Pluspunten
Duidelijke visie en communicatie via sociaal media. Open en eerlijk over je verwachtingen. Maakt het gewoon niet mooier dan wat het is.
VerbeterpuntenDe app is niet optimaal! Hier zit ik dagelijks op en kan nog wel wat aanpassingen gebruiken.
Hi Ine, Bedankt voor jouw geschreven review, en feedback. Jij mag feedbackpunten over de app altijd doorgeven. Jij kan dit doen middels de functie : 'geef feedback'. Deze kan je vinden in het menu van jouw applicatie. Groetjes Denise
Belgen kunnen van Veel minder genieten. Mss ook af en toe hier iets organiseren?
Hi Miet, Bedankt voor jouw geschreven review. De Changing Life Hub bevindt zich in Amsterdam. Hier vinden de meeste events plaats. Ook de belgische members zijn natuurlijk van harte welkom tijdens deze events in de Changing Life Hub. Groetjes Denise
Pluspunten
Kennis en vakmanschap zijn heel goed. De persoonlijke benadering en begeleiding binnen het plan vind ik fantastisch, voor mij klopt het in z'n geheel.
VerbeterpuntenDe app blijf ik een verbeterpunt vinden. Deze Functioneert niet naar behoren.
Hi Sam, Bedankt voor jouw geschreven review en waardevolle feedback. Feedback over de app ontvangen wij graag, zodat wij ons product kunnen blijven verbeteren. Jij mag dit doorgeven bij de functie 'geef feedback'. Deze kan jij vinden in het menu, bij instellingen in de applicatie. Groetjes Denise
Pluspunten
Coaching is zeer positief! Motivatie op juiste momenten. Ook het tracken met eten vind ik fijn, het overzicht dat de balkjes geven.
VerbeterpuntenDe app mag iets verbeterd worden :) ik heb er zelf niet zoveel last van, door de feedback die ik las voordat ik begon had ik verwacht dat het heel vervelend zou worden, tot nu toe nog niet echt!
Hi Fleur, Bedankt voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Pluspunten
- duidelijke feedback van coach - staan open voor feedback - directe communicatie bij uitvallen app - afwisselend trainingsprogramma
Verbeterpunten- scancode voor app: zodat voeding ingeven nog makkelijker wordt
Hi Gianna, Bedankt voor jouw geschreven review. Wij nemen jouw feedback mee. Groetjes Denise
De app is nog niet perfect, maar er wordt aan gewerkt! :-) Misschien een tweede hub ergens anders in het land??
Hi Iris, Bedankt voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Je kunnen laten meten op vetpercentage in de Hub, Dat is iets wat ik wel mis. Je bent lekker aan het trainen en je doet om de aantal weken je gegevens invoeren. Maar of je nou echt kan zien of de spiermassa is toegenomen of dat het vetpercentage lager is. Dat is iets wat ik zou missen. De prijzen van de sapjes en yoghurtjes zijn best prijzig, als je het meer aantrekkelijk maakt voor de mensen die er sporten, zullen denk ik meer mensen na afloop iets gaan nemen.
Hi Roy, Bedankt voor jouw geschreven review. Binnen Personal Body Plan werken we niet aan de hand van vetpercentage meting. We vinden het belangrijker wat de spiegel zegt, en hoe je je voelt. Wij nemen deze feedback uiteraard wel mee. Bedankt hiervoor. Groetjes Denise
Hi Karin, Bedankt voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Pluspunten
Gedragslessen (wetenschappelijke informatie) Trainingen + uitleg van oefeningen Goede en snelle reactie op Facebook (ook als bijv de app eruit ligt) Jullie staan open voor feedback
VerbeterpuntenInvoeren van voeding via de app vind ik nog altijd niet optimaal.
Hi, Bedankt voor jouw geschreven review . Groetjes Denise
Pluspunten
Goede trainingen, hub met fijne trainers, betrouwbaar
VerbeterpuntenVrij prijzig, voor dit geld verwacht je wel een goedwerkende app. Er wordt veel gestoken in het werven van nieuwe leden maar zelf mis ik dan het stukje tevreden houden van je huidige leden door bijvoorbeeld een goedwerkende app etc.
Hi, Bedankt voor jouw geschreven review. Feedback over de app mag jij altijd doorgeven via de functie 'geef feedback'. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren en optimaliseren van ons product. Daarom waarderen wij feedback punten enorm. Groetjes Denise
Pluspunten
Ontzettend blij met mijn coach en het contact.
VerbeterpuntenSlechte app; kwaliteit laat echt te wensen over.
Hi Marjolein, Bedankt voor jouw geschreven review. Fijn dat jij tevreden bent met jouw coach, en de coaching die jij ontvangt. Heb jij de nieuwe update al gedownload? Deze is afgelopen vrijdag beschikbaar geworden. Hierin is de tracker totaal vernieuwend en verbetert. Groetjes Denise
Pluspunten
Mooie trainingsschema's en gedragslessen
VerbeterpuntenVeel verschillen in coaching. Met pech heb je een oppervlakkige coach die je doodgooit met cliches en met geluk een goede met voedings/trainings/psychologische achtergrond. Verbeterpunt: zorgen dat de kwaliteit van coaches gelijkmatiger is. En dat de coaches niet maar 1 maal per 24u reageren
Hi , Bedankt voor jouw geschreven review. Het is vanaf heden mogelijk om zelf jouw Personal Body Coach te kiezen. Iedere Personal Body Coach is gecertificeerd tijdens Personal Body Collage, maar heeft inderdaad daarnaast nog zijn eigen kwaliteiten. Het is heel belangrijk jouw feedback naar de coach toe uit te spreken. Geef aan waar jij behoefte aan hebt, en wat jouw verwachtingen zijn. Daarnaast kan jij jouw coach natuurlijk iedere maand beoordelen middels een rating. Deze ratings lezen wij mee. Groetjes Denise
Pluspunten
Veel kennis in huis, positieve mensen en ik heb een super leuke coach.
VerbeterpuntenNieuwe app maar zag net dat ik m kan downloaden.
Hi Esther, Bedankt voor jouw positieve review. Groetjes Denise
Pluspunten
Zijn warm en positief gevoel krijg je van alle mensen. Alsof het je familie is.
VerbeterpuntenIk wilde graag overstappen naar @home maar helaa is dat niet mogelijk. Heel jammer nu. Iet ik eerst wachten tot ik deze heb afgerond. En voor mij gevoel kan ik nu niet alles eruit halen voor de beste versie van mezelf.. ik heb ook vaak storingen in de app.
Hi Chanien, Bedankt voor jouw geschreven review. Fijn dat jij een warm gevoel krijgt bij de community van Personal Body Plan. PBP@home is inderdaad alleen mogelijk bij een nieuwe start, of bij een verlenging. Indien jij problemen ondervindt aan de app mag je dit doorgeven bij de optie geef feedback. Wij zullen dit zo snel mogelijk op pakken. Groetjes Denise
Pluspunten
Anonimiteit
VerbeterpuntenApp valt vaak uit
Hi Laura, Bedankt voor jouw geschreven review. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan 'geef feedback'. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Groetjes Denise
Pluspunten
Alles werkt naar behoren en geeft de juiste handvaten om mee aan de slag te gaan en resultaat te boeken
VerbeterpuntenEerder de mogelijkheid om je in te lezen voor de start. De eerste dag is maandag en ivm fulltime baan komt dit vrij rauw op je dak en begin je voor mijn gevoel al met een achterstand. Je wilt graag starten en je hierop kunnen voorbereiden en inlezen.
Hi Kirsten, Bedankt voor jouw geschreven review. Je kan je inlezen in jouw eigen portaal op de computer. Verder vinden we het juist belangrijk dat je stap voor stap gaat werken aan jouw fijne levensstijl. Hiervoor hoef je geen voorbereidingen te treffen. Groetjes Denise
Hi Praveen, Bedankt voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Pluspunten
Persoonlijk en een totaalpakket
VerbeterpuntenMeer hubs en een breder gebied voor doormeals
Hi Fannie, Bedankt voor jouw geschreven review. Wij hopen natuurlijk uiteindelijk ook meer Hubs te kunnen openen. Voor nu ben jij nog van harte welkom in de Changing Life Hub in Amsterdam. DoorMeal bezorgt inmiddels landelijk. Helaas zijn er enkele postcode gebieden waar geen avondlevering mogelijk is. Post Nl is op het moment druk bezig deze gebieden uit te breiden. Mocht jij dus de melding krijgen dat er in jouw postcode gebied geen avondlevering is mag jij jouw postcode mailen naar [email protected]. Wij geven deze dan door aan Post Nl, zodat zij weten welke gebieden behoefte heeft aan een avondlevering. Groetjes Denise
Pluspunten
-speelt in op vele diëten wat je niet volhoudt. maar juist een gedragsverandering ! -coach erbij betrokken -lang vol te houden
Verbeterpuntenmeer hubs in amsterdam. dichterbij trainen
Hi Eva, Bedankt voor jouw geschreven review. Superleuk om te horen dat jij de Hub fijn vindt, en graag meer hubs wilt zien. Groetjes Denise
Pluspunten
Goede trainingsschema's, prettige manier om de beste versie van jezelf te worden
VerbeterpuntenDe App (tracker van voeding, maaltijden verwijderen oid, je kan zelf geen activiteit toevoegen etc.) de app is nog niet heel gebruiksvriendelijk
Hi Malon, Bedankt voor jouw geschreven review. De vernieuwde versie op de tracker zal heel snel komen, wat deze functies mogelijk maakt. Groetjes Denise
Pluspunten
Goed programma en fijne begeleiding
VerbeterpuntenDe communicatie, zowel van te voren, als met evenementen
Hi Marisol, Bedankt voor jouw geschreven review. Wat mistte jij aan de communicatie tijdens een event? Wij nemen jouw feedback zeker mee. Groetjes Denise
Pluspunten
Maken waar wat ze zeggen. Gedreven crew. Toegankelijk.
VerbeterpuntenCommunicatie via de app. Uitleg methodiek oefeningen. Filmpjes zijn goed maar wat is bedoeling van bepaalde combinatie wanneer bouw je gewicht op of juist af etc dit mist nu
Hi Gp, Bedankt voor jouw geschreven review. Waardevolle feedback waar wij zeker wat aan hebben. Groetjes Denise
Pluspunten
Duidelijk schema voedingswaarden
VerbeterpuntenBetere app
Hi Martine, Bedankt voor jouw geschreven review. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan 'geef feedback'. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Daarnaast komt de update van de tracker elk moment. Nog heel eventjes geduld. Groetjes Denise
Pluspunten
aanbod van totaalplaatje, leuke mensen, veel kennis
VerbeterpuntenDe app en dan vooral het voedingsdeel. Hier wordt aan gewerkt maar ik vind het best lang duren :). Het contact met de coach. Dit mag wat mij betreft wat persoonlijker (een ontmoeting, telefonisch contact etc)
Hi Jojanneke, Bedankt voor jouw geschreven review. Personal Body Plan is een plan wat volledig online is. Dit is de reden dat er geen persoonlijk contact is tussen coach en deelnemer. De update van de tracker is inderdaad onderweg. Wij doen ons best deze zo snel mogelijk gereed te maken. Groetjes Denise
Pluspunten
Communicatie, erg nuttige adviezen, goede begeleiding
VerbeterpuntenDe voedseltracker mag wat beter (staan weinig producten op), maar daar wordt aan gewerkt
Hi Antoon, Bedankt voor jouw geschreven review. De update van de tracker is inderdaad onderweg. Overigens mag jij alle producten die jij mist mailen naar [email protected]. Groetjes Denise