3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Actief op social media. Goed gericht op 4 pijlers. Methode met foto's maken en meten zijn goed.

Betere communicatie bijvoorbeeld wat betreft het boek. Ik heb me in januari ingeschreven. Het boek ophalen in de Hub lukt me niet qua afstand. Op laten sturen kan wel maar dit koste veel moeite en ik ontvang hem pas laat. Ook adviseer ik bij beginners (dat was ik zelf) de oefeningen makkelijker op te bouwen. Een swiss ball hamstring (oid) is bijv. een zware oefening die een goede techniek en core stability vereist. Een beginner zal dit hoogstwaarschijnlijk niet goed uitvoeren. Begin met een bridge de eerste weken(deze staat ook wel in mijn trainingsschema maar gebruik alleen deze in het begin). Evt. licht uitbouwen wanneer dit te makkelijk is. Met oefeningen als de swissball hamstring train je misschien wel grote spiergroepen wat sneller resultaat laat zien maar de kleine spiergroepen worden vergeten, dit kan op langere termijn leiden tot klachten. Multifidi en transversus zijn erg belangrijk om te trainen, wanneer iemand rugklachten krijgt door onderontwikkeling van deze spieren zal hij/zij helemaal weer aan het begin moeten beginnen en zijn/haar doel niet halen. Hetzelfde geldt voor een kneelift lunge rotation, een oefening die stabiliteit en techniek vereist maar in mijn 1e week werd aangeboden. Begin gewoon met een simpele lunge. Ik baseer bovenstaande op mijn kennis als fysio i.o. Ik zie vaak sporters (crossfitters) die grote spieren goed getraind hebben maar klachten door slechte core stability. Betere waarborging van kwaliteit van coaches.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen.

beter met je klanten omgaan. goed naar je klanten luisteren. opties bieden voor als het niet goed gaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn coach is super en ze steunt mij heel goed. Ik voel dat er iemand is die mij helpt naar een doel

Tijdens het denken of ik pbp zou doen heb ik veel gelezen. Over een diëtiste, sport coach en iemand die je helpt. Ik wist niet dat degene die je begeleide iemand was die na een paar maanden pbp coach zou worden. Ik dacht echt dat het iemand zou zijn met de opleidingen op die vlakken. Ik vond dat je een beetje jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De combinatie van coach en trainen en voeding

Wat ik van verschillende pb ers hoor, alle dames hebben dezelfde hoeveelheid eiwitten, hoe persoonlijk is dit... en de kwaliteit van de coaches is soms echt te laag, daarom ben ik geswitcht. Wat ik ook raar vind is hoe kan je je tot zondag laat aanmelden en maandag een gepersonaliseerd plan hebben met sportschema etc. Klinkt niet echt geloofwaardig dat het echt gepersonaliseerd is op jou.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kennis, alle belangrijke punten bijeen (resultaat, gedrag, voeding, training), super fijne gedragslessen met de juiste opbouw en volgorde

De android app waar ik nog wel eens problemen mee heb. Loopt vaak vast, waardoor ik berichten naar mn coach opnieuw moet typen en sturen of bij voeding opnieuw moet invoeren etc.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kennis Leuke schema's Coaches zijn goed Je moet alleen geen wondermiddel verwachten, dit wekken ze wel met social media Het is handig om in vorm te komen en ergens goed te beginnen als je er nog geen verstand van heb

Ze beloven dat je gratis ergens kan sporten, maar zodra je hier al sport dan heb je pech, dus betaal je als nog dubbel. Hun belofte daarin klopt niet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Jong, energiek, vernieuwend, meedenkend,

Heel veel informatie kanalen waardoor het niet altijd even overzichtelijk is waar alle informatie te halen is. Bijvoorbeeld recepten zijn te vinden via de app en de website maar via Instagram, blogposts en Google zoeken kom je weer andere recepten tegen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke recepten

Meedenken met de klant, als iets totaal niet bij de klant past dan zou je in goed overleg eerder moeten kunnen stoppen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een geweldig plan. Iets wat werkt voor mij.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne app

Meer coaching, soms geen coaching binnen 24u, soms dagen niet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De coach reageert heel snel en als je iets anders wilt dan wordt dit gelijk geregeld. Zoals een training die je iets korter wilt hebben. Daarnaast kijkt je coach ook goed mee naar oplossingen als dit nodig is. De trainingen zijn variërend en heel fijn.

Misschien dat je je eigen challenge terug kunt lezen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Weten waar ze het over hebben. Ik ben tevreden over mijn coach. Duidelijke app waar je alles goed in bij kunt bijhouden. Ik heb daadwerkelijk het gevoel dat de verandering die ik nu onderga blijvend is en je echt een nieuwe levensstijl ontwikkelt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het geeft me houvast

Iets diepgaander en persoonlijker.

teveel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een positief en betrokken bedrijf met een product/dienst wat echt werkt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrokken coaches, mooie app

Feedback over training en tips (wist niet dat het circuit training was, pas later door mede cursist achter gekomen), kan foto’s van eten vaak niet uploaden. Suggestie voor weekmenu’s mis ik, zeker in het begin wanneer je net start maar zou het nu ook nog steeds erg handig vinden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super fijn dat er trainers rondlopen die opletten of je de oefening goed doet. En zeker ook een pluspunt dat je je eigen coach kan kiezen.

Zoals zovelen al vaker hebben aangegeven zou het echt een pluspunt zijn als er een scan in de app komt zodat je niet alle producten handmatig hoeft in te voeren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede motivator, leuke introductie bij het begin van PBP, leuke trainingen

Slechte kwaliteit van de app, heel vreemd dat je het boek op moet halen in Adam! Graag meer uitleg bij de trainingen waar welke oefening goed voor is/wat train je

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een hele goede coach en de lessen helpen met het bewust worden van je gedag

De app moet echt stabieler worden en ik mis een grote diversiteit aan recepten. Ik vind de app van under amour completer. Met barcode scanner etc.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles gaat naar mijn idee op rolletjes en het werkt gewoon!

Er zijn af en toe wel eens een paar dingetjes ik de app die niet werken. Ik heb bijvoorbeeld niet de mogelijkheid de komma te gebruiken. Verder niks aan te merken!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afwisselendende trainingsschemas Snelle communicatie

Er wordt teveel uitgegaan dat mensen niks weten. Wellicht goed om van te voren een aantal vragen te stellen om te kijken of alle gedragslessen ook daadwerkelijk nodig zijn (voor mensen die al bezig zijn met gezond eten + bewegen) Ik heb tot nu toe namelijk geen nieuwe dingen gehoord tijdens de gedragslessen en veel lessen liggen erg voor de hand.