In de app zou het prettiger zijn als je de trainingdag nog kunt wisselen op een zelfde dag bv als je op het laatste moment beslist om een training uit te voeren die je later in de week zou doen.
Pluspunten
Teveel om op te noemen
VerbeterpuntenDe Android app heeft wat puntjes: - Communicatie met je coach, begin van nieuwe regel, automatisch geen hoofdletter - Trainingen terug kijken kan niet. Communicatie met je coach via de site: - Bij einde regel moet je niet enteren, je bericht wordt dan verzonden. Zeer irritant.
Pluspunten
Goed om direct contact te hebben met een trainer om vragen te stellen en snel te kunnen schakelen.
VerbeterpuntenHeb zelf soms moeite met de gedragslessen. Veel zinnen waarin aannames zitten (je doet dit omdat.., je voelt je zo omdat...).
Pluspunten
Leuk jong bedrijf met veel potentie. Mooie formules en een goed plan
VerbeterpuntenDe app kan echt nog wel verbeterd worden. War betreft voeding kan het veel gebruiksvriendelijker. Ook zou het fijn zijn als de hub wordt uitgebreid met meer locaties. Daarnaast kunnen de events goedkoper en beter gecommuniceerd wptden. Vooraf en op de events.
Pluspunten
Daadkrachtige aanpak, toegankelijk voor iedereen. Duidelijke trainingen inclusief videos
VerbeterpuntenApp hapert af en toe. Nog niet heel storend maar het is niet vlekkeloos. Als je myfitnesspal gewent bent dan valt de voedinginvoer tegen. Geen barcode scanner en niet alle producten zijn bekend.
Pluspunten
Goede app, zeer kundige mensen, geweldige oefeningen en leerzame lessen.
VerbeterpuntenDe app af en toe updaten. Een bericht typen naar je coach is wat onhandig, je kan het niet terug lezen en dus moeilijk iets veranderen. Een emoticon toevoegen is ook leuk :). Of een functie dat je via die weg je coach een foto kan sturen. Over de training, supersets zijn geweldig, maar helaas ben je niet alleen in de sportschool. Misschien kunnen jullie daar nog iets mee?
Ik vind €79 per mnd teveel. Ook nog lid geworden van een sportschool a€42 per mnd.
Pluspunten
Alles zit bij elkaar, dat is echt heel handig. De filmpjes, de uitleg bij de oefeningen en de recepten zijn top.
VerbeterpuntenDe app werkt bij het chatgedeelte niet altijd.
Pluspunten
Professioneel
VerbeterpuntenDie chatapp is niet heel praktisch. Een woordenboek zou handig zijn en foto's uploaden voor de coach mis ik soms ook.
Pluspunten
Onwijs goede externe marketing voor nieuwe leden werven en PBP op de kaart zetten! Complimenten.
VerbeterpuntenEchter als de mensen dan binnen zijn dan moeten de verwachtingen worden waargemaakt... -Slechte communicatie naar leden -Geen compensatie of begrip; 2e periode geen gedragslessen en ivm zwangerschap niet kunnen sporten -Erg coach afhankelijk -App werkt absoluut niet optimaal
Pluspunten
Duidelijk concept. Goede lessen. Goede applicatie.
VerbeterpuntenOp social media iets te nonchalant communiceren. Hetzelfde in de e-books. Dat maakt dat ik afhaak.
Pluspunten
Het programma zit goed in elkaar. Ik vind de trainingen leuk om te doen en fijn dat ze om de 5 weken wisselen. Ook ben ik erg blij met de filmpjes die erbij zijn zodat ik goed zie hoe de oefening uitgevoerd moet worden.
VerbeterpuntenHet coachen valt me toch een beetje tegen. Ik had verwacht dat de coach meer tools zou hebben om echt te coachen. Ook krijg ik vaak op mijn vragen met betrekking om trainingen het antwoord check op je computer de website daar word het allemaal uitgelegd. Maar dan is het af en toe nog niet duidelijk. Andere meiden die op dezelfde datum zijn begonnen en waarmee ik in een app zit krijgen wel uitgebreide antwoorden op dezelfde vragen. Ook had ik verwacht dat er meer gekeken word naar de voeding die je invult en daar feedback op gegeven word
Pluspunten
De uitstraling van het gehele concept
VerbeterpuntenIk heb gekozen voor PBP omdat ik een zeer druk leven heb en dacht dat PBP mij compacte duidelijke richtlijnen zou geven. Dit ging snel mis bij het eten, ellelange rijen met wat je wel/niet mag eten (ik heb geen tijd om urenlang te scrollen, zoekend naar een cracker en vervolgens kipfilet enz en dat 6 x per dag!??? Dag of week menu's samenstellen- dat zou de perfecte oplossing zijn. Ik ben totaal het spoor bijster geraakt. De coaching is nihil en als ik al iets ontvang zijn dit veelal onpersoonlijke copy paste teksten. Ik had verwacht dat ik dmv PBP fit en energievol zou zijn maar het hele project is van de baan. Erg teleurstellend :(
Pluspunten
Goed opgezet plan, omvat alle dimensies van fitter willen worden. Motiverende social media.
VerbeterpuntenCoaching persoonlijker, kundiger. Sportschemas daadwerkelijk individueel opstellen. Actieve rust in kunnen vullen in de app.
Pluspunten
Motiverend. Duidelijk
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn als je een soort overzicht hebt van wat je in 6 maanden tijd allemaal gaat doen. Dat doen ze uiteraard niet omdat anderen dan deze ideeen kunnen overnemen, maar als deelnemer zou ik dat handig vinden
Pluspunten
Veel kennis over voeding en beweging
VerbeterpuntenDe hele online omgeving werkt nog niet zo lekker. De informatie en kennis over sport en voeding is er. Kennis over online (web, app, mailing) helaas minder. Tip; zoek een online agency die jullie kunnen coachen op dit gebied! Dept, of Lifely zijn experts op het gebied van online omgevingen.
Pluspunten
Mooi doordacht concept. The changing life hub is hier een aanvulling op. Goed idee qua app en website. Ik heb PBP als onderdeel van mijn dagelijks leven gemaakt. Knappe prestatie.
VerbeterpuntenCommunicatie met de coach. Wat voor manieren kun je nog meer inzetten naast de app. Daarnaast is het misschien een idee om met de start van het plan een voedingschema aan te reiken met voorbeelden, inspiratie en ideeen.
Pluspunten
- mijn coach is echt fantastisch, altijd snel antwoord en vraagt voordurend hoe het gaat ik krijg goede feedback gevraagd en ongevraagd en handige antwoorden op mijn vragen
Verbeterpunten-ik had het leuk gevonden iets van een shirt of bidon o.i.d te krijgen bij dit programma, ook om wat meer naar buiten te kunnen dragen dat ik aan BPB mee doe!
Pluspunten
Programma zit goed in elkaar
VerbeterpuntenDe coach kan iets meer info geven en meer feedback
Pluspunten
- Het werkt! - Duidelijke en fijne trainingen - Gedragslessen waar echt over na is gedacht en een goede opbouw hebben
Verbeterpunten- Recepten kloppen niet altijd bij soort maaltijd - Bij handpalm methode lijkt het net of je geen koolhydraten mag eten, want wat is een ''beperkte hoeveelheid'' - Onhandig dat je de nieuwe trainingen pas vanaf die week kan zien. Het zou handig zijn als ze de week ervoor al online komen, dan hoef ik niet in de sportschool te kijken wat ik precies moet doen. -
Pluspunten
Enige wat werkt voor mij. Gedrag is zeker een punt wat bij veel mensen een probleem is en ik krijg nu een beetje inzicht in wat ik eet, dit werkt heel goed voor mij en veel mensen denk ik.
VerbeterpuntenDe trainschema's. Bij het ene schema is het rete zwaar en bij het andere schema denk ik, ok wanneer komen mijn biceps aan de beurt? Meer trainen op spiergroepen als je al van jezelf wat meer ervaring hebt op het gebied van krachttraining. Ook in het 1e half jaar. EN zeker niet te moeilijke oefeningen als barbell front squat etc als je amper nog een normale squat onder de knie hebt. Begin liever met basis oefeningen en als je zware benen oefeningen doet en dan daarna nog Tabata fiets, dan val je om! Ik ben regelmatig gestopt omdat ik bijna om viel, laag in koolhydraten en dan zulke trainingen, dat werkt niet echt goed. Voor de rest gaat het super goed!
Pluspunten
De coach doet haar best om contact te hebben en te houden. Leuk dat er verschillende recepten zijn die je kan raadplegen. Het heeft me veel inzicht gegeven in mijn voedingspatroon en wat ik op een dag nodig heb.
VerbeterpuntenMensen worden gelokt met uniek en persoonlijk advies,maar in de praktijk is dit niet zo. Iedereen heeft precies hetzelfde trainingsschema en ook de calorieen worden simpel berekend. Je doet eigenlijk alles zelf met een beetje hulp van de app. Dit, terwijl je het voedingsgedeelte van de app ook gratis middels een andere app kan downloaden. De trainingen zijn oke, maar ik merk dat ik veel meer uit mijn kracht en cardio trainingen haal middels CrossFit. Ik zou eerder mensen aanraden hier mee te beginnen. Al met al vind ik de prijs die ik hier voor heb betaald niet overeen komen met wat je er voor terug krijgt, ondanks dat het me wel heeft geholpen om af te vallen.
Pluspunten
De gedragslessen zijn heel fijn.
VerbeterpuntenHet is te gestandaardiseerd (zo neem ik geen proteïne in, maar blijft het wel in mijn dashbord staan). Daarnaast lijkt het zo dat door jullie groei met PBP, niet kwalitatief gezocht wordt naar de coaches. Ik heb inmiddels mijn tweede coach, maar van de eerste hoorde ik niet vaak wat. Jullie zijn wel heel prijzig, dus dan is het ook fijn om alle begeleiding te krijgen. In het begin dacht ik dat jullie zo duur waren doordat het heel persoonlijk was. Echter vind ik dit, nu ik het zelf meemaak, niet echt het geval. Derhalve zou mijn advies zien wat lager te zitten in prijs.