• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De schema’s zijn ontzettend fijn en afwisselend. Het is nu superleuk om naar de sportschool te gaan.

Het invoeren van je eten is lastig en omslachtig. Dut kan mi veel makkelijker als ik dat vergelijk met andere apps. Ik zou graag wat meer ondersteuning willen vwb je voeding. Goed dat je zaken zelf miet ontdekken, maar ik zou graag wat meer voorbeelden van bv dagmenus krijgen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitmuntend

- gedragslessen bieden persoonlijk weinig toevoeging i.v.m. reeds aanwezige kennis. Daarnaast lijkt de focus voornamelijk op het afvallen te liggen i.t.t. spieropbouw.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De app ziet er goed uit en is okay om mee te werken.

Voor het starten van mijn plan had ik meer verwacht: meer communicatie met de coach, meer hulp bij de voeding en meer opties voor aangepaste workouts in geval van blessures.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg betrokken en een fijne manier om je levenstijl te veranderen. Je blijft dicht bij jezelf :)!

Leuk dat er zoveel sportscholen al betrokken zijn, alleen jammer dat er geen een bij mij in de buurt is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Coach is niet assertief. Voor dit geld Verwacht ik van een coach dat ik na een paar dagen slecht eten of geen eten heb ingevuld dat ze me erop aanspreekt. Ik heb minimaal Contact met haar. Ik vind dat het initiatief bij de coach moet liggen. Trainingschema te lang hetzelfde. Door bovenstaande punten ook besloten het niet te verlengen. Ik kan nl ook prima een andere app gebruiken voor het invoeren van eten en helaas is de coach geen toegevoegde waarde waar ik wel op had gehoopt vooraf.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ondanks mijn dip en het niet volledig volgen is mijn lichaam al echt wat veranderd. Mijn mindset is al aangepast. Daar ben ik wel blij om.

Ik ben nu 3 maanden ver... Ik heb de laatste 4weken een dip maar kan niet zeggen dat ik zo gemotiveerd word dat ik mij er over kan zetten... Ik heb een vriendelijke coach maar ik hoor haar soms dagen niet... als ik dagen niets stuur duurt het vaak ook ook enkele dagen eer ze me een berichtje stuurt. Ik heb geen idee hoe andere coaches dit aanpakken waardoor ik geen vergelijking kan maken. Mss is dit de manier hoe het overal gaat...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne en duidelijke site. Helder programma en een goed overzicht.

Ik zou graag sneller een reactie van mijn coach ontvangen als ik een chat bericht stuur en ik zou aan het begin van het programma graag meer begeleiding hebben gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie als er vragen zijn aan het bedrijf in het algemeen.

De coach heeft niet helemaal de rol die ik verwacht had. Ik vind het eerlijk gezegd zonde dat ik zo veel betaald heb, omdat ik meer aanmoediging en begeleiding verwacht had. Maar het kan ook zijn dat mijn perceptie verkeerd was.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Is persoonlijk, leuke coaches, dat er aan verschillende pijlers aandacht wordt besteed is erg goed

Scanmogelijkheid in de app zodat je producten kunt scannen, sommige producten kent de app niet zodat je je eten handmatig moet invoeren wat veel tijd kost Mogelijkheid hebben om bijv minder begeleiding te kiezen voor een goedkoper plan, vind het erg duur

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ben al eerder lid geweest nu weer omdat je het net dat zetje geeft om weer op de rit te komen met sporten eten en je kunt het vragen aan je coas

op de heb heb je een glas water staan zou handig zijn dat je die kan aan klikken de de hoeveel heit water kan in vullen vergeet je het niet en als je een geluid krijgt als je nog te weinig water heb gedronken ik gebruik nu mijnwaterapp dat werk fijn handig als jullie dat ook mee kunnen nemen in de app

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze weten waar ze mee bezig zijn, en kunnen alles goed onderbouwen.

Nog iets meer communicatie vanuit de coach

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Goed werkende app - Goede begeleiding

- Misschien wat meer resepten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sexy merk, toffe communicatie & heel duidelijk

Communicatie bij vragen/feedback van klant beter oppakken, professioneler mee om gaan. Zijn ook zeker een aantal klachten, hoe pakken jullie dit op? Voor het geld dat klant betaald mag daar naar mijn idee wel meer serieus mee omgegaan worden. Uberhaupt feedback: denk aan app aanpassen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne coach. Duidelijke trainingen.

De app mag voor het geld veel uitgebreider. Scannen van productbarcodes, meer producten in de app, meer recepten, invoeren van water en andere dranken. Hij loopt ook vaak vast en upload soms geen foto’s.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

aangesloten bij Trainmore is zeker een + Aardige Coach (Rufus)

De app is helaas wel erg slecht met vergelijkbare apps. Weinig producten in de voedings lijst. moelijk recepten in te voeren. Je kan recepten niet meer veranderen na opslaan. App is vaak van slag. Ik was laatst in USA en de dagen waren helemaam van slag. Vaak weer opnieuw inloggen - heeft ook geen face recognition gelinked eraan. Gym dag kan je niet veranderen op de dag zelf... Dit is echt een grote irritatie voor mij. All met all is de App echt niet fijn, De vernieuwde app is mooi, maar dat is niet alles. Ook bij de meetingen kan je na opslaan de foto niet veranderen ofzo als je iets verkeerds hebt gedaan. Zo ook leuk zijn als de app gelinked kan worden aan de apple health app.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het werkt, terwijl bij mij niks werkte en kan echt van een onsportief iemand een sportie/gemotiveerd iemand maken. Al denk ik wel dat het belangrijk is stil te staan bij het feit dat interne motivatie wel echt nodig is

Ik vind de gedragslessen té basic. In mijn geval struggle ik al jaren met overgewicht en ik weet dondersgoed wat een calorie is, hoe een goed voedingsschema eruit ziet etc. Denk dat dat voor heel veel mensen die diëten geldt. Denk ook dat er te weinig aandacht is voor wat gewichtsverlies nou echt met je doet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als je al veel weet over voeding en sport dan is PBP geen aanvulling. Ik heb er spijt van dat ik zoveel geld betaal voor iets wat ik allemaal al weet. Erg jammer, misschien verbeteren op deze punten. Voor mensen die al veel weten over voeding en sport en ik denk dat hier best wat mensen tegen aanlopen. En dan heb ik niet echt iets aan mijn coach dus ga op mijn eigen houtje verder.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De app werkt heel goed. Coaches houden je goed in de gate en de variatie in trainingen zijn heel fijn

Zou een barcode scan optie ook heel fijn vinden. Dat je van gebruikte producten de barcode kan scannen en zo kan toevoegen aan je

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede coaching en handig dat je via de app alles makkelijk kunt invoeren, want je zit vaker op je telefoon dan op je laptop

Misschien handig om een lijstje met benodigdheden voor de thuis trainingen van te voren te geven.