Pluspunten
Veel aandacht, kennis, op maat gemaakt plan, meedenkend met jouw probleem en naar jouw doel
VerbeterpuntenCommunicatie kan soms beter Jammer dat er geen voedingsplan bijkomt na de eerst vier weken, op basis van gewoontes en wat men eet zou er een plan gemaakt kunnen worden incl recepten
Pluspunten
De gedragslessen en trainingen sluiten erg aan bij de persoon zelf en zijn motiverend en helpend om gewoontes te veranderen.
VerbeterpuntenHet invoeren van de voeding zou wel wat gemakkelijker mogen. Bijvoorbeeld dat het mogelijk is om de producten te scannen.
Pluspunten
Jullie helpen van begin tot het eind, gegarandeerd resultaat
VerbeterpuntenCommunicatie mag beter, zeker voor het bedrag dat je er maandelijks voor betaald. Ik ben niet iemand die mn coach constant berichtjes stuurt, maar het is wel fijn om te weten of ze checkt wat je doet en daar moet ik altijd om vragen. Er komt zelden iets spontaan vanuit mijn coach, en dat vind ik erg jammer. 1x in de week iets van je laten horen vind ik dan net iets te weinig. En ik weet dat ik zelf het werk moet doen maar een spontaan complimentje kan nooit geen kwaad.
Pluspunten
Communicatie heel snel en direct, marketing is echt top, mits je een goede coach hebt fijne begeleiding, bij mindere coach gelukkig heel snel kunnen switchen, app zit goed in elkaar
VerbeterpuntenPersoonlijke aspect is heel erg tegengevallen, schema's, aantal voedingswaarden, gedragslessen etc. komen voor bijna iedereen met hetzelfde plan/leeftijd overeen. App nog steeds veel verbetering (barcode scannen, meer producten, producten per stuk ipv 100 gr)
Beter naar de klant luisteren.
Pluspunten
kennis/kunde/communicatie
Verbeterpuntende app is gewoon heel erg slecht. heel vaak moet je meerdere keren per dag inloggen. indicator van nieuw bericht blijft staan als bericht al lang gelezen is. opvoeren van voeding kan vele malen beter.
Pluspunten
Kennis over voeding en training is zeer goed.
VerbeterpuntenSoms onjuiste mails ontvangen. Daarnaast wil de app/website nog wel eens onbereikbaar zijn bij het invullen van je voortgang.
Pluspunten
Het is voor mij een stok achter de deur en het beste wat me had kunnen overkomen. Goede coaching en duidelijke speerpunten. Je moet het uiteindelijk zelf doen maar zonder PBP had ik niet bereikt wat ik nu al in een korte tijd behaald heb.
Verbeterpunten- Welcome to our family event kan qua organisatie beter. - Communicatie.
Pluspunten
personal Body Plan werkt, het is een hulp middel om jezelf te monitoren en de controleren.
VerbeterpuntenDe verwachting wordt geschept dat je veel meer wordt geholpen en geadviseerd. maar alles moet je zelf doen en het contact met de coach en tips zijn nihil. voor dit bedrag is het duur
De app werkt vaak niet goed
Pluspunten
Prettig contact met coach, prettig training en fijne recepten.
VerbeterpuntenVoedingsschema uitbreiding makkelijke invoeren, misschien een optie dat je gelijk een kcal melding erbij krijgt. Vind het niet zo handig dat je omhoog moet scrollen wat het totale kcal enz is.
Mensen niet verplichten zes maanden te moeten blijven Coaches opleiden dat zij ook echt persoonlijk begeleiden en niet algemeen De app laten werken
Pluspunten
Goede blogs / goede gedragslessen / fijne trainingen / heerlijke recepten / goede uitleg filmpjes / duidelijke site / app voor ISO goed
VerbeterpuntenApp voor Android mag zeker beter / communicatie mag beter / bij geen progressie helaas weinig extra of geen hulp.
Pluspunten
Goede opzet van het plan, duidelijke uitleg qua training en voeding. Met de coach heb je goed contact en die helpt je erg veel!
Verbeterpunten- de achterstandige android app vind ik erg jammer want de nieuwe app voor de iphone is velen malen beter - als je zo correct mogelijk voeding moet invullen dan mist er behoorlijk wat aan wat je niet kan invullen. - meer recepten delen via de blog. - ik mis tips betreft snacks, proteinbars etc.
Pluspunten
Veel kennis over voeding, sport en menselijk lichaam
VerbeterpuntenCommunicatie via Facebook soms wat traag
Pluspunten
duidelijke app goede coach lekkere recepten
Verbeterpuntenapp werkt slecht Vaak uit de app gegooid. De app slaat gewichten minimaal 1x in de 1 a 2 weken niet op. Dit is zwaar irritant omdat ik dan de keer erna met trainen de gewichten niet weet. De app en internetsite zijn toch wel verschillend van elkaar. internetsite heeft meer opties terwijl je eigelijk de app veel vaker gebruikt.
Pluspunten
Fijne persoonlijke coaching
Pluspunten
De combinatie van gedrag, voeding, herstel en traning
VerbeterpuntenDe app werkt heel slecht en ik had meer van de coaching verwacht
Pluspunten
De structuur die jullie aanbrengen in het plan, tuurlijk je moet alles zelf doen, maar je hebt een trainingsschema en een schema waarin je eten voor de dag moet passen.
VerbeterpuntenDe app zelf, die heeft best vaak een storing en dat is zonde.
Pluspunten
Het concept is goed. De uitvoering kan beter. De app is vaak traag of werkt even niet. De coaching is wisselend goed, ok, matig of slecht. Het idee van een stok achter de deur (iemand die 's avonds kijkt of je niet te veel eet en je training wel doet en na 4 weken naar je foto's kijkt) werkt voor mij wel goed. Het maakt dat ik wil laten zien dat ik het kan en minder snel opgeef.
VerbeterpuntenVerbetering van de app. Ik zou ook de coaches een andere aanpak willen aanleren. Ipv wat algemenere tips over wat je het beste kunt eten ipv wat je nu eet, persoonlijker. Bvb 'wat staat er deze week op de planning, hoe wil je daar mee om gaan, hoe ga je het aanpakken om het volgens jouw plan te laten verlopen, waar ging het mis, zou je het een volgende keer anders doen en hoe dan?'
Pluspunten
Het programma zit goed in elkaar. Ook de gedragslessen zijn leuk. Niet allemaal toepasselijk voor mij, maar er zitten zeker goede lessen bij! Fijn dat alles in een app bij elkaar zit. Mijn coach bevalt ook goed. Erg fijn dat ik een trainingsschema krijg. Dan hoef ik zelf niets in elkaar te zetten.
VerbeterpuntenHet invoeren van het eten in de app kan beter. Ik ben My Fitness Pall gewend. Dat werkt echt super! De database bevat heel veel voedingsmiddelen. Als je voedingsmiddelen intypt dan kom je meteen bij het voedingsmiddel terecht, en het veel gebruikte staat bovenaan. Hier zoek ik op "banaan" en vind banaan op positie 20 ofzo. Ook graag een lijst met veel gebruikte voedingsmiddelen. Dat zou super zijn.
Pluspunten
Trainingsschema en voeding aangepast op individu, niet algemeen. Dagelijkse coaching motiveert. Trainingen variëren waardoor het leuk blijft. Metingen zijn erg confronterend en juist daarom heel erg motiverend. Professioneel. Veel tips over voeding en recepten. Goed te volgen op social, dat inspireerd en motiveert.
VerbeterpuntenVoedingen die verkeerd zijn ingevoerd en opgeslagen, kunnen niet worden verwijderd uit app. De voedingscirkel hoeveel procent je van wat hebt gegeten op de dag is niet te vinden in de app, maar alleen via inlog pc. Geen emoticons en foto's via app. Als je inlogt op pc en je tikt een bericht aan je coach, dan is er geen enter naar een volgende regel. Enter is bericht versturen. Via app lukt dit wel. Misschien een motivatie/reden waarom deze trainen worden gekozen. Op basis waarvan. Ik ben daar zelf nieuwsgierig naar.