Pluspunten
Fijne manier van communiceren. Open en altijd vriendelijk! Transparant over de werkwijze. Ik zou het iedereen kunnen aanbevelen
VerbeterpuntenMisschien andere pakketten voor mensen met een kleiner budget? Kan me voorstellen dat niet iedereen dit bedrag zou kunnen missen per maand?
Pluspunten
Goede trainingen Mooi concept
VerbeterpuntenDe app zou verder ontwikkelt kunnen worden en zo nog meer mogelijkheden kunnen bieden.
Pluspunten
leuke sfeer, goede coaches, hulpzaam, goede trainingen en fijne Gym
Verbeterpuntenbetere App ! app valt vaak uit, of de duration van de session is verlopen. en ook de UX zou iets beter kunnen.
Pluspunten
regelmatig contact met coach, mogelijkheid tot trainen in de hub met gelijkgestemden, goed afgestemde workout
Verbeterpuntenwerking van de app kan beter, met name de voedingsapp, maar ook de trainingsapp zou meer mogelijkheden moeten hebben om trainingen zelf toe te voegen en dagen te wijzigen op de dag zelf.
Pluspunten
Op alle vlakken wordt je gecoacht
VerbeterpuntenMeer producten in de database
Pluspunten
Er wordt veel kennis gedeeld, goede heldere omschrijving waarom bepaalde dingen wel/niet goed zijn, app en site zijn overzichtelijk
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid wat betreft de programma’s, de betalingen, de coach keuze.. Meer recepten!
Pluspunten
Duidelijk verstand van zaken, mooie website en app. Maakt het makkelijker te visualiseren.
VerbeterpuntenZelf mis ik het concact zoeken met een coach wanneer ik het nodig heb. Soms stuur ik een bericht en moet ik 36 uur wachten op zijn reactie, terwijl ik het dan al niet meer nodig ben.
Pluspunten
Goed geintegreerd plan van aanpak! En ik heb aan Ellen Hoffmans een hele fijne coach.
VerbeterpuntenCalorietracken zou makkelijker kunnen als je producten kon scannen en als je zoekt op bijvoorbeeld 'Banaan' dat dan een banaan ook de eerste match is die je krijgt ipv dat je eerst door een lijst met andere producten heen moet voor je bij een banaan uitkomt.
Pluspunten
Goede uitleg Coach Sportschemas
VerbeterpuntenVoeding schema’s Persoonlijk contact Promotie niet alleen succes verhalen, maar ook struggles
Pluspunten
Een op een coaching en je wordt echt goed gemonitord. Je leert gezonde keuzes maken en balans vinden tussen sporten, eten en herstel
VerbeterpuntenIk heb gekozen voor programma running met @Home. Bij het begin werd gezegd dat je voor thuisoefeningen niets zelf hoeft aan te schaffen. Dat is niet helemaal waar. Het hebben van gewichten in huis is wel degelijk nodig om oefeningen uit te kunnen voeren. Daarnaast heb je ook miniband nodig. Dat is wel handig als je in het begin een lijstje krijgt met attributen.
Pluspunten
Ervaren coaches. Goede communicatie.
Pluspunten
Jullie pakken het aan vanuit alle perspectieven fysiek, psychisch, sociaal dit zorgt voor verbetering op alle aspecten.
VerbeterpuntenOp chronisch zieken niet ingespeeld voornamelijk het fysieke aspect met de training zitten haken en ogen aan. Tevens kan het nooit mondeling toegelicht worden. Hier zitten nog veel verbeterpunten.
Pluspunten
Over het algemeen goed werkende app, duidelijke filmpjes bij oefeningen. Handige app om je voeding in bij te houden.
VerbeterpuntenAangegeven dat sommige oefeningen klachten geven, enige feeback was dat het een lastige oefening is. Verder worden de oefeningen niet individueel aangepast (wat ik verwachtte omdat het Personal bodyplan heet) maar loop je gewoon een vastgesteld schema door voor maanden. Aangegeven dat sommige oefeningen (veel) te makkelijk zijn, wordt verder niets op aangepast.
Pluspunten
Het bedrijf weet wat ze doen en zijn zeer kundig. Duidelijke beschrijvingen van alles etc en leuk 'personeel'!
VerbeterpuntenIk had duidelijk aangegeven dat ik ziek ben en er werd mij gezegd dat dit geen probleem zou moeten zijn om het plan alsnog te volgen. Toen ik meerdere malen had aangegeven dat het te zwaar werd en ik het niet trok werd er eigenlijk weinig mee gedaan. Ik kreeg zo'n afkeer tegen het sporten etc hierdoor omdat het continu te veel was dat ik ben gestopt. Was er helemaal klaar mee. Zonde.. 400 weg maar geen resultaat waar ik op had gehoopt.
Pluspunten
Kennis, leuke trainingen. goede coach
VerbeterpuntenMeer informatie geven over voeding en de macro’s en de nutrienten. Wat eet je bijv als je alcohol gaat drinken, wat eet je na sporten? De app vind ik best slecht, veel bugs of onhandige dingen. Overall wel goed, maar ik verwacht beter voor het geld dat ik betaal.
Pluspunten
PBP is een heel fijn bedrijf. Je komt makkelijk met ze in contact als er iets niet helemaal duidelijk is. Ook de Hub is heel erg gebruik vriendelijk. Alle trainers staan klaar om je te helpen. Ze zijn er altijd om tips te geven als je een oefening niet helemaal goed uitvoert, Erg fijn!
VerbeterpuntenDe app mag van mij wel verbeterd worden. vooral met betrekking op de voeding. Ik merk dat deze app niet heel erg up to date is en heel veel producten niet kent waardoor je heel veel dingen zelf moet invoeren.
Pluspunten
Grote kennis over onderwerpen
VerbeterpuntenApp is slecht; stabiliteit en UX is waardeloos
Pluspunten
Fijne coach.. betrokken op de goede momenten en wanneer het nodig is..
VerbeterpuntenInfo over sporten bij de aangesloten sportscholen. Ik moet betalen bij een sportschool die aan gesloten is bij PBP.
Pluspunten
Realistisch, echt een plan op maat , wat echt werkt
VerbeterpuntenZeker de app, het invoeren van nieuwe maaltijden / voedingsmiddelen makkelijk te maken , en heel fijn zou zijn als we opmerkingen bij de maaltijden zouden kunnen plaatsen .
Pluspunten
Goed programma en leuke recepten
VerbeterpuntenVind de coaching maar magertjes
Pluspunten
Veel kennis. Weet waar ze het over hebben.
VerbeterpuntenMeer aandacht voor iemand waarbij het niet lekker gaat. Meer aandacht en interesse voor valkuilen of het moeilijk vol te houden is.
Pluspunten
Structureel programma zonder poespas. Het wekt bewustzijn bij de deelnemer en geeft geen valse beelden. Alle motivatie wordt vanuit de deelnemer gehaald
VerbeterpuntenHet programma is heel duur, studentenkorting zou fijn zijn en ik had meer faciliteiten verwacht voor in de hub voor zo'n bedrag. Andere sportscholen die zoveel kosten hebben vaak faciliteiten als sauna en/of zwembad. Een sauna zou een mooie toevoeging zijn aan de hub.
Pluspunten
De medewerkers zijn erg prettig in de omgang, maken graag een praatje met je en ze weten vanaf dag 1 wie je bent. Er fijn! Kennis is heel goed, ze letten erg goed op de uitvoering van oefeningen en geven feedback waar nodig. De sfeer is goed, mensen zijn fijn en de app werkt goed!
VerbeterpuntenDe website en app verschillen soms nog iets van elkaar qua functionaliteit, het zou soms ook gemakkelijk zijn om meer via de site in te kunnen vullen. Misschien weet ik het niet helemaal te vinden maar dan zou dat duidelijker naar voren kunnen komen.
Pluspunten
* helpt op een gezonde manier af te vallen, zonder dieet gevoel. * fijn platform. fijn dat er gebruik gemaakt kan worden van een app. * fijne trainingen
Verbeterpunten* Verbeterde app (te vaak foutmeldingen) * Ik vind de gedragslessen erg algemeen, terwijl er steeds geroepen wordt dat het een plan op maat is. Het komt op mij af en toe niet helemaal als maatwerk over. * Soms erg commercieel op social media (lijkt alsof het meer meer meer moet worden)