Een stok achter de deur

Tot nu toe ben ik heel blij dat ik 8 weken geleden begonnen ben met PBP. Het is een enorme stok achter de deur en geeft mij rust. Ik wilde een gezondere relatie met voeding krijgen en ik heb nu al het idee dat dit lukt. Het geeft rust omdat ik weet dat mijn PBP 1 jaar duurt en ik 1 jaar de tijd heb om mijn doelen te behalen (hoewel ik nu al heel blij ben met het huidige resultaat). Het is echt een verandering van mijn levensstijl. De app mag naar mijn inziens nog wel wat verbeteren/uitgebreider: - Tabels/grafieken met resultaten/verloop van sportprestaties - Duidelijker overzicht vast historische gegevens (bijv. Overzichten van totaal genuttigde calorieën/gemiddeld per dag) - Voedingsmiddelen/recepten kunnen opslaan als favoriet - Challenges makkelijker invullen (HTML)/tussentijds kunnen opslaan - Meer inzicht in resultaten van ‘herstel’ zodat je bijv. kunt zien: als ik slecht slaap, dan eet ik blijkbaar meer/ben ik blijkbaar minder gemotiveerd

PBP is effectief en gaat voor duurzamen resultaten

Mijn ervaring is dat ik op een gezonde manier afval en sterker word. Middels een body-mind aanpak worden de doelen realiseerbaar.

PBP geeft mij de handvaten die ik nodig heb om mentaal en fysiek sterker en gezonder te worden.

Ik sportte al best wel veel maar wat ik nou precies deed en of ik progressie boekte, geen idee. Ook mijn voeding hield ik niet bij en at alles waar ik zin in had. Nu ik alles precies kan bijhouden in de app wat betreft voeding, training, mentaal en voortgang en hulp krijg van mijn coach is t voor mij zo duidelijk waar ik mee bezig ben, wat ik moet doen en of ik in een steigende of dalende lijn zit. Om het nog optimaler te maken zou ik graag nog zelf tekst aan t einde van de training, voeding en/ of dag kunnen plaatsen. Kan in principe ook tegen je coach, maar meer voor jezelf om wat uitgebreider te evalueren.

Een goed programma met een fijne coach.

Ik ervaar het goed, omdat mijn coach mij behandeld zoals ik het graag heb. Ze geeft me advies en wanneer ik mijn doelen niet behaal, zoekt ze naar een oplossing met me. Ipv dat ze me zou afbranden, behandeld ze me op een fijne manier. Dus ik ben erg tevreden!

Een proces naar inzicht en zelfkennis

Dit proces heeft allereerst natuurlijk als doel om fit, sterker, positiever en energieker te worden. Kortom: lekkerder in je vel te zitten. Wat ik in de praktijk vooral merk is dat Pbp vooral ook een proces is opweg naar inzicht van het eigen gedrag en het beter leren kennen van de eigen gedachten achter dat gedrag. De momenten die ik even ga zitten om te plannen qua eten, weekboodschappen voor te bereiden of de lessen te lezen zijn inmiddels ‘selfcare’ momenten geworden. Even stilstaan, even ademen. Hoe cliché het ook klinkt ;)

Motiverend maar weinig contact

Erg motiverend en goede tips. Wel vaak maar 1 bericht in de week en daarna niks meer.

Fijne stok achter de deur!

PBP is voor mij een goede stok achter de deur. Waarbij de structuur de uitgangspunten voor de lifestyle verandering helpen. Het geeft inzicht in hoe je het nu doet en hoe het kan veranderen. De trainingen zijn gevarieerd. De coach motiveerde.

Perfecte stok achter de deur

Pbp is een super fijne stok achter de deur voor mij! Ondanks dat ik de meerderheid van de informatie in de dagelijkse lessen al ken, blijft het interessant om te lezen. Vooral ook de wetenschappelijke benadering vind ik top. Je zou kunnen denken, dit kan ik zelf ook wel, maar toch had ik het gevoel dit even nodig te hebben. Om te horen en lezen dat resultaat niet in 1 week of maand behaald wordt, dat consistency key is, en de verantwoording die je aan jezelf aflegt. Ook de herinnering aan maandelijkse meetmoment, en het feit dat je dan je resultaat ziet, werkt top! Al met al, een super goede keuze om (minstens) een half jaar pbp te doen!

Een fantastisch concept om je mindset te veranderen en je doelen te behalen

Ik ben nu 8 weken bezig en het heeft mijn leven al erg veranderd. Ik ben bewuster geworden van mijn voeding en wat erin welke producten zit qua bepaalde stoffen. De schema's zijn afwisselend en je kan prima zelfstandig trainen omdat de oefeningen goed uitgelegd zijn door tekst/filmpje. Ik vind mijn coach echt top en zij helpt mij enorm in het proces. Het is wel jammer dat je niet bijvoorbeeld om de 2 maanden soort meeting krijgt face to face met je coach en de rest van haar kandidaten en dat je samen kan trainen. Verder jammer dat de Hub maar 1 locatie heeft want zou vet zijn als er meerdere waren in NL dat je met meer Personal Body planners zou kunnen trainen.

Het PBP geeft goeie en duidelijke trainings- en voedingsadviezen. Mij bevalt het prima.

Top! Goed geregeld en goed over nagedacht

Echt fantastisch! Alles goed geregeld en makkelijk te volgen!

Meer bewustwording van voedingskeuzen

Sinds ik PBP gebruik ben ik mij meer bewust van de keuzen in voedingsmiddelen. Hierdoor raak ik ook meer verzadigd waardoor snaai momenten een heel stuk minder zijn. Ik voel mij fitter en lekkerder in mijn vel.

In december 2019 ben ik begonnen met PBP. Ik ben met name gestart om thuis te trainen en een paar kilo te verliezen. Sinds mijn start ben ik 3,5 kg kwijt en heb ik niet het gevoel dat ik een bepaald dieet volg. Zelfs heb ik gekozen voor eenmaal per week coaching. Ik merk dat dat meer dan genoeg is. Op de punten waar ik zelf tegenaanloop weet mijn coach ook niet de antwoorden. Hierdoor ga ik zelf meer op onderzoek uit. Voor mij staat genieten van het leven centraal, tegenwoordig ben ik meer bewust van de keuzes die ik maak. En het is top dat ik thuis mijn trainingen kan doen!

Ik vind het erg prettig dat ik niet zo veel hoef aan te passen en ik zelf bepaal wat ik eet. Wel vind ik het een minpuntje dat je andere sporten niet ook kan invullen, als extra training bijvoorbeeld. Verder echt super! 8 weken onderweg en al een hoop cm en 4 kilo kwijt!!

Personal Body Plan app is erg gebruiksvriendelijk

Ik vind PBP top! Verbeterpunten uit app: Zelf een training kunnen samenstellen als je een extra training doet in de week Recepten/maaltijd kunnen delen met vrienden voor als je samen PBP volgt

Positieve ervaring

Mijn ervaring is zeker goed, vooral het sport gedeelte vind ik erg fijn. Het sporten met een schema, die elke vier weken wisselt is fijn. Qua voeding zou het voor mij duidelijker mogen. Ik snap dat het een proces is van zelf leren. Maar soms is het erg passen en meten om alle balkjes groen te krijgen. BV dagschema's met wat je mag en kunt eten zou erg fijn zijn. Dus dat is iets wat voor mij zou mogen veranderen. Het voedingsgedeelte..

Prima, alleen wat verbeteringen in de app

Jammer dat t resultaat op de weegschaal nog wat achter blijft. Verder gaat t prima en is het eigenlijk allemaal naar verwachting.

Ik ben nog niet gestart

Helaas wegens wat issues met mijn gezondheid heb ik niet kunnen starten, ik verwacht te starten eind maart ik ben inmiddels aan de beterende hand.

Bewust worden en doelen behalen!

Ik vind de manier hoe PBP werkt echt top. Het is een hele levensstijl aanpassen in plaats van alleen voeding of sporten. Door middel van de voeding tracken en het op de app kunnen bijhouden, heeft mij al zoveel inzichten gegeven in hoe ik at en hoe het nu anders kan. De coach iedere week spreken, geeft mij ook een fijn gevoel en een stok achter te deur. De app zelf zou nog wat gebruiksvriendelijker kunnen (voor mij in ieder geval).

Fantastisch!

Een goed programma wat ook zeker voor langer termijn gaat werken. Tot nu toe ben ik heel tevreden met de resultaten en ook zeker van plan om dit voort te zetten.

Meer bewustzijn op gebied van voeding en beweging

Toen ik begon met Personal Body Plan wist ik niet goed hoe ik alles moest aanpakken. Ik ben een aantal jaren geleden op eigen kracht al 11 kilo afgevallen door gezonder te gaan eten en meer te bewegen. Ik zocht nog een manier om nog beter in mijn vel te zitten en zekerder te voelen. Personal Body Plan volgde ik al enige tijd op Social Media, maar elke keer twijfelde ik te veel om daar aan te beginnen. Ik kon het toch wel zelf?! Maar nee dat lukte maar niet en mijn beslissing om te starten met Personal Body Plan is een hele goede geweest. Ik ben mij meer bewust van wat ik elke dag eet en ik zie (ook al gaat het langzaam en wordt mijn geduld op de proef gesteld) verschil in mijn lichaam. Ik bouw meer spieren op en ze worden steeds meer zichtbaar. Mijn coach Demi helpt mij als ik twijfels heb, het even niet zie zitten en geeft mij goede tips. Als zij zegt dat ik het super doe, krijg ik weer even een energie boost om verder te gaan! Ik blijf zeker door gaan en ik raad het iedereen aan. Het is super leerzaam en het geeft zelfvertrouwen!

Goed plan en top begeleiding.

Goede inzichten

Ik moest even wennen, vooral het veel nadenken over wat ik zou eten. Maar trainingsschemas zijn fiin

Fijne manier van begeleiding

Er is veel informatie beschikbaar, prettig contact met de coach. Natuurlijk moet je de verandering zelf doen, echter wordt je hier goed bij geholpen.

Uitdaging

Ik zie pbp als een nieuwe uitdaging om mij lichamelijk te veranderen wat mij zonder hulp al een aantal jaar niet lukt . Nu 13weken verder en al 4cm kwijt . Ik vind zelf dat mijn progres niet snel verloopt in lichamelijk verandering. Zoals ik wel bij andere mensen zien die pbp volgen. Verder fijne app met voedingtracker en sportschema. Enige wat ik mis is echte buikspier oefeningen aangezien ik meer verandering op mijn buik wil.