Pluspunten
Fijne coach (Barbara) die elke dag even contact zoekt of vragen beantwoord, fijne app (bij mij niet veel storingen, al doen de emoticons het niet meer sinds een aantal weken)
VerbeterpuntenInzicht in welke fasen er zijn en waarom je welke oefeningen doet, was mij niet duidelijk en ben nu weer mijn eigen trainingen aan het doen. Kom er nu pas achter dat er een idee achter zit... Uitleg waarom je welke macro's krijgt
Hi Anja, Dankjewel voor jouw feedback en beoordeling. Jij geeft aan dat er geen duidelijkheid was wat betreft de fasen. Wat bedoel je hier precies mee? Uitleg van de trainingsmethodieken is alleen op de computer zichtbaar niet op de app. Ook wordt hier aandacht besteed in de gedragslessen evenals de verdeling van jouw macro's. Goed dat je dit aangeeft. Zo kunnen wij dit nog duidelijker in beeld brengen. Nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes Denise
Pluspunten
Je leert enorm veel over hoe je lichaam werkt en je wordt meegesleept in de geweldige motivatie van mede PBPers en medewerkers van pbp!
VerbeterpuntenHet invoeren van eten zou veel makkelijker moeten zijn in de app. Bijv dat producten opgeslagen worden die je invoert. Of scannen zoals MFP
HI Maartje, Dankjewel voor jouw feedback en beoordeling. Jij mag jouw feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Jij kan deze vinden in het menu, dan links onder bij instellingen, en dan geef feedback. Dit zal zo spoedig mogelijk opgepakt worden door ons. Nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes, Denise
Pluspunten
Ze staan altijd voor je klaar
Verbeterpuntenmeer functies in de app
HI Eveline, Dank je wel voor jouw positieve review en aanbeveling, daar zijn wij erg blij mee. Wij staan met het hele team te allen tijden voor jou klaar om jou te helpen en te begeleiden in jouw proces richting de beste versie van jezelf. Mocht je ideeën en/of feedback hebben voor functies in de app kun je die altijd aan ons doorgeven. Zo werken we samen aan de beste versie van Personal Body Plan:) Nogmaals dank en groetjes, Daphne
Pluspunten
Betrouwbare, behulpzame en vriendelijke mensen die je graag willen helpen de beste versie van jezelf te worden, zonder oordelen te hebben.
VerbeterpuntenMeer soorten producten in de store
Hi Susanne, Van jouw review worden wij natuurlijk hartstikke blij, onwijs positief! Wij zijn natuurlijk wel hartstikke nieuwsgierig naar welke producten jij graag in de store zou willen zien :) Veel succes met jouw Personal Body Plan! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
PBP veranderd je leven! En ze communiceren op vele manier over verschillende onderwerpen. Ik heb een coach (Marvin Daal) die me op en top steunt in alles wat ik doe, en me ook snapt. Hij doet er alles aan om me op een positieve manier door het plan te sturen. Het is niet altijd even makkelijk maar dat ligt vooral aan jezelf. Leren naar je lichaam te luisteren is super belangrijk en een leerproces waar je langzaam beter in wordt naarmate de tijd vorderd!
VerbeterpuntenIk vind de app soms een beetje omslachtig en lastig te gebruiken. vooral de zoekfunctie en verschillen op de pc en tel verschillen nogal van elkaar. Er mag zeker nog beter gekeken worden naar de interactie
Pluspunten
Doen precies wat ze beloven.
VerbeterpuntenDe android app werkt nog niet perfect.
Hi Hugo, dank je wel voor je positieve review en aanbeveling. Dat waarderen wij enorm. Fijn om te zien dat we kunnen voldoen en kunnen leveren wat je van ons verwacht. Ondanks dat wij je de handvaten kunnen aanreiken ben jij zelf degene die het harde werk verricht en daar zijn we ontzettend trots op. Wij werken momenteel hard aan de ontwikkeling en verbetering van de android app. Een update zal al op zeer korte termijn worden doorgevoerd en hopelijk zal dit jou nog beter helpen in jouw proces. Feedback is altijd van harte welkom en wij helpen je graag. Nogmaals dank en succes nog met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Bevlogen jonge mensen, die oprecht willen helpen om jezelf te verbeteren.
VerbeterpuntenDe App - daar kan men nog wat verbeteringen aanbrengen
Hoi Wouter, Een enorm positieve review, bedankt daarvoor! Kunnen wij deze nog wat positiever maken door op jouw aandachtspunten in te spelen? Ik hoor graag welke verbeter punten jij in de app wenst. Dit kan zowel via de mail aangeven worden als via de optie 'Feedback' in de Personal Body Plan app. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Iedereen is anders, daarom krijg je echt begeleiding op maat wat bij jou past!
VerbeterpuntenMeer locaties in Nederland met een hub en een DoorMeal keuken, haha! Dan kan ik vaker onder begeleiding sporten, meer zielsverwanten ontmoeten en lekker na afloop smullen van een Personal Body Plan-proof hapje!
Hi Marleen, Dankjewel voor jouw positieve feedback en beoordeling. Dat is precies hoe wij een deelnemer zich willen laten voelen. Iedere deelnemer is uniek, en krijgt daarom op maat gemaakte begeleiding. Wij hopen in de toekomst een tweede Hub te kunnen openen. Nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes, Denise
Pluspunten
De gedrag-lessen!
VerbeterpuntenDe app verbeteren/uitbreiden qua mogelijkheden.
Hi Nicole, Dank je wel voor je positieve beoordeling, dat vinden we super tof om te lezen:)Leuk om te zien dat je de gedragslessen zo interessant vindt en dat je hier veel kennis en informatie uit kan halen. Wij werken en hard aan om de app continue te blijven verbeteren en ontwikkelen en dat deze up to date blijft. Binnenkort zal er weer een nieuwe update verschijnen en zo zullen wij de mogelijkheden blijven vergroten. So stay tuned...Nogmaals dank en succes nog met jouw Personal Body Plan. Groetjes,Daphne
Pluspunten
Integrale aanpak; voeding, beweging, herstel en gedrag Dagelijks bijna contact met coach
VerbeterpuntenNiet afgestemd op niveau van deelnemer Voor mij waren oefeningen te complex, raakte erg geblesseerd van
Hi Christel, Dankjewel voor het geven van jouw feedback en beoordeling. Aan de hand van de Lifestyle ID test wordt het niveau bepaald. Jij mag altijd aangeven bij jouw Personal Body Coach indien jij moeite hebt de trainingen. Er kan dan samen met de trainingsexpert gekeken worden naar andere trainingen welke voor jou wel haalbaar zijn. Nogmaals bedankt voor jouw waardevolle feedback. Groetjes, Denise
Pluspunten
leuk dat de schema's zo afwisselen, makkelijke app. Leuke coach (maar merk dat je daar geluk mee moet hebben)
VerbeterpuntenStaat nog heel veel eten niet in de app. Foto's op instagram alleen van mensen die het wel heel goed goed, daardoor te hoge verwachtingen..
Hi Anouk, Heel erg bedankt voor je review.Tof om te lezen dat je de trainingsschema's fijn vindt en dat je een leuke Personal Body Coach hebt die jou begeleid in dit hele proces.Wist je dat je producten die jij mist in de tracker aan ons kunt doorgeven? Deze kun je mailen aan [email protected] en dan zorgen wij dat ze erin komen! Dank je wel voor je feedback over de resultaat foto's op onze social media kanalen. Wij vinden dat elke progressie progressie is, zowel mentaal als fysiek en proberen dit ook met andere te delen om hen te inspireren. Uiteindelijk is het de keuze van de deelnemers zelf of ze dit willen delen op social. Maar we zullen dit zeker meenemen. Veel succes met jouw Personal Body Plan. Groetjes Denise
Pluspunten
T werkt!
VerbeterpuntenSoms wat chaotisch (zeker rondom de start van mijn plan), 2e coach is kundiger dan mijn 1e coach, app werkt niet altijd handig
HI Karin, Dankjewel voor jouw feedback en beoordeling. Wat ging er aan de start van jouw plan precies chaotisch? Jij geeft aan dat de app niet altijd handig werkt. Er is momenteel een functie waarin jij dit door kan geven. Deze functie bevindt zich in het menu links onderaan bij instellingen. Vervolgens klik je op geef feedback. Dit zal zo spoedig mogelijk opgepakt worden. Nogmaals bedankt. Fijne dag. Groetjes, Denise
Pluspunten
Persoonlijke aandacht en goed meedenken
Wauw Kim, super bedankt voor je positieve review! Succes verder met jouw Personal Body Plan! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Goede motivatie! Heb mijn vriend al ingeschreven voor juli!
VerbeterpuntenApp update
Hi Jacqueline, Dankjewel voor jouw feedback en beoordeling. Wat leuk dat jouw vriend ook gaat starten in Juli. Feedback over de app mag jij altijd doorgeven in de feedback functie. Deze kan jij vinden in de app, menu, onderaan instellingen en dan geef feedback. Dit zal zo spoedig mogelijk opgepakt worden. Wens jouw vriend veel succes met zijn Personal Body Plan, en nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes, Denise
Pluspunten
Brede aanpak, leuk personeel.
VerbeterpuntenVeels te commercieel de laatste tijd. Ligt er te dik boven op dat ze geld aan je willen verdienen.
Hi Patrick, Dankjewel voor jouw feedback en beoordeling. Wat vind jij er precies te commercieel aan? Zou jij misschien kunnen toelichten waardoor jij het gevoel krijgt dat we alleen maar geld willen verdienen aan je? Nogmaals bedankt voor de tijd die jij hiervoor genomen hebt. Groetjes Denise
Pluspunten
Gedragslessen zijn onwijs interessant
VerbeterpuntenCoaching verbeteren en de trainingsschema's meer laten varieeren
Hi Anne-Fleur, Dank je wel voor je review. Leuk om te lezen dat je veel kennis en informatie kan opdoen uit de gedragslessen. Wij werken er continue hard aan om de coaching te blijven ontwikkelen en om zowel onze Personal Body Coaches als de deelnemers te blijven voorzien van informatie en kennis. Met het vernieuwde Personal willen wij door middel van actuele wetenschappelijke kennisdocumenten, video’s, casussen en workshops vanaf heden de kennis en vaardigheden van onze Personal Body Coaches nog beter ontwikkelen, toetsen en afstemmen op jouw behoeftes.Jullie feedback hierin is ontzettend waardevol, waarvoor dank. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Positief, motiverend, informatief
Hi, Dank je wel voor je beoordeling en super tof dat jij Personal Body Plan als positief, motiverend en informatief ervaart. Daar zijn wij erg blij mee. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Aanmelding en manier van trainen
Verbeterpunten-Tracker verbeteren mbt ontbrekende maaltijden. -in maaltijden historie de macro's per ingrediënt vermelden ipv per maaltijd. Makkelijk voor een volgende keer als je iets wil terugzoeken! -Maaltijden makkelijker aanpassen wanneer er producten bij of af moeten. -Favorieten kloppen niet altijd. - Bugs met de app oplossen. Hij ligt er te vaak uit. - Het trainingsschema kan niet tussendoor aangepast worden. Alternatieve oefeningen zie je daardoor niet terug in je schema - Er kan meer worden gedaan met de info die je doorgeeft bij aanmelding. Als ik aangeef dat ik last heb van mijn knieën met lunges en squats en vervolgens bestaat mijn schema uit lunges en squats dan voel ik me niet serieus genomen. Het bedrag wat ik nu pm betaal vind ik teveel voor wat je krijgt. De basis zou eerst op orde en werkbaar moeten zijn.
Hi Loes, Bedankt voor je review. Een mooi aantal aandachtspunten. Wist je dat je ontbrekende producten in de tracker altijd kan sturen naar [email protected] zodat deze kunnen worden toegevoegd aan de tracker? Feedback over de app kan je altijd doorgeven via de app zelf door de optie 'Feedback' te gebruiken. We helpen je op elk moment graag verder Personal Body Plan voor jouw fijner te ervaren ! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Ik vind het hele plan goed opgezet, waardevolle informatie die je echt verder kan helpen om te werken aan de beste versie van je zelf, gedragslessen zijn leuk en de trainingsschema's uitdagend.
VerbeterpuntenIk vind de coaching zeker niet waar voor je geld, ik vind het jammer dat er zulke grote verschillen tussen de coaches zijn. Ik vind dat het een fulltime job moet zijn, zodat ze echt de focus hebben op PBP en niet ook op school/werk, verder vind ik dat er ook een serieuze opleiding moet zijn met toetsen etc. iedereen moet recht hebben op dezelfde kwaliteit dit is ook zeer belangrijk voor de mond op mond reclame, het coachen moeten jullie echt serieuzer nemen, dat is nou eenmaal de basis omdat je de eerste periode wel met coach moet starten.
Hi Judith, Bedankt voor de uitgebreide positieve en aandachtspunten. Wanneer jij iets mist betreft jouw Personal Body Coach mag je dit altijd aangeven. Wij zijn, net als jij, van mening dat onze Personal Body Coaches aan eisen moeten voldoen om PBP members te begeleiden naar De Beste Versie van Jezelf. Wij hebben sinds kort daarom Personal Body College om onze coaches intern op te leiden en te toetsen. Hiernaast zijn ook nog andere eisen, die te vinden zijn op onze FAQ pagina. Bedankt voor je feedback! Groetjes, Ikaika
Hi Renate, Dank je wel voor je positieve review en je aanbeveling aan anderen! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Persoonlijk, hoge kennis en kunde en erg professioneel
VerbeterpuntenIk zou graag op termijn een tweede Hub in Brabant/Utrecht willen hebben.
Hoi Pim, Bedankt voor de beoordeling. Een tweede Hub, dat zou super tof zijn en is absoluut een gedachte waar wij mee spelen. Op welk termijn dit zal zijn en waar, dat is voor nu niet duidelijk. Houd daarom altijd onze social media kanalen in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat jij als 1 van de eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Gevoel dat ik geen nummer maar echt een persoon ben en dat mijn problemen ook echt opgemerkt worden e.d.
VerbeterpuntenDe app! ;p
Hi Renee, Dankjewel voor het geven van jouw feedback en beoordeling. Fijn dat jij het gevoel hebt geen nummer te zijn. Dat vinden wij erg belangrijk. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan geef feedback. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes Denise
Pluspunten
Betrokken, betrouwbaar en goede begeleiding.
VerbeterpuntenApp werking kan beter
Hoi Lydia, Super dat je een review wilde schrijven. Mag ik vragen welke aandachtspunten jij bedoeld betreft de Personal Body Plan app? Bedoel je hiermee de werking, mis je bepaalde functies? Ik hoor graag van je! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
jong en energiek bedrijf, staat open voor input, communicatie als livechat etc erg goed, staan open voor kritiek. Los van dit bedrijf is hun produkt, het plan, erg, erg goed, en werkt voor mij, top!!!
Verbeterpuntensoftware als app,, oefeningen anders dan op laptop, macroos die verspringen, maaltijden niet te zien op samsung phone etc etc verdient echt!! verbetering en prioriteit
Hi Monique, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Zoals je zelf al begrijpt staan wij altijd open voor feedback, zowel positief als negatief. Bedankt daarom voor de positieve en aandachtspunten. Mocht jij problemen ervaren met de app dan kan je dit gemakkelijk doorgeven via de functie Feedback in de Personal Body Plan app. Betreft de macro's, gezien wij bezig zijn met een vernieuwde visie op voeding zullen de macro's voor nu net wat vaker moeten worden bijgesteld. Deze maand wordt de nieuwe visie gepresenteerd dus houd onze social media kanalen hier goed voor in de gaten! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Ze bieden onderbouwde kennis aan en werken daardoor extreem betrouwbaar. Het geeft dan ook een goed gevoel en je kunt echt vanuit hun kennis verder komen
VerbeterpuntenDe app is niet echt super handig. Vaak kleine storingen en de maaltijden invoeren blijft vervelend vind ik. Daar kunnen ze nog veel bij verbeteren!
Hi Lisa, Dankjewel voor jouw feedback en beoordeling. Jij mag feedback over de app ook altijd doorgeven via de feedback functie. Deze kan jij vinden in de app, menu, onderaan instellingen, en dan geef feedback. Dit zal dan zo spoedig mogelijk worden opgepakt. Nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes Denise