Ik vind de methode fijn. De persoonlijke begeleiding doet me goed. Ik ben blij met de app, dat is echt een aanvulling. Ik vind het jammer dat het trainingsschema soms oefeningen bevat die ik niet/moeilijk thuis kan uitvoeren. Ik zou het ook fijn vinden om vaker te kunnen wisselen tussen gym en home. Verder ben ik zwer tevreden en zou ik het zeker anderen aanraden.
Hi Michelle, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat de persoonlijke begeleiding voor jou werkt. Het is wel mogelijk om jouw trainingsschema aan te laten passen naar de mogelijkheden die jij thuis hebt. Dit kan je aanvragen bij jouw coach en die zal weer schakelen met onze trainingsexperts. Tot slot vind ik het heel goed dat je ons deze feedback geeft. We zullen dit intern meenemen! Groetjes, #teamPBP
Ik vind het feit dat ik elke dag van alles moet invullen erg motiverend; ik wil elke dag positief afsluiten zonder mezelf voor de gek te houden. Mijn coach is waanzinnig! Ik geniet van het trainen en de vooruitgang die ik daarin boek en vind het bijhouden van mijn eten ook erg motiverend werken
Hi Nick, Bedankt voor je toffe review! Wat fijn dat je zo enthousiast bent over Personal Body Plan. Je bent het beste te coachen als alles is ingevuld, dat doe je goed. Wij helpen je graag om jouw doel te bereiken. Wij vinden de match met de coach super belangrijk, die zal jou namelijk de handvatten aanreiken. Zet hem op, topper! Groetjes, #teamPBP
Omdat je dagelijks bezig bent, werkt deze formule goed. Met wat technische aanvullingen in de app zou het nog completer zijn
Hi Esther, Bedankt voor je review! Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Je hebt aangegeven dat er nog wat aanvullingen volgens jou in de app zouden kunnen. Zou je deze misschien willen doorgeven via de feedback knop in de app? Veel plezier met jouw plan! Groetjes, #teamPBP
Ik ben zó blij met pbp! Het werkt echt! Genieten én resultaat zonder dieet. Fijne sportschema’s, super lieve fijne coach. Ik raad het iedereen aan!
Hi Emmy, Jeetje, super bedankt voor je revieuw! Fijn om te horen dat je zo geniet van jouw Personal Body Plan. Wij helpen je graag om je doel te bereiken. Zet hem op, Kanjer! Groetjes, #teamPBP
Wat ik beloof doe ik ook. Ik heb mezelf via pbp om goed voor mezelf te zorgen. Door alle hokjes aan te vinken. Sport en voeding voel ik me goed.
Hi Marina, Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met jouw Personal Body Plan. Wij willen jou zo persoonlijk mogelijke begeleiding geven. Het is echt een levensstijl verandering die goed voor jou werkt. Ga zo door, Marina! Groetjes, #teamPBP
Een relaxte omgeving met alle mogelijke tools om jezelf bewuster te wording van voeding, levenstijl en alles wat van belang is.
Hi Dennis. Bedankt voor je review! Wij helpen jou graag met jouw doelen te bereiken. Wij bieden de handvatten om jouw doel te bereiken en jij hebt deze met beide handen aangegrepen. Heel veel plezier met het vervolg van jouw plan! Groetjes, #teamPBP
Ik vind het een fijne app en een goed trainingsschema. Duidelijk wat je moet doen.
Hi Martine, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We willen het zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk maken voor onze members. Zet hem op, topper! Groetjes, #teamPBP
Ik heb er veel van geleer maar zijn zeker verbeteringen mogelijk. Elke dag hartslag in voeren en twee keer het aantal uren slaap is wat mij betreft overbodig. In de recepten en voedingsmiddelen staan vaak fouten (zouden eruit moeten worden gehaald) en zouden meer recepten in mogen staan. Begeleiding zou intensiever mogen (niet de standaard antwoorden) maar proactievere tips en bevindingen. Betaal veel maar eigenlijk 97%voor gebruik van de app.
Hi Judith, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw Personal Body Plan. Ik wil je heel erg bedanken voor jouw feedback over de app, ik heb dit gelijk intern doorgegeven. Dit zal besproken worden en meegenomen worden in eventuele updates. Heel veel plezier met het vervolg van jouw plan! Groetjes, #teamPBP
Ik had de eerste week geen contact met mijn coach Hannah. Maar 1 keer een welkomstbericht en 1 keer een antwoord op een vraag, terwijl er duidelijk staat dat je de eerste week iedere dag contact zou hebben. Hierdoor kon ik niet goed starten. Ik had ook verwacht dat je meer in overleg een schema kreeg aangemeten maar het was gewoon een standaard schema. Ook miste ik een voorbeeld voeddingsschema. Ik weet dat jullie niet willen voorschrijven wat je moet eten omdat iedereen het vol moet houden maar voorbeeldschema zou handig zijn geweest. Verder vond ik de app wel heel erg handig. Ben meteen na een week gestopt omdat ik het contact niet goed vond en het te duur vond om halve bak door te gaan.
Hi Myra, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met jouw Personal Body Plan. Ik vind het jammer dat dit de reden is om jouw plan stop te zetten. Ik had je namelijk met liefde geholpen met het uitzoeken van een nieuwe coach. In de eerste week hoort de Personal Body Coach jou altijd dagelijks een berichtje te sturen, weet dat je ons altijd mag benaderen mocht dit niet het geval zijn. Daarnaast worden de trainingsschema's op maat gemaakt afhankelijk wat jij hebt ingevuld tijdens jouw intake. Mocht je hier nog aanpassingen in willen dan kunnen de trainingsexperts hier altijd naar kijken. Tot slot geven wij inderdaad geen voedingsschema's, maar je kunt eventueel wel een kijkje nemen bij de blogs op onze website. Hier vind je een voorbeeld van de Eetdagboeken van werknemers en Personal Body Plan members. Toch hoop ik dat we je in de toekomst weer mogen verwelkomen. Ik zou je namelijk dolgraag willen helpen jouw doel te bereiken. Groetjes, #teamPBP
Originele beoordeling
Mijn ervaring met Pbp is positief! Het is een fijne communitie waar veel aandacht is voor verschillende aspecten. Je wordt stap voor stap begeleid naar een nieuwe levensstijl waarbij jezelf de touwtjes in handen hebt.
Hi Simone, Bedankt voor je toffe review! Fijn om te lezen dat je het zo positief ervaart, Simone. Wij helpen je graag om jouw doelen bereiken. Je staat er niet alleen voor :-) Veel plezier met het vervolg van jouw plan. Groetjes, #teamPBP
De app werkt erg prettig. Je kunt alles invoeren en zo wel je eigen pad volgen. Je zit niet aan bepaalde gerechten of eisen zoals koolhydraatarm vast. Ook vind ik het erg prettig dat je de oefeningen thuis kan doen, zo kan ik het goed combineren met mijn gezin.
Hi Marloes, Bedankt voor je review! Bij Personal Body Plan staan we echt voor doe wat werkt voor jou! Wij willen dat niet een verandering voor even is maar voor altijd. Zet hem op :-) Groetjes, #teamPBP
Ik ben super blij met PBP! Het is namelijk erg moeilijk om betrouwbare handvatten te hebben om je doel te bereiken. Natuurlijk kun je van het internet een voeding- of trainingschema halen (en dat heb ik ooo veelvuldig gedaan). Maar als resultaat dan uitblijft, ga je toch twijfelen waar dit aan heeft gelegen. PBP geeft mij een trainingsschema voor mij persoonlijk en leert me om zonder voedingsschema precies te weten wat ik zou moeten eten om mijn doel te behalen. En daarbij wordt ik fenomenaal gecoacht door mijn coach Danny! Die mij helpt als ik er niet uit kom. Aan wie ik vragen kan stellen als ik iets niet snap. En die ook ongezouten zijn mening geeft als ik even niet gefocust genoeg ben. Een virtuele schop onder de kont zeg maar. En dat helpt! Ik heb nog een weg te gaan, maar ik ben blij!
Hi Steven, Bedankt voor jouw review! Ontzettend gaaf om te lezen hoe jij over Personal Body Plan denkt. Dit is ook één van de redenen waarom Personal Body Plan is opgericht. Wij gaan voor een blijvende verandering. Dat gaat niet in één maand, want wij willen juist dat dit een nieuwe levensstijl wordt. Je zult nog wel een paar keer gaan vallen, maar wij helpen je graag met opstaan. Ga zo door, Steven! Groetjes, #teamPBP
Bij gebrek aan motivatie of vragen kun je altijd terecht bij de coach. Die geeft ook tips als er wat opvallends is of als je erom vraagt. Het motiveert je echt om op de goede manier door te gaan.
Hi Lotte, Bedankt voor je toffe review! Fijn om te lezen dat Personal Body Plan zo goed voor jou werkt. Het is echt een levens verandering en samen met jou willen wij werken aan jouw doelen. Zet hem op, Lotte. Groetjes, #teamPBP
Ik raad het mensen aan, maar ik vind het vervelend om geen "pauze" te kunnen nemen (als in: als ik een week wil hardlopen ipv trainen kan dat niet)
Ik schrok ervan hoe goed PBP hielp bij het afvallen. Ik dacht baat het niet, schaad het niet. Maar de kilo’s vlogen eraf en ik was aangenaam verrast.
Hi Shana, Dank je wel voor jouw review! Zo'n mooi resultaat heb je natuurlijk helemaal aan jezelf te danken, we zijn hartstikke trots op je! Ga zo door Shana. Groetjes, #teamPBP
Met enkele sportbeoefeningen en specifieke vragen krijg ik de afgelopen 3 maanden weinig sturing en ook resultaat.
Hi Lisa, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt. Een juiste match met een coach is heel erg belangrijk. Je zou daarom kunnen overwegen om een coach wissel in orde te maken. Daarnaast kan ik met jouw toestemming ook onze experts naar jouw plan laten kijken. Misschien kunnen zij vinden welk onderdeel van de 4-pijlers (gedrag, training, voeding en herstel) nog wat extra aandacht nodig heeft. Is dat een idee? Ik hoor graag van je! Groetjes, #teamPBP
Ik heb echt al veel geleerd over macro’s en hoe dit werkt. Ik kan ook beter inschatten hoe veel ik van bepaalde dingen kan eten of wat ik moet eten als ik mn macro’s wil halen ( of in de buurt wil komen ) Kortom. Helemaal TOP!
Hi Daphne, Dank je wel voor jouw beoordeling! Wat fijn dat je al zo veel geleerd hebt met betrekking tot de voeding, ga zo door! Groetjes, #teamPBP
Het belangrijkste voor mij is dat ik eindelijk een trainingsschema heb gekregen dat past bij mijn doelen én rekening houd met mijn beperking/blessures! Dat ik daarnaast ook weer op mijn oude gewicht kom is een cadeautje. Ik heb rust in mijn hoofd omdat ik niet continue aan het malen ben over wat ik wel/niet mag trainen of eten. Ook fijn: er zijn zoveel coaches dat er zeker iemand tussen zit die bij jou past. Ik ben heel blij met de feedback van mijn coach.
Hoi Viola, Bedankt voor je review, wat een mooi berichtje! Die rust in je hoofd is een ontzettend fijne bijkomstigheid. Fijn om te lezen dat het trainen nu ook goed gaat zelfs al heb je beperkingen/blessures. Nogmaals bedankt voor de mooie review Viola! Een heel fijne dag gewenst. Groetjes, #teamPBP
Je leert je levensstijl veranderen en jezelf waarderen. Je haalt inderdaad de beste versie van jezelf eruit.
Hi Marie-Claire, Bedankt voor je mooie review, zijn we erg blij mee! Groetjes, #teamPBP
Ik had een ander beeld met betrekking tot het coachen. In mijn hoofd had ik het idee van een personal trainer in gedachten maar dat is niet het geval. Dit was even een "nadeel" omdat het niet datgene was wat ik had verwacht. Maar uiteindelijk een voordeel omdat alles wat ik tot nu toe heb bereik puur op "eigen kracht" is gerealiseerd. Ik heb mijzelf ervan overtuigd wat gezonder voor me is, ik ben er zelf achtergekomen wat het effect is van niet trainen, een keer trainen en drie keer in de week trainen. Uiteindelijk kom je erachter dat je meer in je mars hebt dan dat je in eerste instantie dacht. PBP heeft gezorgd voor een stok achter de deur, er wordt op je gelet terwijl jezelf verantwoordelijk bent voor wat er gebeurd. Je wilt PBP niet teleurstellen, het is zonde van je geld als je er niets mee doet én je bent er eenmaal aan begonnen dus waarom maak je het niet helemaal GOED af? Het heeft iig gezorgd voor een lichamelijke ontwikkeling waarvan ik dacht dat het niet (meer) mogelijk was op 'mijn leeftijd'. En het heeft mij een nieuwe mindstate gegeven waar ik de komende jaren mee vooruit kan, zowel geestelijk/mentaal als fysiek.
Hi Raoul, Bedankt voor je review! Je hebt helemaal gelijk, PBP gaat het niet voor je doen, jij moet zelf doen wat je moet doen om jouw resultaat te bereiken. Super tof om te lezen dat dat wel is gelukt en dat het je heeft doen realiseren dat je meer kunt dan je ooit had gedacht. Wat een ontzettend waardevolle les. Nogmaals bedankt voor je review. Keep up the good work Raoul! Groetjes, #teamPBP
Personal Body Plan is naar mijn mening een realistische kijk of het aanpassen van je leefstijl. Niet alleen gouden bergen, maar ook zeker de valkuilen worden benoemd. Het “doen wat bij jou past” principe werkt voor mij erg goed. De boog kan en hoeft niet altijd gespannen te zijn. Met een goede coach blijf je gemotiveerd en haal je het beste uit jezelf. Tot nu toe heb ik niets goed vol kunnen houden, behalve dit plan. En de resultaten zijn tot nu toe ook helemaal top!
De persoonlijke coach is een leuke bijkomstigheid maar uiteindelijk moet je het toch zelf uitzoeken. Hoeveel je van wat kan eten en dergelijken. Recepten zijn er wel, maar zijn niet in lijn met je persoonlijke doelen. Het was eigenlijk alsof ik gewoon een eet dagboek aan het bijhouden was. Omdat ik het te moeilijk vond om al dat administratieve werk te doen (alles invoeren) en ook nog uitzoeken wat ik dan zou moeten eten en hoeveel, ben ik m’n motivatie verloren. Ik ben nu helemaal gestopt met PBP terwijl m’n abonnement doorloopt tot januari. Het idee van een coach is leuk, maar geeft te weinig houvast om echt een persoonlijke commitment te maken. Daarnaast vind ik het echte onzin dat je tijdens je abonnement niet meer kan wisselen tussen een sportschool abonnement of niet. Ik begon zonder en toen ik weer motivatie had werd me door PBP verteld dat ik dan niet via PBP lid kon worden van een sportschool, terwijl nieuwe leden dit wel kunnen.
Hoi Yasmine, Bedankt voor je review en je feedback. Wat jammer om te horen dat je jouw motivatie bent verloren. Wat je zegt over het zelf moeten doen klopt inderdaad. Wij geven je alle handvaten om een nieuwe levensstijl te kunnen implementeren maar je moet die handvaten wel zelf aannemen en oppakken. Hoe kunnen wij je helpen het plan weer op te pakken? Kleine stapjes zijn ook stapjes, misschien wil je starten met het oppakken van de trainingen? Bel ons anders even wanneer het jou uitkomt, dan kunnen we het erover hebben. Omdat het sportschoolabonnement een vaste duur heeft en deze altijd gelijk loopt aan jouw Personal Body Plan kunnen we die inderdaad later in jouw plan niet meer toevoegen aan het plan. Nogmaals bedankt voor jouw feedback Yasmine! Groetjes, #teamPBP
Ik vind het fijn dat ik door middel van PBP controle heb. Betreft mijn trainingen maar vooral voeding, het is fijn om te weten wat en welke hoeveelheden werkt (en niet werkt) voor mijn lief. Daarnaast vind ik het contact met mijn coach ook heel fijn. Ik zou PBP aan iedereen aanraden die op gezonde wijze bezig wilt zijn met het behalen van jouw 'body-goal'!
Hi Manon, Bedankt voor jouw review! Wat super om te lezen dat Personal Body Plan helpt om jouw doelen te bereiken. Zoals je inderdaad aangeeft is Personal Body Plan echt echt een op maat gemaakt advies. Om zo de beste versie van jezelf te kunnen worden. Zet hem op, Manon. Veel plezier met het vervolg van jouw Personal Body Plan. Groetjes, #teamPBP
Soms mis ik de coaching qua voeding. Ik loop daar best wel op vast en mis dan de handvaten als ik het aan mijn coach vraag. In het begin had ik ook veel moeite met mijn coach. Qua sportschema’s vind ik het erg fijn!
Hi Chantal, Wat goed dat je het aangeeft! Heb je al eens een coachwissel overwogen? Je kan dit zelf in orde maken via de app, maar als je hier hulp bij wilt, willen we je natuurlijk ook heel graag helpen :) Laat je het weten als we je kunnen helpen? Groetjes, #teamPBP
Mijn eerste perioden waren bijzonder leerzaam, echt een groei proces. Nu, met meer kennis, is PBP nog altijd een fijne manier om goede trainingen te doen en grip te houden op de voortgang.
Hi Lisette, Super goed dat je zo'n groot groei proces hebt doorgemaakt. Ga zo door, met alle kennis die je tot nu toe hebt opgebouwd! Groetjes, #teamPBP