Een lifetsyle aanleren die je vol kunt blijven houden!

Ik ben zeer tevreden over personal body plan. Zij bieden geen gekke en zinloze dieeten aan, maar leren je een lifestyle aan die je kan blijven volhouden. Wat betekend dat je van alles nog kan en mag blijven genieten (een wijntje, een ijsje, chocolade noem het maar op), zolang het in jou plan past. Ik vind dit een super fijne manier van bewuster keuzes maken op het gebied van voeding. Daarnaast bieden zij heerlijke trainingen, ondersteuning en andere tools aan. Ik ben heel tevreden.

Het is een woord top!

Zoals ik ook tegen mijn coach heb gezegd: ik had het veel eerder moeten doen. PBP geeft inzicht, overzicht en rust. Ook zorgt het voor een stok achter de deur. Het is leuk om op een bewuste manier met eten en sport bezig te zijn met een realistisch doel. Ik heb een hele lieve en enthousiaste coach. Streng wanneer het moet op zeer motiverende manier! Zonder haar had ik niet bereikt, wat ik nu heb bereikt. Al met al: een aanrader

PBP is een goed programma, maar niet voor mij

Ik heb met PBP een goede ervaring, ik heb een hele fijne coach, die mij goed helpt. Daarnaast vind ik de tracker en de sportoefening heel fijn! Alles is duidelijk en goed uitgelegd. Het enige minpuntje vind ik: ik kan door medische omstandigheden pbp eigenlijk niet meer goed volgen. Ik heb een operatie in mijn buik gehad en moet eigelijk op aangepaste voeding, daarvoor moet ik naar een diëtist. Door die reden zou ik pbp willen opzeggen, maar dat is niet mogelijk omdat ik een anderhalf jaar contract heb afgesloten, ik heb deze afgesloten toen ik nog kerngezond was en ik het voor mijn gevoel helemaal zou afronden.. maar door mijn medische klachten kan dat niet, maar moet ik wel elke maand betalen, dat is echt wel een minpuntje.. Ik zou het aan andere mensen aanraden die medisch gezond zijn, maar voor mij is dit niet meer haalbaar

Als je doorzettingsvermogen hebt is het een top programma.

Ik merk dat bij mij de lol er de laatste tijd af is en ik mezelf weet even bij een moet rapen om weer de volle 100% voor pbp te gaan.

Goede houvast om door te gaan

Helaas gaat het niet zo hard als ik gehoopt had maar dat komt door mezelf. Aankomen gaat lastig maar zie zeker wel resultaat. Trainingen zijn afwisselend en dat maakt het leuk. Coach ondersteund goed en reageert altijd snel.

Prettige stok achter de deur

Ook al heb ik periodes dat het minder lukt en gaat dan is er mijn coach die mij helpt en motiveert. Dit zorgt ervoor dat ik altijd weer terug in structuur kom.

Alles wat je nodig hebt om je doel te behalem

De peilers die nodig zijn om je doel te bereiken worden allemaal behandeld. Ze zijn van groot belang om te begrijpen waar je mee bezig bent. Daarnaast is er een coach die je helpt met al je vragen. Alles in 1 app om dat te bereiken wat je wil. En wat je wil? Dat bepaal jezelf.

PBP zorgt ervoor dat ik niet helemaal de controle verlies.

Ben al jaren lid met ups and downs. Ik heb gemerkt dat het altijd helpt als ik me aan het plan houd en dan ook positiever in het leven sta.

Duidelijk, afwisselend en motiverend

Ik heb een goede en leuke begeleiding; vind de trainingen duidelijk en goed te doen en ik voel zeker verbeteringen. En ook het bijhouden van wat je eet is makkelijk en heel overzichtelijk.

Ik ervaar de hulp en kennis vanuit de app en Jop als erg prettig!

Ik vond het spannend om hiermee te starten. Coaching op afstand en alles online. Na 3 maanden kan ik zeggen dat ik de ondersteuning vanuit de app en de kennis die Jop heeft als onwijs prettig ervaar! Het tracken van mijn voeding zorgt voor een stok achter de deur, maar zorgt ook voor bewustwording van gedrag/eetpatroon. De coaching van Jop vind ik erg fijn!

Fijne begeleiding! Invullen in de app, top!

Goede coaching en het invullen/tracken van je voeding werkt echt top! Zo houd je alles in balans.

Geweldige manier om bewuster te gaan leven!

De manier van coachem motiveert je blijvend om een bewuste levensstijl te hanteren. Ik zit veel in het buitenland en doordat ik gebruik maak van pbp kan ik beter op track blijven en resultaat behalen.

Letterlijk de beste versie van mezelf

Ik heb al heel veel diëten gedaan en iedere keer met geen blijvend resultaat. Ik ben nu ook nog niet waar ik moet zijn maar door hulp van mijn coach ga ik het bereiken. Met vallen en opstaan maar iedere keer een stukje dichter bij mijn doel.

De persoonlijke benadering werkt en motiveert!

Personal Body Plan motiveert aan alle kanten: een prettige manier van coaching met de juiste tips en trucs, een wisselend programma en helemaal aan te passen naar eigen wensen en mogelijkheden. Ik ben erg blij dat ik nu een aantal maanden bezig ben er ben er nog lang niet klaar mee. Het enige waar nog wat verbetering in te krijgen is, is de app en website. Informatie is niet altijd eenduidig en helder en niet altijd gebruiksvriendelijk. Ik weet wel dat er hard aan gewerkt wordt, de afgelopen tijd zijn er al updates geweest met meer en meer mogelijkheden.

Top! Ik blijf gemotiveerd zo

Ik was vroeger een 'fitgirl', maar door wat hormonale schommelingen is dat veranderd. Ik heb er dus wel veel verstand van, maar je wordt nog extra geholpen en gemotiveerd wat dus heel fijn is! Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar weet zeker dat ik er kom! Voor de mensen die net dat steuntje in de rug nodig hebben raad ik dit zeker aan! Ik mis soms alleen nog een paar dingen zoals recepten 'opsplitsen', bijvoorbeeld een cake die je hebt gemaakt (dus 10 porties) en dingen die je dag en workout beïnvloeden (menstruatiecyclus, emotionele staat ect). Misschien een goede tip ;)

Klinkt al een cliche, maar PBP heeft mijn leven veranderd.

Door PGB te gebruiken, ben ik in 2 maand 8 kilo afgevallen. Het bijzondere is, dat ik juist meer moest eten, dan voorheen. De app geeft een duidelijk overzicht, hoeveel Calorieën, vetten, koolhydraten, eiwitten en vezels ik heb gegeten. Het trainingsschema is goed afgestemd om mijn sport faciliteiten. Kortom. ik kan het echt serieus iedereen aanraden, die gezond wilt afvallen of fit wilt blijven.

Sinds PBP haal ik meer uit mijn trainingen dan ooit daarvoor

Dankzij de combinatie van gedrag, voeding en training lukt het me bij PBP om resultaten te behalen die ik daarvoor niet voor mogelijk hield. De ondersteuning van mijn coach en de goed ingerichte Hub zorgen ervoor dat ik mijn trainingen niet alleen vol hou maar dat ze inmiddels een onlosmakelijk onderdeel van mijn wekelijkse routines zijn geworden. Ik kan PBP aan iedereen aanbevelen van beginner tot gevorderde!

Door PBP bereik ik doelen die voor PBP Niet haalbaar leken.

Je leert bij Personal Body Plan niet alleen over voeding en training, maar ook over je eigen gedrag. De bijhorende gedragslessen hebben mij veel inzichten gegeven. De trainingen zijn duidelijk en afwisselend en als het gaat om voeding: recepten genoeg in de app. Je coach zoekt met jou naar een aanpak die voor jou werkt en houdt in de gaten hoe het gaat. Ik ben inmiddels al 8 kilo verloren, zeer tevreden!

Deskundig en resultaatgericht

Personal Body Plan is een mooi totaalconcept van voeding, bewegen/ sporten en gedrag. Er wordt niet zomaar iets gedaan maar het plan wat jij volgt is echt 1 op 1 voor jou persoonlijk gemaakt. Wisselingen, aanpassingen zijn goed te overleggen en in te voeren. Coaches zijn behulpzaam en vriendelijk.

Ongeëvenaard

Ik heb veel geprobeerd, maar de manier van PBP, is ongeëvenaard. Het is een way of life. Eerst verandert je mindset en daarmee samen je lichaam. Ik ben in 6 maanden 10 kilo afgevallen en ben nog nooit zo gemotiveerd geweest om door te gaan!

De beste versie van jezelf!

Veel diëten gevolgd en geprobeerd af te vallen. Ik viel constant terug in oude gewoontes. Met dit programma leer ik wat mijn gewoontes zijn en hoe ik hiermee om kan gaan. Eventueel wat ik zou kunnen veranderen. Je zoekt een balans in je voeding en in principe maf je alles. Als het maar in je schema past. Ik ben erg tevreden!

PBP is voor mij een drive naar een gezonder en bewuster leven.

Door met PBP bezig te zijn ben ik bewuster gaan leven. De fysieke en mentale veranderingen die ik onderga werken verslavend. Ondanks dat het vaak veel tijd kost om de volgende dagvoor te bereiden is de voldoening van het ervaren van het resultaat een doorslaggevende factor om zeker door te gaan met PBP. Wat wel voor verbetering vatbaar is is de reactie op het de wensen om het sportprogramma aan te passen. Ondanks het feit dat ik doorgegeven heb dat ik een aantal sportattributen in huis beschikbaar heb wordt hier nog relatief weinig mee gedaan waardoor ik zelf maar een aantal aanpassingen in het programma aanbreng. Natuurlijk zal dit niet de bedoeling zijn maar dit geeft mij toch de mogelijk om volop te profiteren van mijn beschikbare apparatuur. Verder vind ik het invoerprogramma voor de dagelijkse menu’s erg prettig. Misschien kan daarin nog een verbetering aangebracht worden door de mogelijkheid in te bouwen om genuttigde producten af te kunnen vinken waardoor er een overzicht ontstaat van de producten die nog genuttigd moeten worden op de betreffende dag.

Een programma dat voor iedereen kan werken!

Ik heb net de 1003e dag aangetikt bij PBP en na ruim 3 jaar heb ik nog steeds iets aan het programma. Je kan er elke keer een nieuwe fase in kiezen. Voor mij.. is het een grote les. Het is een lange les en ik ben nog niet uitgeleerd.. over mezelf! En PBP biedt je de handvatten aan. Het fijne is ook dat je 'no hard feelings' kan switchen van coach om je eigen redenen. Bijv. om een nieuwe fase in te gaan. Zeker doen, kost geen drol vergeleken met andere programma's en zeker niet vergeleken met een PT.

Goede hulp

Ik krijg personelijke goede hulp. Ik kan alles bijhouden wat ik eet en daardoor weet mijn coach hoe die mij zo goed mogelijk kan helpen. Dit is erg fijn. Hij motiveert mij ook

Het heeft mijn inzichten vergroot en mijn fijnheid is enorm toegenomen.

Ik ben al lang bezig met PBP en dat bevalt mij erg goed. De informatie, de coach, de training schema's, het helpt mij goed en voelt als een levensstijl en niet als een kort traject met dieet. De community is prettig, de reactie op vragen snel. Dikke aanrader!!