1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn coach onthoudt niet wat ik zeg en helpt me niet bij wat ik aangeef waardoor ik veel moet herhalen. Daarnaast vind ik het niet persoonlijk.Er wordt gezegd dat ze rekening kunnen met allergieen maar in de app staan allerlei producten die ik niet mag qua allergie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk

Informatie verstrekken voordat je ergens aan begint kan beter. Zitten ook nog wel verbeter puntjes in de app

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

community lifestyle

Coaching zou voor mij sterker kunnen, also, als ik afhaak zou ik verwachten dat er bv telefonisch contact is. enkel chat is, voor mij althans, te vrijblijvend.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze hebben veel kennis over hun vakgebied. Weten goed hoe je moet communiceren met bestaande klanten en toekomstige klanten via social media.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ziet er goed uit, alles goed terug te vinden. Belangstellende coach, terzake kundig

Voor mij is het dagelijkse aspect teveel. Zou minder kunnen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Eerste aanzet was prima

Weinig inspiratie motivatie vanuit coach

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel kennis en hele positieve kijk op het leven en op elkaar.

Nog meer tijd en energie steken in verbeteren van de app (veel bugs, vrij lastige manier van invoeren van voeding, veel kleine verbeterpuntjes, zoals het aanpassen van je maaltijden, van je favorieten etc.) en ik krijg via Facebook vaak het idee dat het toch niet helemaal zo persoonlijk is als pbp beweert. Aanpassen van voeding of trainingsschema is onmogelijk lijkt het (ook met goede reden). Daarnaast heb ik gewoon hetzelfde schema als andere meiden die pbp doen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik vind mijn coach goed uitleggen. En ik vind der ook een fijne coach heb wel een klik met der.

De app kan echt tien keer beter..

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Toegankelijkheid van Hub voor iedereen! Herhaling in lessen, goed voor langdurige gedragsverandering Goede bronvermelding in gedragslessen Geen absolute waarheid willen verkondigen, maar voor iedereen een passend plan willen maken Plezier dat uitstraalt in het bedrijf!

Bugs in de app verbeteren Iets kortere respond-tijd voor coach?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Gedraglessen zijn leerzaam - Je blijft gemotiveerd omdat je je moet verantwoorden tegenover je coach - Trainingsschema's - Je komt in contact met andere 'soortgenoten' - Leuke recepten - Omdat je geen voedingsschema krijgt, leer je zelf een hele hoop van voeding en kun je je eigen leefstijl creeeren

- Communicatie met de coach - Het invoeren van eten kost veel te veel tijd, tip: neem het concept van myfitnesspall over - Te duur voor wat je krijgt - Niet zo 'personal' als wordt beweert - Jammer dat de Hub alleen in Amsterdam is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informative over voeding en sporten. Zeer fijne en juiste gedragslessen.

Coaches beter aansturen qua communicatie en kennis. Ik mis begeleiding voor mijn gevoel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- mooie vormgeving - duidelijke visie - inmiddels goeie instructiefilmpjes (training)

- de app toegankelijker maken, misschien ook werken met streepjes code, of via de app producten invoeren in de lijst - het logo op de handdoek is van mindere kwaliteit (zonde) -

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel kennis.

Verbeteren van de app, niet alle producten zijn terug te vinden. Eventueel een optie om producten te scannen. makkelijker verwijderen van producten in favorieten lijst. Misschien meer tips via coach mbt opties van voeding. Zij zien ook wat je invoert aan gerechten/voedingsmiddelen en kunnen daar misschien op inspelen en tips geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kennis en brengen dit op een zeer betrouwbare wijze over

De app loopt achter in t ontwikkeling. Veel producten staan er niet in. Niet alles is beschikbaar wat via de webversie wel zo is. Prijs/kwaliteit is negatief uit evenwicht. Ze beginnen trekjes te krijgen van te veel commercie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie via mail/coach. Betrokkenheid vanuit coach.

De app is slecht functionerend. Dit tot grote ergernis. Informatie niet altijd kloppend, dus zorg dat alles goed overeenkomt met elkaar. Plan dient persoonlijk te zijn, dus als je doelen tussentijds veranderen dient hier flexibel op ingestoken te kunnen worden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het bedrijf heeft een mooie en duidelijke visie, die in ieder aspect wel naar voren komt. Denk wel qua coaching dat het meer op de persoon gericht moet zijn om te kijken of er een klik is tussen coach en deelnemer. Gelukkig gaat dit met mijn eigen coach goed.

In de app dat je geen foto's kunt verwijderen van maaltijden. Je kunt ze nu alleen overschrijven. Verwijderen van maaltijden/foto's zou fijn zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Handige app, altijd bereikbaar

Niet alleen naar 20jarige coaches nemen. Komt de professionaliteit niet ten goede

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Administratie en goede service van hun is top.

Trainers erg slecht qua inhoud, begeleiding, kennis van het vak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ze denken met je mee, zoeken naar oplossingen en zijn er altijd voor je.

misschien nog iets meer de mensen er bij betrekken. vooral als je niet in Amsterdam woont :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel breed, inzichten en overzichtelijk.

App heel irritant. Meer hulp bij tracken. Misschien een keer per kwartaal soort van vetmeting in de hub voor geïnteresseerden? Ook iets minder succes verhalen op de site zo creëer je minder te hoge verwachtingen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Je kunt er geweldige resultaten mee halen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

positief zijn de lessen die je mee krijgt dat vind ik positief

slecht vind ik dat de website slecht werkt je mag verwachten dat als je zoveel betaald dat het beter werkt geld ook voor de app. En verder vind ik het programma het geld echt niet waard je kan tussendoor niks laten aanpassen alles word vooraf gemaakt gelijk voor 6 maanden. Dat is wat mij betreft erg slecht. Het programma is beter voor de gespierde die nog meer vorm willen maar niet voor mensen die vet willen verliezen. Ja wel een beetje maar na 4 kilo verlies je niks meer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De formule werkt! Veel positieve verhalen van mensen wat natuurlijk aanstekelijk werkt. Goed met social media. Leuke weetjes op de site mbt voeding. Leuke en uitdagende sportschema's.

Het wordt gepresenteerd als een op maat gemaakt plan. Ik heb niet het idee dat dit zo is, aantal sportmomenten/schema's en indeling bord zijn vrij standard en kunnen niet aangepast worden naar de deelnemer. Dus heel persoonlijk vind ik het niet, het is gemaakt op je doelen maar in sommige situaties zou ik toch wel enige veranderingen willen toepassen. Daarbij denk ik dat de coaches vrij jong en onervaren zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vernieuwd concept

Het tracking systeem. Dit kan veel beter