Pluspunten

Ik ben super tevreden met de feedback die ik krijg op vragen. Via social media wordt je over veel dingen op te hoogte gehouden en krijg je veel tips & tricks. De trainingen en de uitleg daarbij zijn ook heel duidelijk en daarom goed te volgen.

Het zou handig zijn als je met het tracken van je calorieen het product in de app kunt scannen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk. Goede informatie, veel hulp en begeleiding. Staan open voor je eigen wensen op gebied van training.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik vind het jammer dat er tussentijds niet gestopt kan worden, wanneer blijkt dat de persoon in kwestie niet afvalt, zelfs aankomt. Wanneer blijkt dat PBP niet aanslaat zou er tussentijds gestopt moeten kunnen worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke structuur, heldere uitleg, kundige mensen.

Nog meer persoonlijke benadering, je betaald een hoop geld, stukje meer persoonlijke benadering, coaching zou wenselijk zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op de achtergrond wordt alles waarschijnlijk goed geregeld

Als klant krijg je hier vrij weinig van mee. Waarom doe ik wat? Die oefeningen? Alles is prima bij mijn coach. Ik vraag mezelf af in hoeverre dit daadwerkelijk is en motivatie moet ik echt bij mezelf zoeken, heb geen coach waarvan ik zoals vele kan zeggen: ja die motiveert mij zo erg!

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De HUB vind ik echt heel fijn, ook de trainers daar. De app en facebookgroep ook. Contact met pbp verloopt ook soepel en snel.

De gedragslessen waren voor mij heel zwaar. Er worden dingen opengelegd maar daarna wordt daar niet meer op ingegaan en moet je zelf maar kijken hoe je dat geestelijk oplost. Ook zijn door de training met zware gewichten mijn beide duimen overbelast en heb ik in beide handen een peesontsteking. Er wordt veel nadruk gelegd op elke keer zwaardere gewichten en dat heb ik braaf opgevolgd. Nu zit ik met twee handen die heel veel pijn doen, ik kan niet meer trainen, autorijden is pijnlijk en m'n baan staat op de tocht hierdoor. Misschien handig om niet te veel te hameren op elke keer zwaardere gewichten. Scheelt andere mensen misschien dezelfde blessure.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Actueel, motiverend

Misschien iets flexibeler als het gaat om tussentijds stoppen wanneeer er medische redenen zijn (had iemand anders is voor mij niet vanntoepassing)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel kennis/goede training/veel herhaling van informatie waardoor het goed geïnternaliseerd wordt

veel verbeterpunten in de app mogelijk bv. in de zoekfunctie/favoriete recepten/kwaliteit van bereidingswijze van recepten/volledigheid recepten ed.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Iedereen verstaat zijn vak bij PBP perfect. Er is veel (wetenschappelijk onderbouwde) kennis en weinig slap gedoe (bv. Detoxen). Er is snelle en duidelijke communicatie en het is echt een persoonlijke aanpak.

De kwaliteit van de app is niet altijd zoals ik het graag zou zien (storingen etc.). Maar, ik heb het idee dat dit al beter is geworden sinds januari.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede coaches, fijne persoonlijke begeleiding, veel inzicht qua voedingsproducten

Ontwikkeling van de app, daar zijn nog stappen te maken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

actief, snel in reactie en feedback

persoonlijkheid. Het wordt heel groot, prima en natuurlijk heel goed als bedrijf maar het is wel opletten dat het geen massaproduct wordt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Min coach Kirsten Hogendoorn is te gek, reageert snel, lieve meid, helpt goed. Ik ben groot fan en al mijn vriendinnen doen het nu ook.

De app functioneert slecht, valt vaak uit, loopt vast, verspringt naar gekke calorieen, ligt er soms uit. Zou fijn zijn als dit goed werkt, ben er erg van afhankelijk. Als de app goed zou werken zou ik jullie een 10 geven want ben verder erg tevreden!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Meedenken, Reactietijd. Uitstraling. Gevoel serieus genomen te worden.

Persoonlijke afstemming van je plan. Ik zou graag zien dat het plan echt helemaal op mijzelf is afgestemd. De mogelijkheid om ook in het oosten van het land naar een hub te kunnen. Amsterdam is vanaf hier toch echt iets te ver reizen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eigenlijk alles is wel positief. Perfecte begeleiding, leuke fitness schema's die indien nodig altijd aangepast kunnen worden. Je hebt niet een streng eetschema maar leert wat en hoe je het beste kan eten. Ik heb echt een top coach (eva luna)! Lieve meid die echt alle tijd in mij wil steken ondanks dat ik soms ook wel een dip dag heb.

voor als je op vakantie gaat zou het fijn zijn dat je je abbonement miss een maand stil kan zetten. nou betaal ik terwijl ik straks op vakantie 3.5 week vrij weinig kan fitnessen. soms zijn er wel problemen met de app, dat hij niet werkt (IT flaw), onhandig maar dit kan altijd wel eens gebeuren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik vind het heel goed hoe je hier begeleid wordt. Hoe je langzaam veranderd maar vooral mentaal!

Het zou fijn zijn als ik niet elke dag 100 keer moet zoeken welke producten ik gebruik. Dat werkt soms demotiverend. Als ik dan bijv. franse magere kwark invoer krijg ik echt onwijs veel verschillende soorten. Maar ook hele andere zoals yoghurt ofzo. Dat zou nog iets beter kunnen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed concept en geweldige mensen!

De app kan verbetert worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel kennis

het gaat allemaal via de digitale wereld. ik mis toch meer persoonlijk contact. meer groeps- bijeenkomsten bijvoorbeeld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leuk imago. Geen poespas, het werkt.

Ik vind het duur. Voor de prijs die je betaalt is de app maar basic. Neem een voorbeeld aan MyFitnessPal waar er bvb een scanfunctie bestaat voor het toevoegen van producten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel ervaringsdeskundigen Fijn dat je begeleiding krijgt op alle punten: voeding, gedrag en sport.

dec-mei 2016 was de app nog niet optimaal ontwikkeld; met name het tracken van voedsel kon beter (voorgeprogrammeerd, onthouden van samengestelde menu's etc.)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geweldloze communicatie Positieve mindset Reageren snel Goed te bereiken

Controle op eetstoornissen oid kan beter gecontroleerd worden, ik vraag mij af of iedere coach in staat is om dit in te schatten en hier juist op te handelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles is goed geregeld en en schoon en personeel is gast vrij echt helemaal top

Meer locaties door Nederland voor dat het te druk word op 1 locatie het valt nu nog mee maar straks kan het meschien te druk worden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het werkt, je bent zelf op een verantwoorde manier bezig met jezelf, zonder een hoop toeters en bellen. Voor iedereen toegankelijk.

De app van PBP werkt niet helemaal naar behoren. Zou mooi zijn als PBP bijv. via FB eens laten zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van het onderdeel voeding, het invoeren en opslaan van maaltijden. Laten zien hoe je oefeningen ook op een andere manier kunt doen, op sportscholen zijn niet alle apparaten aanwezig. HUB in het midden en zuiden van het land.