Pluspunten
Positieve opbouwende feedback richring een gezond levenspatroon waarin niets niet mag
Pluspunten
Het helpt op een verantwoorde en gezonde manier aan je lichaam te werken.
Verbeterpuntensommige functionaliteiten van de website komen niet voor in de app, en andersom (bijv hoeveelheden aanpassen kan niet op de website en wel in de app, maar in de app kan je geen tijden bij je maaltijd zetten, wat wel weer kan op de website) Wat ook minder prettig werkt, is dat je een trainig wel kan invoeren als de trainingsdag al is geweest, maar niet als die nog moet komen. Of dat het niet mogelijk is op de dag zelf nog een verandering van weekschema te doen.
Ik denk dat verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid in de app nog wel de meeste winst te pakken is
Pluspunten
Ik heb hier eigenlijk best lang over moeten nadenken maar de recepten op de app zijn lekker en bruikbaar
VerbeterpuntenIk heb erg spijt dat ik ooit ben begonnen met pbp. Er was een boek beloofd maar nooit gekregen (later werd verteld dat ik hem wel even zelf kon ophalen in Amsterdam, wel snel anders waren ze op... heel apart als je iets beloofd bij een abonnement) en ook zeer onbetrouwbaar. begeleiding vind ik erg slecht. Je moet alles zelf uit zoeken terwijl ik denk dat wanneer je met pbp begint je juist begeleiding zoekt. En toen ik vroeg om een ander trainingsschema omdat ik het idee had dat deze geen effect had kon ik niet veranderen. Dat is toch raar? En zeker voor zo’n bedrag! Ook begreep ik dat iedereen coach kan worden zonder daar de juiste achtergrond of opleiding voor hebben gehad.
Pluspunten
Goeie app, top begeleiding
VerbeterpuntenDe app kan iets soepeler, loopt vaak vast en kan vaak niet inloggen
Pluspunten
Van te voren hoorde ik alleen maar verhalen over hoe goed het is en dat je echt resultaat ziet. Nou, dat waar! Het is je levensstijl wat wordt aangepast, maar wel door jou zelf. Ik krijg goede feedback, ze letten op als iets mis gaat en geven dit aan. Daarbij is het ook niet iets dat moet, maar mag.
VerbeterpuntenApp optimaliseren zodat het in het buitenland offline gebruikt kan worden en voor telefoons die minder goed zijn, verbeteren of desnoods kleiner maken zodat de bruikbaarheid beter wordt.
Pluspunten
Mijn coach Ellen, is echt heel leuk en motiveert mij regelmatig.
VerbeterpuntenDe communicatie vooraf aan het lidmaatschap was erg slecht. Geen reactie op berichten, ik zou gebeld worden en dit is niet gebeurd. Op het bericht daarover pas een week later reactie. Ik heb toen echt getwijfeld of ik wel lid moest worden.
Pluspunten
De teainingschema’s zijn fijn
VerbeterpuntenNieuwe coaching methode is waardeloos. Door onervwachte operatie niet meer kunnen trainen voor paar weken (PBP is dan niet het eerste waar ik aan denk om hierover in te lichten). Sinds 18 augustus niks meer gehoord vanuit de coaches.. ook al heb je maar 1x per week contact moment, iets meer interesse vanuit jullie zou fijn zijn!! En als je wat vraagt krijg je een vrijwel standaard antwoord dat ik denk van ja, zover snapte ik zelf ook wel, daarom vraag ik het juist. Ik weet dat het nieuw is, maar wat meer klantwaardering zou fijn zijn
Pluspunten
Ik geloof heel erg in de aanpak met de 4 peilers en het feit dat het tijd kost om iets te veranderen. Goede tips en tricks om in dagelijks leven toe te passen.
VerbeterpuntenIk vind dat er vooraf beter gecommuniceerd had moeten worden over wat het original abonnement betekende qua coaching. Nu krijg je soms redelijk standaard antwoorden en hadden veel mensen meer verwacht van de coaching (met name meer pro-actief). Ik ben opzich wel tevreden maar dat komt misschien ook omdat ik zelf al redelijk fit bezig was. Ik kan me voorstellen als dit je eerste aanraking is met veranderen van je levensstijl dat je je dan een beetje aan je lot over gelaten voelt als je niet pro-actief feedback krijgt op je voedingspatroon.
Pluspunten
Goede informatie, leuke schema's die regelmatig wisselen
VerbeterpuntenBij het plan met wekelijks coaching is de reactieve houding van de coaches niet altijd even fijn. Zeker ook omdat er telkens iemand anders is waaraan je opnieuw het verhaal moet vertellen
Pluspunten
Veel kennis die op wetenschap gebaseerd is- top!
VerbeterpuntenWat technische puntjes zou ik graag verbeterd zien. Voornamelijk om de app gebruiksvriendelijker te maken! Daarnaast vallen me soms wat spelfouten op in de teksten, dat vind ik dan wat slordig ;)
Pluspunten
Persoonlijk contact. Goede prijs, kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Precies wat ik er van verwacht.
VerbeterpuntenBlijf aub zo benaderbaar, toegankelijk en 'kleinschalig' ook al zijn jullie zo goed bezig, populairder aan het worden en aan het groeien als bedrijf :)
Pluspunten
Mooi concept, werkt prettig, veel ruimte voor contact met m’n coach
VerbeterpuntenSoms heb ik het idee dat de kennis rondom voeding en training niet optimaal is. Ik twijfel soms over of het best passende advies gegeven wordt. Om het concreet te maken: ik loop wel eens 10km hard op een ‘actief hersteldag’, verbrand dan dus best wat calorieën en er wordt mij dan geadviseerd om te eten als op een trainingsdag (+90kcal bovenop mijn ‘neutrale’ energiebehoefte).
Pluspunten
Veel aandacht voor de promotie van het bedrijf. Veel duidelijke blogs
VerbeterpuntenSnellere feedback bij het Original plan.
Pluspunten
Goede informatie en werkwijze + vernieuwend
Pluspunten
Fijne app, ik heb een zeer fijne coach. Goede informatie verstrekking, snel reactie op vragen.
VerbeterpuntenLessen beter laten aansluiten bij proces pbp'er. Soms lijkt het alsof coaches teveel pbp'ers hebben, bv omdat ze belangrijke info vergeten. Dit hoor ik ok van anderen. Nieuwe training staat er pas in de nieuwe week in, ik train maandagochtend en kan me hier de dag vtv niet op instellen. Dag eerder voor de volgende nieuwe week zou fijn zijn.
De app heeft veel verbeterpunten nodig; bijvoorbeeld dat je niet meer op de dag zelf je trainingsstage kan wijzigen. Verder kan je op de app minder informatie vinden als op de website. Een voorbeeld hiervan is in welke fase van de training je je bevindt en waarom. Ten derde hoop ik op een betere registratie van je progressie en geschiedenis; met grafieken bijvoorbeeld
Pluspunten
het programma en de kennis die ze hebben. App werkt heel fijn.
VerbeterpuntenDe samenwerking met de sportscholen. Ik krijg van mijn sportschool (werknemers op de vloer) niet het idee dat ze open en achter staan voor het concept wat personal body plan voert. Ook de verschillende programma's die pbp aanbied op dit moment vind ik ook erg doorslaan. daarmee bedoel ik het mamaplan, het bruidsplan.
Pluspunten
Heldere app, duidelijk in het verhaal, fijn dat er een opbouw in de stukken van gedrag zitten, leuk om te zien dat steeds meer info ook via social media word gedeeld.
VerbeterpuntenIk weet dat het original is met eens per week contact bij een specifieke vraag, zou het wel leuk vinden als er bijv na meting of tussendoor bij lang geen vragen een stukje feedback word gegeven. Al is het maar je bent goed bezig of let even hier op. Maar ben mij volledig er van bewust dat dit van tevoren is aan gegeven.