Pluspunten
Stok achter de deur. Je hoeft zelf niet na te denken over trainingsschema’s en macronutrienten. Behalve gewicht ook gestructureerd bijhouden van omvang (cm) met progressiefoto’s. App makkelijk in gebruik.
VerbeterpuntenApp doet het vaak niet waarbij je een aantal uur niet kan inloggen, erg onhandig als je net je training wilde doen. Coach is nu op vakantie en vervangend coach laat nauwelijks iets van zich weten. Zou graag mogelijkheid hebben voor het sturen van foto’s naar de coach (zodat je bijv zowel je voor- als hoofdgerecht kan laten zien haha). Scannen van barcodes op producten zou handig zijn. Soms wordt er wel weinig rekening gehouden met jouw (sociale) situaties. Als je met een probleem/dillemma zit of graag advies wilt mbt eten of trainen krijg je altijd een zelfde antwoord, terwijl dat soms gewoon niet geschikt is voor jou (en al meerdere malen aangegeven). Zou dus wel beter afgestemd kunnen worden, misschien ook goed om daar coaches beter op te selecteren. Bijv studenten door studenten laten coachen, mensen met kinderen door iemand die zelf ook ouder is en in mijn geval: iemand die ook 80 uur per week werkt etc. Ik zelf zou het misschien wel fijner vinden om bijv elke2 weken een meetmoment te hebben, omdat het soms te lastig is om vol te houden zonder gegevens over hoe je het doet. Dan heb je ook vaker een moment om je plannen bij te schaven/sturen.
Pluspunten
Altijd een antwoord op je vragen
VerbeterpuntenNiet elke dag in het trainingsschema dezelfde spiergroepen laten trainen daardoor kunnen mensen last krijgen van bijv knieën
Pluspunten
Professionele, goede begeleiding. Je krijgt echt wat er aangeboden wordt.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je je trainingsschema's terug kan kijken.
VerbeterpuntenTeveel
Pluspunten
Laagdrempelig absoluut toegankelijk voor mensen zonder sportervaring. Klanten worden met respect behandeld zonder oordeel. Ik heb best wel wat ervaring met training en voeding. Ik merk nu pas dat ik veel bewuster wordt en leef.
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik weinig bedenken. Vooral zo doorgaan.
Pluspunten
Goede faciliteiten om je te helpen
VerbeterpuntenCoaching is echt voor verbetering vatbaar, biedt het anders niet aan.
Pluspunten
Heel goed opgezet programma met optimaal gebruik van de moderne technieken.
VerbeterpuntenIets sneller qua communicatie zou soms nog kunnen.
Pluspunten
Goede begeleiding en prettige trainingschemas
VerbeterpuntenDe app functioneerd bij mij niet optimaal. Ik moet mij heel vaak opnieuw inloggen en krijg vaak geen melding als ik een nieuw bericht heb ontvangen. Daarnaast vind ik het jammer dat ik tussendoor een maand een andere coach heb.
Pluspunten
Veel informatie en kennis die je toe kan passen
VerbeterpuntenDe app werkt niet altijd goed en daarnaast is bijvoorbeeld mijn coach heel druk met zijn eigen dingen waardoor ik soms geen antwoord krijg op mijn vragen of in het weekend helemaal geen contact heb.
Pluspunten
- Persoonlijke coaching - Positieve benadering - Trainingsschema obv persoonlijke voorkeuren - Calorie / macro tracker - Recepten
Verbeterpunten- Prijzig
Pluspunten
Goede begeleiding. Goed contact met coach. Uitleg training dmv filmpjes uitstekrmd
VerbeterpuntenVind invoeren vd voeding ontzettend slecht. Heel veel staat er niet in. Elke x zelf een product invoeren kost veel tijd. Moet verl beter en efficiënter junnen
Pluspunten
Als je de app eenmaal door hebt werkt deze goed en stabiel. De coach reageert snel op eventuele vragen.
Verbeterpunten1 Communicatie en service mbt betalingen. 2 als je jezelf personal noemt laat t dan ook persoonlijk zijn en leg niet een standaard trainingschema op ongeacht of dit wel past bij de situatie van de klant.
Pluspunten
Ik heb een fijne coach met snel en vaak reactie. De vier pijlers zijn prettig en duidelijk. De lessen over voeding ervaar ik als erg positief
VerbeterpuntenIk vind sommige gedraglessen erg sturend en dwingend opgebouwd. Daarnaast zit er na een tijdje erg veel overlap in of lijkt het in herhaling te vallen. Daarnaast merk ik veel verschil in coaches uit mijn team. Mijn coach reageert gelukkig snel. Echter vind ik soms haar antwoorden op mijn specifieke vragen niet perse helpend of iets wat me echt verder helpt. Dat vind ik soms wel jammer.
Pluspunten
Personal Body Plan is voor mij echt een lifechanger geweest. Het is een professioneel bedrijf, met veel kennis over de 4 pijlers, en echt gevoel voor mensen.
VerbeterpuntenSoms zou ik iets meer flexibiliteit willen zien. bijvoorbeeld bij trainingsdagen verschuiven op de dag zelf.
Pluspunten
Gedragdsverandering ipv dieet
Pluspunten
Geen enkel positief punt te noemen over dit bedrijf.
VerbeterpuntenBegin met het aannemen van ander personeel en betere coaches; dit zijn een stel bij elkaar geraapte, bijdehante en onbeschofte hipster millennials die over de rug van anderen makkelijk geld kunnen verdienen.
Pluspunten
Recepten
VerbeterpuntenIk ben absoluut niet tevreden over PBP. Ik begon in febr met volle moed, echter is de communicatie met mijn coach minimaal geweest. Kan het ook geen coach noemen als je enkel een berichtje krijgt met; “zie dat je alweer wat hebt gedaan” Ik train al jaren en weet veel over voeding, voor mij was juist de extra motivatie om PBP te doen dat je een coach kreeg die je er doorheen helpt. Dat is bij mij totaal niet gebleken. Inmiddels heb ik nog een maand te gaan en doe het al een maand niet. Het ergerde mij des te meer als mijn coach met een vraag kwam die ik al beantwoord had, dat liet mij alleen maar zien dat ze niet eens leest wat ik eerder zei. Ik vind het zonde van mijn geld, voor €79 had ik elders intensieve online coaching kunnen krijgen.
Pluspunten
Goede coaching. Programma zit goed in elkaar. Positieve benadering.
VerbeterpuntenIn sommige recepten zitten foutjes. Of moeilijk om te rekenen naar 1 portie. Bijvoorbeeld de zalmquiche.
Pluspunten
Komen hun woord na. Je leert ontzettend veel tijdens het programma.
VerbeterpuntenApp heeft vaak storingen of ligt er helemaal uit.
Pluspunten
Het werkt, omdat de juiste mensen er werken; vriendelijk, ze snappen het concept. Wat vooral belangrijk is, is dat ze menselijk zijn.
VerbeterpuntenMeer producten aanbieden in de store, zodat je alle supplementen kan aanschaffen in keer.
Pluspunten
Een formule die werkt. Geen poespas of gekke dingen, maar de juiste steun en informatie op het juiste moment. Top!
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat er alleen een hub is in Amsterdam. Begrijpelijk, maar wel jammer. Voor mij niet haalbaar om daar naartoe te gaan, want ik denk dat dat net een extra steuntje kan zijn.
Pluspunten
Geweldig concept.. zal het aan iedereen aanbevelen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De combinatie van de vier pijlers is een gouden combinatie. Doordat je elke dag wel iets moet doen, of het nou een gedragsles is, een training, of contact met je coach, ben je er elke dag bewust mee bezig. Daarnaast heb ik het idee dat de adviezen, trainingen, voedingsvoorschriften, en gedragslessen zijn gebaseerd op de wetenschap en dat vind ik erg fijn. Vooral ook het idee dat PBP continu bezig is met de nieuwste ontwikkelingen volgen op dat gebied.
VerbeterpuntenIk zie nog wat verbeteringen in de app zoals ik zou graag vaste productcombinaties op willen kunnen slaan om dingen die ik vaak eet in 1x toe te voegen. Daarnaast zijn er een aantal dingen die op de site wel werken en in de app niet en andersom. Ook zou ik graag de mogelijkheid willen om terwijl ik PBP@Home heb gekozen, ook af en toe naar de sportschool gaan. Ik vind het gek dat terwijl ik hetzelfde betaal als PBP@Gym, ik geen gebruik kan maken van een sportschool.