Pluspunten

Totaalaanpak Afwisselend Goed te doen

Onderbouwing macro's - voorbeeld: In vergelijking met rekensommetjes op internet liggen de eiwitten erg hoog, ik heb aan mijn coach gevraagd waarom dit zo is bij PBP, het antwoord daarop was redelijk summier

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het werkt! Mooie trainingsschema’s Duidelijk overzicht qua voeding

Uitleg hoe jullie aan de waardes komen. Korter lijntje met de personen die jouw trainingsschema maken.

• Kennis & Vakmanschap

- Grotere database met voedingsmiddelen - de app aanpassen aan de tijdzone waar iemand zich bevindt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel kennis in huis, prettig programma

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Momenten om feedback zijn erg fijn

Sommige lessen zijn een beetje voorgebakken en kort door de bocht. Zoals de les van vandaag: #15 les 1: productgroepen.. hmm

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heldere en complete app Vaak leuke tips en blogs voor extra informatie

Ik zou graag mijn extra sportactiviteiten invullen in de app, de keren dat ik ga wielrennen en hardlopen naast de krachttraining, past ook goed in de Progressie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

PBP is heel toegankelijk. Ik ben echt iemand die zich op haar gemak moet voelen om een avontuur als dit aan te gaan en PBP is super toegankelijk en heeft mij daarom vanaf moment 1 het gevoel gegeven dat het goed zit en dat ik mag vragen wat ik wil. Daarom raadt ik het zeker aan aan mensen in mijn omgeving die iets aan hun levensstijl willen veranderen. PBP vraagt veel van je, maar omdat je coach op afstand is en je vooral alles zelf doet, voelt dit niet zo (voor mij in ieder geval). Ik ben zeer positief over PBP en heeft me nu al gebracht wat ik eruit wilde halen en ik heb nog 3 maanden!!

Een verbeterpunt zou kunnen zijn dat er in de app wordt aangegeven wanneer je aan een ‘nieuwe fase’ begint. Ik zie het natuurlijk aan de veranderingen in trainingen en max aantal voedingsstoffen per dag, maar een melding zou fijn zijn. Dan krijg je misschien meer inzicht in wat er allemaal achter de schermen gebeurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een positieve kring waar je je in bevindt als je meedoet aan pbp. Er worden recepten gedeeld en er is redelijk wat expertise binnen het bedrijf.

Er is te weinig waarde die je krijgt voor wat je betaald. De app is eigenlijk waardeloos als je het los beschouwd. Er zijn genoeg goede apps om je voeding in in te voeren en er zijn veel betere apps voor je training. Jefit bijvoorbeeld heeft zoveel meer voordelen en is zoveel beter dan de app van pbp voor training. En die app is gratis, dus ik snap niet dat pbp niet een app kan bouwen met al het geld dat er verdiend wordt om ook echt de waarde terug te kunnen geven aan de gebruikers. Verder is het contact met de coach eigenlijk niet echt wat ik ervan verwacht had. Als oud topsporter heb ik eigenlijk al nagenoeg alle kennis in huis en is een premium coach zijn geld niet waard.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ondersteuning en trainingprogramma’s

Iets meer achtergrond info over voeding

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb een coach die erg enthousiast is.

De app valt regelmatig uit tijdens het sporten. Hierdoor moet ik regelmatig alles opnieuw invoeren. Het zou een stuk prettiger zijn als je nieuwe voedingsmiddelen kan scannen d.m.v de streepjescode.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over mijn coach Linda Blaket ben ik uitmate positief. Zij zorgt ervoor dat ik mijn doelen kan halen!

Over het aantal trainers in de Hub dat van 2 naar 1 ging ben ik niet tijdig geïnformeerd. Daarbij verschilt de onderlinge kwaliteit en de mate van proactiviteit enorm per trainer.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed direct contact met de coach (Whitley)!

Gedragslessen zijn echt te laag van niveau. Ik zou graag een hoger niveau zien of op een hoger niveau willen kunnen instappen. Als docent sk en bio heb ik nog zeer weinig bijgeleerd in de afgelopen 89 dagen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne begeleiding en goede trainingsschema's

De app mist voedingsmiddelen en een barcodescanner zou heel fijn zijn!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg veel up to date kennis en eenvoudig uitgelegd met grondige, eerlijke en wetenschappelijke onderbouwing!!! Het lijkt duur maar is het meer dan waard!!!

De coaching bij het original abonnement is errrrrg basic. Naar mijn mening te weinig!!!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Laagdrempelige manier om aan je lichaam te werken. Het fijne is dat het niet gepaard gaat met een dieet, maar dat je zelf bewust wordt van de juiste voeding die je tot je neemt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer vriendelijk, benaderbaar. Snelle reactie. Zijn continu bezig om henzelf te verbeteren en zo de klant beter te kunnen helpen. Afgelopen week voor het eerst bij de Hub geweest. Direct vriendelijk geholpen bij binnenkomst en ook tijdens het trainen.

Mijn trainingsschema's vind ik veel op elkaar lijken. Ook wanneer deze na 6 weken worden aangepast.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie! Alles wordt duidelijk uitgelegd. Mijn coach heeft veel ervaring en een achtergrond op dit gebied.

Ik heb geen verbeterpunten op het moment.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Persoonlijk en duidelijke app.

De gedragslessen vind ik soms raar, negatief en heel onrealistisch. Zoals dat er wordt gezegd dat je "slecht" eten moet weggooien of weggeven en dat familie en vrienden saborteurs zijn. Dit komt heel negatief over, leest onprettig en hierdoor neem ik het niet serieus.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zit goed ineen, goed concept en het sprak me ook fel aan.

Compleet uitgewerkte voedingsplannen, als je veel geld betaald voor een coach dan verwachte ik dat eigenlijk wel. Ook ben ik iemand die niet echt bezig is met smartphones, en dan kan je dus eigenlijk niets doen, er is geen totaalpakket dat ze aanbieden, ik heb na 5 maanden PBP nog geen sikkepit meer geleerd dan in het boek dat ik kocht. Dat is eigenlijk de beste en goedkoopste oplossing.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Stok achter de deur

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

PBP geeft mij prettige handvatten, op een manier die voor mij werkt. Ondanks de structuur die je krijgt met PBP heb je toch op veel vlakken nog veel vrijheid om het je eigen te maken.

De vragen die ik na de metingen moet invullen, vind ik soms wat kort door de bocht/onduidelijk. Hier moet ik bijvoorbeeld een vraag beantwoorden wat ik in het weekend doe. Hierbij staan o.a. de keuzes: contacten met vrienden, wandelen, boodschappen doen en eten koken, huishouden op orde houden. Dit zijn dingen die ik allemaal combineer in het weekend, maar ook doordeweeks ga ik wel wandelen, boodschappen doen en het huishouden. Ook de activiteit van het werk vind ik lastig te beoordelen, ik ga bijvoorbeeld wel op de fiets naar het werk en loop/zit 50/50 denk ik. Dit was geloof ik niet echt een optie, wat ik jammer vind, omdat het lijkt alsof er op basis van deze (voor mij vage) vragen een nieuwe berekening gemaakt wordt voor mijn energie balans. Nog een tip als dit zou kunnen: de PBP app koppelen met de fitbit app. Zo zou ik precies kunnen zien of ik een negatieve energie balans heb bereikt etc. Maar zou mijn coach ook gelijk kunnen zien hoeveel stappen ik heb gezet, of ik een actieve dag heb gehad en hoeveel ik geslapen heb. Dat zou ik leuk vinden om op die manier te delen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vooral het ook bezig zijn met je gedrag heeft mij mijn ogen doen openen. Helder en duidelijk. Fijn dat de oefeningen zo duidelijk zijn en wanneer je het lichamelijk niet mogelijk is om de oefening te doen komt er snel een vervangende

Jammer dat wanneer je bij het invullen van je voeding de 'prullenbak' hebt gebruikt dat je de andere producten niet kunt aanpassen bijv. door het veranderen van het gewicht, dan moet je eerst terug naar de hoofdpagina.