Pluspunten

Zoals de naam al zegt wordt alles zo persoonlijk gericht op jou. De voeding, de training, de coaching. Ik ben nog nooit zo goed begeleid als nu. Ik krijg tips waar ik ook echt wat aan heb, er wordt actief met me mee gedacht en als iets beter kan of anders hoor ik het ook!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is erg uitnodigend. Je wordt enthousiast van de berichten op social media enz.

Het is wel mega positief allemaal. Het mag ook wel eerlijk, dat er soms veel tijd in gaat zitten en dat resultaten lang op zich laten wachten.

• Kennis & Vakmanschap

Ik merk zelf dat er erg veel verschil zit tussen de kwaliteit van de coaches. Ik snap dat iedereen anders is en andere behoeften heeft maar het grote verschil mag wat mij betreft wel verbeterd worden. Voor de rest is erg veel van het lesmateriaal gericht op afvallen. Als je een pakket voor spieropbouw doet dan moet je hier wel rekening mee houden dat er niet heel veel voorhanden is qua gedragslessen.

• Kennis & Vakmanschap

De app werkt niet altijd even goed..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nadat ik had aangegeven te stoppen heeft de coach mij om een telefoonnr. gevraagd om even te bellen.

Hoewel ik mijn doelen goed had aangegeven en gevraagd om feedback heb ik dat niet gekregen. Personal is een woord dat niet past bij dit plan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Strak plan gebaseerd op wetenschap en alles via de app

App werkt niet super

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het contact net de coach ervaar ik als zeer waardevol! De gedragslessen waren vooral in het begin erg nuttig, omdat je 'gedwongen' werd om over jezelf en de keuzes die je maakt na te denken. (nu is het vooral informatie en geen challenges meer). De trainingen zijn afwisselend, erg leuk.

De app heeft regelmatig kuren. Daardoor komen meldingen niet door, blijft er maar in beeld staan dat er een nieuwe meting moet worden gedaan, of mislukt het 'ophalen'. Daarnaast kost het invoeren van nieuwe producten erg veel tijd. Het zou heel handig zijn als je de barcode op producten kon scannen en zo de voedingswaardes direct in de app verschijnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb echt het gevoel dat ik aan het veranderen ben. Programma zit goed in elkaar.

Inbreng van de coach kan beter. Wij hebben een groepje van mensen die tegelijk gestart zijn. Daar heb ik meer aan dan aan mijn coach. Heb je een probleem met je coach, wordt dat niet serieus genomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Positieve drive, geen strak regime, persoonlijk

Foto's kunnen sturen in de chat naar je coach, en eventueel ook smileys :)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen aanmaning e-mails sturen terwijl betaal termijn niet verstreken is! Trainer moet het juiste doel van klant voor ogen houden. Begint steeds over gewicht verliezen terwijl doel is gewicht en massa aankomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Need I say more ;)))

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het lijkt haast magisch hoe ze je ertoe aan kunnen zetten om je levensstijl te verbeteren haha. Maar uiteindelijk is de filosofie toch simpel, het raakt je op de punten waar het je moet raken. De "oja!" momenten zijn zeker niet meer op twee handen te tellen. Ze zijn eerlijk en winden er geen doekjes om.

Zeker te weten de PBP app. De app zou veel gebruiksvriendelijker gemaakt kunnen/moeten worden. Heb ik echt wel een paar ideeën voor.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Verschillende aspecten (mind, voeding, training en herstel) wat zorgt dat het een totaal plaatje is. - niet gericht op tijdelijk dieet maar op levens stijlverandering.

- heen en weer kunnen switchen naar andere plannen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik vind het een fantastisch programma. Ben heel blij met professionele aanpak. Filmpjes zijn erg duidelijk en het is heel erg fijn om zoveel houvast te hebben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede schema's vwb het trainen, heldere gedragslessen.

Beter werkende app. Deze vertoont regelmatig kuren, meer recepten en voorbeeldmenu's. Het puzzelen met eten iedere dag is al een dagtaak op zich.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke communicatie, oplossingsgericht en meedenkend.

Mijn coach/was heel bekwaam op het stukje houding en gedrag. Vragen over bepaalde oefeningen/workouts/trainingen moest men bij een specialist neerleggen. Ik had daar meer van verwacht. Uiteindelijk ben ik wel weer zoals ik gewend ben van mijn coach prima geholpen! vandaar toch een 9 op kennis en vakmanschap.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De samenhang tussen alle pijlers is wat PBP zo effectief maakt. Door de coaching voel je een soort 'verplichting' en wordt je gemotiveerd om nog beter te presteren / je resultaten te zien. Het bijhouden van je resultaten en je gedrag zijn erg inzichtelijk door de taartdiagrammen. Ook de 'verplichting' 6 maanden te starten draagt bij aan het definitief veranderen vna je gedragspatronen. Mijn coach luistert naar me, heeft respect voor mijn voedingswensen/keuzes en kwaaltjes en doordat ze ook een persoonlijke noot van zichzelf laat zien voelt het alsof ik haar al een tijd ken en neem ik ook dingen van haar aan.

Er is nog veel winst te behalen in het gebruiksgemak van de app. Met name de calorietracker (barcode-scanner!). De gedragslessen zouden opgeleukt kunnen worden met actieve video's / luister / klikfragmenten. Het is nu veel leeswerk (wat voor mij geen probleem is), maar voor lager geschoolden of dyslecten kan dat averechts werken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geeft me veel inzicht over mijn eigen voedingspatroon en de combinatie met sporten....veel geleerd.

Jammer dat er niet meer sportscholen bij aangesloten zijn........en ik vindt €79,95 per maand vrij duur. Ik heb het nu voor 6 maanden......zou het goedkoper zijn (bijv. €59,95 - €65,00) zou ik er langer mee doorgaan

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De trainingsschema's en het contact met de coach ervaar ik als heel positief.

De PBP app kan echt veel efficiënter. Zou meer moeten werken met het herinneren van eerdere invoer van eten etc. En snelkeuze mogelijkheden toevoegen. Daarnaast doe ik het running plan en daar is de site en de app helemaal niet op ingericht. Calorieën kloppen dan niet etc. en je kunt ook helemaal niet de loopactiviteiten invoeren. Dat vind ik echt een gemis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede marketing, veel handige tips en nieuwtjes

- coaches goed koppelen in het begin - App verbeteren dat je veel gebruikte producten bovenaan krijgt als je zoekt - Sneller handelen bij vragen over wijzigingen in trainingen - Reageren op sollicitaties

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Persoonlijke benadering

Bijna alles - drie coaches in twee weken is waanzin.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duurzame transitie naar gezond leven goed begeleiden

Aanvullende kanalen moeten elkaar versterken. UItleg in de trainingsapp best onduidelijk. Recepten slecht te vinden, mag weliets meer begeleiding op.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed opgebouwd concept, goede begeleiding en coach heeft kennis van zaken

Invoeren van voeding via de app werkt matig, via website wel goed Je hebt weinig tot niets aan de indeling van de voorbeeldrecepten, deze kunnen beter afgestemd worden op de juiste categorie (ontbijt, pre workout etc)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle response; objectief; het werkt!

Alignment app en website; app functionaliteit in het algemeen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne, overzichtelijke app, goede trainingsschema's, goed contact met de coach.

Het is afhankelijk van welke coach je hebt hoe persoonlijk toegesneden de trainingsprogramma's zijn. Toen ik mijn eerste coach aangaf dat de trainingsschema's me (tijdelijk) teveel werden, kon zij hier niks in aanpassen (zei ze). Mijn tweede coach heeft dat uiteindelijk wel gedaan, en dat werkt veel lekkerder én motiverender.