Tot nu toe alleen maar positief!

Duidelijk en helder!

Goede begeleiding motiveert wanneer nodig en ben zeker blij met het resultaat tot nu toe

Resultaat met normaal eten

Vind het top dat je zelf kan beslissen wat je eet op een dag en dat met veel dingen die je al gewend bent. Met 2 kinderen en zelf een makkelijke eter te zijn is dat perfect.

Zorg op maat

Sinds 4 weken ben ik begonnen met pbp en het gaat boven verwachting goed. Wat een mooie inzichten krijg je hierdoor. Je wordt bewust van je voeding. Ik zie nu al ontzettend veel resultaat en dit maakt mij een stuk zelfverzekerder

Geweldige eerste maand

1 maand bij PBP en het resultaat mag er al zijn. Blij dat ik deze stap heb gezet!!

Persoonlijke aanpak geeft me een boost!

Goede informatie en mentale steun helpt me om toch steeds wat stappen te zetten. Ook als ik het lastig vind om te beginnen met de training. En daarna komt de beloning van het toch maar gedaan te hebben!

Ze willen je echt helpen naar een betere versie van je zelf.

Ze geven je lessen die je kan lezen en waar je opdrachten mee moet doen om je zelf beter te leren kennen. Dat werkt wel heel goed maar soms is het ook lastig. En ik heb een hele lieve coach die me op een rustige manier helpt maar soms ook zegt waar het op staat. Toch vind ik het soms wel lastig dat je elkaar alleen maar via een chat bericht spreekt..

Werkt perfect voor mij!

Je wordt meer bewust van je eetpatroon, zonder dat je het compleet om hoeft te gooien en alleen maar salades en groente te eten. Na de eerste 4 weken zag ik al zeker resultaat!

Hele fijne werkzame app

Mijn tip zou zijn om een recept te kunnen toevoegen (bijvoorbeeld een soep recept), en dan deze als aantal ML of Gram kunnen toevoegen volledig..

Helpt je om de beste versie van jezelf te worden

Fijne app om de beste versie van jezelf te worden. Werk aan je kennis, mindset, voeding en je lijf. Workouts voor in de gym, het park of thuis. Gebruik de volgende code voor €15 korting: DNRSQNWLNQ En de app is een hele goede stok achter de deur.

Fijne stok achter de deur. Wat het echt makkelijker zou maken is als je maaltijden kunt delen via de app. Ik doe het samen met mijn vriend en vaak moeten we allebei dezelfde maaltijden helemaal uitwerken in de app. Zou ideaal zijn als 1 van de twee het invult en deelt met de ander.

Tot nu heel goed

Goed dat je zelf over je eten na moet denken en geen hap klaar menu hebt staan, heel erg wennen maar als je de slag hebt ga je zelf goede keuzes maken

Goed programma wat je altijd kan aanpassen. Alles is met je coach te bespreken. Voeding, sport, gedragslessen zijn goed en makkelijk te volgen. Het is een manier van leven en je bewust worden van je eigen gedrag wat betreft eten en sporten.

Personal body plan biedt een stok achter de deur.

Personal body plan biedt een stok achter de deur. Ik heb zoveel diëten geprobeerd, fatburners, maaltijdshakes om uiteindelijk mijn doel te behalen, maar nu heb ik gezien door je leefstijl aan te passen het écht fantastisch werkt. Afgelopen weekend mijn eerste meet en weeg moment gehad, qua cm ben ik al wat kwijt en 4.5 kg lichter en dag na 4 weken. Eerst heb ik een halfjaar abbonement afgesloten omdat ik wat sceptisch was over de werking van PBP. Maar nu denk ik erover na om nog een halfjaar erbij te plannen. Wat een fantastisch concept, ik ben helemaal blij om op deze manier toch mijn doel te kunnen behalen! Ook mijn coach, inshapemetfreek. Wat een fantastische meid, lief, komt met veel tips en veel motiverende woorden. Al met al, in 1 woord FANTASTISCH! :)

Hele fijn app en trainings schema's. Soms duurt het wel lang voordat een verandering is aangepast. Wat ik echt mis aan de app is dat je een recept maakt en deze kan opdelen door het aantal stukken. Dit moet je allemaal apart invoeren. Bij mijn telefoon pakt die het cijfer na de komma ook niet, dan komt de calorie waarde op 0 te staan dus dan ben ik verplicht het cijfer achter de komma af te ronden naar beneden of naar boven. Dat is nog een verbeter punt! :)

Jammer dat je je eigen sportactiviteiten niet kan invullen

Dit beperkt mij heel erg in de zin om te blijven tracken en er mee bezig te blijven. Ook jammer dat er veel naar koolhydraten wordt gekeken, zelfs als je aangeeft minder eiwitten binnen te krijgen dmv Vega eten. Het gaat om de totale inname. Dus daarom ook belangrijk je eigen sportactiviteit te kunnen vullen. En niet alleen die van je coach.

Een nieuwe zelf leren kennen

PBP leert mij me zelf kennen op manieren die ik nog niet had gezien. Een extra hulplijn en handleiding om om te gaan met je dagelijkse struggles omtrent eten, bewegen en vooral ook mindset. Ik leer een complete levensstijl aan ipv alleen de focus te hebben op voeding en beweging. Dit is iets wat ik de rest van mijn leven kan volhouden, geen strikt dieet maar ook heerlijk genieten van de lekkere dingen in het leven.

Goede combinatie tussen voeding en training.

Een hele fijne app. Ok er zijn wat verbeterpuntjes, bijvoorbeeld het ontbreken van de mogelijkheid om zelf je overige sporten toe te voegen. Qua coach ben ik heel tevreden! Annick coach heel fijn.

Heel fijn

Dankzij PBP ben ik nu na 4 weken al 3kg kwijt !!

Ik had geen idee wat moest verwachten omdat ik nooit met een personal body planner hebt gewerkt. Maar ik ben prettig verrast. Ik heb een aardige en goede coach die mij helpt. Dankzij de begeleiding in de workouts en de begeleiding met de voeding ben ik aardig op weg. Ik had niet gedacht dat ik al zo snel op de goede weg zou zijn. Ik zou het een ieder aanbevelen.

Goed vol te houden,al vind ik de training te zwaar voor mij .Daniëlle is een super fijne coach.

Ik heb Joyce als coach (pbpmetjoyce) en ze staat altijd klaar voor vragen, en denkt overal in mee. Dankzij haar adviezen en motiverende coachdagen, ben ik nu in 5 weken tijd 7 kg afgevallen! Ik zou het iedereen aanraden.

Fijne manier om meer kennis op te doen

Tot nu toe werkt dit plan voor mij prima. En merk ik na een moeizame start al wel verschil. Helaas kwam ik er tijdens het eten van meer kwark achter dat ik lactose-intolerant ben. Ik miste helaas wel een stukje hulp bij het oppakken van deze nieuwe ontwikkeling in mijn voedingspatroon. Daarvoor betaal je ook een x bedrag per maand denk ik dan. Ook heb ik vernomen dat je als “original klant” (waarbij je 1x in de week coaching hebt) zelf actie moet nemen en dat je coach alleen antwoorden voorziet. Dat is niet wat ik gelezen heb op voorhand en ook iets wat ik jammer vind. De app zelf vind ik fijn en overzichtelijk. Wel heb ik nog punten die bij zouden dragen. Zoals bijvoorbeeld het bijhouden van je sportactiviteiten (buiten je trainingsschema om) en een uitgebreidere filter bij de recepten (lunch, avondeten bijvoorbeeld). Al met al tevreden met de resultaten die ik boek, hierdoor beveel ik het wel aan. Bij de uitvoering heb ik nog wel soms wat vraagtekens.

Zo blij dat ik hiermee gestart ben!

Na lang twijfelen en PBP al jaren op instagram te volgen uiteindelijk de stap gezet om me in te schrijven. Super blij dat ik dat gedaan heb. Het geeft me zoveel inzicht en kennis. Ik zou het iedereen aanraden!!

Handige app die veel handvatten en ondersteuning biedt.

Ik ben nu 1 maand bezig en het bevalt me goed. De app wijst zich vanzelf en bij hulp schakel ik de coach in.