren, wat aan de ene kant natuurlijk positief is, maar waardoor je ook vaak in eerste instantie inlevert op kwaliteit. Zijn de coaches nog instaat echt te coachen of worden ze overladen door coachees en behandelen ze alleen vraag/spoed/nood? Is er ruimte te bouwen aan een steeds beter product door feedback over de app, dienst en het product snel op te pakken? Dat zijn wat mij betreft allemaal onderdelen die naast de omvang van een bedrijf aangeven of zij succesvol zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze zijn erg enthousiast wat aanstekelijk werkt!

De app zijn nog veel verbeterpunten aan te brengen. Meer items in de lijst, wijzigingen kunnen aanbrengen na invullen maaltijd ipv overnieuw,

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het gehele concept van personalbodyplan is gewoon geweldig! Het helpt mensen om hun lifestyle te veranderen naar die lifestyle waar zezich goed bij voelen!

Geen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Pbp leert je stapsgewijs een gezond levenstijl te krijgen en te behouden waarbij eigenlijk alles mag maar met mate.. dat laatste klinkt logisch en makkelijk, maar juist dat is het lastigste om vast te houden.. pbp begeleid en coacht je hierbij.. daarnaast zijn de traingingen super, goede opbouw en wederom leerzaam. Bij alles wordt uitgelegd 'waarom' zus of zo. Het geeft je enorm veel inzicht waardoor het proces steeds leuker wordt!

De app waarin je je voeding bijhoudt kan beter, meer invoermogelijkheden en grotere database + scanner zouden fijn zijn zoals bij mfp.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

op maar gemaakt, overleg mogelijk en dagelijks overleg met je eigen coach

de app werkt vaak niet, sommige algemene informatie/uitnodigingen bereikt niet iedereen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding, super goede schema's. Ze leggen alles goed uit. Ik ben echt super tevreden

Meerdere locaties voor de 'hub' in Nederland! Zou er zo graag wat meer mee willen doen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Motiverend, breed in aanbod, duidelijk

Misschien soms iets meer contact met coach dmv vaker een telefoontje. Soms zijn er van die dingetjes en dan denk je, jammer dat ik nu niet meteen kan contacten. Ik ben eigenlijk tot nu toe erg tevreden. Vind het wel best prijzig....wil graag een vervolg gaan doen en mijn man zou ook graag willen beginnen, maar moet dan toch echt Kijken of dar haalbaar is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Persoonlijk, laag drempelig, goede sfeer, enthousiastme bij personeel wordt overgebracht op de leden, uitgebreid dokr doormeal en fvr er bij te doen

Uitbreiding in sportschool, extra locatie. Erg jammer dat je zoveel moet reizen (in mijn heval..kom uit groningen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en frequent contact met mijn coach. Trainingsprogramma is leuk en afwisselend. En heel effectief niet te vergeten.

- App/website: Het zou heel handig zijn als je het gewicht van je productinvoer kunt blijven zien. Ook zou het een enorme verbetering zijn als je je maaltijden kunt wijzigen ipv dat je hem dan volledig opnieuw moet invoeren. Ook een zoekfunctie voor de recepten mis ik in de app. - Trainingsprogramma: Series zijn niet altijd haalbaar in een drukke sportschool. Zeker niet als je daardoor meerdere apparaten bezet moet houden. - Gedragslessen zijn niet echt afgestemd op de persoon. De eerste fase had ik al doorlopen dus was niet erg van meerwaarde. - Ook vraag ik me af wat er daadwerkelijk met de items van herstel en progressie gedaan wordt. Hoor mijn coach hier nooit over. -

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettig contact, snelle reactie, duidelijk, kort en krachtige informatie voor iedereen begrijpbaar

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hele goede begeleiding door mijn coach, duidelijke en afwisselende trainingsschema's, erg goede gedragslessen

De app hapert af en toe en er zouden wel wat meer voedingsmiddelen in mogen, verder helemaal tevreden