Goede ervaring met Personal Body Plan, aanrader

Goede ervaring met Personal Body Plan, aanrader voor een ieder die wil werken aan zijn beste versie.

Levensveranderend

Als je bereid bent er energie in te steken is dit het beste wat je kan doen om blijvend verandering te behalen! Ik heb ervaren dat ik met dit programma veel relaxter kan leven dan met een (tijdelijk) dieet en dat ik niet gelijk in slechte gewoonte verval of ga jojo-en. Er wordt je geleerd om te gaan met 'slechte dagen en/of gebrekkige motivatie dagen' en je wordt gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. PBP laat je vrij het programma zo in te richten zodat het past bij jou levenstijl. Beste waar ik ooit aan ben begonnen.

Heeft mij positief verrast

Dankzij pbp en mijn coach heb ik een nieuwe leefstijl gevonden waarbij ik mij goed vol. Daar waar het getal op de weegschaal mijn focus was. Ben ik nu zo ver in wat ik fijn vind voor mezelf en hoe ik de week goed kan indelen. En geniet maar blijf in shape etc. Heb geleerd dat een gezonde levensstijl en genieten samen gaan.

Zeer goed.

Zeer goede ervaring, fijne duidelijke app. Goede training schema's en recepten. Goede coaching.

Ik heb een goeie ervaring met pbp, in het begin vond ik het heel lastig omdat ik niet wist hoe ik het moest doen met mijn voeding nu ik meer weet hoe ik het kan indelen en wat ongeveer hoeveel is gaat het goed! De begeleiding is erg fijn! Ze blijven je begeleiden al val je terug. Ze helpen je weer overeind. Ze geven je goede handvaten.

Lifestyle!

Ik ben super blij met PBP. Mijn coach Jeffrey Goos blijft mij stimuleren. Ook al sta ik er momenteel niet voor 100% achter. Daar ben ik heel blij mee. Em uiteindelijk gaat het goed komen.

Goede ervaring op gebied van training en voeding

Vooral de ervaring met een fulltime coach heeft mij goed geholpen. Nu al ruim een jaar met de “light” versie bezig maar daar mis ik wel enthousiasme en wat meer inhoud van de coaches ook al heb je ze dan maar 1 dag per week. Ik heb het gevoel dat je er dan toch meer een beetje bijhangt voor de sier dan dat er daadwerkelijk wordt gekeken naar wat je nodig hebt.

Fijne app met goede toegankelijke begeleiding en advies op maat

Dit werkt voor mij perfect!

Ik ben super blij met PBP. Dit was het zetje wat ik nodig had om mezelf fitter en fijner te voelen. Ik merk dat ik het trainen in de sportschool echt leuk ben gaan vinden en daar ben ik PBP erg dankbaar voor! Ook weet ik beter mijn balans te vinden wat betreft voeding / training / rust dus dat is ook erg fijn.

Geweldig!

Goede ondersteuning gehad bij t halen van mijn doel! Duidelijk en snel contact met mijn coach, maar ook met de klanten service! Ik ben aan mijn 2e periode begonnen en pbp geeft mij echt dat extra steuntje in de rug

Redelijk tevreden

Achteraf gezien ben ik redelijk tevreden over PBP. Voor mij was de traininsduur te lang, ik wil maximaal 1 uur kwijt zijn aan een training. Ook vond ik het invullen en bijhouden van mijn voeding erg lastig en tijdrovend. De trainingen hadden ook wel wat meer afwisseling mogen hebben. Omdat ik het saai vond worden ben ik van 3 naar 2 en op het laatst naar 1 keer trainen per week gegaan.

♥ echt een life changer!! zo fijn! ik ben fan!!

Goede persoonlijke begeleiding via de app + training schema + voeding en dan ook nog gedrag (tips & tricks) . In de Hub zelf, altijd behulpzame trainers aanwezig die je verder helpen en ook goede tips & tricks geven. Metingen per zo veel weken om je progress bij te houden. Echt helemaal TOP! zo blij met mn personal body plan!

Een comfortabele manier van sporten

Ik ben vooral blij met de pro trainingsschema’s die uitgebalanceerd zijn en resultaat opleveren. Ook de Hub vind ik de prettigste sportschool in Amsterdam met prettige trainers. Aan de begeleiding kant heeft het te vaak mis gezeten en heb ik er voor gekozen er geen gebruik meer van te maken. Zo ben ik er achter gekomen dat ik een (extreem) lage stofwisseling heb, heb ik dit willen aangeven maar werd ik continu tegen gesproken en zag ik dit nooit terug in mijn schema’s. Ook kwam ik er achter na 2 jaar dat ik nog 7 kilo boven streefgewicht zat nadat ik op eigen gelegenheid op zo’n supersonische weegschaal ben gaan staan. Dit was echt een doorbraak maar via PBP werd hier nooit enige melding van gemaakt. Ik zat al tijden op een soort plateau en dit werd nog eens versterkt doordat ik bij verlenging elke keer een fat ripping plan werd aanbevolen terwijl nu blijkt dat ik al lang door had moeten gaan met een muscle building plan. Zo zijn er nog wat zaken die mijn proces hebben tegen gehouden en die ik op eigen initiatief via een omweg heb kunnen recht zetten.

Geweldig..wordt goed geholpen ben zeer tevreden.

Perfecte app om je trainingsresultaten bij te houden

Continue updates/verbeteringen van de app. Mooie chatfunctie met de coach.

Deze aanpak maakt van mij, rugpatiënt for life, een sterke vrouw die zelfzeker in haar lichaam zit.

Personal body plan werkt voor mij heel erg goed. Ik leer nog steeds bij, na een dik jaar. Ik maak bewuste keuzes nu en ben blij met mezelf.

Goede coaches en deskundigheid om mooie resultaten te behalen. Voor de lange termijn bied het nog steeds kansen om je doelen na te streven. Zeker de moeite waard!!

Fantastisch!

Ben nooit de slankste geweest en begin dit jaar moest er iets veranderen. Twee vriendinnen waren bezig met Pbp en ik dacht als zij het kunnen kan ik het ook. Na een avondje uiteten met de meiden heb ik snachts in de trein gelijk mezelf aangemeld voor pbp. Beste keuze. Ook ik heb flinke dipjes gehad ivm Corona en familie omstandigheden maar toch bleef ik resultaten zien uiteindelijk. De foto’s en meetmomenten hebben me heel erg geholpen. Ook al was er niks af qua gewicht de cm logen niet. Dat motiveerde mij enorm. Ik ben nu nog in strijd met de hoeveelheden en het plannen van eten. Ik werk in de horeca dus dat is zoeken maar met behulp van mijn coach kom ik een heel eind!

Lifechanging

Door nieuwe inzichten en kennis te krijgen help je jezelf echt naar een betere versie van jezelf!

Personal Body Plan is mijn stok achter de deur

Ik train nu anderhalf jaar met Personal Body Plan. En heb dit in 2014 ook al iets langer dan een half jaar gedaan. Beide fases zijn de enige periode geweest dat ik echt fit was en mezelf goed voelde in mijn lijf. Ik vind vooral de stok achter de deur fijn. Dat ik weet dat ik moet doen wekelijks aan training. Het voedingsproces geeft mij houvast en de leerlessen die ik heb gelezen. En het heeft me ook inzicht gegeven dat mijn lijf nooit hetzelfde is, perfectie bestaat niet. Daarnaast ben ik ook super gelukkig met de allerleukste coach ever, Hannah Vreugdenhil het afgelopen anderhalf jaar. Zij heeft onvoorwaardelijk naar me geluisterd, goeie tips gegeven en ze was er gewoon wanneer ik haar nodig had. Nu zij stopt ga ik komend half jaar aan de slag met coach Jeffrey Goos, wat weer nieuwe inspiratie en mogelijkheden gaat geven.

Goede begeleiding, maar uiteindelijk moet je alles zelf doen natuurlijk.

Ik doe nu af en aan al 3 jaar PBP. Het is zeker geen wondermiddel, want uiteindelijk ligt alle verantwoordelijkheid bij jezelf. Ik ben het lang niet met alles eens en dat mag, maar verder is het een hele fijne houvast en vooral reality check voor hoe goed je nou eigenlijk bezig bent.

Mijn leven ziet er heel anders uit!

Ik ben uiterst positief over Personal Body Plan en het heeft mij in 1.5 jaar tijd een totaal ander inzicht gegeven in voeding, beweging en lifestyle. Goed, serieus en prettig contact met een Personal online coach die jou levensstijl naar een ander niveau brengt, je lichaam gezonder maakt en waardoor ik mezelf een stuk prettiger voel. Belangrijk is wel motivatie, uiteindelijk doe je het allemaal zelf en je dient daarom open te staan voor verandering om afscheid te nemen van bepaalde gewoontes. Enige verbetering die ik zou kunnen bedenken is de app van PBP. Deze heeft soms vreemde kuren en kan nog beter.

PBP is voor mij de weg naar succes!

PBP geeft mij de tools om eindelijk te bereiken wat ik al jaren wil bereiken. Voor mij is het de stok achter de deur wat betreft voeding en training! Daarnaast leer ik ook veel over mezelf en waarom ik bepaalde keuzes maak

Pbp helpt mij om mijn leefstijl te veranderen

De trainingen zijn fijn en gevarieerd. De coaching ervaar ik als prettig en duidelijk. Aan de app mag wel iets veranderd worden. Onderdeel herstel en progressie snap ik niet helemaal. Er zijn dubbele vragen en je kan zelf niet zien of een vooruit gang is. Hetbzou hamdig zijn als je opmerkingen bij de oefeningen of training kan zetten voor je coachen. En dat je zelf sport activiteiten kan toevoegen aan je kalender. Dam krijgt de coach ook een duidelijker beeld van wat je doet. Misschien een idee dat er gesynchroniseerd kan worden met een fitbit.

Ik weet dat ik het nu ook kan

In juni 2019 was ik gestart. Toen was ik op mijn zwaarst. Ik was in januari al naar een diëtist gegaan. Zij gaf aan dat ik meer moest eten en ik werd eigenlijk alleen maar zwaarder. Na 4 maanden ben ik bij haar gestopt en pbp was mijn laatste hoop. Ook was mij aangepraat dat ik waarschijnlijk een rare ziekte had waardoor het niet lukte. Van juni tot december ben ik met behulp van pbp 10 kilo kwijt geraakt. Ik was dol blij en dacht nu ga ik het zelf doen. Ik dacht te weten wat ik moest doen. In 3 maanden tijd zat er weer 3kilo aan, dus toch maar weer ingeschreven alleen dan 1x per week. En nu ben ik aan het leren om het onder controle te houden en hoe ik langzaam weer meer afval en werk naar het lijf wat ik graag zou willen. Pbp is de beste keus ooit.