Top! Fijne work-outs en een hele fijne coach.

PBP gestart omdat ik de puntjes op de i wilde zetten. Mijn coach motiveert mij om door te gaan en het beste uit mijn plan te halen.

Niet wat ik had verwacht

Mijn ervaring is niet zo goed. Ivm dat ik er geen fan van ben om onder het trainen met mijn telefoon te spelen. 1 dag in de week contact, zou prima kunnen zijn. Maar er word gereageerd op de vraag die je hebt, als je dan direct weer antwoord en een volgende vraag hebt. Dan kan ik gewoon weer wachten tot de volgende week. Terwijl de desbetreffende dag gewoon een goed gesprek zpu moeten kunnen. Uitleg over hoe de app werkt, is ook onduidelink en word niet toegelicht. Ik train nu al 4 jaar. En weet wel van wanten. De oefeningen die ik krijg zijn dan ook niet op mijn niveau en zit totaal geen uitdaging in. Ik heb nu een app dat gratis is. En beter werkt dan pdp app zoals IK het ervaar. Voor andere mensen zal het vast werken. Dus ik heb jullie betaald. En daar is het daj ook bij gebleven. En ga er zeker geen extra halfjaar achter aan nemen. Dus voor mij is het zonde geld natuurlijk geweest.

Niet aangepast op het individu

1500 calorieën wanneer je moet sporten en 18 uur per dag actief bezig bent gaat niks worden. Mijn lichaam raakte flink van slag.

Helaas, Niet alles mogelijk!

Helaas blijkt er minder mogelijk te zijn dan ze van te voren omschrijven. Zo personal is het niet... Het plan past zich niet aan als je al bezig bent in een trainingsregime. Ook kunnen persoonlijke trainingen niet toegevoegd worden. Erg jammer en een gemiste kans voor zo'n toch wel prijzig programma.

Fantastische verandering!

Iets nieuws wat een geweldig avontuur is. Leer veel nieuwe dingen en voel me een prettiger mens

Onwijs fijne ondersteuning

Personal body plan stond al lang op mijn lijstje, na een aantal aanbiedingen toch aan begonnen! En wauw dit had ik eerder moeten doen. Hoe je je eigen coach kan uitkiezen en jou ondersteund waar nodig is! Geen druk erachter en zelf ontdekken!

Veel zelf uitzoeken, maar met volledige inzet gewenste resultaat

Wat ik van PBP mee heb gekregen is dat het grootste gedeelte van je proces bestaat uit het wegen en bijhouden van je voeding. Ook bieden jullie recepten aan op jullie website, super fijn! Echter zijn deze recepten vaak maar 'half' nuttig, omdat dat er bij sommige recepten niet wordt vermeld wat de voedingswaarden zijn..terwijl deze juist zo belangrijk zijn.

Slecht!

Voor de tweede keer er toch weer ingetrapt om dit programma te volgen. Heb je een klik met een coach, stopt diegene er halverwege weer mee en moet je zelf maar uitzoeken wie je dan als coach wilt. Helaas weinig die ik persoonlijk vind aansluiten bij mij. Weggegooid geld helaas

Slecht werkende app, totaal geen gebruiksgemak

Ik vind PBP echt heel erg tegenvallen. De app werkt niet naar behoren en 9 van de 10 keer staan de voedingsmiddelen verkeerd ingevoerd waardoor je altijd alles dubbel moet checken. Ik vind het contact met coach heel oppervlakkig en veel te soft qua strengheid. Ik had aangegeven dat ik een directe coach nodig heb die juist op de lastige momenten een stok achter de deur is en dat is helaas niet zo. In combinatie met de slechte app kan ik niets anders dan ontevreden zijn

Ik kom aan van PBP

Ik vind de sportoefeningen goed, maar als ik eet tot de groene balken- dan kom ik aan. Ik ben 3 kilo aangekomen in een maand. Mijn coach had dit nog nooit meegemaakt. Dus ik ben gestopt, gelukkig ben ik de kilo's nu kwijt op een andere manier.

Een prettige organisatie met deskundige hulp

Ik vind dat je goed begeleid wordt in het traject naar een betere levensvorm in voeding en beweging.

PBP maakt fit worden leuker

De app werkt heel fijn, en mijn coach is heel aardig en geeft goede tips en tricks

Prima maar verwacht niet te veel

Het is prima om inzichtelijk te krijgen wat je eet maar dit kan ook prima met een andere (gratis) applicatie. Fitness oefeningen zijn erg handig en wisselen ook af, dit maakt het leuk en makkelijk vol te houden. Wat betreft voeding; je moet het allemaal zelf doen. Het is geen dieet maar een verandering in je lifestyle. Echter ben ik van mening dat je wel wat meer tips & tricks mag. Een voedingsschema van een week is bijvoorbeeld niet direct een dieet maar het kan een voorbeeld zijn, een leidraad wat member kan helpen. Het is leuk om hier mee te starten maar verwacht niet te veel!

Werkt niet voor mij

Ik merk dat ik na twee maanden personal body plan eigenlijk minder “gezond” eet en me goed voel dan er voor. De focus ligt erg op eiwitten waardoor ik met een vrij groot calorie-tekort, toch nog aan twee keer mijn lichaamsgewicht in grammen aan eiwitten moet eten. Als iemand die graag vegetarisch en veganistisch eet is dat niet te doen zonder elke dag vegan eiwitpoeder en mega veel soya te eten. Er wordt geen goede alternatieven aangeraden door mijn coach, dus ik werd toen ik dit moest uitzoeken toch een beetje aan mijn lot over gelaten. Ook wordt er geen onderscheid gemaakt tussen suiker en koolhydraten, waardoor je technisch gezien aan je macro’s en doelstellingen kan komen met bic Macs en drop. Ik voel me omdat ik eigenlijk dus minder met de focus op fruit, groenten zaden en pitten, gezond eet maar meer op eiwitten minder gezond dan voor personal body plan. Bovendien heb ik omdat ik moeilijk aan mijn macro’s kan komen altijd het gevoel dat ik faal. Het is denk ik een goed plan wanneer je van een ongezond dieet af komt om te leren over macro’s, maar voor mij werkt dit plan averechts. Aan de andere kant is het wel weer een goede reminder om iets meer eiwitten op te nemen in mijn dieet, maar ik vind de hoeveelheid enorm. Ik ben nu net twee weken gestopt met het plan, maar zit er aan vast voor een jaar, dus dat is natuurlijk ook nog een financiële tegenvaller. Ik voel me wel veel beter weer nu ik met het programma gestopt ben. Ik snoep minder omdat mijn gedachten gang was dat “die chocola toch wel in mijn macro’s past”. Ik eet nu liever geen Chocola omdat ik geen toegevoegde suikers wil eten, een heel andere focus die beter bij mij past.

Geen coach maar een vraagbaak.

Ik had verwacht dat ik proactief zou worden gecoacht en dat ik echt feedback zou krijgen op dingen die mij minder opvallen. De coach van PBP vind ik een fijne uitgebreide vraagbaak, maar ik hoef niets te verwachten qua proactieve coaching. Dat vind ik een beetje misleidend als je het over een persoonlijke coach hebt. Daarnaast begrijp ik niet dat mijn calorie-inname nog steeds hetzelfde is, terwijl mijn gewicht niet zakt en cm's niet bijzonder afnemen. Ik zie een stagnatie, maar geen aanpassing in caloriebudget.

Had er meer van verwacht

Ik keek er erg naar uit om te beginnen met PBP. Alleen ik krijg niet de tools en tips die ik had verwacht. Wel eet ik meer eiwitten, maar kan ook net zo goed myfitnesspal invullen en zelf een trainingsschema maken. Coaching is volgens mij meer vragen en dan pas coaching krijgen. Hier had ik ook meer van verwacht. Dat je gewoon een moment soort van contact hebt en niet een berichtje stuurt en dan halve dag later bericht, waarop je coachmoment zo voorbij is.

Alleen nuttig als je heel veel tijd hebt

Voor mij koste het veel te veel tijd om alles bij te houden. Daarnaast is het niet gebruiksvriendelijk. Om alles goed in te moeten voeren zou je bijvoorbeeld alles moeten wegen, wat niet haalbaar is op een normale dag. Wat sporten betreft geef je eerst aan welke hulpmiddelen je hebt, waar vervolgens niks mee gedaan wordt. Heb je een training deels gedaan dan kan je dat niet invullen. Het enige dat ik fijn vond was mijn laatste coach, Leroy. Geen ellenlange teksten die gekopieerd zijn naar alle klanten, maar gewoon korte berichten die voor mij van toepassing waren. Waarschijnlijk heel fijn als je zeeën van tijd hebt en veel wil leren over voeding en alle onnodige details, voor mij niet geschikt.

De app is goed maar ik had meer ondersteuning verwacht

Ben al een x van coach gewisseld. Had meer ondersteuning verwacht. Het lukt me nog niet echt om af te vallen, ben nu 4 maanden bezig en ik krijg eigenlijk alleen terug dat ik mijn voeding niet goed bij houdt, daar zit ik niet echt op te wachten. Verder had ik persoonlijk wat meer menu's of zo verwacht. De mogelijkheid in ieder geval. Ik kom er nu in de loop van de dag achter bijvoorbeeld dat ik te veel vetten eet. Kortom ben niet helemaal happy

Coaching voldoet 'by far' niet aan verwachtingen

Coaching bestaat uit 1x per week vragen hoe ging het? Daarnaast wordt er geen advies gegeven en ontvang je geen feedback op je trainings resultaten en de opdrachten die je invult. Als ik vraag om doelgerichte coaching of tips dan geeft coach aan dat ik een duurder abonnement moet nemen. Wat ik opmerkelijk vind.

Het kan echt beter.

De concept van Personal Body Plan is goed. Echter de uitvoering iets minder. Als je vraagt om krachttraining krijg je meer mobiliteits oefeningen dan echt krachttraining.

Super fijne methode voor een andere lifestyle

Ik stond open voor een nieuwe aanpak wat betreft voeding en sporten. Door body plan leer ik veel over mijn gedrag , voeding maar ook andere manieren van trainen. Ik zag vrij snel resultaat en zie nu nog resultaat in mn centimeters. Als ik vragen heb of een terug val kan ik altijd terecht bij mijn coach, dat is erg fijn. Kortom erg tevreden

Fijne app en begeleiding

Prima app en coach. Met name voor mensen met enige ervaring met trainen. Voeding gedeelte van de app zou wat makkelijker mogen zoals MFP.

Super goed manier om bewuster om te gaan met voeding en specifieker bezig te zijn met sporten.

Ik was nooit zo bezig met sporten of voeding. Maar door Personal Body Plan heb ik geleerd om bewuster te kijken naar wat ik allemaal eet op een dag. Ook heb ik persoonlijke trainingsschema's gekregen die mij enorm geholpen hebben.

Een geweldige methode om verantwoord bezig te zijn en je bewust te worden van je leefstijl.

Ik ben op latere leeftijd (63) begonnen met de bedoeling om 5 kg af te vallen en mijn eetpatroon te veranderen. Meende dat ik Alkes kon eten. Heb ik altijd gekund Zonder aan te komen. Maar stiekem door de jaren heen kwamen de pondjes er bij. Het roer moest om. In Karlijn van Gerven heb ik voor mij de perfecte coach gevonden. Ze voelt goed mij goed aan. En samen met haar een plan opgesteld waar ik me heel goed aan kan houden. Zonder problemen. Ik kan haar steeds om raad vragen en krijg dan ook een eerlijk antwoord waar ik verder mee kan.

Persoonlijk is niet altijd persoonlijk

Het is fijn om een app te hebben waarin je alle voeding bij kunt houden. Je weet dan precies wat je per dag binnen krijgt. Helaas is het minder persoonlijk dan gehoopt, het is vooral een standaard berekening op basis van lengte en gewicht. Gelukkig had ik al ervaring met een soort gelijk plan, dus ik wist dat het voorgeschreven aantal kcal voor mij veel te veel waren. Heb dus eigenlijk alles zelfstandig moeten uitzoeken.