Hi, Bedankt voor jouw feedback en beoordeling. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Groetjes Denise
Pluspunten
Enthousiast Snelle reactie bij bijvoorbeeld het aangeven dat iets niet helemaal werkt of loopt zoals je zou willen. Zelf bijvoorbeeld gewisseld van coach en dat was echt heel snel en goed geregeld. Hele gave hub! Helaas wat ver om er vaak heen te gaan. Vernieuwend. Mooie gedragslessen. Fijne trainingen met handige filmpjes!
VerbeterpuntenEr zijn toch wel regelmatig problemen met de app, slaat voeding niet altijd goed op. Ook een hub neerzetten in Rotterdam / Zoetermeer. Zelf zou ik het ook wel leuk vinden als er eens foto´s gedeeld worden van mannen / vrouwen die niet het streven hebben naar een gespierd lichaam. Zij maken ook progressie, je ziet zeker verschil maar lopen uiteindelijk bijvoorbeeld in maat 40/42 ipv wat je nu vaak op social media voorbij ziet komen.
Hi Esther, Bedankt voor jouw feedback en beoordeling. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan geef feedback. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Fijn om te horen dat je de gedragslessen en trainingen fijn vindt. Wij hopen natuurlijk nog meerdere Hubs te kunnen openen. Nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes Denise
Pluspunten
Voor een redelijke prijs krijg je de tools aangereikt om fitter door het leven te gaan.
VerbeterpuntenMeer persoonlijk/persoonsgericht. Er kunnen in bv trainingen geen aanpassingen gedaan worden. Verder moet de app echt verder ontwikkeld worden want deze kan veel gebruiksvriendelijker en minder tijdrovend opgezet worden. Kijk voor bv het tracken naar een app als MyFitnessPal. Deze werkt veel fijner en sneller en heeft veel meer mogelijkheden. Meet and great aan her begin van je periode met je coach zou leuk zijn en geeft denk ik ook een beter beeld en band met elkaar.
Hi Carla, Dank je wel voor jouw review. Leuk om te zien dat de tools die je aangereikt krijgt binnen personal Body Plan voor jou werken en je helpen om fitter te leven. Dank je wel voor je aandachtspunten. Wij werken momentele hard aan een nieuwe versie van de tracker en hopen hiermee een aantal van jou punten hiermee te kunnen oplossen. PBP blijft een online programma waardoor een meet en greet met de coach lastig is. Maar uiteraard ben je altijd van harte welkom in de Changing Life Hub om elkaar daar wellicht eens te ontmoeten! Succes nog met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Ik volg PBP op snapchat, handige filmpjes.! Echt heel leuk.! Bianca op Facebook vind ik ook fijn.! Ik was niet tevreden met m'n coach, dit aangegeven en werd meteen serieus opgepakt. Nu een nieuwe coach, heel blij mee!
VerbeterpuntenDe app heeft zeker wat verbeterpuntjes, Niet alle coaches nemen hun coachen even serieus, ik hoor hier best veel mensen over, hier zou misschien beter op gelet kunnen worden.
Hi Linda, Bedankt voor je review. Wat fijn dat ik je heb kunnen helpen. Ik wil jou natuurlijk heel veel succes wensen met jouw Personal Body Plan. De overige feedback neem ik zeker mee. Nogmaals bedankt voor de tijd die jij hebt genomen voor het schrijven van deze review. Groetjes Denise
Pluspunten
Vriedelijke mensen en een duidelijke missie, vissie, doelstelling. Ze hebben een duidelijke boodschap en deze zie je overal in terug, wat het een transparant bedrijf maakt.
VerbeterpuntenMeer persoonlijke acties.. Je hebt je coach en dat is alles wat je van PBP hoort. Misschien is het een idee, om ook af en toe van iemand anders feedback te krijgen. Of misschien vaker te bellen met je coach..
Hoi Janneke, Bedankt voor je feedback. Leuke aandachtspunten schrijf je op! Deze hebben wij nog niet eerder gehoord en zorgt weer voor veel creativiteit, bedankt daarvoor! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Coaching en resultaat
VerbeterpuntenDe app!!
Hi Nienke, Dankjewel voor jouw feedback en beoordeling. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan geef feedback. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Groetjes Denise
Pluspunten
- De twee contact momenten met coach zijn goed. Dmv. evt. een expert weten zij meestal altijd het antwoord op je vraag. - Fijne sportschema's;variatie! - Duidelijke gedragslessen. - Overzichtelijke site en app.
Verbeterpunten- Ik heb het idee dat de (sport) schema's toch niet echt persoonlijk zijn. Er kunnen geen aanpassingen gedaan worden als ik dat wilt. - Ook kan ik niet apart bij elke oefening een opmerking er bij zetten. - Ik kan ook geen eten voor de VOLGENDE dag invullen. - ohja en die lessen over bordindeling etc.. (dat had ook in een les gekund hihaho) - en de app gooit mij er vaak uit wanneer ik mijn eten wil invoeren.
Hoi Isabel, Bedankt voor je review. Een mooi balans tussen positieve en aandachtspunten, welke wij natuurlijk allemaal meenemen om Personal Body Plan zo te ontwikkelen dat deze nog meer op jou kan aansluiten. Ik kan je in ieder geval vertellen dat er op dit moment al enorm hard wordt gewerkt aan de Personal Body Plan app, inclusief de tracker, zodat de aantrekkelijker wordt om mee te werken. Nogmaals, top dat je jouw review met ons wilde delen!
Pluspunten
Communicatie, als er iets mis is krijg je dit meteen op een manier te horen. Of dit een maaltje is of via Facebook. Top geregeld
VerbeterpuntenDenk de enige verbeterpunten hem in de app zitten. Maar daar zijn jullie volgens mij al hard mee bezig. Dan heb ik het over het tracken van eten.
Hi Jackie, Top dat je jouw review met ons wilde delen. Klopt helemaal! Wij zijn hard bezig om de Personal Body Plan app, inclusief de voedingstracker, te verbeteren. Wist je dat je nu al missende producten kunt doorgeven via [email protected]? Zo zorgen wij er samen voor dat de database zo compleet mogelijk wordt! Veel succes verder met jouw Personal Body Plan! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
- Het leert je goed jezelf kennen en je eigen koers varen en niet wat werkt voor een ander. - De combinatie van alle pijlers vind ik er prettig, omdat het dan echt draait om een levensstijl en balans en niet een of ander crashdieet. - De afwisseling in schema's vind ik heerlijk.
Verbeterpunten- Soms stel ik een vraag en wordt ik doorwezen naar een andere intern contactpunt. Graag zou ik zien dat dit direct intern wordt opgepakt zodat ik niet dezelfde vraag ergens anders hoef te stellen. Ik heb bijvoorbeeld ruim een maand geleden een vraag gestuurd aan [email protected] maar hier nooit een reactie op gekregen. Vandaag ik maar weer een reminder gestuurd. - Wanneer ik filmpjes opstuur voor het beoordeling van de uitvoering van een oefening, duurt het wel een paar dagen voordat de trainers de feedback hebben gegeven. Dit zou misschien wat eerder kunnen. - Als ik in 1 lang bericht meerdere vragen stel aan mijn coach, merk ik dat er op sommige vragen niet altijd word ingegaan. Soms stel ik ze nog een keer, soms laat ik het erbij. Wel zou het prettig zijn als coaches overal op ingaan, hoe klein het ook is/lijkt. Overigens ben ik verder harstikke tevreden met mijn coach, maar er is altijd ruimte voor verbetering. - Soms komen alle social media berichten wel een beetje gemaakt over en wordt PBP wel erg "uitgemolken" en commercieel. Ik hoop dat het wel een beetje zijn authentiteit blijft behouden. - Als je PBP combineert met een andere sport, zoals ik met handbal, is het jammer dat het niet ingesteld/aangepast kan worden op 3x per week. Immers, PBP pretendeert een echt persoonlijk plan te kunnen bieden.
Hi Anouk, Bedankt voor je review. Fijn dat je uitgebreid de tijd hebt genomen deze te schrijven zodat wij jou in de toekomst beter kunnen helpen richting De Beste Versie van Jezelf. Je hebt helemaal gelijk, afwisseling is prettig, zorgt dat het uitdagend blijft en een levensstijl wordt. Elke dag hetzelfde eten en dezelfde trainingen zou ook wat saai worden. Ik zie dat jij een mail hebt verstuurd naar personalbodystore.nl, elk e-mail adres is eindigt op .com en die van de hub op .cl. Mijn collega Nadine zal contact met jou opnemen betreft jouw vraag. Bedoel je bij het versturen van filmpjes richting jouw Personal Body Coach of via een social media kanaal gericht naar de Personal Body Trainers? We helpen je graag verder! Nogmaals, b
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Prettig in toon. Ik voel me serieus genomen, ook op mijn kwetsbaarst.
Hi Desiree, Bedankt voor je review, een en al positief, dat vinden wij fijn om terug te zien.Mocht je ooit ergens mee zitten, laat het ons weten! Dan helpen wij je graag verder. Groetjes,Ikaika
Hi Manon, Dank je wel voor je positieve review over Personal Body Plan. Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Goede resultaten met focus op lange termijn. Werkt goed voor mij omdat ik uit mijn comfort zone wordt gehaald.
VerbeterpuntenNog even zo'n 5 hubs openen verdeeld over het land ;-)
Hi Julian, Leuk om je positieve review te lezen. Tof om te lezen dat Personal Body Plan voor jou werkt en dat je echt een lifestyle hebt gevonden die voor jou werkt. Hopelijk kunnen we ooit de Changing Life uitbreiden door heel Nederland. Voor nu hopen wij jou nog vaak te mogen zien in Amsterdam:) Groetjes, Daphne
Pluspunten
Goed opgeleide coaches, programma dat werkt voor mij. Mijn mindset is volledig veranderd, ik geniet van de training en vind balans in mijn voeding.
VerbeterpuntenDe app zou hier en daar nog wel wat verbeterd kunnen worden. En een gym in België? :)
Hi Leen, Dank je wel voor je leuke review. Fijn om te lezen dat je middels Personal Body Plan een manier hebt gevonden die bij jou past en voor jou werkt. Je hebt een echte lifestyle weten te creëren en geniet daarvan. Tof om te zien. Aan de app blijven we zeker hard werken om deze continue te blijven verbeteren en ontwikkelen. Je kunt altijd je feedback doorgeven via de app/instellingen/feedback. Binnenkort zal er weer een nieuwe update verschijnen:)Wij zouden een Changing Life Hub in België ontzettend tof vinden. Wij hopen in de toekomst dan ook zeker uit te kunnen breiden! Nogmaals heel erg bedankt voor je tijd. Groetjes, Daphne
Pluspunten
PBP heeft een duidelijk visie en de mensen (experts) verzameld die met behulp van theoretische onderbouwing een duidelijk en kloppend verhaal vertellen en naleven. Alle onderdelen kloppen en passen bij elkaar!
VerbeterpuntenIk heb het gevoel dat er onwijs word in gezet op groei en steeds meer mensen inspireren, wat aan de ene kant natuurlijk positief is, maar waardoor je ook vaak in eerste instantie inlevert op kwaliteit. Zijn de coaches nog instaat echt te coachen of worden ze overladen door coachees en behandelen ze alleen vraag/spoed/nood? Is er ruimte te bouwen aan een steeds beter product door feedback over de app, dienst en het product snel op te pakken? Dat zijn wat mij betreft allemaal onderdelen die naast de omvang van een bedrijf aangeven of zij succesvol zijn.
Hi Anouk, Dank je wel voor je tijd voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je veel baat hebt bij de expertise die Personal Body Plan biedt en dat de vier pijlers gedrag, voeding, training en herstel voor jou werken. Als bedrijf moeten we mee blijven groeien met de de ontwikkelingen en behoefte in de markt. Ondanks dat dit ontzettend snel is gegaan doen wij er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en werken we hard om mee te groeien met de nieuwe ontwikkelingen en te kunnen voldoen aan de vraag en behoefte. Jullie feedback is hierin ontzettend waardevol en is altijd welkom. Nogmaals dank. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Ze zijn erg enthousiast wat aanstekelijk werkt!
VerbeterpuntenDe app zijn nog veel verbeterpunten aan te brengen. Meer items in de lijst, wijzigingen kunnen aanbrengen na invullen maaltijd ipv overnieuw,
Hi Claire! Als jij het hebt over ons enthousiasme wat aanstekelijk is wordt ik weer enthousiast van jouw bericht! Zo houden we het met elkaar in stand :) Schroom niet om feedback te geven over de app via de functie 'Feedback' in de Personal Body Plan app.Veel succes verder met jouw PBP! Groetjes,Ikaika
Pluspunten
Het gehele concept van personalbodyplan is gewoon geweldig! Het helpt mensen om hun lifestyle te veranderen naar die lifestyle waar zezich goed bij voelen!
VerbeterpuntenGeen!
Hi Bob, Ik wil jou bedanken voor de tijd die jij genomen hebt om deze review te schrijven. Heel fijn dat je zo positief bent. Groetjes Denise
Pluspunten
Pbp leert je stapsgewijs een gezond levenstijl te krijgen en te behouden waarbij eigenlijk alles mag maar met mate.. dat laatste klinkt logisch en makkelijk, maar juist dat is het lastigste om vast te houden.. pbp begeleid en coacht je hierbij.. daarnaast zijn de traingingen super, goede opbouw en wederom leerzaam. Bij alles wordt uitgelegd 'waarom' zus of zo. Het geeft je enorm veel inzicht waardoor het proces steeds leuker wordt!
VerbeterpuntenDe app waarin je je voeding bijhoudt kan beter, meer invoermogelijkheden en grotere database + scanner zouden fijn zijn zoals bij mfp.
He Sascha, Top dat je tijd hebt genomen om een review te schrijven. Stap voor stap en veel geduld hebben, een belangrijk onderdeel om jouw doelen te behalen. Zo te lezen begrijp je helemaal waarom dat nodig is en gaat het helemaal lukken met jouw Personal Body Plan ! Mocht jij producten missen in de tracker, dan kan jij deze altijd doorgeven via [email protected]. Samen met mede PBP-ers kunnen wij de database dan enorm vergroten. Veel succes verder met jouw PBP!
Hi Erwin, dank je wel voor jouw positieve beoordeling over jouw ervaringen met Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
op maar gemaakt, overleg mogelijk en dagelijks overleg met je eigen coach
Verbeterpuntende app werkt vaak niet, sommige algemene informatie/uitnodigingen bereikt niet iedereen
Hi Inge, Super dat je een review wilde schijven. Blijf gedurende de 6 maanden PBP goed gebruik maken van jouw Personal Body Coach, deze is er nu eenmaal voor jou! Liever 1 vraag 'te veel' dan net die belangrijke vraag niet stellen. Mocht jij tijdens jouw PBP app problemen ervaren, dan mag je dit doorgeven via jouw Personal Body Plan app onder het kopje 'feedback'. Veel succes verder ! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding, super goede schema's. Ze leggen alles goed uit. Ik ben echt super tevreden
VerbeterpuntenMeerdere locaties voor de 'hub' in Nederland! Zou er zo graag wat meer mee willen doen!
Wauw Monique, wat een positiviteit, ik ga er van stralen! Oh en ja, die meerdere Hubs. Absoluut een droom van ons maar wanneer deze uitkomt kunnen wij nog niet zeggen. Blijf onze social media kanalen en nieuwsbrief volgen, dan blijf je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Personal Body Plan. Veel succes verder! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Motiverend, breed in aanbod, duidelijk
VerbeterpuntenMisschien soms iets meer contact met coach dmv vaker een telefoontje. Soms zijn er van die dingetjes en dan denk je, jammer dat ik nu niet meteen kan contacten. Ik ben eigenlijk tot nu toe erg tevreden. Vind het wel best prijzig....wil graag een vervolg gaan doen en mijn man zou ook graag willen beginnen, maar moet dan toch echt Kijken of dar haalbaar is.
Hi Joelle, Dankjewel dat jij de tijd hebt genomen om een review te schrijven en voor jouw feedback en beoordeling. Jij geeft aan dat je het prijzig vindt. Wat zou jij nog meer graag willen zien voor dit bedrag? Fijne dag. Groetjes Denise
Pluspunten
Persoonlijk, laag drempelig, goede sfeer, enthousiastme bij personeel wordt overgebracht op de leden, uitgebreid dokr doormeal en fvr er bij te doen
VerbeterpuntenUitbreiding in sportschool, extra locatie. Erg jammer dat je zoveel moet reizen (in mijn heval..kom uit groningen)
Hi Milou, Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. En bedankt voor jouw positieve feedback en beoordeling. Wij hopen dat wij in de toekomst het wellicht waar kunnen maken om nog een extra Hub te openen. Fijne dag. Groetjes, Denise Tol
Pluspunten
Goed en frequent contact met mijn coach. Trainingsprogramma is leuk en afwisselend. En heel effectief niet te vergeten.
Verbeterpunten- App/website: Het zou heel handig zijn als je het gewicht van je productinvoer kunt blijven zien. Ook zou het een enorme verbetering zijn als je je maaltijden kunt wijzigen ipv dat je hem dan volledig opnieuw moet invoeren. Ook een zoekfunctie voor de recepten mis ik in de app. - Trainingsprogramma: Series zijn niet altijd haalbaar in een drukke sportschool. Zeker niet als je daardoor meerdere apparaten bezet moet houden. - Gedragslessen zijn niet echt afgestemd op de persoon. De eerste fase had ik al doorlopen dus was niet erg van meerwaarde. - Ook vraag ik me af wat er daadwerkelijk met de items van herstel en progressie gedaan wordt. Hoor mijn coach hier nooit over. -
Hi Selly, Dank je wel voor je review en je feedback.Heel fijn om te horen dat je de trainingen leuk en effectief voor jou zijn en dat jouw Personal Body Coach jou goed kan begeleiden gedurende jouw proces. Dank je wel voor je waardevolle aandachtspunten die wij zeker mee zullen nemen. Ik kan je wel al vertellen dat wij hard werken aan een update van de tracker in de app waarbij enkele punten van je zeker worden meegenomen! Wanneer jij de pijlers herstel en progressie invoert kan jouw Personal Body Plan zien of je bv wel voldoende slaap krijgt of je wat je motivatie. Het is tevens leuk voor jezelf om dit te kunnen zien zodat je altijd even kan terug kijken op je proces.Nogmaals dank en succes met jouw Personal Body Plan. Groet, Daphne
Pluspunten
Prettig contact, snelle reactie, duidelijk, kort en krachtige informatie voor iedereen begrijpbaar
Hi Nancy, Dankjewel voor jouw feedback en beoordeling. Fijn om te horen dat de informatie voor iedereen begrijpbaar is. Fijne dag. Groetjes, Denise
Pluspunten
Hele goede begeleiding door mijn coach, duidelijke en afwisselende trainingsschema's, erg goede gedragslessen
VerbeterpuntenDe app hapert af en toe en er zouden wel wat meer voedingsmiddelen in mogen, verder helemaal tevreden
Hi Femke, Bedankt voor jouw positieve feedback en beoordeling. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan geef feedback. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Producten die ontbreken in de app mogen doorgegeven worden via het mailadres [email protected]. Deze producten worden dan zo snel mogelijk toegevoegd aan de app. Nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes Denise