Pluspunten
Positief is dat PbP je echt een andere en veel betere lifestyle wil bieden. Ook hun vele blogs geven goede inzichten.
VerbeterpuntenHun communicatie!! Ik heb onlangs een brief van een incassobureau ontvangen, omdat ik niet betaald zou hebben. Dit heb ik wel gedaan. Contact hierover opnemen met PbP heeft totaal geen zin, omdat zij je enkel doorverwijzen naar het incassobureau. Ook geeft PbP aan dat de klant 3 betaalherinneringen ontvangt per e-mail. Dit heb ik nooit ontvangen, net zoals vele andere PbP’ers. En ook het feit dat ik een betaalbevestiging heb ontvangen, boeit hen ook niet. Dus... je krijgt geen melding dat je moet betalen en ineens sta ik geregistreerd als wanbetaler. Terwijl ik heb betaald!
Pluspunten
Wetenschappelijk onderbouwd en duidelijk advies, slim opgebouwde programma's
Pluspunten
Ik ben ontzettend blij met de gedegen informatie in mijn plan. Het voelt alsof ik daadwerkelijk kennis krijg over trainen en dus weet wat ik doe. Ik vind de app geweldig en zeer gebruiksvriendelijk. Ik ben erg enthousiast over PBP.
VerbeterpuntenSoms verandert mijn schema en dan weet ik niet wat ik moet doen. Ik ging bijvoorbeeld naar 6 herhalingen. Dus ik dacht ik heb een rustweek oid, maar bleek dat ik juist zwaarder mocht gaan trainen. Ik kon nergens de informatie hierover vinden. Mijn coach wist t ook niet. Dus duurde even voor we het uitgezocht hadden dat dit de bedoeling was. Handmatig toevoegen van voedingsproducten kan alleen in de desktop, niet in de app. Ik vind de zoekfunctie voor recepten niet prettig. Wanneer ik zoek op een anytime of pre work out meal en dan op broccoli of sperzieboontjes, dan krijg ik steeds nul opties te zien. Dus het lijkt erg beperkt en maakt dat ik niet via PBP opzoek ga naar inspiratie voor eten.
Pluspunten
Zowel de app als de site zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bij vragen wordt er snel en vriendelijk gereageerd. En ze zijn continu bezig met nieuwe acties of samenwerking. Stilstand is achteruitgang.daar zijn ze zich can bewust.
VerbeterpuntenDe portel werkt niet altijd mee. Bv, had mijn traingindeling aangepast, vanmorgen stond hij weer in de oude indeling. Of via de site, als je reageert naar je coach en je wil het verzenden, is get ineens weg. Is me nu al meerdere malen voorgekomen.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden, je leert veel over voeding en training
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
zie diverse mails
Pluspunten
De trainingen zijn leuk, gevarieerd, leerzaam en duidelijk. Ook krijg je goed inzage in je voeding en kun je dit goed en gestructureerd bijhouden
VerbeterpuntenDe coaching voegt niets toe en is onder de maat. Ik heb het idee dat de coach veel te veel mensen moet begeleiden. Zonder coaching red je je prima
Pluspunten
Persoonlijke aandacht waarbij ruimte is voor privé omstandigheden.
VerbeterpuntenPro actief coachen en diepgaandere gedragslessen. Zeker vanaf de 2e maand is het vooral algemene informatie die voor mij al bekend was.
Pluspunten
Je leert echt anders denken en omgaan met voeding. Er word niets verboden, maar je leert wat het beste is voor jezelf.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als voeding bijv te scannen is in de app en een uitgebreidere chatfunctie met je coach, zodat je bijv ook smiley’s en foto’s kan sturen.
Pluspunten
Buitengewoon vervelend behandeld. Geen duidelijke afspraken. App niet toehankelijk.
Pluspunten
te veel om te noemen goed bezigvop social media heel erg 2017 met de app
Verbeterpuntende app! je training kan he op de dag zelf niet verschuiven. foto's van eerdere metingen zijn kwijt. er is een typfout in de eerste meting kan niet verbeterd worden. de community is helemaal stil promoot het.. ik vind fijn om met lotgenoten te praten. nu heeft mijn coach een eigen community dus zo is het door haar goed opgelost
Pluspunten
Hartstikke goed idee om mensen zo te helpen.
VerbeterpuntenOef, er kan zo veel beter. 1) Het is zeer onhandig om elke dag voeding in te voeren, zorg voor een feature die mijn maaltijden onthoudt, want ik eet vrijwel elke dag hetzelfde ontbijt. Dat kan ik dan simpel aanklikken. 2) Je moet teveel metrics invullen om een dag in te vullen en die moet je eigenlijk in een homescreen stoppen, zodat je er niet gemakkelijk voorbij kunt. Daarnaast heb ik na 3 maanden nog nooit feedback gekregen over dingen zoals hartslag of slaapuren waardoor ik me af vraag waarom ik dat nog elke dag zou invoeren. Als hartslag belangrijk is, bouw dan een hartslagmeter in zoals de Argus app die heeft. 3) de app heeft best veel synchronisatie issues waardoor dingen niet kunnen worden opgeslagen. Dat is een irritante kinderziekte die er nu wel weer uit mag zijn. 4) Ik vroeg om een aanpassing in mijn trainingsschema zodat ik het beter kan combineren met voetbal (een belangrijk onderdeel in mijn 'lifestyle'), bijvoorbeeld geen benen training na een wedstrijd. Dat blijkt dan niet te kunnen, waardoor het hele 'personal' gedeelte in het body plan een beetje een grap is.
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf dat je helpt je doelen na te streven. Goede begeleiding en niet te duur. Al bij meerdere vriendinnen aanbevolen.
Pluspunten
-veel kennis bij pbp dus je leert veel over eten en sporten - coach reageert binnen een dag meestal -training altijd tot je beschikking -j ekan alles vragen over voeding en eten
Verbeterpunten-app is niet intuitief en onhandig in tijd van weinig tijd waarbij snel schakelen en gemakkelijk gebruik essentieel is, waardoor ik m zelden gebruik voor voeding. Zeker bij invullen van eiwitten etc is invuloef gebasseerd op wat anderen achterlaten dus niet perse betrouwbaar. -Bij het doen van de training kan ik de video's niet horizontaal bekijken. -Ik heb thuistraining en meer dan eens zitten er oefeningen tussen die ik helemaal niet thuis kan doen. - met de coach schakelen alls alles goed gaat gaat prima maar als motivatie inzakt of prive doen zich situaties voor dan is er geen actieve houding om contact te zoeken en je te helpen uit het dal te komen -ze weten het allemaal wel bij pbp qua voeding en trainen maar slagen er wat mij betreft niet in om het effectief over te brengen zodat je resultaten behaalt, dat zit m vooral in gebrek inzet motivatie en onhandige app -tips over voeding krijg ik per mail...die zou ik juist in de app willen zien, uiteindelijk verdwijnt zon mail met xls met recepten in de inbox.. - met training gaat met ervan uit dat je bepaalde items in huis hebt die gewichten kunnen vervangen...is niet zo. Stuur dan van tevoren een lijst door van items om in te kopen of geef aan dat dat het nadeel is van thuistraining
Pluspunten
Veel verstand van alles en helpen goed.
Pluspunten
Goede database aan producten, coach is erg deskundig.
VerbeterpuntenApp kan verbeterd worden. Recepten delen met elkaar en overzichtelijkheid bijvoorbeeld.
Pluspunten
- personal fat burning plan @ Home werkt!
Verbeterpunten- start communicatie wat te kopen etc. Ook al krijg je de eerste dagen een rustige opstart is het handig dit te communiceren. - niet alle coaches zijn even motiverend/matchen - de mogelijkheid te wijzgen.
Pluspunten
Goede coaching en serviceteam bij vragen of klachten. Heldere uitleg, instructie.
VerbeterpuntenOpslaan van leuke bestaande recepten zodat je een persoonlijk ideeën boekje hebt.
Pluspunten
App werkt heel intuïtief.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat gebruiksvriendelijkheid via app en website gelijk is. Communicatie met coach is beter via de app, terwijl bijvoorbeeld het invullen van gedragslessen beter is via de website. Belangrijkste punt. Tijdens mijn meting verschenen foto's in mijn profiel van een andere deelnemer. Onacceptabel en hopelijk gebeurt dit nooit meer.
Pluspunten
Het is erg duidelijk allemaal. Trainings schema erg goed te volgen. Veel contact met mijn coach wat heel fijn is. Het werkt!
VerbeterpuntenDe app. Vaak word mijn trainingsdag verwisseld terwijl ik het anders heb ingevuld. Eten zoeken zou makkelijker kunnen wanneer je het invuld.
Pluspunten
Goede oefeningen, mooi totaalconcept.
VerbeterpuntenGedragslessen missen niveau.