Pluspunten
Blij mee, snel resultaat geboekt op een gezonde manier
VerbeterpuntenDe trainingsmomenten gedurende de week aan kunnen passen zou fijn zijn
Pluspunten
De wetenschappelijk onderbouwde kennis die op een duidelijke manier wordt gedeeld
Pluspunten
Heel motiverend, het werkt, gebaseerd op feiten, realistisch, je kan het altijd en overal doen, coach is heel fijn, gedragslessen houden je scherp, gezond
VerbeterpuntenCalorie tracker versimpelen; scan optie), recepten beter controleren; zitten veel fouten in zoals andere ingrediënten lijstje en beschrijving en omschrijving niet altijd compleet.
Pluspunten
Coaches die meedenken, heel goede klantenservice
VerbeterpuntenAanpassen na het invullen van het blessure formulier kan sneller, en soms worden vorige blessures dan vergeten. En het zou fijn zijn als je toch op het laatste moment besluit om je training op een andere dag te doen, je het toch wel kunt invullen.
Pluspunten
Concept is super tof, je wordt op afstand goed gemotiveerd en uitgedaagd om je doelen te bereiken. Door de geboden hulpmiddelen leer je meer over fitness en eten, hoe je dit het beste aan kunt zonder dat je het idee hebt met een dieet bezig te zijn. In de hubs word je ook goed begeleidt. Al met al een goede manier om het bewustzijnsproces aan te slingeren en een verbeterde levensstijl te gaan hanteren.
VerbeterpuntenDe app kan veel meer gebruikersvriendelijk worden gemaakt. En omdat je er dagelijks mee aan de slag moet zou dat prioriteit moeten krijgen. Een hub in het Oosten van het land is ook wel wenselijk.
Pluspunten
Ook ik was kritisch maar het is echt een prettige manier om beter in je vel te komen!
VerbeterpuntenIn de app zijn wel enkele verbeterpuntjes, bv 2x vragen naar slaap (bij herstel & progressie) en app valt wel eens uit
Pluspunten
Het werkt dus beveel het zeker aan
VerbeterpuntenOp telefoon trainingsschema kunnen inzoomen
Pluspunten
Goede informatie over voeding, keus in coaching positief. Betrouwbaar.
VerbeterpuntenIk zou heel graag keuze uit hele menu,s per dag willen hebben afgestemd op het persoonlijke doel. Ik wordt helemaal gek van het continue invoeren van alle ingredienten. In combinatie met een full time baan niet te doen. Betere uitleg over de gebruiksmogelijkheden vd app zeker de eerste weken.
Pluspunten
Het lijkt allemaal zo logisch, maar zonder PBP was het me niet gelukt, het is de houvast die ik nodig heb! Goed vol te houden, omdat het niet een dieet betreft waarbij je niets mag hebben.
VerbeterpuntenReactietijd op vragen via het reactie-formulier zou sneller mogen. Het zou fijn zijn om ook via de PC achteraf nog wijzigingen aan te kunnen brengen in ingevoerde maaltijden.
Pluspunten
De coach is een goede stok achter de deur, motivatie en steun, daarnaast helpt de app ook enorm om alles goed bij te kunnen houden.
VerbeterpuntenIk weet niet of dit al mogelijk is, maar vaak staan gerechten er niet in en in plaats van de calorieën en koolhydraten e.d. invullen, zou ik het persoonlijk prettig vinden als je het gerecht ook samen kunt stellen door ingrediënten in te vullen en het gerecht dan kunt opslaan.
De eetmeter van het voedingscentrum bevat bijna alle producten die er op de markt zijn. Kan die niet aan de app gekoppeld worden.
Pluspunten
Je kunt kiezen uit vele soorten plannen/doelen. Daarnaast kun je zelf je coach kiezen. Iedere werkdag een nieuwe les en iedere vier weken krijg je een herinnering voor wegen/meten/foto.
VerbeterpuntenVoeding: copy/paste van een gerecht naar volgende dag ipv hele gerecht als maaltijd op te moeten slaan. Bij je balkjes een totaal van wat je al hebt gegeten/ingevuld.
Pluspunten
Goede insteek en heldere visie.
VerbeterpuntenSoms te massaal. Echte persoonlijke aandacht ontbreekt. Trage app. Alleen succesverhalen worden gedeeld, dit geeft geen representatief beeld. Ook eerlijk zijn over trajecten die minder goed verlopen.
Pluspunten
Zeer goede en open communicatie. PBP levert wat het belooft. Ik ben super tevreden dat ik hiermee gestart ben, en zou het iedereen aanraden. Het helpt je echt met het veranderen van je levensstijl.
VerbeterpuntenEr zijn wel wat kleine puntjes in de app die het gebruik makkelijker zouden kunnen maken.
De app qua producten invoeren. Werk net als my fitnesspal met barcodes. Veel moet je nog zelf invoeren.
Pluspunten
Je merkt heel snel dat een aangepaste voeding en op maat gemaakte trainingsschemas werken!
VerbeterpuntenDe app is soms heel om traag met laden
Veel meer uit de app haken, hier is nog veel te verbeteren
Pluspunten
Goede communicatie, vriendelijk. Professionele coaches. Erg gebruiksvriendelijk:)
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Handige app, professioneel, vriendelijk en service gericht
VerbeterpuntenApp kan hier en daar nog verbeterd worden. Het feit dat wij ergens sportte waar je kennelijk met pbp korting kan krijgen wisten wij niet, overstap is niet mogelijk. Vind ik jammer, scheelt toch weer geld.
Pluspunten
Er word met je mee gedacht hoe het beste resultaat te kunnen behalen.
Pluspunten
App is snel en overzichtelijk.
VerbeterpuntenApp aanpassen op een aantal punten zoals: traingsdagen wisselen op de dag zelf. Meer producten laden in de voedingslijst en een barcode scanner toevoegen.
Pluspunten
Ik vind het fijn dat er zoveel verschillende recepten online staan en dat er op vier verschillende pijlers gefocust wordt en niet alleen op voeding. De gedragslessen vind ik daarnaast ook heel erg fijn en maken mij bewust van mijn gedrag.
VerbeterpuntenIk zou graag willen dat je ook in zou kunnen vullen hoeveel je sport/beweegt op een dag, zoals fietsen/lopen etc.