Pluspunten
'persoonlijk' indien je niet op zoek bent naar een personal coach maar wel een zeer goed trainingsprogramma naar je eigen wensen. Trainingsschema's zijn zeer professioneel. Je leert houden van sporten en gezond bezig te zijn. Grote troef! Vriendelijkheid van jullie staff.
Verbeterpuntenpersoonlijk zou ik het een gigantische meerwaarde vinden indien jullie ook met voedingsschema's op maat zouden werken. het is de bedoeling mensen leren om te gaan een juist voedingspatroon te hanteren. Maar een sportvoedingsschema op maat dan zou ik bereid voor zijn om een tientje of 2 meer te betalen.
Pluspunten
Toegankelijk en van deze tijd
VerbeterpuntenDe app kan opzich nog wel wat verbeteringen doormaken. De app loopt regelmatig vast, laden duurt lang en het feit dat niet alles zowel via de website als de app beschikbaar is is jammer natuurlijk.
Pluspunten
Heel fijn bedrijf, veel wisselende schema.
VerbeterpuntenSoms zou het fijn om iemand op weg te helpen met een voedingsschema.
Pluspunten
Uitgebreid antwoord op vragen
VerbeterpuntenGeen inhoudelijke feedback over je eigen invullingen (weinig initiatief)
Pluspunten
Fijne app, goede trainingen, laagdrempelige coaches, lekkere recepten.
VerbeterpuntenCombineren home/gym. Inzicht in hoe je schema wordt opgebouwd.
Pluspunten
Open
VerbeterpuntenLaden van de app gaat niet altijd even vlot
Pluspunten
Duidelijke uitleg bij de oefening voor de trainingen. Gedragslessen zijn echt zin vol.
VerbeterpuntenRecepten van pbp in de app als favoriet kunnen opslaan
Pluspunten
Ik vind de begeleiding erg goed. Ook als je geen vragen hebt krijg je toch een reactie. Sporten is leuk, zwaar en effectief. Ik heb nog nooit gekozen voor begeleiding over m'n eet en leefgewoontes. PBP is dus voor mij voor het eerst. PBP laat je nadenken over je gedrag. Ik heb geen moment gehad dat ik het zwaar vond. Je mag ontzettend veel en soms moet het kunnen je zelf te verwennen. Als je je grens maar weet. Verder doen de maandelijkse foto's z'n werk. Het voelt goed om te zien dat je beloond wordt voor het geen je doet. Ik kan PBP iedereen aanbevelen.
VerbeterpuntenZou het zo niet kunnen bedenken. Die hebben jullie zelf al bedacht. 1 op 1 begeleiding :-)
Pluspunten
Duidelijke visie, veel kennis, persoonlijke begeleiding, prettige coaches, gemakkelijke app. 4 pijlers echt top!
VerbeterpuntenEr wordt de laatste tijd wel heel veel op instastory gedeeld. Naar mijn idee iets te veel.. Vooral al die andere sportende mensen vind ik niet heel interessant.
Pluspunten
Ik vind het fijn dat je leert je levensstijl aan te passen en geen crashdieet hoeft te volgen. Daarnaast vind ik het fijn dat je alles mag eten maar wel met beperkte hoeveelheid.
Pluspunten
Ik vind het een ontzettend tof bedrijf! Professioneel, met een informeel randje. No bullshit approach met veel wetenschappelijke en betrouwbare kennis. Goed concept door alle facetten van een goede levensstijl te combineren in één app.
VerbeterpuntenGa zo door! Wellicht uit eigenbelang zou ik wel graag willen zien dat jullie uitbreiden naar het buitenland :) Op dit moment kan ik nog niet van alle benefits van het plan gebruik maken (gratis gym, doormeal, personal protein)
Pluspunten
Ik vind het top. Het is aan de prijzige kant maar voor mij is het het meer dan waard. Trainen in de Changing Life Hub, je moet natuurlijk wel in de buurt wonen, is geweldig. Iedereennis zo betrokken en behulpzaam. Mijn coach is positief, opbouwend en motiverend.
VerbeterpuntenEigen parkeerplaats?
Pluspunten
Goede, positieve Coach. Leuke trainingen Goed advies als je er om vraagt
VerbeterpuntenMelding geven als er wat veranderd aan de voeding of aanbevolen supplementen. Schema geven wanneer er nieuwe trainingen gepland zijn, deze een week van te voren klaar zetten(als je maandag wilt beginnen met een nieuwe training is het wel handig als je deze vooraf rustig kan bekijken). Lessen gaan bijna alleen over gedrag, en men valt in herhaling. had meer info over verschillende voeding verwacht. APP en website verschillen van elkaar er zijn dingen die niet via de site kunnen kan allemaal wat makkelijker. APP meld continu ten onrechte dat er een bericht is.
Pluspunten
Positieve is dat je een spiegel voor je krijgt. Je weet veel zelf, dit is net het duwtje in de rug wat je soms nodig hebt
VerbeterpuntenWat puntjes aan de app die beter kunnen. Ik mis het heel erg dat je geen opmerkingen kunt plaatsen bij oefeningen
Pluspunten
Lynn is een top coach! Ze geeft echt coaching op maat en is klantgericht. Ze geeft praktische tips waar ik echt iets mee kan
VerbeterpuntenIk vond het jammer dat het een ‘gedoe’ werd toen ik aangaf over te willen stappen naar een andere coach. Ik ben uiteindelijk blij dat ik voet bij stuk heb gehouden want lynn heeft een heleboel goedgemaakt wat ik miste bij mijn vorige coach
Pluspunten
Geen poespas, gewoon een leefstijl zoals het hoort te zijn
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alle punten van het programma zitten goed in elkaar. De trainingen zijn zeer afwisselend en nooit saai. Ook zetten de gedragslessen aan tot doorbreken van oude patronen. De parameters van de macro’s zorgen ervoor dat ik sommige voedingsmiddelen weer eet na jaren. Zoals rijst en pasta. Ik geniet ervan.
VerbeterpuntenDe app loopt weleens vast. Soms wordt dan zelfs iets niet opgeslagen zoals je gehele training gegevens.
Pluspunten
Wetenschappelijk onderbouwd. Goede informatieve berichten op Instagram. Redelijk handige app. Duidelijke uitleg sportoefeningen met filmpjes. Ik werd gebeld toen ik via de app liet merken te weinig aan de coaches te hebben dus dat werd goed opgepakt..
VerbeterpuntenDiscussies met coaches blijven in cirkels rond gaan. In sportapp kun je wel invullen of een oefening zwaar was maar je kunt m niet terug zien bij je volgende training. Gewicht kun je de week er op wel terugzien maar niet als een oefening langer dan een week geleden was. Zo moet je zelf maar bedenken of je omhoog kan met gewicht. Je ondergaat verschillende fases/doelen tijdens de weken van training. Die worden op zich duidelijk beschreven maar vervolgens zijn de oefeningen hetzelfde. Dus geen duidelijkheid over verschil in fases. Running plan heeft te weinig focus op benen. Als ik daarom vraag zeggen ze programma aan te hebben gepast maar nog steeds vrijwel geen benen trainen. Vervolgens zeggen ze, te veel spieren is ook niet goed. Ik had aangegeven niet snel spieren op te bouwen en het juist nodig heb om belasting knieën te ondersteunen. Het is vooral voor mensen die te dik zijn en te weinig bewegen, dan behaal je resultaten. Ben je al redelijk getraind voegt het niet veel toe, geen gevorderden programma dus.
Pluspunten
Goede app, werkt inituitief. Bewustwordingslessen zijn niet te lang. Trainingen zijn leuk
VerbeterpuntenBij het gebruik van stangen/gewichtheffen mag in de filmpjes duidelijker worden gemaakt hoe je eerst de stang van het rek haalt en weer veilig terugplaatst. Nu zie je alleen maar de oefening maar niet de start en het einde wat wel belangrijk is voor de veiligheid
Pluspunten
Erg fijn om wat struktuur te hebben in zowel training als voeding en daar dagelijks een stok achter de deur bij te hebben.
VerbeterpuntenDe app is erg traag en ik zou de informatie meer centraliseren. Zo moet je in verschillende lijsten kijken om je voeding in te vullen te checken of het goed is.(groene duim) Daarnaast is het soms onhandig dat de app niet erg vergevingsgezind is. Maak je een foutje, dan is het niet te herstellen of weg te halen.
Pluspunten
Handige app, fijn trainingsschema.
VerbeterpuntenIn de groepsapp van onze maand kwam het wel eens voor dat er coaches zijn die precies hetzelfde bericht sturen naar meerdere deelnemers, niet altijd even zo persoonlijk dus!
Pluspunten
Weten waar ze over praten. Bieden goede handvatten.
VerbeterpuntenMeer proactiviteit vanuit coaches.