Pluspunten
Gastvrij, bereid in alles te helpen. Kennis en service is groot.
VerbeterpuntenDe app
Pluspunten
Prima concept vind alleen dat je het abbonoment op moet kunnen zeggen na 3 maanden bijvoorbeeld een tussentijdse stop als je het prima vind. Maar voor de rest geen klagen!
VerbeterpuntenMisschien dat de communicatie beter kan zoals de whatsapp groep. Een snellere respons bijvoorbeeld soms moet je lang wachten met een vraag die je snel beantwoord wil hebben.
Pluspunten
Structureel, reeeke doekstelling. Heldere uitleg.
VerbeterpuntenMeer menu suggesties of een hele dag. Zodat het je lukt om wel alles in groen te krijgen
Pluspunten
Goede begeleiding en kennis bij de coaches
VerbeterpuntenEen printversie van de aanbevolen producten, zodat boodschappen doen gemakkelijker wordt
Pluspunten
Veel kennis en kunde in huis. Ook weet men alle informatie op een positieve manier te brengen.
VerbeterpuntenDe app die gehanteerd word valt vaak tegen, zo zijn er concurrenten met opties die een toegevoegde waarde kunnen zijn. Ook kent de app vaak haperingen en buggs. Ook zou er gekeken kunnen worden om aan te sluiten bij een landelijk grote organisatie (sportscholen) nu zijn de gyms waar men ‘gratis’ kan trainen het vaak net niet.
Pluspunten
Fijn hoe alles werkt en dat er naar je persoonlijke situatie wordt gekeken.
VerbeterpuntenDe app werkt niet altijd goed.
Pluspunten
Het receptenaanbod is top, en ze zijn erg lekker (hoewel hier regelmatig fouten in staan)
Verbeterpunten- Ik vind de reacties van mijn coach altijd niet beter dan dat ik zelf al weet...het is vaak een bevestiging van mijn eigen reactie naar haar. Daarnaast vergeet ze vaak dingen (want ik eerder bijvoorbeeld al noemde) dus wellicht te veel deelnemers onder zich die ze moet coachen? Ook vaak opnieuw dingen moeten vragen. Ik heb bijvoorbeeld een blessure waardoor ik bepaalde oefeningen niet kan doen. Dat heb ik al meerdere keren gezegd en toch krijg ik vaak trainingen die ik niet kan doen. Door deze (kleine) dingen voelt het toch minder ‘Personal’ maar voel je je meer ‘een nummertje’. - Meer producten in de app, want hij bevat lang niet alle producten. Natuurlijk kun je nieuwe producten zelf toevoegen, maar hij zou fijner zijn als er meer in staan. - Vaak inlogproblemen op de app! Algemeen punt: als je zelf al best veel van voeding of training weet, dan voegt Personal Body Plan niet veel toe.
Pluspunten
PBP werkt voor mij wel als stok achter de deur en leer vooral meer over trainen.
VerbeterpuntenNog weinig nieuws geleerd over voeding, zijn veelal open deuren. Coach vind ik vriendelijk, maar heeft weinig toegevoegde waarde. Als ik me gedemotiveerd voel vraagt ze weinig door en weet vooral mn omgeving me te motiveren. De app vindt ik een enorm verbeterpunt:veel voeding staat er niet in, een traingsdag moet je op de dag zelf nog kunnen wisselen (als er iets overwachts tussen komt of vegeten bent je schema van de week ervoor aan te passen) en ik zou reminders inlassen voor het invoeren van je herstel en progressie. En als je geen traingsdag hebt zou ik graag alsnog willen zien hoeveel kilo ik de vorige keer had indien ik bveen extra keer wil sporten.
Pluspunten
Goede, professionele coach Snel antwoord, voortdurende communicatie Coach met kennis Veel content beschikbaar
Pluspunten
Zeer tevreden, doel was sterker worden en krachttraining leuk vinden! Dat is gelukt.
Pluspunten
Tot nu toe alles. Goede communicatie en click met mijn coach. Ze beantwoord en staat altijd voor mij klaar.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Geen dieet, maar een plan dat werkt. Erg blij met de keus om destijds met PBP te beginnen.
VerbeterpuntenVrij weinig, als ik een kritisch punt zou moeten noemen: een stabielere app en eventueel gemakkelijker voeding tracken á la Fitnesspal
Pluspunten
Persoonlijke aandacht en denken goed met je mee. Snelle en eerlijke antwoorden op je vragen en een geweldige lifestyle!
VerbeterpuntenDe nieuwe app werkt niet goed als je veel wisselende diensten hebt (nacht etc) deze synchroniseert automatisch na middernacht. Oude app bied hier een oplossing.
Pluspunten
De begeleiding is echt top! Ik heb het coachen echt nodig, vooral ook nu ik niet kan sporten ivm een voetoperatie. Als ik het niet zie zitten, helpt mijn coach me eraan herinneren dat het allemaal goed komt en dat ik straks het sporten weer kan oppakken! De gedragslessen vind ik ook echt heel erg fijn. Alles wordt zó goed omschreven en laat je echt nadenken over hoe je het zelf goed kan doen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
uitstraling, betrokkenheid, motiverend
Verbeterpuntengeen
App duurt vaak lang om te laden.
Pluspunten
positieve mensen die allemaal aan een doel werken. mensen de beste versie van zichzelf laten worden. ook al moet je het wel echt zelf doen
Pluspunten
Er is veel expertise binnen pbp. Ook zijn de programma’s en schema’s overzichtelijk en duidelijk.
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden als er bijvoorbeeld 2 momenten per jaar komen waarin de mogelijkheid er is om je pbp coach te ontmoeten. Ik vind het zonde dat je iemand eigenlijk nooit gezien hebt en alleen via de chat contact hebt.
Pluspunten
Het ziet er goed uit allemaal. Helpdesk doet hun best je goed te helpen
VerbeterpuntenIk vind de toevoeging "personal" aan body plan verkeerd. Is allemaal erg geautomatiseerd en voor de hand liggend.
Pluspunten
Persoonlijke benadering in de vorm van een persoonlijke coach, waarmee je dagelijks contact hebt/kunt hebben. Fijne app
VerbeterpuntenEr is denk ik erg groot verschil tussen coaches onderling, maar je kunt niet switchen. Zelf zou ik denk ik af en toe meer 'gepusht' mogen worden, al moet ik het uiteindelijk natuurlijk zelf doen. Ook zou ik heel graag meer spontane tips / inspiratie krijgen (bv qua recepten) in plaats van daarnaar te vragen - vaak weet ik namelijk niet waar ik nu eigenlijk naar zou kunnen vragen, maar loop ik wel een beetje vast. Ook in de app zijn nog wel wat verbeterpunten, zoals het aantal producten in het voedingsdeel (ik moet heel vaak zelf producten toevoegen - bij andere apps hoeft dat niet).
Pluspunten
Hele verbetering met zelf coach kiezen
VerbeterpuntenApp beter laten werken, foto’s over voeding in de app werkt al te lang niet en is ook geen uitzicht dat het beter word
Pluspunten
Persoonlijke touch Promoten van een levensstijl en geen tijdelijke oplossing Coaching (voor leken als ik echt een pluspunt)
VerbeterpuntenApp user experience (UX interface) Is PBP ook beschikbaar in België ?
Pluspunten
Persoonlijke benadering, specifieke trainingsschema's, er word naar je gekeken als persoon en je persoonlijke ontwikkelingne.
VerbeterpuntenDe synchronisatie van de app werkt niet naar behoren. Moet vaak lang laden, trianingen staan er soms niet in op trainingsdagen.