Let op!!

Sinds december bezig, veel zelf doen en invullen. Dat is verder prima. Wat niet prima is, is dat ze je voor de start van de nieuwe maand al een betalingsherinnering sturen, op de dag van start zelf ook en een week later nog eens. Ik heb deze mails nooit ontvangen, dacht sowieso dat ik automatisch het maandbedrag overmaakte, dat gebeurde bij de eerste betaling namelijk wel. Na 3 herinneringen - Let wel; die sturen ze binnen 2 weken en de 3e een week na de datum van de start van de nieuwe maand - geven ze het uit handen aan een incasso bureau en kun je extra betalen. Nu snap ik dat je je maandbedrag moet betalen, maar ze staan verder niet open om het op een klantvriendelijke manier op te lossen. Nu heb ik de twee openstaande maanden + 40 euro incasso betaald, maar de incasso voor het hele jaarbedrag blijft verder open staan, terwijl ik voor een maand betaling heb gekozen en nu ook gewoon bij ben. Maar niemand reageert verder op mijn vraag of die incasso ingetrokken kan worden, ik ben immers bij. Kortom, ik vind het een agressieve methode en niet klantvriendelijk. Dus let op als je zou gaan beginnen!!

PBP was een zeer goede keuze om mee te starten

Ik ben zeer blij dat ik gekozen heb om te starten met PBP. Ik ben reeds bewuster van mijn eetgewoontes en keuzes. Het trainingsschema is ook heel duidelijk en wat heb ik een topcoach!

Prima methode die structuur en discipline biedt (en hulp)

PBP biedt een combinatie van support, coaching en discipline. Doordat je zowel je eten als je sporten iedere dag invoert wordt je vanzelf bewust van wat je doet en pas je langzaam je gedrag aan. De coach is er om je bij te staan als dat nodig is. 1 keer in de week is voldoende voor mij, iedere dag lijkt mij echt teveel.

10 jaar eerder moeten doen.

Dit had ik echt veel eerder moeten. De combinatie van voeding, beweging en coaching is super. Ik merk al zoveel verschil. Voel me ontzettend goed.

Handige persoonlijke app om je inzicht en motivatie te geven

De coach mag wat mij betreft nog iets persoonlijker. Het zijn ook wel regelmatig standaard berichten. De voeding die je nu invoerd geeft verder niet aan of je voedoende vitamine en ijzer ect binnen krijgt. Dat heb je wel in de app van voedingswijzer. Dat zou nog meer inzicht geven in gezonde voeding.

Meer zelfvertrouwen door resultaat

Met persoonlijke begeleiding werken aan het gewenste resultaat. Met kleine aanpassingen in mijn eetgewoonten komen tot grote veranderingen. Altijd kunnen sparren met je coach als je motivatie dreigt te verdwijnen.

Super coaching en app

Elke dag ben ik positief bezig met de app, eten slapen kcal inzicht en sporten. De coachingsdag met mijn huidige dag werkt ook super. Krijg veel Tips een spiegel en motivatie om door te gaan

Ik vindt het een goed uit gebalanceerd plan

Ik ben nu een aantal maanden bezig. Al heb ik nog niet resultaat qua gewichtsafname ook door mijn eigen agenda vindt het toch een goed plan. Het is wel een bewerkelijk plan omdat het je echt wel tijd kost. Sommige thuis oefeningen vindt ik goed andere minder. De vrijheid in voedingskeuze is niet voor iedereen geschikt, maar ik vindt het wel fijn. Ik ben iig veel bewuster met wat ik eet. Om dit mijn hele leven te doen alles wegen en noteren dat denk ik niet. Ik weet wel wat gezond eten is alleen af en toe wat lekkers nemen wat niet op de groene lijst staat moet ook kunnen je moet daarna alleen weer gelijk even de balans maken. Dat zal je hele leven blijven en dat is ok voor mij.

PBP wilt alleen maar geld, ze zijn niet te bereiken.

Mensen, PAS OP!! Dit bedrijf, PBP is alleen geïnteresseerd in je geld. Als je hebt betaald dan krijg je PBP niet meer te pakken en helpen ze je niet verder. Ik zit nog steeds in mijn betaalde 18 maanden programma, PBP heeft eenzijdig mijn account gedeactiveerd. Ik betaal nu dus nog voor 6 maanden terwijl ik geen gebruik meer mag maken van PBP. De positieve recensies hier op google zijn coaches, echt waar. die werken bij PBP. Een consumenten tv programma gaat binnenkort een item uitzenden over de werkwijze van PBP. Dit bedrijf denkt boven de wet te staan met idiote algemene voorwaarden. Twijfel je om een abonnement af te sluiten, DOE HET NIET. Het is echt zonde van je geld. Niet voor niets dat PBP een software bedrijf is en geen gym of personal coaching bedrijf. DOE HET NIET!!

Geld klopperij

Ik ben erg teleurgesteld in PBP, na meerdere betalingsherinneringen heb ik contact opgenomen waarbij er gezegd wordt dat ik het kon negeren en dat het bedrag afgeschreven wordt. Vervolgens een mail van een incasso bureau ontvangen, mooi €190,- lichter PLUS het bedrag wat al is betaald aan hen na vele keren contact opnemen, omdat zij blijkbaar zelf niet weten hoe betalingsafschriften werken! Daarbij zijn die coaches alles behalve gemotiveerd, krijg je een gekopieerd stukje tekst binnen wat ze vrijwel naar iedereen sturen, en kijken ze NOOIT naar je eten of trainingsresultaten. NIET Doen! Ik ben er zelf ingetrapt, ook na het lezen van de minderen reviews, maar ik zit er nu nog 4 maanden vast aan terwijl ik uiterst ontevreden ben, en BLUT.

Goede begeleiding

Ik heb een fijne coach die begrijpt wat ik wil en pakt mijn feedback goed op. De rede dat het geen 10 is heeft puur te maken met de app. Er zit een bug in de app, waardoor je geen recepten kunt verwijderen. Daarnaast zou het fijn zijn als je foto’s kunt versturen over de chat naar je coach.

Duidelijk en overzichtelijk plan die je de juiste handvaten kunnen bieden

Duidelijk en overzichtelijk persoonlijk plan die je de juiste handvaten bieden.

Personal body plan laat me toch weer nadenken over mijn voeding

Ik ben een levensgenieter en houd van een hapje en drankje buiten de deur. Pbp heeft me toch een duwtje in de rug gegeven om weer eens bewust te kijken wat ik eet en hoe ik hier en daar kan schuiven met dingen en ernaast vind ik de work outs erg fijn. Ik geniet nog volop van mijn weekenden maar in m’n achterhoofd ben ik toch bezig om bewustere keuzes te maken. Kleine stapjes naar t eindresultaat!

Ik had er meer van verwacht

In het begin had ik aangegeven wanneer ik hulp nodig had (als ik een dip kreeg) maar nu het zo ver is moet ik het nog zelf uitzoeken. Ook wel het gevoel dat er niet altijd geluisterd word naar wat is zeg/gezegd heb. De trainingschema’s zijn top hierdoor geef ik het een 6.

De beste beslissing van mijn leven

Het concept zit strak in elkaar. Het is even wennen maar als deelnemer aan PBP kun je eigenlijk niets anders dan de resultaten die je wilt behalen. Verder zul je het toch echt zelf moeten doen. De coach geeft net dat steuntje in de rug dat ervoor zorgt dat je doorzet en volhoudt. De prijs kwaliteit verhouding is helemaal top. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Verbazingwekkend goed!

Ik volgde personal body plan denk ik nu al 5 jaar. Mij altijd verbaasd over de resultaten die ik zag. Uiteindelijk vorig jaar de beslissing genomen om in januari te starten met pbp. En nog nooit zo blij geweest met zo’n beslissing

Fijne begeleiding!

Een persoonlijk programma waarin je coach je goed ondersteunt en motiveert. Coaches zijn ook eerlijk wanneer je beter iemand anders kan zoeken.

Superrrrr!

Fantastisch! goede leerzame lessen en duidelijke uitleg bij de trainingen. wat ik wel jammer vind is dat er weinig recepten in de app staan.

Het aannemen van een lifestyle die écht werkt én vol te houden is

PBP zorgt voor een stok achter de deur, omdat je je voeding en trainingen bijhoudt. Wat ik heel prettig vind, is de PBP je vrij laat om zelf je voeding/producten te kiezen. Zolang het maar past in je dagschema. Dit zorgt ervoor dat ik niks hoef te laten staan, ik hoef alleen maar eromheen te puzzelen zodat de dag alsnog goed uitkomt. Hierdoor neem ik een gezonde lifestyle aan, ben ik me bewuster van wat ik eet. En dit op een manier die écht vol te houden is. Bij een dipje of even een mindere week staat er altijd een coach klaar, die net even de juiste vragen stelt of het zetje in de rug geeft om weer door te gaan.

Geweldig hulpmiddel voor een nieuwe leefstijl

Pbp geeft je handvaten om je leefstijl te veranderen, stap voor stap. Uiteraard moet je er zelf voor blijven werken maar pbp is een fijn, duidelijk en leerzaam hulpmiddel om net dat stapje extra te doen. Het is niet gericht op 'goed' of 'fout' maar op vallen en vooral daarna weer opstaan.

Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk ging vinden!!

Sinds ik met PBP begonnen ben heb ik keer op keer zin om te gaan sporten. Ik vind de trainingsschema's uitdagend, leuk en ik loop met een voldaan gevoel de sportschool weer uit. Op het begin vond ik het lastiger om met mijn voeding om te gaan. Soms had ik geen benul van voedingswaarde van bepaalde producten. Dit gaat steeds beter. Ik ben iedere dag nog blij dat ik gekozen heb voor PBP. Op zowel fysiek als mentaal gebied maak ik stappen. Op naar nog veel meer weken PBP!

Werkt goed!

Heeft mij enorm geholpen om mijn doelen te bereiken. Ook de lessen zijn erg interessant. Wel heb ik af en toe dat de app verkeerde kg’s onthoudt met mijn trainingen en vind ik het betalingssysteem zeer ouderwets en irritant.

Ok, maar je voelt je wel een nummer

Ik vind het concept geweldig echter ben ik al vaak tegen irritaties aangelopen. Geen antwoorden op vragen gekregen e.d. Uiteindelijk gelukkig wel persoonlijk contact en dan zijn het wel vriendelijke mensen achter pbp. Bedrijfstechnisch is er nog ruimte voor verbetering zullen we maar zeggen. Qua programma heb ik niet het gevoel dat het echt persoonlijk is. Dat er gekeken wordt hoe je traint en eet en dat je bijsturing krijgt. Ik ben niet ontevreden maar het is niet helemaal wat ik er van verwachtte. Ik heb ooit ruggengraat gedaan. Zelfde idee maar daar wel meer het gevoel dat je geen nummer was. Maar goed wat kan je verwachten voor €17,99 per maand.... prijs kwaliteit is in dit geval prima. M’n verwachtingen waren denk ik gewoon hoger door hoe het in de (social) media overkomt...al met al geef ik wel een voldoende. Gewoon omdat je krijgt wat je kan verwachten voor dit geld.

Compleet pakket echter app loopt iets achter met de tijd

Veel disciplines in een app, echter met beperkte mogelijkheden voor eigen input. Het zou bv leuk zijn als je na een training een klein tekst veldje hebt wat je eventueel in kunt voeren hoe het gegaan is of wat beter kan. Zelfde met de metingen maandelijks, ook hier zou je een tekst veld moeten hebben waar je je bevindingen neer kunt zetten van die maand en wat je de aankomende maand kunt doen. Zo zijn er nog wel 10 andere dingen op te noemen wat het praktischer maakt.

Werkt echt (als je gemotiveerd bent)!

Heel prettige manier van begeleiding. Natuurlijk gaat het niet vanzelf en moet je zelf ook tijd en energie erin stoppen. Als je dat doet en eerlijk bent, is het echt top! En geen streng dieet, dus veel beter vol te houden.