Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenKennis en communicatie manier van de verschillende coaches. Die liggen mijlen ver uit elkaar.
Hi Joan, Bedankt voor je review. Ik begrijp dat jij de communicatie vanuit Personal Body Plan en de Coaches positief ervaart, echter tegelijkertijd ook merkt dat er verschillende manieren van communicatie zijn en het niveau van kennis binnen ons team van Coaches. Zou jij ons willen uitleggen wat jij hierin mist of hoe jij dit verbeterd wilt zien? Zo kunnen wij hiermee aan de slag om Personal Body Plan constant te optimaliseren. We horen graag van je! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Duidelijke lessen, fijne coach
VerbeterpuntenApp werkt niet altijd
Hoi Inge, Wat fijn om te lezen dat je een prettige coach hebt en de lessen als waardevol ziet. Uiteraard help ik je graag de problemen met de app te verwerken. Jij kan jouw feedback doorgeven via de Personal Body Plan app en dan de functie 'Feedback', te vinden in het linkerscherm. Veel succes verder met jouw PBP! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
- Coach erg belangrijk en vooral de 'persoonlijke klik'. Bij mij gaat dat met Lars uitstekend maar hoor ook veel klagende mede PBP-ers die dat missen. Te lange response tijde m'n en niet goed luisteren! Zoals gezegd persoonlijk alleen maar lof. - trainings variatie en opbouw erg goed
Verbeterpunten- Blijf investeren in de kwaliteit nu je zo snel groeit ... - gedragslessen (in eerste jaar) soms veel te technisch en inhoudelijk - de app kan beter / gebruiks vriendelijker - hoe houdt je je klanten langer aan je bedrijf gekoppeld?
Hoi Hans, Bedankt voor je review. Fijn dat de klik en coaching van Lars zo positief is ervaren, super! Mocht jouw app niet naar behoren werken dan kan je dit altijd doorgeven via de optie 'feedback' die te vinden is in de Personal Body Plan app. Zou jij kunnen aangeven waar jij de kwaliteit mist wat jij wellicht voorheen wel beter vond verlopen? Voor ons is het belangrijk dat, hoe groot of klein wij ook zijn, geen enkele PBP member zich niet gehoord voelt. Ik hoor daarom graag van je! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Ik wil heel graag een enorm compliment maken aan mijn coach Jeroen Das. Ik zit inmiddels in mijn derde periode en ben enorm blij met hem. Hij reageert snel, geeft goede tips, weet mij te motiveren en is gezellig om mee te kletsen. Wel doorgeven!!! :)
VerbeterpuntenIk zou graag voor meerdere dagen mijn voeding willen invoeren. Op sommige dagen heb ik namelijk iets meer tijd dan op andere en dan zou ik graag van mij tijd gebruik maken en alvast voeding voor de dag erna invoeren.
Hoi Pascal, Thanks voor de review! Ik heb je compliment meteen met Jeroen gedeeld, super leuk! Een mooi aandachtspunt benoem je. Voor nu is deze optie nog niet mogelijk maar wij nemen dit absoluut mee in de verbeterpunten. Of, wanneer en hoe dit zichtbaar is kan ik helaas niet zeggen. Groetjes, Ikaika
Hi Marit, Top dat je een review schrijft. Fijn om te lezen dat jouw Personal Body Coach veel weet over training, helaas naar jouw gevoel minder over voeding. Ik adviseer je dit bij jouw Personal Body Coach aan te geven. Alleen op deze wijze kan zij hieraan werken en ontvang jij echt de beste begeleiding richting jouw gestelde doelen. Mocht je hier verder opmerkingen of aanvullingen over hebben dan hoor ik dat graag. Groetjes, Ikaika
Hoi Gina, Super om te lezen dat je zo een positieve ervaring hebt met Personal Body Plan. We hopen je nog lang te mogen begeleiding richting De Beste Versie van Jezelf! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Maakt de beloftes waar.
VerbeterpuntenDe app kan in bepaalde opzichten verbeterd worden. - barcode scanner voor producten - favoriete eten ook kunnen verwijderen
Hi Julien, Dankjewel voor jouw feedback. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de app. Er is momenteel weer een nieuwe update in aankomst. Wij nemen jouw feedback wat betreft de voedingsscanner zeker mee in onze aandachtspunten voor de app. Nogmaals bedankt voor jouw reactie. Groetjes Denise
Aandacht voor de klant. Het kan niet zo zijn dat de coach weken niks van hoort.
Hi Mohamed, Nogmaals bedankt voor je beoordeling. Fijn dat ik je persoonlijk heb gesproken en dat wij tot een passende oplossing zijn gekomen. Alvast veel succes weer met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Rosa
Hi Anita, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te geven. Fijne dag! Groetjes, Ikaika
Hi Alberdar, Ik wil jou bedanken voor jouw beoordeling. Groetjes Denise
Pluspunten
Ik heb een goede betrouwbare relatie met mijn coach. Ik vraag me soms af in hoeverre daar ook spraken van is achter de schermen.
VerbeterpuntenIk vind dat het bedrijf een commerciële kwinkslag begint te krijgen. Wat mogelijk mijns onziens ten koste kan gaan vam de betrouwbaarheid.
Hi Dennis, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Je spreekt bij zowel de plus punten als de aandachtspunten over betrouwbaarheid. Zou je dit kunnen toelichten? Waar ligt twijfel, over welke betrouwbaarheid hebben we het? We helpen je graag deze te behouden! Groetjes Denise
Pluspunten
het idee van de 4 pijlers is goed.
VerbeterpuntenHet is totaal niet "personal" met vooraf gemaakte training en voedingsschema's, de app en de webversie zijn niet heel gebruiksvriendelijk, tips en ideeën op IT wordt niets mee gedaan, er wordt vooral heel veel voor eigen parochie gepreekt, PBP doet er van alles aan om je voor alles te laten betalen, gratis naar de HUB alleen op onmogelijke tijden en dagen. De coaches zijn ook niet altijd volledig gekwalificeerd.
Hi Nicky, Dankjewel dat jij de tijd en moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Ik wil jou ook bedanken voor het telefonisch toelichten van deze feedback. Wij gaan deze feedback zeker meenemen in de verbeteringen van Personal Body Plan. Ik wil jou heel veel succes wensen met de laatste maand van jouw Personal Body Plan. Groetjes, Denise
Pluspunten
Ik heb mijn (2x) half jaar echt wel als positief ervaren, zou het ook wel aanraden aan familie/vrienden die wat strakker in hun vel willen zitten en wat kilos kwijt willen raken. Nou staat hier rechts een heel lulverhaal met verbeterpunten, er zijn altijd verbeterpunten en de positieve dingen worden altijd minder benadrukt dus nog maar even een thumbs up naar jullie en met name tom barten. Top dat je dit op hebt gezet en fantastisch dat je hier zooo veel mensen mee bereikt, inspireert en motiveert de beste versie van zichzelf te worden. Iedereen is anders en niet iedereen houdt van dezelfde aanpak dus ik vind overall dat jullie het heel goed doen! Toppers zijn jullie KISS
VerbeterpuntenHet jammer vind ik (niet voor mij) dat jullie zeggen dat het gepersonaliseerd is maar vervolgens met blessures of mensen op leeftijd die bv geen 4x willen sporten geen andere oplossing aanbieden in de app dan moet je maar de training over slaan of een andere oefening doen ipv dat er een schema wordt gemaakt dat je een bepaalde spier niet of zo min mogelijk gebruikt. Ook ervaar ik zelf de app als drama. De foto's uploaden kan ik nog steeds niet via mijn telefoon (na 2x half jaar) terugkoppelingen hierover zijn wordt aan gewerkt.. vervolgens hoor je niks meer en kan je elke meting de fotos op de computer kleiner maken want anders pakt ie de foto's niet goed, erg vervelend. Nog wel meer kleine dingen aan de app die mij storen maar dat is pietlut. Kort gezegd verbeterpunten: Investeer in de app en probeer meer te personaliseren dmv echt gericht wat de persoon wil bv qua trainingsaanbod (frequentie). Verder top!
HI Marlies, Bedankt voor je uitgebreide review. Hier kunnen wij absoluut wat mee! Super leuk dat je Personal Body Plan zal aanbevelen. Vergeet je dan niet je Tell-A-Friend te gebruiken voor jouw Store tegoed en de korting voor je vrienden en familie. Mocht je tijdens jouw Personal Body Plan ooit tegen problemen met de app lopen dan horen wij dit graag. Dit kan via de functie 'Feedback' in de Personal Body Plan app. Ook wij begrijpen dat een goed functioneerde app jouw proces beter ondersteunt en helpen je dan ook graag verder. Groetjes, Denise
Pluspunten
De kennis is er maar komt niet altijd tot uiting
VerbeterpuntenBlijkbaar kan iedereen coach worden bij pbp. Mijn eerste ervaring met coach was goed en deskundig. Helaas heeft de kwaliteit daarna eneorm afgenomen. Ik persoonlijk had niet het gevoel dat bij mijn 2 ervaring met coach goede kennis paraat was. maar dat komt waarschijnlijk doordat pbp in een hele korte tijd heel groot is geworden .
Hi Annika, Dankjewel dat jij de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat jammer om te horen dat de coaching niet naar verwachting was met jouw tweede Personal Body Coach. Jij mag ten alle tijden naar jouw Personal Body Coach jouw verwachtingen uitspreken. Onze Personal Body Coaches worden intern opgeleid tijdens Personal Body Collages door onze experts. Indien wij nog wat voor jou kunnen betekenen mag jij altijd contact met ons opnemen. Groetjes Denise
Pluspunten
Op ieder onderdeel verdient PBP in mijn ogen 10 punten. Voordat ik meedeed aan PBP had ik weinig verstand van fitness; ik ging netjes 2 a 3 keer per week sporten, maar deed alleen oefeningen die ik leuk vond en daarbij dacht ik dat ik ze goed deed. Dankzij PBP weet ik wat goed mijn lichaam is, heb een goede en mooie vorm gekregen. Daarnaast heb ik meer inzicht in voedsel gekregen, dankzij de lessen en mijn coach. Mensen moeten wel onthouden dat ieder lichaam anders reageert op veranderingen, bij mij duurde het allemaal wat langer terwijl het bij een vriend gigantisch snel ging. Heb geduld, geef niet op, geloof in je lichaam en in jezelf en je gaat leuke veranderingen meemaken. Niet alleen lichamelijk maar ook psychisch. Toppers!
Hi Nicolas, Dankjewel voor jouw positieve feedback en beoordeling. Groetjes Denise
Pluspunten
PBP is actief, enthousiast en het werkt. Het is een jong bedrijf en de dynamiek spat er vanaf.
VerbeterpuntenCommunicatie is erg slecht, niemand vertelt het zelfde verhaal. Ik heb twee verschillende coaches gehad, daar is een ernstig verschil tussen, qua benadering, contact etc. Ik doe nu PBP zonder coach, ik merk het verschil niet met coach. Alleen in mn portemonnee. De app werkt heel slecht, hoe kan het dat je via je invullen van je vragenlijst het aantal calorieen en macro's bepaald wordt, terwijl ik na een jaar begeleiding coaching toch heel anders heb geleerd? Er is een verschil in prijzen, zo betaald een van mijn vrienden nog steeds het oude tarief, terwijl er bij mij prijsstijgingen worden doorgevoerd. Kortom: neem een goede communicatiemanager aan en bepaal procedures en controleer!
Hi Bart, Ik wil je bedanken voor je review. Elke Personal Body Coach heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Het kan daarom zijn dat er verschil is in stijl van coaching gezien geen coach hetzelfde is. Wel heb je gelijk dat de gegeven antwoorden of expertise achter een theorie altijd hetzelfde moet zijn wat betreft visie. Een mooi verbeterpunt voor tijdens het Personal Body College en gedurende ieder z'n traject. De Personal Body Plan app is constant in ontwikkeling. Betreft de calorietracker, wij zijn bezig met het vormen van een nieuwe visie op voeding wat snel gepresenteerd zal worden. Het klopt dat jouw vriendin is gestart voor de prijsverhoging waardoor zij het oude tarief blijft betalen zolang haar PBP loopt. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
De begeleiding in de hub voor pbp volgers is echt super.
VerbeterpuntenCommunicatie. Acties.
Hi Karina, Wat leuk om te lezen dat je de begeleiding in de Hub zo super vind. Een mooie plek met gelijk gestemde waar wij jou hopelijk nog veel vaker kunnen helpen richting De Beste Versie van Jezelf. Natuurlijk is er ook aandacht voor de verbeterpunten. Ik begrijp dat jij met actief bedoeld dat jij deze graag vaker zou willen zien en wellicht een duidelijkere meer open communicatie wenst. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
snelle reactie van mijn coach. Veel variatie in de trainingen. makkelijk voeding tracken en de gedragslessen leveren echt wat bij aan het proces
VerbeterpuntenDe app werkt niet altijd even goed.
Hi Arianne, Wat een positiviteit, daar zijn wij natuurlijk altijd blij mee! Uiteraard willen we je ook helpen met jouw aandachtspunt. Wist je dat je jouw feedback over de Personal Body Plan op elk gewenst moment aan ons kan doorgeven? Dit kan door ingelogd te staan via de app en vervolgens te klikken op 'Feedback' links in het scherm. We helpen je dan graag snel verder om het probleem op te lossen. Veel succes verder met jouw Personal Body Plan! Groetjes, Ikaika
Bij de trainingen in de app de spiergroepen (tekening) aangeven welke je met een bepaalde oefening traint. Meetmomenten in een planning aangeven. Gemakkelijker inloggen op de app, niet met e-mailadres. Meer verschillende producten toevoegen aan de tracker. Mogelijkheid bieden trainingen in te vullen, ook wanneer je niet 4x per week kan trainen, dus op ander moment zou moeten invullen. Gedragslessen herhalen wanneer je in fase 3 zit. Nu geen les, van oude lessen zou je toch weer wat kunnen leren
Hi Karin! Top dat je een aantal aandachtspunten hebt gedeeld meet ons. Ik kan je nu al aangeven dat een aantal van de genoemde punten in de toekomst worden toegevoegd. Zorg daarom dat jij elke keer de updates installeert wanneer deze er zijn zodat jij hier direct van op de hoogte bent. Mis jij producten in de tracker? Dan kan jij deze mailen (inclusief voedingswaardes) naar [email protected]. Zo creëren we met z'n allen een steeds grotere database van producten. Ik wens je verder veel succes met jouw Personal Body Plan. Loop je ooit ergens tegen aan, dan mag je dit altijd bij jouw Personal Body Coach aangeven of via [email protected] Groetjes, Ikaika
Hi, Bedankt voor jouw review en veel succes verder met jouw Personal Body Plan! Groetjes Denise
Pluspunten
Ik vind het positief hoe de app, de website en communicatie op social media overeenkomen. Er wordt een stijl gehanteerd en dat ziet er goed uit. De app werkt naar behoren.
VerbeterpuntenDe adviezen zijn erg algemeen die worden gegeven door de coaches, ik heb mijn doelen behaald met PBP. maar mensen die minder ervaren zijn of niet al aan sport deden hebben denk ik meer moeite met techniek. Ik heb mijn PBP verlengd en kreeg exact dezelfde training, dat vind ik zonde. Daarnaast zou ik mensen toegang laten houden tot hun gegevens maar dat is wellicht het verdienmodel.
Hi Claartje, Bedankt voor je beoordeling, mooie complimenten en waardevolle aandachtspunten. Op het moment dat jij actief Personal Body Plan member bent is het mogelijk om in jouw historie te kijken, dit kan zowel voor de huidige periode als eerder gevolgde periodes. Hier kan jij alle gedragslessen en trainingen opslaan zodat jij deze ook na jouw Personal Body Plan nog eens kan inkijken. Besluit jij daarom om toch weer te starten, dan kan jij weer alle gegevens uit jouw fase 1 en 2 inzien. Jouw trainingen worden gemaakt aan de hand van jouw Lifestyle-ID test. Geeft iemand aan beginner te zijn dan wordt hier absoluut rekening mee gehouden. We helpen je graag verder als je meer informatie wilt of nog vragen hebt. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Weten waarover ze het hebben en leveren goede kwaliteit, ondanks dat het een hoog bedrag is wat je betaald. Goede communicatie met coach en een duidelijke manier van trainingen en voeding leren op elkaar uit te spelen. De gedragslessen zijn erg fijn en verrijken.
VerbeterpuntenDe app op de telefoon loopt af en toe vast.
Hi Gianna, Tof dat je een review wilde schrijven. Enorm fijn om te lezen dat je tevreden bent over Personal Body Plan. Hopelijk heb je er veel plezier in! Wist je dat je al jouw feedback betreft de Personal Body Plan app kan doorgeven door in te loggen op de app en dan te kiezen voor de functie 'Feedback'. We horen graag van je als we je ergens bij kunnen helpen! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Trainingen zijn leuk en afwisselend
VerbeterpuntenGedragslessen, voeding, coaching via chat zorgt voor miscommunicatie (interpretatie).
Hi Cornelie, Dank je wel voor je review en feedback. Fijn om te lezen dat je de trainingen leuk vindt en hopelijk plezier hebt in het sporten. Je geeft aan dat het online programma voor miscommunicatie kan zorgen. Hoe denk je dat dit beter zou kunnen en wat we kunnen doen om miscommunicatie te voorkomen? Wij helpen je graag. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Super fijne begeleiding!
VerbeterpuntenDe app deed regelmatig gek! (Vorig jaar april-oktober)
Hi Irene, Wat onwijs leuk om te lezen dat je de begeleiding zo prettig vind. Jouw Personal Body Plan is er om jouw te begeleiden richting De Beste Versie van Jezelf. Schroom daarom niet om al jouw verwachtingen en vragen te delen zodat jij op jouw manier werkt aan jouw doelen. Mocht je feedback hebben over de app, dan kan jij deze delen door op de Personal Body Plan app gebruik te maken van de functie 'feedback'. We helpen je graag verder! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk, doet wat werkt voor jou
Hi Sybe! 1 en al positief, vinden wij natuurlijk hartstikke leuk om te zien. Mocht je ergens tegen aanlopen, let us know! Veel succes verder met jouw Personal Body Plan! Groetjes, Ikaika