• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede werknemers, fijne schema's, informatief, leerzaam & goed opgeleide trainers in de Hub.

Coaches toewijzen die zich meer in de buurt van de PBP'ers bevinden. Wellicht meer evenementen en presentaties, erg informatief en leuk om meer in contact met andere te komen. Voedingslogboek makkelijker in gebruik maken door bijv. makkelijker dingen te kunnen toevoegen en verwijderen bij het gerecht en de database uitbreiden of dat eventueel PBP'ers zelf data/ voedingsmiddelen kunnen toevoegen aan het bestand.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Aanbod van een totaalconcept ipv een stand alone trainings- of dieetprogramma. Het is gericht op het lange termijnresultaat (changing life) en daardoor goed vol te houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top evenementen georganiseerd en Fijne coaches

De app, deze hangt vaak vast of doet het niet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede aanpak voor langere tijd, inspiratie en motivatie, stok achter de deur, goede trainingschemas

De app gebruiksvriendelijker maken, oa bij het invoeren van eten (barcode scannen, vantevoren kunnen invullen, aanpassen etc).

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De resultaten die je ziet en hoort behaal je ook echt en dat zonder streng dieet

De app moet echt beter en uitgebreider

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel kennis en als je eigenlijk wilt opgeven helpen ze je toch zover dat je het weer kan oppakken.

Meer recepten delen in de app, verdeeld over ontbijt lunch en diner

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De app, trainingen zijn fijn

Recepten in de app kloppen vaak niet, coach die sneller reageert, coach met meer kennis, trainingen flexibel invullen (niet vast zitten aan weekplanning, als er een x iets tussen komt, dat je het dan kunt opschuiven naar een andere dag. Op de dag zelf)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goed uitgedacht concept, wetenschappelijk onderbouwd, goede gedragslessen, compleet

Communicatie in de startfase kan beter. Iets meer verwachtingsmanagment. Iets meer info dat je niet alles in 1 keer hoeft te begrijpen, geleidelijk wijzigigen in je levensstijl kan doorvoeren. Ik raakte in het begin gefrustreerd doordat ik niet alles in 1x begreep en negatief. Later toen ik het meer door had trok dit bij. Coaching kan nog meer op maat, coach weet soms niet helemaal precies wat er met je speelt. Bijv. na 3 x aankondiging dat ik 3 weken op vakantie ging en daar geen internet had, bleef het niet hangen. Ik identificeer me niet met de foto's die gebruikt worden door PBP. Hoewel ik enthousiast ben over de inhoud, vind ik de nadruk bij hte beeldmateriaal t veel op echt te afgetrainde lichamen liggen, terwijl ik voor vetverbranding ga met behoud van natuurlijke rondingen. Ik voel me niet aangesproken door drooggetrainde lichamen, maar vind t programma verder wel bij mij passen. App kan beter, logischer, inuitiever, na een tijdje went het en is het prima.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De positieve benadering, niets is slecht

Geen top bedrijf!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Je betaalt voor een coach maar moet er zelf wel naar vragen. Dat mag wel pro-actiever.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Handig dat alles via de app in te vullen is. Grote groep coaches (tevens ook een negatief punt). Fijne moral support van de mede pbp-ers Goed om de foto's te gebruiken als een stok achter de rug

- Investeren in coaches die echt kennis hebben van sport en voeding en niet iemand die 1 jaar pbp gedaan heeft en dan coach wordt, hierdoor miste ik communicatie en gegronde feedback over mijn voeding en sporten. - Meer voedingsproducten toevoegen aan de app - De trainingen opvoeren wanneer in de app wordt aangegeven dat de zwaarte maar 1 ster heeft. - Reactievermogen van de coaches kan omhoog (binnen 1,5 dag is echt te langzaam)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze denken met je mee, proberen het beste uit je te halen, zijn erg betrokken met al je processen. De mensen in de CL Hub zijn top! De trainers helpen je met alle liefde en je ziet aan iedereen die er werkt dat het zijn/haar passie is

Wellicht meer ruimte maken voor eigen inbreng qua sport. Het is erg gefocust op fitness, wat an sich geen probleem is, maar er zijn (denk ik) meer effectieve manieren om de beste versie van jezelf te worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede schema's, fijne lessen.

De app beter laten werken, betere communicatie tussen coach en klant

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De methode werkt! Heel stimulerend.

De inhoud van het lesmateriaal vind ik zowel inhoudelijk als tekstueel soms wat mager.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

marketing is ijzersterk

gebrekkige techniek, te weinig personal en coaching stelt weinig voor

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede opzet van combinatie gedrag, voeding, sport

De gedragslessen zijn niet wat ik nodig heb. Als ik aan een programma begin wil ik graag meteen weten waarom ik sommige dingen doe; bijv. Waarom zoveel eiwitten, of zo weinig koolhydraten, wat zijn dat eigenlijk? Waarom is de sportopbouw zoals het is? Nu komt dat allemaal erg laat. Daarnaast was het voor mij niet prettig dat de coach niet meedenkt met degene die het sportprogramma maakt; blessures oid worden dan niet goed meegenomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel steun

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede gedragslessen en lessen over voeding. ook de trainingsschema's zijn goed te volgen.

de tracker van de calorien zou kunnen worden verbeterd. Zo werkt myfitnesspall met scannen van etiketten e.d., dat zou ik ook willen in de app van pbp. Ik kan nu vaak producten niet vinden. Ik zou ook wel graag een keer allemaal groene balkjes willen. het zou fijn zijn als ik een aantal dagmenu's daarvoor zou krijgen, ook om ideeën op te doen. Wat ik erg jammer vind, is dat je profiel (de inhoud van de app) helemaal verdwijnt als het traject eindigt. Ik heb daarvoor betaald en wil alles graag houden, ook de voor/na-foto's, de lessen etc. Ik zou niet weten waarom dat dat verwijderd wordt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles is overzichtelijk. Niet alleen krijg je ook via blogs en mails tips en tricks, maar kun je via social media ook succesverhalen lezen. De app werkt fijn. Je kunt makkelijk contact zoeken met je coach. Sommige reageren snel en anderen wat minder snel. Het is fijn dat je ook een coach hebt, waarvan je weet dat kennis heeft van eten, sporten en mindset. Dat wordt heel duidelijk aangegeven maar ook zeker nageleefd.

In het begin werkte de app niet zo goed. Nog lang niet alle voedingsmiddelen zitten in de app, logisch! maar misschien kan er een simpel invulonderdeel komen, waardoor de pbp'ers bijvoorbeeld meer soorten kiwi of smoothies kunnen invoeren!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede balans tussen algemene benadering en een persoonlijke benadering doordat iedereen een eigen coach krijgt toegewezen Je geeft zelf invullig aan jouw personal body plan waardoor het jouw nieuwe levenstijl word.

iets meer opties op de app; het verwijderen van maaltijden die je ingevoerd hebt of opgeslagen hebt als favorierten en het zou makkelijk zijn als er wat meer producten in de zoeklijst staan zodat je ze zelf niet handmatig in hoeft te voeren bij je voeding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel nuttige informatie over het trainen en voeding

De app voor de iPhone is waardeloos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie is supergoed, heel snel bericht terug. De trainingsschema's zijn handig en mijn coach is fantastisch!

De app werkt heel slecht. Ik word vaak uitgelogd, kan dingen niet veranderen als ze zijn ingevuld, voedingsmiddelen staan er niet in en worden niet opgeslagen, opgeslagen maaltijden kun je niet veranderen + je ziet de hoeveelheden niet dus je kunt niet terugkijken hoe je dat ook alweer deed etc.