Pluspunten
Goeie coaches, leuk de tips over de mail. Goed dat er een home versie is en sportschoolversie.
VerbeterpuntenWebsite en app en bestellen van producten kan beter. Op de app zou ik willen adviseren ook te laten zien wanneer je moet/kunt betalen. Uploaden van fotos zou fijn zijn als dit via de telefoon kan en adobe flash niet verplicht is. Verder doormeals: kan okk veel beter (zie als vb hellofresh oid)
Pluspunten
Eigenlijk alles. Geen minpunten, maar wel ruimte voor vernieuwing houden!
VerbeterpuntenNog meer sportscholen aansluiten. Niet te massaal worden, dat gaat ten koste van de kwaliteit.
Pluspunten
Gezellig en het uit veel positiviteit!
Pluspunten
Duidelijke communicatie, goed concept
Pluspunten
Gericht op volhouden, veel tips en adviezen, persoonlijk
Verbeterpuntenvoor aanvang werd me op de website niet helemaal duidelijk wat het nu echt inhield. Ik verwachte iets meer richtlijnen van wat je mocht eten en wat niet, wat niet zo bleek te zijn. Aan het begin klopte het dus niet helemaal met mijn verwachtingen.
Pluspunten
Volledige aanpak wat betreft sporten en voeding. Individuele benadering. Persoonlijk en positief.
App zou wat meer uitgebreid kunnen worden op het gebied van voeding.
Pluspunten
Voldoende contact coach. Uitdagende en duidelijke trainingsschema's.
VerbeterpuntenQua applicatie: voeding invoeren door middel van scannen van barcode. Dat werkt wat efficiënter.
Pluspunten
De informatie op de website klopt met wat er aangeboden wordt. De coaching is erg fijn en ik heb het idee dat mijn coach ook echt weet waar ze het over heeft en de tijd voor mij neemt. Het is waardevol dat er een receptendatabase beschikbaar is die steeds wordt bijgewerkt. Daarnaast is de app echt super handig doordat je op elk moment van de dag je voeding kan bijhouden, je gedragslessen kan lezen, je trainingen kan bekijken en je vragen kan stellen aan je coach. De app is ook makkelijk in gebruik en overzichtelijk.
VerbeterpuntenSoms is het lastig dat je een paar uur moet wachten op een antwoord van je coach.
Pluspunten
Fijne manier om voeding bij te houden via de app
VerbeterpuntenBetere coaches
Pluspunten
Kennis en uitwerking
VerbeterpuntenPbp is echt voor mensen die slechte eet of sportgewoontes hebben, tijd over hebben om zich daarin te verdiepen en elke calorie wil tellen. Ikzelf heb helemaal geen zin om Iedere hap die ik in mijn mond stop bij te houden. Er is weinig persoonlijke (face to face) ondersteuning, alles gaat via online dus je loopt constant met je telefoon in de weer. Heel vermoeiend. En als je aangeeft dat dit alles niet werkt voor jou is er geen weg meer terug, je geld voor 6 maanden is weg. Goede marketing, maar een ander verhaal dan dat ik nu daadwerkelijk meemaak met PBP. Niet echt goed, het werkt voor sommigen helemaal niet. Die zouden toch hun geld terug mogen verwachten vind ik.
Pluspunten
Heel betrokken, goede communicatie en een heel goed werkend concept.
VerbeterpuntenIn de app herinneringen sturen om water te drinken, en de app voorzien van wekelijkse/maandelijkse overzichten van macro’s.
Pluspunten
Sterk in het bewustwordingsproces
VerbeterpuntenWat betreft coaching - wellicht is het goed dat op voorhand duidelijk is wat je kunt verwachten, mijn eerste coach was erg reactief, waar ik ook enige proactiviteit aan de hand van mijn invoer had gehoopt in plaats van reacties op mijn vragen
Pluspunten
Dagelijks contact met de coach en handige app
VerbeterpuntenHet is onduidelijk wanneer ik een nieuw training schema kan verwachten. Eerst was het de tweede week na de meeting maar dat lijkt steeds verder op te schuiven. Het zou fijn zijn als ik dat ergens terug kan zien. Ik zou het in de app leuk vinden als ik gemiddeldes zou kunnen zien. Mijn coach geeft bijvoorbeeld aan dat een keer hoog in koolhydraten of vetten zitten niet erg is maar dan krijg ik een rode balk en ergens voelt een groene nu eenmaal beter. Ze zegt dat je ook over de lange termijn moet kijken of je gemiddeld goed uit komt maar dat gaat helaas niet in de app. Het zou leuk zijn als je een week gemiddelde hebt en ook een totaal gemiddelde bijvoorbeeld.
Pluspunten
Echt een stok achter de deur en goede tips en adviezen
VerbeterpuntenZou fijn zijn als je in de app ook de producten kunt scannen. Verder zou een kopje 'recepten' in het menu prettig zijn, soms moet je echt zoeken hoe je daar ook alweer bij kwam.
Pluspunten
snel reageren
Verbeterpuntengeen rare vergelijkingen maken op het internet.
Pluspunten
Jong van geest, leuke enthousiaste mensen
VerbeterpuntenIk heb het idee dat alle trainingschema's standaard zijn. Meer gratis events om kennis uit te wisselen. Gratis sporten ook in niet grote steden
Pluspunten
De app werkt heel fijn. En de trainingen zijn leuk en doelgericht
VerbeterpuntenDe app gelijk maken aan de site! De recepten vielen mij wat tegen. Kan daar niet makkelijk in zoeken. Ik zou het fijn vinden als er dagmenu's in staan. Zodat je alle balkjes groen krijgt. Dat is zeker voor het begin een hele fijne handrijken. Zodat je ziet hoeveel je ongeveer dient te eten. Ook als je het een keertje druk heb kan je er dan zo dagmenu bij pakken!
Pluspunten
Goede communicatie achter de schermen bij een wisseling van coach, aanpassing trainingsschema of aanpassing voedingstracker.
VerbeterpuntenCoachvaardigheden voor coaches bij beginnende pbp’ers.
Pluspunten
Ik heb een ontzettend goede coach, Ze antwoord steeds zo goed als direct en staat me ook bij met raad en daad. De trainingsschema's zijn echt op maat zelfs met aanpassingen waar nodig.
VerbeterpuntenHet is tijdrovend steeds alles te moeten ingeven en afwegen. wat op zich wel noodzakelijk is om alles op te volgen. heel veel voedingsmiddelen staan nog niet in lijst zodat je die dingen ook nog eens allemaal apart moet ingeven.
Pluspunten
Beschikbaarheid midden en brede kennis. Wordt op een aantrekkelijke manier aangeboden.
VerbeterpuntenIk ben overgestapt van het fatburning naar running plan. Puntje bij paaltje maakt dat geen enkel verschil. Daarover zou eerlijke gecommuniceerd moeten worden of het programma aangepast moeten worden. BV met een running coach (iemand met loop expertise), trackers voor lopen n of wetenschappelijke artikelen. Nu voegt het eigenlijk niks toe...