Zeer tevreden over deze manier. je boekt snel en blijvend resultaat
Hi Joke, bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je tevreden bent :-D Groetjes, #teamPBP
Mijn ervaring met personal body plan is heel goed. De combinatie van lessen, trainingen en voeding zijn de pijlen voor een succesvolle gedragsverandering. Stukje bij beetje gaat het steeds soepeler om keuzes te maken, die een goede invloed hebben op mijn leven. Ik ben erg tevreden met de handvaten die ik krijg en beetje bij beetje krijg ik meer controle over mijn geluk.
Hi Annelieke, Bedankt voor je review. Ik vind het ontzettend tof om te lezen dat je aangeeft dat het maken van fitte keuzes steeds soepeler gaat en dat je tevreden bent met de handvaten die we je aanreiken. Mocht je feedback hebben nu of later in je plan dan mag je ons altijd mailen (op [email protected]). Een heel fijn vervolg van jouw plan gewenst Annelieke! Groetjes, #teamPBP
Goede ervaring met de app, coach en trainingsschema’s. Het geeft goede houvast om aan de slag te gaan met sporten en het letten op voeding. Het zou nòg fijner zijn als je producten makkelijker kan invoeren aan de hand van barcodes (zoals bijv. my fitness pal). Daarnaast zou ik ook heel blij worden van het gemakkelijk switchen van sportschool/home/park, waarbij je dan toch aan gelijke spiergroepen werkt (vakantie etc)
Wat voor mij goed werkt: de app waarin ik mijn eten bijhou. Zo heb ik een goed overzicht van wat ik binnenkrijg en hoe de verdeling qua voedingsstoffen is. Bij eerdere diëten heb ik zoiets eerder geprobeerd in simpele versie, maar als ik het dan opgaf dan gaf ik het ook definitief op. Nu vul ik soms 2 of 3 dagen niks in, maar dan begin ik er toch weer aan. De lessen helpen om achtergrondinfo over de pijlers te krijgen, hier kerken ik mijzelf vaak in. Wat voor mij minder werkt: mijn coach, maar dat is op te lossen door van coach te switchen. Waartussen onderscheid gemaakt zou kunnen worden, is de lidmaatschapprijs voor als je thuis of in de gym sport. Ik maak nu geen gebruik van de gym omdat ik dit niet durf, terwijl dat wel zo goed als bij mijn abbonnement in zit. Als ik mijn meting heb ingevuld, verandert automatisch mijn kcal-inname weer. Dit is voor mij vervelend, omdat ik dan weer met mijn coach moet regelen dat ze weer omlaag gaan. Daar gaat soms even overheen (want original abbonnement). Qua training zou ik het fijn vinden als ik makkelijk zou kunnen switchen qua oefeningen. Er zitten een aantal oefeningen in mijn schema die ik echt leuk vind, maar sommigen vind ik te zwaar of vind ik gewoon écht niet leuk. Ik zou het super vinden als ik dan in de database kan zoeken naar een oefening die dezelfde spiergroepen traint en dit makkelijk kan switchen. Over het algemeen: ERG TEVREDEN! Slow but steady is voor mij een samenvatting van mijn progressie en daar ben ik blij mee. Van de recepten maak ik eigenlijk geen gebruik, overigens, maar ik vind wel dat dit goed in elkaar zit!
Hi Marloes, Bedankt voor je review. Tof dat je zo positief bent over Personal Body Plan. Natuurlijk ook heel erg bedankt voor je feedback, we stellen het erg op prijs dat je de tijd hebt genomen om dit voor ons op "papier" te zetten. Nog veel plezier met jouw plan Marloes! Groetjes, #teamPBP
In de kern denk ik dat PBP echt een mooi en kwalitatief programma kan zijn, met een sterke holistische benadering. Ik was erg onder de indruk van de trainingen met name en de gedragslessen waren interessant. Belangrijkste reden van mijn score is dat ik echt een maatwerk plan verwachtte voor mijn doelen en waar ik sta ('personal body plan'). Nou is mijn situatie wat complex omdat ik herstellende ben na een ernstige ziekte. Mijn belangrijkste doel was mij weer fit en energiek voelen na mijn ziekte, wat niet echt lijkt te passen in de doelen binnen personal body (gewichtsverlies, spieropbouw, mommy fit etc etc). Wat mij daarin het meeste tegenviel was de rol van de coach hierin. Zij bleef behoorlijk standvastig vasthouden aan de vooraf gedefinieerde doelen en het programma en had, in mijn beleving, weinig begrip voor mijn feedback op het programma. Ik heb mijn situatie en doelen vooraf uitgebreid bij haar neergelegd en daar is eigenlijk nooit echt iets mee gedaan. Op moment dat dit mij tegenviel, bleek het probleem vooral bij mij te liggen. Wellicht had ze wel gelijk, maar dat lijkt mij niet het doel van de coach om 'gelijk te krijgen', maar juist mij te helpen met mijn doelen en/of mij in te laten zien dat andere doelen mij wellicht beter kunnen helpen. Uiteindelijk was het annuleren van het abonnement bijna uitstekend verlopen. De klantenservice medewerker is hier goed mee om gegaan en is mijn abonnement geannuleerd. Echter bleef wel mijn terugbetaling lang uit.. Ter samenvatting, belangrijkste feedback punten? - Voor een personal body plan lijkt er nog onvoldoende flexibiliteit of onvoldoende keuze in het aanbod aan 'doelen'. Waar het programma uiteindelijk op ingericht is.. - Kwaliteit van coach vond ik onvoldoende. Wellicht hangt dit ook samen met het niveau/complexiteit van mijn vraagstuk, maar er miste wat mij betreft echt wat 'luister'vaardigheden en inlevingsvermogen, wat denk ik wel heel belangrijk is voor een coach.
Hi Alexandra, Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen deze feedback op paier te zetten. We zullen jouw feedback bespreken binnen ons team en jouw case evalueren. Mochten we nog vragen hebben, mogen we je dan mailen? Nogmaals bedankt Alexandra! #teamPBP
Met de combinatie van professionele coaching van de personal coach en het pbp team kan je, samen met je eigen wilskracht natuurlijk, tot mooie resultaten komen
Enige wat ik wens is een koppeling met FatSecret, scheelt dubbel invoeren!
Hi Joshua, Bedankt voor je berichtje. Goede feedback! Ik ga het doorgeven aan onze developers. Ben je er trouwens van op de hoogte dat we onze database met producten hebben uitgebreid? De voedingstracker is er een stuk op vooruit gegaan. Binnenkort komt er nog een leuke update aan ;-) Nogmaals bedankt voor de feedback! Groetjes, #teamPBP
In mijn twee weken proefperiode ben ik 6kg vet aangekomen. Als ik vragen stelde aan de coach kreeg ik als antwoord dat ze het niet wist en dat ze alleen het doorgeef luik was. Ik heb hier ook melding van gemaakt maar ik heb nooit antwoord gekregen. Na 2 weken gestopt en weer terug naar onefit. Training in de hub was wel op niveau. Trainers waren goed en motiverend! De toegevoegde waarden is de coach met voedingschema. Dit was er niet.
Momenteel ben ik 14 weken bezig en ben ik meer dan tevreden. De coaching, de app en de gedragslessen ondersteunen mij bij het nastreven van een gezondere levensstijl. Ik ben erg tevreden over de trainingsschema’s en de uitleg van de verschillende oefeningen. Ook ben ik erg blij met mijn coach. Ze ondersteunt me erg en weet me elke keer weer te motiveren als ik er eventjes doorheen zit. Verder lijken de gedragslessen ook op de gepaste momenten te komen. Ondanks dat het al paar weken ietsjes minder gaat, ben ik al met al erg tevreden.
Hi Sophie, Bedankt voor je review. Wat tof om te horen dat je Personal Body Plan zo goed ervaart. Mocht je feedback hebben of kunnen we je ergens bij helpen, dan mag je altijd contact opnemen :-) Groetjes, #teamPBP
Ik heb al eerder feedback gegeven over de slechte begeleiding. Maar daar werd niet op gereageerd. Mijn coach heeft mij tot 3 keer ander advies gegeven dan wat in mijn schema stond. Als ik zelf niet had opgelet had ik weken verkeerd gegeten. Dat vond ik geen 85 euro per maand waard. Erg jammer, want ik was super gemotiveerd en had er echt zin in. Maar hierdoor had ik geen vertrouwen meer in het Personal Body Plan.
Hi Robin, Bedankt voor je review en je feedback. We stellen het er op prijs. Groetjes, #teamPBP
Even as someone who hasn't really exercised sine I was a teenager 20 years ago, and also as someone who always hated this kind of thing. I'm surprised by how much I enjoy the training. The app is good and my coach is excellent. I just wish there was an English version available as it makes the food database impossible to use.
Hi Oliver, Thank you for your review. Good to hear your enjoying working out much more than you had anticipated and that the coach and app are measuring up to your expectations. I'm sure you're struggling with the database occasionally because the products in there are all in Dutch. This is a very good point of feedback, I will certainly bring it up with our team during our next meeting. Thanks for taking the time to write the review. Lots of luck (and fun) with your Personal Body Plan. Kind regards, #teamPBP
Alleen al door je inname aan calorieën bij te houden, minder je met eten, heb ik gemerkt. Ook regelmatig eye-openers: zit daar zo veel (of zo weinig) in! De trainingen vind ik ook prettig. Mijn coach doet het prima, goed tips en niet betuttelend.
Hi Corrie, Bedankt voor je review. We stellen het ontzettend op prijs dat je de tijd hebt genomen een recensie te schrijven. Als we nu, of in de toekomst, iets voor je kunnen doen neem dan gerust contact op! Een heel fijn vervolg van jouw Personal Body Plan gewenst Corrie! Groetjes, #teamPBP
Ik heb reeds eerder 6 maanden Personal Body Plan gedaan. Toen is het mij niet goed bevallen. Ik kreeg adviezen van mijn coach die blijkbaar niet helemaal klopten. Ik ben toen (bijna aan het einde van mijn traject) gebeld vanuit Personal Body Plan en zij gaven aan dat mijn coach te laat reageert en verkeerde adviezen heeft gegeven. Dit was een maand voor afloop van mijn abonnement. Ik kreeg toen een nieuwe coach, dat was een topper. Na een maand liep mijn abonnement dus af en ik had niet genoeg vertrouwen om toen te verlengen. Het abonnement liep met stille tromp af, ik heb van niemand iets gehoord toen het afliep. Ik had het leuk gevonden als je toch een soort succeswens van de coach zou ontvangen. Jaren bleef het kriebelen om toch weer te beginnen, maar vanuit principe stond het me tegen om weer te investeren. Ik had echt gehoopt op een soort compensatie voor het feit dat het traject niet goed is gelopen. Ik heb daar nog een bericht over gestuurd, maar vanwege de privacywetgeving konden mijn gegevens niet meer teruggevonden worden. In mei 2019 heb ik mijn koppigheid opzij gezet en ben ik toch weer begonnen. Ik begon met een coach van wie ik standaardberichten kreeg en geen volledige antwoorden op mijn vragen. Ik baalde, zou het nu weer zo zijn? De coach beloofde verbetering maar ik zag toch weer standaardberichten waarin vragen gesteld werden die ik zonet had beantwoord. Dat klopte niet. Ik ben toen na 3 weken overgestapt naar een nieuwe coach en dat vind ik weer een topper. Hij is kritisch, persoonlijk en reageert vlot en volledig. Ik ben blij dat ik ben overgestapt en heb nu vertrouwen in het proces. Daarmee zou ik het ook aanraden, maar je moet zelf dus wel de regie nemen en snel schakelen als het je niet bevalt.
Hi Danny, Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om deze feedback op "papier" te zetten. Wat ontzetten jammer dat jouw eerdere account door de verwijdering van gegevens na ingang van de nieuwe AVG wetgeving niet meer inzichtelijk was. Het klopt dat er op een gegeven moment een e-mail naar al onze oude members uit is gegaan met de vraag om te reageren als we het account niet mochten verwijderen. Er zijn daarna een heel aantal gegevens uit onze databases verwijderd zodat wij niet in strijd zouden zijn met de nieuwe wetgeving. Ik heb even gezocht maar ik kan ook nog vrij weinig terugvinden over jouw allereerste periode bij Personal Body Plan. Ik vind het goed om te lezen dat je op het moment, door een coach wissel, toch bij een coach terecht bent gekomen die jou coacht zoals dat door jou gewenst is. Tot op zekere hoogte heb je inderdaad een verantwoordelijk voor jouw eigen progressie. Wij willen je zoveel mogelijk de handvaten bieden om progressie te kunnen boeken maar uiteindelijk moet je het plan toch zelf uitvoeren. Het is ook daarom dat we de optie om te wisselen van coach in de app beschikbaar hebben gemaakt. Overigens zijn we natuurlijk super blij dat je ons de kans hebt gegeven om aan jou te bewijzen dat Personal Body Plan jou kan helpen met het bereiken van jouw doelen. Heb je in de toekomst nog verdere feedback of is er iets wat we voor je kunnen doen. Neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, #teamPBP
Ik had er eigenlijk niet zo veel vertrouwen in dat PBP zou werken, omdat ik altijd eventjes gemotiveerd blijf en daarna verdwijnt de motivatie weer. Door middel van PBP maak ik elke dag geleidelijk veranderingen in mijn levensstijl en zou ik me echt niet meer voor kunnen stellen om terug te gaan naar hoe ik at, (niet) sportte en slecht sliep voor ik eraan begon.
Hi Willeke, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met PBP! Dit is nu precies waar we je mee willen helpen: het aanleren van een nieuwe lifestyle die je de rest van jouw leven vol kunt houden. Wat ontzettend tof om te lezen. Heel veel plezier nog met het vervolg van jouw Personal Body Plan. Mochten we nu, of later iets voor je kunnen betekenen dan mag je altijd jouw feedback of verzoek naar ons op de mail zetten. Dat kan naar [email protected]. Groetjes, #teamPBP
Ik werk zelf in een paar goed draaiende bedrijven en er zijn altijd uitzonderingen op de regels als er mensen zijn met speciale dingen, ik had graag gezien dat mijn programme bevroren kon worden en zodra ik weer in Nederland zou zijn met de mogelijkheid het plan met succes te kunnen volgen het op te kunnen pakken. de emails belanden in de reclame folder dus ik heb nooit geen enkele mail voorbij zien komen om het programma na 14 dagen gratis te proberen stop te kunnen zetten. het programma was zeker aan mij besteed en daraom boekte iik die 14 dagen proef periode om te zien of dit in spanje voor ij haalbaar zou zijn, wat niet het gevolg is. sportschool op 20 min afstand en mijn werkdagen zijn 6x per week rond de 14 uur. ik had daarom graag gezien dat er een uitzoindering gemaakt kon worden en mijn programma vanaf oktober te kunnen volgen maar dit was geen optie en betalen anders incasso. erg jammer voor een positi ef ingesteld jong bedrijf wat denk ik teveel naar geldinstroom kijkt ipv naar hoe je mensen echt kunt helpen en een beetje kunt mee denken. helaas voor mij geen goede feedback. kreeg opmerkingen hanteer dan maar de handpalm methorde als je eten niet kunt tracken, wat volgens mij de hele leerwijze is van PBP om te leren inoeveelheden en macros te kunnen denken,
Hi Teresa, Bedankt voor je review en voor je feedback. Allereerst: tof dat je bent gestart met de gratis proefperiode. Wat jammer om te horen dat je PBP niet in jouw huidige lifestyle vindt passen. Nog vervelender vind ik het om te lezen dat je over de teksten heen hebt gelezen waarin we aangeven dat na de proefperiode jouw plan doorloopt in het abonnement waarvoor je tijdens jouw inschrijving hebt gekozen. We proberen dit zo duidelijk mogelijk tijdens het inschrijf proces en in de bevestigingse-mails na de inschrijving uit te leggen. We zullen nog eens kijken naar waarom het voor jou niet duidelijk was en waar mogelijk wijzigingen maken zodat toekomstige members hier niet meer tegen aanlopen. Bij Personal Body Plan willen we je helpen om een fitte lifestyle te ontwikkelen. We willen je echter wel helpen met het ontwikkelen van een lifestyle die bij jou past. Zeker ook als je reist kan je gebruik maken van Personal Body Plan. Heb je onze blog wel eens gelezen? Hierin schrijven coaches die ook veel reizen over hun ervaringen met het aanleren en behouden van een fitte lifestyle met behulp van Personal Body Plan: https://www.personalbodyplan.com/kun-je-ook-personal-body-plan-doen-als-je-voor-je-werk-veel-reist/. Ik zou je graag alsnog helpen met het behalen van jouw doelen. We kunnen kijken of trainen thuis bijvoorbeeld iets voor je is? Je kan de thuistrainingen namelijk ook op een hotelkamer uitvoeren of op het strand. Daarnaast is de handpalm methode zeker ook onderdeel van Personal Body Plan. Om resultaat te behalen is het niet per se nodig om jouw voeding te tracken. Zeker als je niet altijd een keukenweegschaaltje uit jouw tas kan toveren kan het handig zijn om over te stappen naar de handpalm methode. Voor de zekerheid stuur ik je hierover ook even een mailtje. Ik hoor dan graag van je hoe ik je verder kan helpen. Groetjes, #teamPBP
Als blijkt dat het niet werkt om wat voor reden dan ook, dan moet je niet vast hoeven zitten aan een jaar abonnement. Dat vind ik echt waardeloos en geloof me, er zijn er naast mij genoeg die hetzelfde hebben ervaren. Ik kan er in mijn omgeving al minstens 3 opnoemen!
Hi Inge, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je ontevreden bent. In je review geef je aan dat PBP niet voor jou werkt. Ik wil je graag helpen het meeste uit jouw plan te halen en jouw beoogde doelen te behalen. Ik neem via de mail even contact met je op om te checken wat ik hierin voor je kan betekenen. Nogmaals bedankt voor je review en feedback. Groetjes, #teamPBP
Wat ik het meest waardevol vind, is de app, met recepten. Hiermee krijg je een goed inzicht in hoeveel kcal je dagelijks eet en daarmee is he vrij gemakkelijk om wat gewicht te verliezen. Ook zijn de gedragslessen fijn. De app synchroniseert alleen niet altijd goed, waardoor hij niet altijd goed werkt.
Hi Roy, Bedankt voor je review, wat tof dat je de tijd hebt genomen om deze feedback te formuleren! Ik vind het super om te lezen dat de app je heeft geholpen een beter inzicht te krijgen in jouw voedingspatroon en goed om te lezen dat je de recepten lekker vindt! Goed dat je aangeeft dat de app niet altijd goed synchroniseert. Ik ga dit meteen doorgeven aan onze developers in de hoop dat ze de synchronisatie kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt voor je feedback. Mocht je nog verdere feedback hebben dan mag je ons altijd mailen of bellen. We helpen je sowieso graag verder. Groetjes, #teamPBP
Ik ben lid geworden van PBP met het idee een coach / stok achter de deur te hebben die mij helpt en stimuleert. De coach (heb er meerdere geprobeerd) is kort, neemt zelf geen initiatief tot het geven van feedback en is voor mij geen motivatie, terwijl ik dit bij ‘kennismaking’ heb aangegeven nodig te hebben. Ook is de coach geen stimulans (bijv. Je moet je resultaten weer invullen, denk je daar aan? Of hè je hebt je voeding niet ingevuld, is daar een reden voor) en vind ik de trainingschemas lang hetzelfde en weinig afwisseling. Ik vind dan ook dat wat je krijgt en wat je betaalt onvoldoende is en zou PBP niet aanbevelen. Het is dat ik een jaarabonnement heb afgesloten, maar het liefst beëindig ik mijn abonnement.
Hi Lies, Bedankt voor je recensie en voor je feedback. Je hebt aangegeven dat je de coach voor jou geen stok achter de deur is en dat je eigenlijk andere verwachtingen had van de coaching. Omdat ik niet helemaal goed op de hoogte ben van wat de situatie precies is en of je bijvoorbeeld wekelijkse of dagelijkse coaching hebt zou ik graag eens met je bellen om te kijken of we samen een betere coach kunnen kiezen. Ik neem via de mail even contact met je op om te kijken wat ik concreet voor je kan betekenen. Groetjes, #teamPBP
Ik ervaar concept als prima mede door fantastische coach. Manier van loggen voeding in app biedt te weinig mogelijkheden. Aantalvoedingsmiddelen zijn beperkt. Ook scannen barcode ontbreekt. Betalen alleen via de website vind ik ook een zwaar achterhaald concept. Het is hierdoor onmogelijk te betalen via mijn telefoon. Ook vind ik het ingewikkeld dat mijn trainingen bij mijn Crossfitbox worden gezien als actieve rustdagen. Hierdoor ben ik nu eigenlijk verplicht gaan trainen via het schema en ik merk dat ik hierdoor een stuk minder plezier in sporten beleef. Ik had liever een mogelijkheid gezien om mijn huidige sport te combineren met een goed voedingschema.
Hi Wendy, Bedankt voor je recensie. Super dat je de tijd hebt genomen om deze feedback te formuleren. Een aantal van de dingen die je aangeeft zijn dingen waar we hard aan werken. Zo zijn we het Personal Athlete Plan aan het ontwikkelen. Binnen dit plan is het mogelijk om sportspecifieke ondersteunende krachttraining te doen. Natuurlijk zou het helemaal tof zijn als je binnen de app kan aangeven dat je bijvoorbeeld op jouw actieve herstel dag (of in plaats van een training) een Crossfit training hebt gedaan. Die zet ik meteen op ons verlanglijstje :-) Mogelijk heb je het al voorbij zien komen: de voedingstracker is afgelopen maandag uitgebreid met meer dan 30 000 producten! Hierdoor hopen we dat het gebruiksgemak een heel stuk groter wordt. Heb je hierover nog feedback? Dat horen we natuurlijk graag. Je mag ons altijd mailen op [email protected]. Ik snap heel goed dat je het betalen via de website achterhaald vindt. Ook dit is iets waar we aan werken. Op het moment lijkt het erop dat we niet op korte termijn een andere betaalmanier kunnen aanbieden en daarom doen we ons best jou zoveel mogelijk over de betaling te informeren via de mail. Dit is echter goede feedback om te krijgen. Ik zal jouw berichtje bespreken binnen het team. Nogmaals bedankt voor jouw feedback! Mocht je nog verdere feedback hebben dan staan we graag voor je klaar. Groetjes, Team #teamPBP
Sportschema’s werken top en zijn uitdagend! Ook heb ik veel geleerd over voeding, terwijl ik dacht dat ik al heel gezond at. Qua. Coaching is het niet heel proactief vanuit hun kant, je moet echt zelf vragen stellen maar ze zullen niet uit zichzelf feedback geven over je training of voeding, daar waar juist behoefte naar is. Het wordt een beetje afgeraffeld...
Goede begeleiding van coach. Trainingen zijn uitdagend en zit veel variatie in. Fijn dat je kan zien welke gewichten je voorgaande keren hebt gebruikt. Voeding bijhouden is overzichtelijk en je kan makkelijk nieuwe producten toevoegen. Ik mis bij voeding/trainingsgedeelte wel nog een mogelijkheid om opmerkingen bij te houden. Stel dat een oefening niet mogelijk was en je hebt een alternatief gedaan dat je dat kan noteren. Of als er iets speciaals was o.i.d.
Ik wist eigenlijk al best veel van voeding en trainen maar toe passen kon ik niet. Nu wel met de app van pbp. En de lessen. Ook heb ik mindere dag maar ik voel me niet schuldig. Ik maak niet heel veel gebruik van de choaching maar daar was ik ook niet naar op zoek. De app kan nog wel beter werken. Zoals een scan functie voor het invoeren. En de app en de het dashboard op de site zou beter op elkaar kunnen aanlusiten
Met PBP ben ik in mei ook alweer gestopt. Ik vond dat de coaching minimaal. De kennis van voeding vond ik niets nieuws brengen. Daarnaast werd steeds geadviseerd om PBP producten te gebruiken. De meeste recepten bevatten ook iets van de PBP shop. Daarom ben ik er ook al snel mee gestopt.
Mijn doel ligt in gewichtsverlies en inzicht in voeding. Daardoor realiseren van andere voedingsgewoontes. Ben goed op weg! Trainingsschema duidelijk en goed. Balkjesmethode (inzicht in) MVV goede coach werkt voor mij!!
Trainingsschema’s zijn helder en duidelijk, makkelijk te gebruiken. Daarnaast ook zeker van meerwaarde voor mij. De coaching daarin tegen vind ik tegen vallen, had ik meer van verwacht. Vind de coaching best oppervlakkig en globaal, je moet steeds zelf op zoek gaan naar antwoorden en ik vind dat je weinig gestuurd wordt door je coach.