Ik was gewoon bezig “te leven” eten stappen laat slapen af en toe wel wat sporten maar niet heel gezond allemaal. Dus stiekem werd ik steeds dikker. Mensen staan er niet bij stil dat 2 ons in de week aankomen na een jaar al 12 kilo is. En werk het maar weer eens weg! Ben nu bijna 2 jaar bij PBP. En ik heb wederom verlengd tot 2022. Waarom? Het is een “lifeline” en soms glip je een beetje weg (B.v. in de Coronatijd) maar die lijn is er altijd om weer vast te pakken. Om een coach te hebben die er voor jou is en naar jou luistert en je helpt is heel fijn. Mijn leven is grotendeels in balans, en dat komt toch zeker ook wel door pbp.
Hi Chantal, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat ontzettend tof dat je al zo lang lid bent en dat je hebt besloten te blijven tot 2022. We wensen je een heel fijne voortzetting van jouw Personal Body Plan toe :D Groetjes, Team PBP
Ik ben enorm geholpen door PBP, omdat ik zelf niet wist waar te beginnen. Ik ben 6 a 7 kg afgevallen en zit sindsdien lekkerder in mijn vel. Echter het laatste stukje, de laatste paar kg’s waarbij je in een klein kcaltekort (met dus minder energie) toch moet doorzetten met sporten etc, daar mis ik bij alle pbp coaches net dat laatste stukje begeleiding. Verder zijn de coaches en het hele systeem, de adviezen en lessen, de workouts, echt super!
Ik heb in 2017 PBP gedaan, waar ik echt goede resultaten en coaching kreeg. Eind 2019 weer begonnen. Helaas geen match met mijn coach. Daarna drie maand niks met PBP gedaan i.v.m. priveomstandigheden. Vanuit PBP niet heel veel begrip en helaas nooit weer een bericht van mijn coach gehad. Toch overgestapt naar een andere coach om te kijken of dit wel zou helpen. Dit vond ik heel fijn en heb mijn lidmaatschap verlengd. Helaas heeft mijn coach een nare prive situatie, waardoor ik door haar weinig gecoacht ben. Alle begrip, en ik vind het ook niet erg dat een andere coach het even overneemt. Alleen nu heb ik in die periode al drie verschillende mensen gehad die tijdelijk het coachen overnemen. En dat vind ik echt een punt om te verbeteren. Mochten er door omstandigheden langere tijd een andere coach nodig zijn (nogmaals, alle begrip!) maar zorg dan, dat de mensen ook al die tijd door dezelfde andere coach gecoacht worden.
Hi Felicity-Ann, Bedankt voor je beoordeling en voor je eerlijkheid. Ontzettend goed dat je dit bij ons aangeeft. Ik zorg ervoor dat jouw feedback bij onze coachlead terecht komt zodat we hiervoor een beter proces kunnen opzetten. Mochten we iets voor je kunnen betekenen (bijvoorbeeld bij het uitzoeken van een nieuwe coach) mail dan gerust even naar [email protected]. Groetjes, teamPBP
door met PBP te beginnen ben ik me bewust geworden van mijn voeding en maak ik nu veel vaker bewustere keuzes en denk ik ook vaker na over wat ik wil eten of eet. De combinatie met krachttraining, gedragslessen en herstel hebben mij ook inzicht gegeven in mijn persoonlijke situatie. Trainen deed ik al, maar door gericht te gaan trainen, heb ik veel progressie gemaakt. De gedragslessen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn ongewenste gewoontes omgezet heb in gewenste gewoontes. Wie wil dat nu niet? Tuurlijk, een terugval kan altijd gebeuren, maar de draad weer oppakken is daarna wel weer gemakkelijker....accepteren en doorgaan...
Sinds ik PBP volg heb ik structuur in het eten en trainen. Het voelt niet als een dieet het is een deel van mijn leven geworden.
Ik vind het fijn dat ik alles bij kan houden en structuur heb, maar ik had meer van de resultaten verwacht. Ik moet zeggen, het werkt allemaal coaching en ben erg tevreden over mijn coach. Ik hou me strikt aan het programma, sport 4x per week intensief en eet altijd gezond en binnen mijn budget. Ondanks dat vind ik de resultaten minimaal! Ik zou het aanbevelen aan mensen die echt hulp nodig hebben bij voeding en sport etc maar niet als je al redelijke kennis hebt.
Ik ben inmiddels een half jaar ingeschreven bij Personal Body Plan. Het is voor mij echt een life-changing experience. Ik ben nog steeds elke dag zo blij dat ik dit gedaan heb, echt een cadeautje voor mijzelf. Het biedt mij enorm veel structuur in mijn training/voeding en volhouden is door contact met mijn coach en de gedragslessen ook goed te doen. Het kan zwaar zijn en het gaat niet vanzelf, maar ik voel mij zoveel beter en lekkerder in mijn vel. In een half jaar ben ik 8 kilo kwijt (mijn oorspronkelijke doel was 10 kg in 1 jaar) en ik heb een veel gezondere relatie met voeding. Ik sport 3 keer per week in de sportschool en ik word steeds beter doordat de trainingen goed opbouwend zijn. De recepten in de app zijn ook heerlijk om zo nu en dan te maken.
Hi Ilona, Bedankt voor je je mooie review! Onwijs leuk om te lezen dat je dagelijks zo blij bent met het plan en de verandering waar je hard aan werkt met het genoemde resultaat! Mocht je toch ergens tegenaan lopen of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op! Nog een heel fijn plan gewenst Ilona. Groetjes, Team PBP
Voor mij persoonlijke de ergste ervaring uit mijn leven, na tijdig (helaas beweren zij het tegendeel) opgezegd te hebben via de app (Tip: maak een screenshot als je te maken hebt met apps/techniek van alles wat je opzegt/aangaat etc). Personal Body plan heeft me vast gehouden aan het duurste 12 maanden contract. Na contact geprobeerd te hebben met Personal Body Plan zelf wat erg slordig van hun kant verliep en wat miscommunicaties waar ze intern mee aan het klooien waren, hebben ze me doorgespeeld naar een incasso bureau. Lang verhaal kort, vorige week heb ik na 1 jaar en 3 maanden gedwongen mijn contract afgekocht voor heel veel geld, dit proces duurde zo bizar lang omdat Personal Body Plan vaker niet tot erg traag reageerde op mij of op het incasso bureau die ze zelf hadden ingeschakeld. Erg zonde van al mijn geld wat me niks meer dan slapeloze nachten heeft opgeleverd en een jaar lang stress.
Hi Daphne, Bedankt voor je berichtje. Sinds vorig jaar april hebben we uitgebreid contact met elkaar gehad. We hebben je in ons eerste contact reeds op de hoogte gebracht dat je jouw opzegging ruim te laat hebt doorgegeven en dat je jouw abonnement daarom niet meer kon opzeggen. Toen we na meermaals herinneren en daaropvolgend verder contact geen betaling hebben ontvangen is het te betalen bedrag voor jouw abonnement inderdaad doorgezet naar Cannock incasso. Ik ben blij om te lezen dat je er uiteindelijk met Cannock toch uit gekomen bent. Ik vind het ontzettend jammer om te lezen dat je onze reacties lang op zich vond wachten en we zijn dat met je eens. Een gemiddelde reactietijd van 3 dagen is erg lang en we hebben daarom ons best gedaan dit, sinds ons contact in 2019, zoveel mogelijk te verlagen. Dankjewel voor jouw feedback daarin. Jouw feedback over de reactietijd van het incassobureau zullen we ook doorgeven aan Cannock. Mocht je voor ons nog vragen hebben over het abonnement mail ons dan gerust op [email protected]. Groetjes, Team PBP
Voor het geld kun je natuurlijk nooit verwachten dat je een soort personaltrainer in dienst hebt genomen. De schema’s en de voedingsvoorschriften zullen ook niet echt persoonlijk zijn, maar met behulp van een bepaalde formule tot stand komen. Ik denk dat ik als 51 jaar oude vrouw met flink overgewicht niet echt in de doelgroep pas, maar toch boek ik resultaat. Het gaat beter dan elk ander dieet wat ik de afgelopen 17 jaar hebt gevolgd. Ik begin zelfs lol te krijgen in de krachttraining, terwijl ik het in het begin echt vreselijk vond. Het blijft een feit dat je alles zelf moet doen, de trainingen en het opvolgen van de voedingsadviezen/ voorschriften. De coaching bestaat uit wekelijks een vrolijk of opbeurend berichtje of wat goede tips. Ook een complimentje of een aansporing is altijd leuk om te lezen. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat een coach uitgebreid met je aan de slag gaat voor €17 per maand. Maar als er iets niet werkt of aangepast moet worden aan je plan, regelt de coach dat voor je. Misschien komen de negatieve beoordelingen voort uit de hoge verwachtingen die mensen hebben. Ze zouden de naam kunnen veranderen in bodyplan, dat past wel iets beter.
Hi Helen, Bedankt voor je je mooie review! Wat goed om te lezen dat je plezier begint te krijgen in de trainingen en dat de fitte lifestyle al meer gewoonte wordt. Mocht je toch ergens tegenaan lopen of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op! Nog een heel fijn plan gewenst Helen. Groetjes, Team PBP
Spijt van mijn deelname. De coaching was redelijk maar het concept verder erg slecht! De app is niet handig in gebruik voor bijvoorbeeld recepten. Ik kwam alleen maar aan ipv afvallen. Mensen denk please goed na voor je hier aan begint
Hi VJ, Bedankt voor je review. Wat ontzettend jammer dat het concept je niet is bevallen. Ik zou graag even in jouw plan meekijken om te zien of ik nog iets voor je kan betekenen maar ik kan op het e-mail adres dat je nu hebt doorgegeven geen account vinden. Zou je ons willen laten weten met welk e-mail adres je ingeschreven stond? Dankjewel vast! Groetjes, ^teamPBP
Goede calorie tracker, maar trainers doen niks voor je. Ik vond er niks persoonlijks aan. Kies niet voor een lange termijn en kijk het een maand of twee aan.
Hi Albert, Bedankt voor je review en je feedback. Ik zie dat we recentelijk contact met je hebben opgenomen over de coach, heb je ons berichtje ontvangen? We helpen je graag met het wisselen van coach en het oppakken van jouw plan zodat je door kunt werken aan jouw doelen. Wil je reageren op het mailtje van afgelopen woensdag en ons vertellen waar je precies tegen aan loopt? We staan graag voor je klaar :-) Dankjewel vast Albert! Groetjes, Team PBP
Ik zou PBP niet aanbevelen. De partner gym gaat verkeerd, schemas gaan verkeerd, coaching bestaat in praktijk niet. Je kan je geld net zo goed weggooien. In praktijk betaal je gewoon veel per maand voor wat schemaatjes die je gratis kan downloaden overal online.
Hi Mustapha, Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelen dat het niet wil lukken om jouw schema's goed te krijgen op het moment. Ik neem via de mail even contact met je op om te checken wat ik precies voor je kan doen zodat we jouw Personal Body Plan weer goed op de rit kunnen krijgen. Ik hoor graag van je! Groetjes, Team PBP
Ik werk keihard aan mezelf met hulp van mijn coach. Het vergt alsnog discipline en je doe het zelf maar die steun in de rug van je coach is echt top!! Ik had een half jaar.. nu een jaar en ook hierna ga ik door <3
Hi Avalon, Bedankt voor je review, super om te lezen! Nog heel veel plezier met het vervolg van jouw Personal Body Plan. Groetjes, Team PBP
Grappig dat er mensen zijn die die PBP als negatief ervaren.. ik was in het begin wat sceptisch. Had alles alles al geprobeerd om eens echt goed resultaat te krijgen en niks hielp. Dus ik dacht, ach voor die 20 euro per maand kan ik het best proberen. Binnen 4 maanden zo’n wereld van verschil! Ga nu zo anders met eten om. En ook als ik sport over sla of een dag lekker los ga in het weekend zijn de resultaten nog steeds verbluffend. Mijn coach is echt een goeie steun, maar feit blijft dat ondanks PBP je uiteindelijk zelf moet doen! Afvallen gaat echt niet vanzelf.. Dus als je zelf ECHT wil dan is dit echt een enorme hulp.
Hi Lian, Bedankt voor je review, wat ontzettend goed om te lezen dat je PBP als zo een goede hulp ervaart in het behalen van jouw doelen. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan Lian. Groetjes, TeamPBP
Abonnement afgesloten voor 1,5 jaar. Helaas moest ik na een paar maanden, om medische reden stoppen versleten knie, stoppen met trainen. Ik kan en mag niet meer trainen op de manier via PBP. Op verzoek PBP doktersverklaring opgevraagd. Deze was tot twee keer toe niet goed genoeg voor opzegging! Een arts mag geen medische gegevens verwerken in een doktersverklaring. De manier waarop PBP een verklaring vereist mag niet en bestaat niet. Een arts mag geen gegevens delen! Dit aangegeven bij PBP, geen begrip dus betalen. Uiteindelijk voor gehele periode betaald zonder er gebruik van te maken. TRAP ER DUS NIET IN, je komt er nooit meer vanaf zelfs niet met een medische reden!
Hi Jan, Bedankt voor je review. Ik kan onze communicatie over jouw blessure helaas niet terugvinden dus ik kan niet volledig op de details ingaan. Het klopt inderdaad dat je jouw abonnement niet kunt stopzetten. We maken een uitzondering wanneer blijkt dat we jou niet meer kunnen helpen met het behalen van een fitte lifestyle. Bij veel blessures kunnen we de training nog wel zo aanpassen dat je nog kunt trainen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je knie maken we een training voor jouw bovenlichaam. In sommige situaties bieden we als coulance de mogelijkheid tot het stopzetten van jouw plan. Dit bieden we wel echt in uiterste gevallen, wanneer een arts kan aangeven dat je niet meer mag trainen of Personal Body Plan jouw herstel in de weg staat. Het is dus zeker mogelijk dat het bewijs dat je hebt gestuurd niet volstond om dit in orde te maken. Ik zou graag samen met jou nogmaals kijken wat we precies voor je kunnen betekenen. Ik zie echter dat het e-mail adres dat je hier hebt achtergelaten niet bij ons bekend is. Wil je contact met ons opnemen? Je kan ons bereiken op [email protected] of op 085 001 33 84 Ik hoor graag van je. Dankjewel vast Jan! Groetjes, Team PBP
In de eerste maand was m'n coach motiverend en dat pakte goed uit. Maar sommige vragen of dingen leven onduidelijk en niet onderbouwd. Hierdoor werd ik niet extra gemotiveerd of kreeg ik niet op m'n donder om het anders te gaan doen. Meestal was het: hoe denk jij sta je dit en dit beter kan doen (ookal was die vraag al een paar keer gesteld). Gedurende de tijd werd ik ook steeds zwaarder en geen cm-verlies. Ik probeerde aan te geven waar dat inzat, maar dat kwam niet over. Ben dus nu 3weken even gestopt om te kijken of ik dit wel door wil zetten omdat ik alleen maar aankom ipv verlies...
Hi Femke, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je niet zo tevreden bent met de coaching. Deze review is natuurlijk al een tijdje geleden geplaats. Ik neem daarom even via de mail contact met je op om na te gaan of je deze problemen nu nog ervaart en om te checken of ik hierin iets voor je kan doen. Hopelijk tot snel! Groetjes, team PBP
PBP is een succesformule door de combinatie van vakkennis, persoonlijke begeleiding en de sturing op verschillende pijlers die betrokken zijn bij het resultaat. Dit maakt dat echt iedereen kan deelnemen en kan groeien in zijn/haar doel. Het is laagdrempelig en als je opvolgt wat er in jouw plan staat kan het niet anders dan dat je succes boekt. Het is niet dwingend, biedt vrijheid en daardoor blijft het haalbaar en leuk. Zeer tevreden!
Klantvriendelijk is hier niet van toepassing. Opvallend dat hier opmerkingen verwijderd worden zodat er een hoge cijfer uitkomt. Op de websites waar dit niet kan zoals google zie je andere verhalen.. een goed bedrijf heeft een normale administratie, hier wordt Linda de Boer als administratie neer gezet. Stuurt mailtjes eruit. Maar deze mevrouw is er niet eens bereikbaar. Ene andere product adviseur of andere mensen behandelen je vragen. Mensen ga met dit zielige nep bedrijf niet in zee. Via social media mooi beeld neerzetten maar inhoudelijk geen juist systeem zoals een goede administratie en communicatie. Je wordt opgelicht door schema’s die je online beter zelf kunt vinden. YouTube staat ermee vol.
Hi Salenra, Bedankt voor je review. Ik zie dat je uitvoerig met mijn collega's hebt gesproken. Tijdens het laatste contact sprak je mijn collega en voor zover ik kan horen heeft zij je een uitgebreide uitleg gegeven over de situatie. Mocht er iets toch nog niet naar wens zijn neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of 085 001 33 84 en vraag dan even naar Marissa. Ik help je graag verder met eventuele vragen of onduidelijkheden. Groetjes, Marissa namens Team PBP
Hello, I think what I really like about my program is my coach. Everything else is horrible. Via you I have a contract with TrainMore, but nobody checks the number of members, as a result there are queues to machines, no space or available lockets. Since you provide this opportunity to train in the gym, it's up to you to make proper arrangements, and not just to sell. When I track my food, the search is horrible. You did not develop it flexible enough, so you can only search by the exact name instead of key words. UI is not intuitive at all, UX is poor. Your customer support is pretty bad, I only got my answer after I contacted you THREE times. Too many drawbacks for this price, pretty horrible.
Hi Marila, Thanks for your review. I'm sorry to hear that you are unsatisfied with our services. You mention that the gym is overcrowded and you cannot use the facilities to your heart's content. I have contacted TrainMore to forward your Feedback about TrainMore Rotterdam. Thank you for your feedback on our app. I will make certain to share this with our development team. I see that you have tried to get in touch with us through the contact form and that we have e-mailed you back but it seems we did not get any further response. Did our e-mails possibly end up in the spam folder? Thank you again for your feedback. If you have any further feedback please don't hesitate to get in touch. You can reach us at [email protected] or 085 001 33 84. Kind regards, Team PBP
Je moet wisselen tussen de app en de site voor verschillende dingen. Wat op de site werkt werkt niet altijd op de app
Eindelijk heb ik die stok achter de deur gevonden die focust om wetenschappelijke achtergrond, verandering van mindset en focus op levensstijl! Voor mij zou er meer ondersteuning en omkadering mogen zijn als je intensief aan sport doet op je actief hersteldagen. Zo zit in bijvoorbeeld wekelijks minstens 6u op mijn koersfiets en zou ik meer ondersteuning willen in voeding, bijv. wat vul je best aan? En tot hoeveel extra koolhydraten mag ik gaan?
Ik vind het zeer fijn om met personal body plan te werken. Het zorgt voor een totaal pakket, niet alleen training en voeding, maar je leert ook om bewust te worden van je gedrag en dit te veranderen op een positieve manier. Je leert je eigen manier vinden. Het coachingsmoment is een fijne stok achter de deur. Soms heb ik geen vragen, maar een motiverend berichtje geeft je dan weer een boost voor die week. Lang getwijfeld of ik het wilde doen, uiteindelijk hartstikke blij met deze stap.
Voor mij werkt Personal Body Plan. Waar ik normaal al mijn discipline al had laten varen, heb ik mezelf nu in de afgelopen 3 maanden goed weten te herpakken dankzij de voedingstracker, inzage in je resultaten en mijn coach. Ook de gedragslessen zijn nuttig en interessant. De meeste ruimte voor ontwikkeling zie ik in de app en de website. Deze twee corresponderen niet altijd even goed met elkaar, en zijn naar mijn idee niet zo gebruiksvriendelijk. Vooral het opzoeken van recepten en het gebruik van de tracker kunnen denk ik nog verbetert worden. Ik zit dankzij PBP een stuk beter in mijn vel, en de zomer moet nog komen!
Toen ik drie maanden begon met minn Personal Body Plan had ik niet verwacht dat ik zoveel van mezelf zou gaan leren. Ik ben nog niet op streefgewicht, maar zie zeker een enorme verandering in mijn lichaam.
Jaren lang naar de sportschool geweest en nooit echt resultaten gezien. Nu 3 maanden bezig met PBP en het resultaat wordt met de maand beter zichtbaar. Super goede begeleiding, top trainingsschema’s en je gaat ook echt beter op je voeding letten! Echt een super goede ervaring tot nu toe!