Pluspunten
Veel kennis. Goede methode
VerbeterpuntenWeinig persoonlijke interesse van mn coach. Weinig motivatie hierdoor
Pluspunten
Marketing, look and feel
VerbeterpuntenMeer inhoud. De versxhlllende plannen echt differentiëren
Pluspunten
Het is een heel goed concept en een formule die zeker goed werkt!
VerbeterpuntenIk heb een prima coach maar hoor heel veel dames van onze startdatum klagen over de coaches. Coaches hebben ook te veel deelnemers dus zorg dat de kwaliteit hoog blijft!
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenApp blijft soms hangen
Pluspunten
Ze geven je alle tools om op een gzonde manier aan jezelf te werken en proberen je altijd bij te staan als het even niet meezit, op welk vlak dan ook.
Pluspunten
Fris, snel, professioneel en divers
VerbeterpuntenMeer events voor pbp members
Pluspunten
Communicatie sluit goed op elkaar aan, app ziet er mooi uit en werkt meestal goed.
VerbeterpuntenBetere communicatie over niet functioneren van de app Betere uitleg over gebruik app versus of in combinatie van de online website inlog. Kwam pas na drie maanden erachter dat je online veel meer info over je progressie kunt vinden.
Pluspunten
Zoveel aandacht, recepten en motivatie!
VerbeterpuntenIk ben pbp mede gaan doen omdat een heftige koemelk allergie kreeg. De coach die ik nu kan mij weinig vertellen wat ik dan wel zou kunnen eten. Misschien handig als ik een coach had gekregen die daar meer verstand van heeft of bijv. Vegan is? Dan had ik meer kunnen sparren over de voeding.
Pluspunten
Vriendelijke coach! Top!
VerbeterpuntenSvp een scanner aan de voedingsapp toevoegen! Werkt veel makkelijker!
Pluspunten
Begeleiding en schema's via de app zijn helemaal top. Werkt goed en zie ook resultaat.
VerbeterpuntenJammer dat die lifehub, waar ik wel voor betaal feitelijk, voor mij niks toevoegt aangezien deze in Amsterdam zit en ik in Arnhem woon. Daarnaast vind ik t jammer dat ik keer mail heb gestuurd over de oefeningen (veel apparaten staan niet in beide sportscholen die ik bezoek) ik een vrij arrogante mail terug kreeg waarin ik naar mijn gevoel te horen kreeg dat ik niet moest zeuren en anders overstappen naar een ander programma. Erg jammer en pbp onwaardig eerlijk gezegd.
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar!
VerbeterpuntenHet is een vrij duur programma waarbij er goed gelet moet blijven worden op kwaliteit. o.a. door de coaches goed te begeleiden. Ik merk in de groepsapp van 'onze startgroep' dat er soms een 'te' groot verschil zit in de aanpak van de coaches.
Pluspunten
Grote kennis over krachttraining en persoonlijke begeleiding
VerbeterpuntenNog niet gespecialiseerd en op maat van hardlopers. Waar door veel dingen nutteloos of niet gepast voelen
Pluspunten
Alles is netjes geordend.
VerbeterpuntenBetere relaties met coach en klant om zo meer een sturende en betere factor te zijn, waardoor het voor de klant echt voelt als een stok achter de deur.
Pluspunten
Goede communicatie.
VerbeterpuntenMeer persoonlijkheid tijdens coaching. Vond de begeleiding tegenvallen.
Pluspunten
Fijne sportschool. En een hele fijne coach. Veel materiaal aanwezig, en er hangt een fijne sfeer rond. Behulpzame coaches die er elke dag rondlopen en helpen.
VerbeterpuntenGeen verbeteringen van toepassing.
Pluspunten
Snel reactie per mail.
VerbeterpuntenDe app is erg slecht! Daar ziu ik hard aan werken. Hij doet onder voor vrijwel alle vergelijkbare apps. Coaching zou ik doorvoeren ook op wijzigingen en dibgen navragen bij hoofdkantoor zodat je 1 aanspreekpunt hebt. Single point of contact. Zeker voor dit bedrag.
Pluspunten
Niets te klagen
VerbeterpuntenIn de app, water drinken kunnen bijhouden
Pluspunten
Goede tips en begeleiding.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Erg op maat, met een fijne coach is het erg leuk om te doen, afwisselend cua trainingschema
VerbeterpuntenBij het invullen van de voeding zijn vaak producten die ik eerder ingevoerd heb kwijt. Zo heb ik al 6x uien ingevuld. Ook als ik ei in toets moet ik de hele lijst af met allerlei andere producten. Jammer dat er geen pdf bestand is met wat je waar kunt vinden. Jammer dat info op de site niet ook i de app staat, zo mis ik regelmatig info. Ook het indelen van recepten onder die kopjes is erg vreemd. Iedeeen zet het maar ergens neer, alles staat door elkaar heen. Een afdeling smoothies/eiwit/avondeten/cake&repen of iets zou fijner zoeken zijn. Voor mij echt een reden waarom ik bijna geen recepten zoek. Het is zoeken in een hooiberg. Het niet kunnen aanpassen van voedingswaarden als deze eenmaal zijn ingevuld, ik ben nog wel eens te snel en heb dan iets vergeten of teveel/te weinig ingevuld. Dit blijft dan in de app voor andere ook staan.
Pluspunten
Enthousiast, motiverend en stimulerend! Ze zorgen ervoor dat ik het inmiddels al 100 dagen met plezier volhoudt en PBP niet voelt als een dieet, maar echt een verandering in mn leefstijl.
VerbeterpuntenAls veganist zou ik het leuk vinden als er ook iets meer aandacht zou zijn voor plantaardig eten. Bijvoorbeeld in de maaltijd suggesties of het menu bij Door Meal. En tips over hoe je supplementen kan vervangen voor vegan alternatieven. Ik heb dit nu zelf uitgezocht, wat ook geen probleem is. Maar denk dat je de drempel om meer plantaardig te eten voor veel mensen zou verlagen als die informatie vanuit PBP zou worden gedeeld. Krijg in de WhatsApp groep met mede PBP'ers vaak vragen over hoe ik vlees vervang, omdat de hoeveelheid vlees die ze eten gaat tegen staan. Het is natuurlijk een makkelijke manier van eiwitten binnen krijgen, maar zeker niet de enige :)
Pluspunten
Enthousiast, motiverend, eigentijds
VerbeterpuntenOptimaliseren gebruiksvriendelijkheid App
Pluspunten
Het is de juiste levensstijl die ik zocht, gezond en goed. Vol kennis!
VerbeterpuntenTrainingen zou ik wat meer in willen aanpassen naar wens. Al aangegeven bij mijn coach.