3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Kennis en communicatie manier van de verschillende coaches. Die liggen mijlen ver uit elkaar.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke lessen, fijne coach

App werkt niet altijd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Coach erg belangrijk en vooral de 'persoonlijke klik'. Bij mij gaat dat met Lars uitstekend maar hoor ook veel klagende mede PBP-ers die dat missen. Te lange response tijde m'n en niet goed luisteren! Zoals gezegd persoonlijk alleen maar lof. - trainings variatie en opbouw erg goed

- Blijf investeren in de kwaliteit nu je zo snel groeit ... - gedragslessen (in eerste jaar) soms veel te technisch en inhoudelijk - de app kan beter / gebruiks vriendelijker - hoe houdt je je klanten langer aan je bedrijf gekoppeld?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik wil heel graag een enorm compliment maken aan mijn coach Jeroen Das. Ik zit inmiddels in mijn derde periode en ben enorm blij met hem. Hij reageert snel, geeft goede tips, weet mij te motiveren en is gezellig om mee te kletsen. Wel doorgeven!!! :)

Ik zou graag voor meerdere dagen mijn voeding willen invoeren. Op sommige dagen heb ik namelijk iets meer tijd dan op andere en dan zou ik graag van mij tijd gebruik maken en alvast voeding voor de dag erna invoeren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Maakt de beloftes waar.

De app kan in bepaalde opzichten verbeterd worden. - barcode scanner voor producten - favoriete eten ook kunnen verwijderen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Aandacht voor de klant. Het kan niet zo zijn dat de coach weken niks van hoort.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb een goede betrouwbare relatie met mijn coach. Ik vraag me soms af in hoeverre daar ook spraken van is achter de schermen.

Ik vind dat het bedrijf een commerciële kwinkslag begint te krijgen. Wat mogelijk mijns onziens ten koste kan gaan vam de betrouwbaarheid.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

het idee van de 4 pijlers is goed.

Het is totaal niet "personal" met vooraf gemaakte training en voedingsschema's, de app en de webversie zijn niet heel gebruiksvriendelijk, tips en ideeën op IT wordt niets mee gedaan, er wordt vooral heel veel voor eigen parochie gepreekt, PBP doet er van alles aan om je voor alles te laten betalen, gratis naar de HUB alleen op onmogelijke tijden en dagen. De coaches zijn ook niet altijd volledig gekwalificeerd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb mijn (2x) half jaar echt wel als positief ervaren, zou het ook wel aanraden aan familie/vrienden die wat strakker in hun vel willen zitten en wat kilos kwijt willen raken. Nou staat hier rechts een heel lulverhaal met verbeterpunten, er zijn altijd verbeterpunten en de positieve dingen worden altijd minder benadrukt dus nog maar even een thumbs up naar jullie en met name tom barten. Top dat je dit op hebt gezet en fantastisch dat je hier zooo veel mensen mee bereikt, inspireert en motiveert de beste versie van zichzelf te worden. Iedereen is anders en niet iedereen houdt van dezelfde aanpak dus ik vind overall dat jullie het heel goed doen! Toppers zijn jullie KISS

Het jammer vind ik (niet voor mij) dat jullie zeggen dat het gepersonaliseerd is maar vervolgens met blessures of mensen op leeftijd die bv geen 4x willen sporten geen andere oplossing aanbieden in de app dan moet je maar de training over slaan of een andere oefening doen ipv dat er een schema wordt gemaakt dat je een bepaalde spier niet of zo min mogelijk gebruikt. Ook ervaar ik zelf de app als drama. De foto's uploaden kan ik nog steeds niet via mijn telefoon (na 2x half jaar) terugkoppelingen hierover zijn wordt aan gewerkt.. vervolgens hoor je niks meer en kan je elke meting de fotos op de computer kleiner maken want anders pakt ie de foto's niet goed, erg vervelend. Nog wel meer kleine dingen aan de app die mij storen maar dat is pietlut. Kort gezegd verbeterpunten: Investeer in de app en probeer meer te personaliseren dmv echt gericht wat de persoon wil bv qua trainingsaanbod (frequentie). Verder top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kennis is er maar komt niet altijd tot uiting

Blijkbaar kan iedereen coach worden bij pbp. Mijn eerste ervaring met coach was goed en deskundig. Helaas heeft de kwaliteit daarna eneorm afgenomen. Ik persoonlijk had niet het gevoel dat bij mijn 2 ervaring met coach goede kennis paraat was. maar dat komt waarschijnlijk doordat pbp in een hele korte tijd heel groot is geworden .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Op ieder onderdeel verdient PBP in mijn ogen 10 punten. Voordat ik meedeed aan PBP had ik weinig verstand van fitness; ik ging netjes 2 a 3 keer per week sporten, maar deed alleen oefeningen die ik leuk vond en daarbij dacht ik dat ik ze goed deed. Dankzij PBP weet ik wat goed mijn lichaam is, heb een goede en mooie vorm gekregen. Daarnaast heb ik meer inzicht in voedsel gekregen, dankzij de lessen en mijn coach. Mensen moeten wel onthouden dat ieder lichaam anders reageert op veranderingen, bij mij duurde het allemaal wat langer terwijl het bij een vriend gigantisch snel ging. Heb geduld, geef niet op, geloof in je lichaam en in jezelf en je gaat leuke veranderingen meemaken. Niet alleen lichamelijk maar ook psychisch. Toppers!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

PBP is actief, enthousiast en het werkt. Het is een jong bedrijf en de dynamiek spat er vanaf.

Communicatie is erg slecht, niemand vertelt het zelfde verhaal. Ik heb twee verschillende coaches gehad, daar is een ernstig verschil tussen, qua benadering, contact etc. Ik doe nu PBP zonder coach, ik merk het verschil niet met coach. Alleen in mn portemonnee. De app werkt heel slecht, hoe kan het dat je via je invullen van je vragenlijst het aantal calorieen en macro's bepaald wordt, terwijl ik na een jaar begeleiding coaching toch heel anders heb geleerd? Er is een verschil in prijzen, zo betaald een van mijn vrienden nog steeds het oude tarief, terwijl er bij mij prijsstijgingen worden doorgevoerd. Kortom: neem een goede communicatiemanager aan en bepaal procedures en controleer!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De begeleiding in de hub voor pbp volgers is echt super.

Communicatie. Acties.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle reactie van mijn coach. Veel variatie in de trainingen. makkelijk voeding tracken en de gedragslessen leveren echt wat bij aan het proces

De app werkt niet altijd even goed.

• Kennis & Vakmanschap

Bij de trainingen in de app de spiergroepen (tekening) aangeven welke je met een bepaalde oefening traint. Meetmomenten in een planning aangeven. Gemakkelijker inloggen op de app, niet met e-mailadres. Meer verschillende producten toevoegen aan de tracker. Mogelijkheid bieden trainingen in te vullen, ook wanneer je niet 4x per week kan trainen, dus op ander moment zou moeten invullen. Gedragslessen herhalen wanneer je in fase 3 zit. Nu geen les, van oude lessen zou je toch weer wat kunnen leren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik vind het positief hoe de app, de website en communicatie op social media overeenkomen. Er wordt een stijl gehanteerd en dat ziet er goed uit. De app werkt naar behoren.

De adviezen zijn erg algemeen die worden gegeven door de coaches, ik heb mijn doelen behaald met PBP. maar mensen die minder ervaren zijn of niet al aan sport deden hebben denk ik meer moeite met techniek. Ik heb mijn PBP verlengd en kreeg exact dezelfde training, dat vind ik zonde. Daarnaast zou ik mensen toegang laten houden tot hun gegevens maar dat is wellicht het verdienmodel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Weten waarover ze het hebben en leveren goede kwaliteit, ondanks dat het een hoog bedrag is wat je betaald. Goede communicatie met coach en een duidelijke manier van trainingen en voeding leren op elkaar uit te spelen. De gedragslessen zijn erg fijn en verrijken.

De app op de telefoon loopt af en toe vast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Trainingen zijn leuk en afwisselend

Gedragslessen, voeding, coaching via chat zorgt voor miscommunicatie (interpretatie).

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super fijne begeleiding!

De app deed regelmatig gek! (Vorig jaar april-oktober)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk, doet wat werkt voor jou