Ik ben zeer te spreken over de gedrag-lessen en het aanbod wat mijn coach mij kan bieden. Het is ook bijzonder om erachter te komen waar het elke keer mis gaat. Mooi om te zien hoe jullie denk wijze is en dat het voor mij, maar ook vele voor mij ook echt werkt.
Hi Kelly, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Weer geleerd, en nu ook ervaren, dat voeding de belangrijkste pijler voor mij is en ook een constant proces. Heb nu de perfecte coach gevonden, ook niet onbelangrijk, echt heel fijn!
Hi Dirk, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Nooit gedacht dat ik zelf ook zulke mooie resultaten ging behalen. Lang getwijfeld of dit iets voor mij zou zijn maar had het jaren eerder moeten doen.
Hi! Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Dankzij PBP heb ik duidelijke handvaten voor het omgaan met voeding en hoe te werk te gaan in de sportschool. Waar ik voorheen totaal niet wist waar ik mee bezig was en eigenlijk maar wat deed, ga ik nu onverstoord mijn gang met een duidelijk doel voor ogen!
Geen diëten meer voor mij maar gewoon een verandering van je levensstijl mbv PBP.
Hi Viola, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Tot op de dag van vandaag nog steeds blij dat ik gestart ben. Veel van geleerd wat ik meeneem in mijn dagelijks leven waardoor het een gewoonte is geworden en geen "moeten".
Hi Milena, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
ik ben nu 120 dagen bezig en ben al heel veel te weten gekomen en bewust van mijn eetpatroon en lichaamsbeweging. ik ben net van coach gewisseld omdat mijn coach ermee stopt. jammer maar zo gaan dingen. ik hoop een goede samenwerking met de nieuwe coach. wat ik mis is dat ik niet mijn eigen trainingen (crossfit) en stappen van de dag ergens in kan vullen. zo krijg je toch een vertekend beeld als je over je calorieën heen komt. verder dik tevreden en een eye opener voor mezelf.
Hi Martine Bedankt voor je mooie beoordeling en de feedback! Groetjes, TeamPBP
In januari begonnen met pbp. Ben bewuster gaan eten... doelgerichter gaan sporten. Nu na half jaar fatripping overgestapt naar muscle training. Voel me fitter en prettiger in mijn vel. De vakantie periode even rustig aan gedaan. Maar toch op gewicht gebleven. Nu weer klaar om te knallen en mijn doel te behalen.
Hi Maik, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
De eerste weken zitten er op en het bevalt super goed. Mijn coach is een topper, geeft mij nieuwe inzichten voor sport en voeding maar ook voor de mindset. Als ik ergens tegen aan loop probeert zij mijn gedachten om te buigen. PBP heeft mij laten inzien dat je ondanks gezond eten nog zeker kan genieten van uiteten of een wijntje te drinken zonder je daar schuldig over te voelen!
Hi Sabrina, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Toen ik met personal body plan begon was mijn doel af te vallen. Dat had ok daarvoor al meerdere keren gedaan maar nooit blijvend en altijd met het gevoel dat ik niets mocht en van alles moest. Bij PBP heb ik geleerd dat je alles mag eten en drinken en heb ik geleerd daar meer balans in te houden. En ja, dat gaat met ups en downs maar ik kan het met behulp van mijn coach steeds weer oppakken. Ook de trainingen zijn leuk en uitdagend en waar ik eerder de sportschool niet leuk vond en dat nooit langer als een maand volhield ga ik daar nu met plezier naar toe en mis ik het zelfs als ik niet kan. Maar de grootste verandering is in mijn mindset, hoe ik mezelf zie en in het leven sta, zoveel beter en gelukkiger als voor PBP. Ik zou het iedereen aanraden.
Hi Anouska, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Erg fijn om alles bij te houden, alles is mogelijk, fijne workouts en handige recepten. In één oogopslag zien of alles in je eetbudget past.
Hi Muriel, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Af en toe meer moeite om mezelf gemotiveerd te houden. Maar de app en de coach helpen mij altijd om de juiste koers te houden
Hi Paul, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Na in 2019 3 kilo aangekomen te zijn en ik met sporten het er zelf niet meer af kreeg/ me niet op mijn gemak voelde in de spiegel dacht ik: dit moet echt anders! Ik volgde pbp al 2/3 jaar op instagram en met mijn bruiloft in zicht heb ik mij aangemeld. Binnen 8 weken hard aan de slag had ik mijn oude gewicht weer terug! Tuurlijk heb ik mij even ongemakkelijk gevoeld in de sportschool en wennen aan het eten voorbereiden voor het werk maar dat was het zeker waard toen ik op de weegschaal stond en mijn begin tot 8 weken foto’s bekeek. Inmiddels in week 31 probeer ik verder mijn spieren te ontwikkelen en ritme erin te houden.
Hi Esmé, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Na vele pogingen terecht gekomen bij Personal Body Plan. Een plan dat de pijler gedrag voorop zet waardoor je echt een blijvende gedragsverandering kan maken. Mijn hele mindset mbt trainen en voeding is in de afgelopen jaren enorm verandert. Volgende week word ik 34 jaar en ben in betere shape dan toen ik 16 was en dat terwijl ik ook 2x zwanger ben geweest! Ik volg het plan nu al 3 jaar en blijf progressie maken. Ik ben bijna bij het afgetrainde droomlijf dat ik zo graag wil!
Hi Kelly, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan. Groetjes, TeamPBP
Door pbp heb ik inzicht gekregen in hoe je op een prima manier toch gezonder kan eten en afvallen. Zonder alle lekkere dingen te laten staan en alle feestjes over te slaan! Daarnaast heb ik met de krachttraining ontdekt dat in sterker ben dan ik dacht.
Hi Ryanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Personal body plan biedt het hele plaatje. Coaching, top trainingsschema’s, voedingsadvies, gedrag en hersteladvies. Ik ben echt heel enthousiast. Ze zijn professioneel en erg klantvriendelijk. Ik kan het iedereen aanraden!
Hi Nicolien, Bedankt voor je mooie beoordeling :D Groetjes, TeamPBP
Toen ik startte met PBP was ik relatief te vreden. Ik begon in eerste instantie bij een trainer waar uiteindelijk bleek dat elkaars verwachtingen niet overeenkwamen met elkaar. Meer begeleiding was gewenst, maar werd niet geboden. Op aanraden van vrienden stapte ik over naar een nieuwe coach. Deze samenwerking verliep velen malen beter en ik begon ook echt resultaat te zien. Helaas raakte ik een in burn-out terecht die gepaard ging met een depressie, dat vervolgens ook nog eens tijdens de uitbraak en de maatregelingen van COVID-19. Gebeld met hoofdkantoor, maar mijn plan kon niet tijdelijk worden bevroren. Mijn depressie werd erger en erger, waardoor sporten niet meer mogelijk was. Gevolg dat ik bijna een jaar voor bij plan aan het betalen ben, terwijl ik er niets mee kon doen. Uiteindelijk waren mijn resultaten nog slechter, dan de resultaten toen ik startte met PBP. Dit is inmiddels 1062 dagen geleden. Kortom: Vind ik het waar voor mijn geld? Absoluut niet, zeker vanwege het feit dat mijn mentale en fysieke gesteldheid zo drastisch verslechterd is en niet eens de mogelijkheid krijg om mijn plan tijdelijk te bevriezen.
Hi Djordy, Bedankt voor je beoordeling, goed dat je ons deze feedback geeft! Ik heb even teruggezocht maar ik kan helaas geen contact vinden over de fysieke en mentale problemen die je ondervindt en hebt ondervonden. Het klopt inderdaad dat je normaliter jouw plan niet kunt stopzetten. Je bent immers een abonnement aangegaan van een vaste tijdsduur. In het geval dat Personal Body Plan je echt niet meer kan helpen dan maken we daar wel een uitzondering op en kunnen we het abonnement, op vertoon van bewijs van de ontstane situatie, stopzetten. Misschien is het destijds niet gelukt om ons van dergelijk bewijs te voorzien? We hebben dan het abonnement inderdaad niet stopgezet. Mocht er nog steeds sprake zijn van mentale en fysieke problemen waardoor je jouw plan niet kunt oppakken wil je dan contact opnemen. Ik ben er zeker van dat we samen een goede oplossing kunnen vinden voor het al dan niet stopzetten van jouw Personal Body Plan abonnement en anders de juiste invulling van jouw plan. Je kan ons bereiken op [email protected] of op 085 001 33 84. Groetjes, Team PBP
Ik vind het personal body plan goed te doen. Dit is het eerste programma wat echt bij mij werkt, Begeleiding is goed en je kunt altijd vragen stellen.
Hi Astrid, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Mijn eerste ervaring met PbP was in mei 2019. Helaas vond ik pas mijn plek met een vrouwelijke en proactieve coach na twee ver van goede coach ervaringen. Deze vrouwelijke coach werd opgevolgd door nog tweede vrouwelijke coach die mij ook goed heeft geholpen. Toch vind ik niet dat er genoeg naar mijn wensen mbt de training wordt geluisterd waardoor ik vaker van de niet effectieve / te makkelijke trainingen terwijl ik continu blijf benadrukken dat mijn doel is het sneller kunnen lopen van een marathon. Er werd er niet rekening mee gehouden. Nu ben ik zelf coach (en zie ook bovenstaande “klacht” mbt trainingen terugkomen van mijn eigen DN. Dat is jammer en onnodig).
professionele feedback en een goede manier om progressie bij te houden
Hi Evert, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Ik sportte al vele jaren, maar pas sinds ik train met Personal Body Plan weet ik echt wat ik doe. De trainingsschema's en persoonlijke begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik echt ownership heb kunnen nemen over mijn beslissingen. Ook is het nu veel makkelijker om balans te houden. Mijn coach Rufus heeft me enorm geholpen in het volledige proces om fitter te worden. En ik pak nog steeds feestjes en lekkere hapjes mee :-)
Hi Martijn, Bedankt voor je mooie beoordeling :D Groetjes, TeamPBP
Handig platform. Makkelijke app. Flexibel in te passen in je eigen levensstijl. Goede en persoonlijke begeleiding van je eigen coach. Veel tips en tricks. Lekkere recepten.
Hi Fiona, Bedankt voor je mooie review! Groetjes, TeamPBP
Ik ben ontzettend tevreden over PBP. Zonder PBP had ik nooit het resultaat behaald wat ik nu al na 4 maanden behaald heb. Het is heel goed te doen, de app werkt heel fijn en mijn coach is super motiverend en geeft goede adviezen. De trainingen zijn leuk en afwisselend. Wat voeding betreft heb ik vooral veel geleerd. Ik maak andere bewuste keuzes dan voorheen, maar geniet ook nog steeds van bijvoorbeeld etentjes of iets lekkers!
Hi Jodie, Bedankt voor je review! Heel veel plezier met het vervolg van jouw plan! Groetjes, TeamPBP
Ik vind de app ronduit super: er is ongelofelijk veel informatie te vinden, het is overzichtelijk en stimulerend. Het bijhouden van voeding werkt heel goed via de app; ik ben me nu pas bewust waar ik vooral op moet letten (bv genoeg eiwitten binnen krijgen). Het trainingsschema, met de filmpjes met uitleg, werkt erg goed. Ik heb 1x/week coaching, wat voor mij prima is voor nu.
Hi Martine, Bedankt voor je review! Groetjes, TeamPBP
Ik ervaar PBP zeer positief. Je krijgt een basis waar je zelf kan kijken wat voor jou prettig werkt. Daarnaast goede coaching die je kan helpen met je problemen + zeer goede tips! Ik was in het begin vooral bang dat de trainingen te zwaar zouden zijn, dit valt reuze mee, hierdoor is het makkelijker om door te zetten! Kortom een zeer fijn plan om je verkeerde gewoontes om te zetten in goede gewoontes voor een goede en gezonde leefstijl.
Hi Fiona, Bedankt voor je review! Groetjes, TeamPBP