3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie van coach(es)

Meer interesse, ik heb al weken niks ingevuld omdat ik moeite heb met het invullen van alles en het lastig vind om een goede balans te vinden. Mijn motivatie is ver te zoeken. Ik krijg alleen een reactie als ik moet betalen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Programma is goed opgebouwd. Kan goed worden opgenomen in het dagelijks leven.

Bij het original abbonnement zijn coaches reactief. Op zich geen probleem. Maar als deelnemers langere periodes nietsninvullen zou het fijn zijn als er proactief contact wordt gezocht. Snap dat het lastig is, maar misschien dat jullie een melding krjgen als dit voorkomt. Dit zijn juist de momenten dat iemand de coaching kan gebruiken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk, positief, goede kennis

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Toch proberen met je mee te denken.

Ik wilde met goede moed aan dit programma meedoen. Net na de twee weken dat ik het nog kon opzeggen kreeg ik een aantal tegen slagen te verwerken en werd ik overspannen. Na meerdere keren dit uitgelegd te hebben dag ik niet meer aan dit programma mee kan doen omdat ik dit mentaal niet trek. Toch wilde ze mij proberen over te halen om het op een andere manier aan te pakken. Als je overspannen bent wil je dit niet. Dan is het belangrijk om je ritme weer terug te vinden zonder druk en schema’s. Helaas drong het niet door en betaal ik voor een abonnement waar ik niks mee doe. Zelf heb ik voorgesteld om het te verplaatsen naar een andere moment bv over 6 mnd. Maar het dringt niet door bij ze en ik word hier lettterlijk moe van om het iedere keer uit te moeten leggen aan ze.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een fijne app en die trainingen zijn heel fijn.

Heb gekozen voor 1 keer in de week coaching. Helaas mogen jullie ook meer betrokken worden met onze dagelijkse dingen i.p.v. als wij er alleen naar vragen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Aan de telefoon nemen ze zeker de tijd voor je en je wordt altijd netjes geholpen. De trainingsschemas zijn leuk, de app is fijn om mee te werken en ik ben zeer tevreden over mijn plan

Helaas is het Original plan het net niet helemaal. Die ene dag in de week coaching heb je echt heel weinig aan, zelfs als het alleen best prima af gaat. Een trainingsschema aanpassen kost dan een paar dagen en als er dan nog iets aan mankeert ben je weer een week verder, dan helpt het niet echt mee aan je motivatie om in de sportschool die training helemaal uit te moeten zoeken.. dat is wel jammer maar denk dat er vast meer in zit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige mensen in de HUB. Leuke coach Lekkere recepten Goed dat het bedrijf zich verder ontwikkeld!

Doe GVD iets aan die klote app van jullie! Daagelijks problemen mee!!!! Ik weet niet wie er verantwoordelijk is voor het beheren en ‘verbeteren’ van de app? Maar die mag wel even op het matje geroepen worden! De app loopt altijd vast, verwijder de app weekelijks en het is erg traag allemaal kwa laden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Top! Werkt echt als een trein! Superlieve coach die me ontzettend veel leert.

Trainingen op de dag zelf nog kunnen verplaatsen soms komt er wel eens wat onverwachts

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De coaches gaan zoveel verder dan alleen je plan, ze denken in alles mee. Tevens ben ik met behulp van pbp eindelijk daar waar ik alleen maar van durfde te dromen. Op naar nieuwe doelen!

De communicatie rondom de sportscholen verlopen moeizaam daarin tegen wel goed geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind jullie trainingen geweldig. Plus het hele concept met de personal coach waar je altijd alles aan kan vragen is perfect

Het eten invoeren is een grooooooot verbeterpunt voor jullie vind ik. Veel te omslachtig en gaat veelte veel tijd in zitten. Ik ben hier dan ook mee gestopt en hou mij alleen nog bezig met de trainingen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leuke opzet. Goede kennis.

Meer producten in de database zetten. De app optimaliseren door foto’s makkelijker te laten uploaden bij de maaltijd. Foto’s kunnen versturen in de chat om jezelf wat duidelijker te maken. Hetzelfde geldt voor emoticons. Zou graag een gym in Woudenberg willen van pbp. Verder vind ik jullie erg duur voor wat je er voor terug krijgt. Want een sportschema had ik al en Mn voeding invullen deed ik ook al.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne coaching, duidelijke app

Waardes van al ingestelde producten kloppen meestal niet met de werkelijkheid. Dat is wel echt een nadeel. Een verbeterpunt zou absoluut zijn dat je je producten kunt scannen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Duidelijke app. - Dagelijks contact met coach. - Interessante gedragslessen. - Goede trainingen.

- Op de app kun je niet alles vinden wat op internet wel staat. Het zou fijn zijn als je in de app ook alle informatie kunt vinden. Nu moet je soms inloggen op de computer. - Als ik een dag niet sport terwijl ik dit wel had gepland, kan ik de training niet naar een andere dag verplaatsen en de gewichten die ik heb gebruikt ook niet invoeren. Dit zou ik wel fijn vinden. Dat heeft ook te maken met luisteren naar je lichaam en een training op een beter moment inhalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De coaching die ik krijg via personal body plan is heel fijn. Danny reageert snel en helpt me als het niet lekker gaat. Ik sta op dit moment stil qua gewicht, hij zorgt ervoor dat ik toch positief blijf.

Misschien een sportschool in Harderwijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het werkt!

Verbeter de app!!! Te vaak problemen en instabiel En ik wil alles terug kunnen zien dus ook progressie en chalenges en hoe de motivatie was etc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede begeleiding

De app werkt niet altijd goed!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Profesionele mensen die weten waar ze over praten.

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De coaches zijn erg vasthoudend.

Een maandelijks opzegbaar abonnement. Ik snap dat je resultaten niet binnen een maand zichtbaar zijn en een halfjaar dus wel zeker nodig is. Maar als iemand een blessure krijgt doordat de oefeningen echt niet heel makkelijk zijn, vervolgens doktersadvies krijgt om voorlopig niet te sporten. Dan is het onmogelijk om het abonnement op te zeggen “want dit stond in de voorwaarden”. Daarnaast moet je maandelijks zelf het bedrag over maken. Ik zelf vergeet dit. En dan kunnen er nog 30 mails komen met herinneringen, ik vergeet dat alsnog. Maak er gewoon een automatische incasso van. Is voor iedereen makkelijker.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Sportschema's zijn heel erg fijn

- Coaching is slecht - Personal Pregnancy Plan is qua begeleiding gelijk aan het "gewone" Personal Body Plan. Dit vind ik niet echt vakkundig overkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een hele fijne coach

Ik wacht al 2 weken tot oefeningen uit mijn trainingen worden aangepast

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Trainingen en aanpassingen in voeding zorgen echt voor veranderingen.

De app werkt soms niet helemaal mee. Zonde dat je voeding niet blijft staan als je kcal aangepast worden bij nieuwe meting. Zo kan je niet terug kijken. Actief herstel meer stimuleren en verwerken in de app.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel kennis in huis en up to date

Natuurlijk is het een commerciële organisatie maar soms wel het idee dat overal waar geld aan te verdienen valt wordt benut. Bijvoorbeeld deelname aan het welcome to our family event. Natuurlijk worden er kosten gemaakt ivm het eten en de training, maar er komen wel mensen uit heel het land (reiskosten) speciaal naar de gym toe. Denk dat er ook meer mensen naar toe komen als De kosten lager zijn. Ik zou event gratis maken met shake en yoghurtje en een optie om tegen 50% korting een doormeal te nuttigen. Ook zou ik het leuk vinden als je er een lesrooster zou komen voor interactieve groepslessen/circuittraining/crossfit idee. Leuk om naast je trainingsschema te doen om toch in een soort groepsverband te trainen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Filmpjes met oefeningen en de personal coach.

de applicatie. Het synchroniseren duurt elke keer super lang waardoor ik al een tijdje er voor kies om mijn eten niet meer in te voeren in de app. Dit synchroniseren zou veel beter als background job moeten gedaan worden als ik de app afsluit o.i.d zodat ik het niet heb als ik de app open. Daarnaast moet ik veels te veel klikken om het eten in te voeren. Check de voedingswijzers app voor hoe sneller het kan. Ik had ook graag misschien 1x per maand een verplichte samenkomen met mijn coach willen hebben. Dit om te kijken hoe de oefeningen gedaan worden. Ook dit testformulier is ruk! Gebruik yotpo. Dat werkt veel beter. Dit formulier wordt telkens uit de verhouding getrokken op mobiel. Daardoor wilde ik net bijna stoppen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een compleet programma met persoonlijke en intensieve digitale begeleiding. Echt afgestemd op de persoon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerder heb ik pbp (ververbranding) gevolgd en over dit plan was ik heek tevreden!

Ik volg nu het zwangerschaps-plan. Hier ben ik minder tevreden over. Ik krijg weinig feedback van mij coach en in de gedragslessen komt niks terug over de zwangerschap. Het enige wat “anders” is aan dit plan is het trainigsschema. Ik heb bewust voor een plan met coach gekozen omdat ik het fijn vind dat iemand met mij mee kijkt en mij tips en tricks geeft. Voor nu heeft de coach voor mij geen toegevoegde waarde en heb ik spijt dat ik niet voor het plan zonder coach heb gekozen. Ook nu na mijn bevalling zie ik niets terug in de gedragslessen over bijvoorbeeld herstel of voeding tijdens borstvoeding.