Al tijden volg ik pbp op social media en sinds 10 weken volg ik nu ook het programma. Geen moment spijt. Het is voor mij de stok achter de deur als ik geen zin heb in sporten. Het heeft er voor gezorgd dat ik bewuster met eten om ga.
Begonnen met twijfels maar heeft alles overtroffen. Bevalt zeer goed. Had supersnel al resultaat met weinig moeite. Eerste 2 coaches waren matig. Maar inmiddels hele fijne betrokken geïnteresseerde dame gevonden die ook echt kijkt mee denkt en adviezen geeft
Fijne app, makkelijk in gebruik! Super coach die me vol enthousiasme meeneemt doorheen mijn PBP en helpt en steunt waar nodig. Haalbare sportschema's! Nuttige gedragslessen. Keep up the good work! 1 aandachtspuntje... soms staan er dingen in de app van eenzelfde identieke product, maar toch verschillende mogelijkheden om aan te duiden en beide hebben verschillende waardes/budget (bijv Brie president Light). Dit is erg verwarrend!! Want wat kies je dan?? Het meest gunstige offcourse
Dit had ik jaren eerder moeten doen! Super concept waarbij je echt gaat werken aan wat werkt voor jou. Het sporten en voeding invullen via de app is gemakkelijk en overzichtelijk. Ook contact met de coach werkt prima en je krijgt duidelijk antwoord en je word echt verder geholpen. Ze zijn echt het steuntje in de rug wat iedereen zoekt. Ik kan me nu al geen leven zonder pbp meer voorstellen.
Het bijhouden wat je eet, bewust worden van voedingsmiddelen en schema’s die me uitdagen om meer herhalingen te doen en zwaardere kg’s zijn echt een pluspunt voor een leek zoals ik. Ik heb soms wel het idee dat de coaches te druk zijn om echt goed te kunnen coachen
Goede coaching om zo weer door te gaan met spieropbouw
Nu ik mijn 2e coach heb, voelt het alsof ik meer begeleiding krijg. Ze zijn deskundig en passen aan waar nodig!
Mijn ervaring is zeer fijn. Ik vind het fijn een stok achter de deur te hebben voor langere tijd. Dit doe ik via de digitale weg. Ik ben ook blij dat PBP de aanpassing nu in deze tijd ook kan maken naar thuis trainen.
Laat ik beginnen met dat ik het idee achter Personal Body Plan prima vindt en tevreden ben over mijn coach. Helaas ben ik over de service van de organisatie niet tevreden. 2 weken terug een brief van incassobureau ontvangen, contact met jullie gezocht hoe dit zat. Eerst telefonisch, toen erg onprofessioneel te woord gestaan. Er zouden herinneringen verstuurd zijn, echter niet ontvangen. Telefonisch kon dit niet uitgezocht worden en moest maar met incassobureau uitzoeken. Hier vervolgens al 2 weken mee bezig, ook daar geen reactie van. Ben niet van plan incasso kosten te betalen. Ook jullie al 2 x gemaild maar geen reactie. Slechte service, zal ook zeker niet verlengen.
Hi Charlotte, Bedankt voor je berichtje. Ik heb de communicatie er even bij gezocht en ik zie inderdaad dat er sprake is geweest van miscommunicatie. Voor zover ik kan zien is de situatie inmiddels, hopelijk naar jouw tevredenheid, opgelost. Ik wens je nog een heel fijn plan Charlotte! Groetjes, team PBP
Door het contact met mijn coach en het dagelijks invoeren van mijn voeding sta ik bewuster stil bij wat ik eet.
Ideale app, goede ondersteuning. Makkelijk in gebruik en ook om je planning in te maken.
Top app, leert er super veel van, leuke coach, ECHT de mogelijkheid om met PBP de beste versie van jezelf te worden.
Hele fijne coach die me er doorheen sleept
Meestal als ik een dip kreeg hield ik er mee op. Maar door pbp wordt ik er eigenlijk weer op gewezen om toch verder te gaan en niet op te geven. Ook mede door mijn coach die mij dan weer een berichtje doet die ik op dat moment dan net nodig heb. Maar ook mijn vragen heel snel beantwoord. Gr sylvia
Je krijgt duidelijke instructies met wat een betere keuze is met eten en hoeveel je van eiwitten, koolhydraten ed het beste kan eten. Gekozen voor afvaltraject, maar eten voelt zeker niet als een dieet. Ze geven ook aan dat dit niet de insteek is. Sportschema voor thuis, training is goed te doen. Daarnaast heb ik elke week contact met mijn coach, zij denkt mee en steunt je. Ze is realistisch en helpt je daarmee relativeren. Zeker een aanrader dus!!
Sinds de keuze voor personal body plan ben ik weer fitter en zit ik beter in mijn vel. De begeleiding is top, door het onregelmatige werk zijn er af en toe wat uitdagingen. Maar Diana heeft super fijne tips en denkt echt met me mee. Haat positieve instelling helpt me verder. Het bijhouden van de calorieën is een dagelijkse gewoonte geworden. Alhoewel als het een dag niet geworden. Eten met mate maakt dat ik alles kan eten wat ik wil!
De app biedt structuur die nodig is ook de verandering de normale standaard te laten worden; de nieuwe leefstijl. Door de app en de coach heb je een stok achter de deur en een motivatie als het even minder gaat. De trainingen zijn precies lang genoeg en divers. Wel werken sommige dingen nog niet optimaal (zoals dit formulier op de mobiele telefoon). Er wordt wel goed op feedback gereageerd.
Ik had voor PB Home gekozen, en een uitgebreide intake gedaan - inclusief welke middelen ik tot mijn beschikking had. Krijg ik vervolgens het trainingsschema waar allerlei dingen in staan die ik niet heb. Verder veranderen de trainingsschema's nauwelijks. Ik ben dit gaan doen voor een sportieve uitdaging, maar 6 weken hetzelfde doen 3x per week is weinig uitdaging. Het invullen van het eten werkt slecht - zelfs gratis apps die je kan downloaden bevatten meer recepten e.d. Ook aan mijn coach heb ik niet veel. Vaak volgt een standaard antwoord wat niet precies de vraag afdicht, of krijg ik het gevoel alsof het programma gericht zou zijn op mensen die nog nooit gesport hebben of niet bewust met eten bezich zijn - allen niet van toepassing op mij.
De app vind ik heel goed. Het is overzichtelijk en de voedingslijst bevat nagenoeg alle producten. Ook de filmpjes van de oefeningen zijn heel duidelijk en zien er goed uit. Daar heb ik zeker niks op aan te merken. Ik heb wel iets aan te merken op de 'coach'. Ik ben zelf personal trainer en coach en dat jullie deze manier van 'begeleiden' coaching noemen, is een belediging voor het vak. Eén keer in de week antwoord geven op vragen is geen coaching, dat noem ik meer een contactpersoon of klantenservice. Daarbij had ik niks aan de antwoorden die hij gaf; ik had het gevoel dat hij mijn vragen niet goed las en niet veel inhoudelijke kennis heeft. Na een maand stopte ik met het invoeren van mijn voeding en andere activiteit in de app, maar daar heeft de coach nooit iets van gezegd. Ons contact is gewoon ineens gestopt. Hij vraagt niet eens hoe het gaat of waarom ik niet meer actief ben. Ik vind dit absoluut niet passen bij een coach waar je geld voor betaald. Hij houdt er weinig aan over per klant, dat weet ik, omdat ikzelf geïnteresseerd was coach te worden, maar dat mag natuurlijk nooit effect hebben op je oprechtheid iemand te helpen. En nu heb ik het idee dat hij niet veel moeite doet, omdat hij zijn geld toch wel krijgt. Ik heb dit aangegeven in de app toen mij om feedback gevraagd werd, maar daar heb ik verder ook niks op gehoord. Daarnaast vind ik de trainschema's ongeïnspireerd, niet uitdagend en niet rekeninghoudend met mijn niveau als gevorderde sporter. Voor mij is Personal Body Plan weggegooid geld geweest. Het heeft me in januari wel geholpen om weer te kickstarten met gezond leven na de feestdagen, maar na 2 weken had het al geen voordeel meer voor mij. Wellicht had ik te hoge verwachtingen en past het meer bij mensen die geen enkele ervaring hebben met beweging en voeding, dus al snel geholpen zijn.
Dat je met weinig aanpassingen (voeding en trainen) zoveel progressie kan boeken!
Best pbp ik probeer jullie al de hele week te bellen maar de hoorn word er elke keer opgegooit. Email/contactformulier heeft ook weinig zin ik hoor maar niks. Zouden jullie aub svp kunnen reageren of contact met me zoeken. In Januari ging t al mis en nu gaat t weer mis. Heb echt spijt dat ik weer in zee ben gegaan met jullie echt voor mij de laatste keer dit!
Precies wat ik zocht. Fijne coaching zonder opdringerig gedoe.
Een coach neemt bij het 'goedkope' pakket nooit contact met je op. Niet om te vragen hoe het gaat, om je te motiveren of te helpen. Ik begrijp dat je het zelf moet doen maar een coach heb je voor hulp en ondersteuning toch?
Ik vind het prettig om zelf mijn voeding in te voeren en dat goed bij te kunnen houden. Het is echter niet heel gebruiksvriendelijk (voor smoothies elke keer apart alle ingrediënten invoeren waardoor het veel tijd kost). Daarnaast log je je beweging niet waardoor je geen goed beeld krijgt van het totaalplaatje. Coachen leuk, maar na 5 keer te hebben gehoord 'hoe belangrijk het is om je eten in te voeren' voel je je net een kleuter. Om eerlijk te zijn had ik er veel meer van verwacht. Ook de lessen bevatten veel herhalingen. Helaas voor mij niet veel nieuwe inzichten of extra steuntje in de rug!
Ik heb mijn abonnement binnen 2 weken opgezegd, omdat ik de app niet gebruiksvriendelijk vond. Kon geen foto’s uploaden maar ook het hele invullen was niet echt duidelijk. Wanneer je je abonnement binnen 2 weken opzegt krijg je je geld terug. Alleen doen ze hier wel erg moeilijk over. Ik zou het binnen 30 dagen terugkrijgen, na 3 weken een berichtje gestuurd met de de vraag waarom het 30 dagen moet duren wordt niet op gereageerd. Het is nu 4 weken geleden en na 2 mailtjes en een berichtje via Insta nog steeds geen reactie en ook het bedrag van ruim € 300,- nog steeds niet ontvangen 😣😞