Pluspunten
- Motivatie en stimulans - Resultaten meting is fijn - Als je aanpassingen vraagt in sportprogramma is die ruimte er, en dat is erg fijn als je aan specifieke punten wilt werken - Push om eindelijk eens over langere periode aan jezelf te werken - Stok achter de deur vanwege de persoonlijke coach en kostenplaatje natuurlijk
VerbeterpuntenSuper slechte app. Vaak storing en als je eten invult komt nooit het juiste naar voren en moet je eeuwen naar beneden scrollen. Tevens enorm onvolledig etenswaren logboek waardoor je continue zelf nieuwe producten moet invoeren. Wat ik ook niet goed vind is dat er coaches bij zitten die het er 'maar een beetje bij doen voor de lol'. Sommige coaches hebben 0,0 opleiding in sport, voeding en dietiek maar toevallig 1 of 2x PBP zelf gevolgd en mogen zich dan coach noemen. Ik had zo'n coach eerst en ben daarom geswitched.
Pluspunten
Duidelijkheid, vooral de tracker in de app waar je al je voeding kan invullen.
VerbeterpuntenDe metingen die je zelf moet doen, vind ik lastig.
Pluspunten
Goede marketing
VerbeterpuntenApp is echt ondermaats. Voor dat maandbedrag zou je een perfect systeem moeten aanbieden. De app doet het regelmatig niet. en eten invoeren is rampzalig. Niet alle coaches zijn even betrokken en nemen initiatief. Er kan moeilijk afgeweken worden van "standaarden".
Sorry dat ik het zeg maar ik ben een beetje pist off. Wellicht ligt het eraan dat ik mij net voor de inschijfdatum heb opgegeven maar het personal body plan was totaal niet persoonlijk voor mij gemaakt. Ik denk dat het een standaard plan was. De fitness oefeningen paste totaal niet bij mij omdat ik zelf ook al fitnesste. Ik kon daar niks mee. Ik vind het erg jammer want ik had mij op verheugd. Nu ben ik al een tijdje gestopt en kan ik gewoon door blijven betalen...schandalig
Pluspunten
Duidelijke, goed werkende app.
VerbeterpuntenMijn coach zou wel wat meer interesse mogen tonen en meer mogen motiveren
Pluspunten
Het concept spreekt me heel erg aan. Vooral het persoonlijk maken van de plannen dat niemand een excuus heeft.
VerbeterpuntenIk merk heel erg een verschil tussen de coaches. Je zou bijna op de wachtlijst willen staan van bepaalde coaches ivm ervaring en kennis. Je betaalt hetzelfde maar krijgt er meer/minder voor.
Pluspunten
Trainingsschema
VerbeterpuntenPro actievere coaches
Pluspunten
Heel fijn bedrijf, goede service, ervaren coachen. Zal het aan iedereen aanbevelen.
VerbeterpuntenSoms werkt de app niet helemaal goed (slaat dingen niet goed op, bij het invoeren van eten onthoud hij niet wat je al vaak heb ingevoerd (zou tijd schelen)). Ook heb ik bijv aangegeven dat ik een schouder blessure heb maar dan staan er alsnog oefeningen in mijn trainingsschema die ik niet kan en moet ik dat elke maand opnieuw aangeven.
Pluspunten
Supergoede begeleiding. Alle kennis die je mogelijk mist over sporten/spieropbouw/afvallen/voeding krijg je aangerijkt. Helemaal top.
VerbeterpuntenEnige verbeterpunt wat ik kan bedenken is dat iedere 4 weken bij het meetmoment aan de hand van een vragenlijst door een computer/algoritme je voedingswaarden opnieuw worden bepaald, wat ik eigenlijk juist niet 'personal' vind, want nu moet m'n coach iedere keer m'n calorieen weer een paar honderd terug omhoog zetten; Ik zou het beter vinden als dat niet automatisch wordt teruggezet steeds, omdat je toch je coach hebt die erop toeziet of het omhoog of naar beneden moet, dus daar heb je dat algoritme niet voor nodig, brengt alleen verwarring. Behalve dat, top.
Pluspunten
Duidelijke en heldere doelen
VerbeterpuntenSucces of het gevoel van succes is ook sterk afhankelijk van de coach die je begeleid. Zeer duidelijk verschil gezien van mindere betrokken coach en een motiverende en betrokken coach, en het is zeer jammer dat pbp organisatie daar niet addequaat op reageert. Als iemand niet tevreden is dan zou er gelijk actie ondernomen moeten worden ipv het terug te zetten naar coach en client, deze gaat toch niet meer werken.
Pluspunten
Goed onderbouwde informatie. Fijne trainingen. Fijn dat er een app beschikbaar is. Positieve benadering
VerbeterpuntenEen duidelijkere start met misschien voorafgaand wat meer informatie over boodschappen en andere producten. De app werkt niet altijd even lekker als het gaat om invoeren van producten. Daar is nog wel wat te winnen wat betreft gebruikersvriendelijkheid. Ook de voorbeeldrecepten vind ik niet altijd even goed.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Vriendelijk.
VerbeterpuntenDe app is wel hartstikke glitchy en het is toch wel wat ik het meest van ze gebruik dus als die wat gebruiksvriendelijker zou zijn zou ik dat echt top vinden.
Pluspunten
Goede persoonlijke begeleiding door de coach, interessante gedragslessen.
VerbeterpuntenDe app waar je de voeding in bijhoud kan verbeterd worden. Bijvoorbeeld het doorkopiëren van voeding naar een andere dag werkt op dit moment niet. Verder komen de meest relevante voedingsmiddelen niet bovenaan te staan bij een zoekopdracht, bijv als je 'appel' invult krijg je eerst een hoop dingen met appelsmaak of appel als ingrediënt voordat je echt een appel tegenkomt. Ik zou het ook fijn vinden als je voedingsmiddelen op een favorietenlijst kan zetten.
Pluspunten
De app is uitgebreid en daar zitten veel mogelijkheden in.
Verbeterpunten- Meer berichten en coaching vanuit de coach zelf (bijvoorbeeld als reactie op je les of als je een aantal keer je eten niet hebt ingevuld). - Flexiber zijn naar klanten (omdat ik eerder mijn PBP account had ingevuld kon de vriendenkorting niet meer verwerkt worden, ondanks dat ik deze wel had) Al met al vind ik de service die je geleverd krijgt voor €80,- per maand onder het gemiddelde.
Pluspunten
Duidelijk. Goede houvast. Ruime keuzes. Reeel. Goede ondersteuning
VerbeterpuntenVoorbeeld geven hoe de telling van bepaalde oefeningen bedoeld worden. Bijv bij barbeel complex of bij drop down sets
Pluspunten
Erg tevreden over de manier van communiceren. De voorgeschreven trainingsschema's, de voeding, maar ook de gedragslessen. Tot nu toe ontzettend tevreden. Ik boek goede progressie door PBP.
VerbeterpuntenTussentijds pijlen hoe de coach bevalt en of hier verbetertips voor zijn. En dan met name zonder direct dit met de coach te delen, dit kan een drempel zijn voor deelnemers.
Pluspunten
Ze hebben verstand van zaken. De trainingen werken
VerbeterpuntenDe coaches mogen misschien wat meer motiverend zijn. Ze moeten verstand hebben van de trainingen en voeding. Een barcode scan in de app,zodat je makkelijker een product kunt opzoeken of toevoegen zou een heel groot pluspunt zijn
Pluspunten
Opzet van het programma is goed, er wordt community gecreeerd
VerbeterpuntenKwaliteit en communicatie afhankelijk van de coach, app heeft regelmatig storing
Pluspunten
Ik vind de begeleiding top, elke dag heb ik contact met mijn coach en ze benaderd mij op een fijne manier. Ik durf eerlijk te zijn naar haar toe.
VerbeterpuntenIk heb zelf erg getwijfeld om eraan te beginnen gezien de kosten en dat je je minimaal voor 6 maanden moet inschrijven, als je eerst eens wil kijken of dit je bevalt dan kan dat niet.
Pluspunten
Fijne coaching en duidelijkheid over alle info wat er op internet staat.
VerbeterpuntenNog niets zover.
Pluspunten
_nice introduction to independent gym exercises _good information on changing habits
Verbeterpunten_more certified coaches, feel some are just doing it for the money _app has a lot of bugs _needs to be a more flawless experience for the amount of money you pay
Pluspunten
Top organisatie! Alles is goed doordacht en er is voor iedereen wel iets!
VerbeterpuntenDe app loopt regelmatig vast, mijn trainingen worden niet altijd in de app opgeslagen dus ik zie zelf de gewichten niet die ik de vorige keer gedaan heb (ook doorgegeven).
Pluspunten
Veel kennis!
VerbeterpuntenDe app heeft nog wel eens laat van crashes en kan wat gebruiksvriendelijker gemaakt worden. Met name het invoeren van voeding is veel werk.
Pluspunten
Duidelijkheid
VerbeterpuntenHet is allemaal wel erg commercieel vaak (uitstraling). De schema's mogen iets nauwkeuriger. Zo is niet altijd duidelijk of het aantal herhalingen per kant wordt bedoeld of in totaal. In sommige gevallen staat er per kant, terwijl dit gezien de oefening niet mogelijk is.