Pluspunten

Goede coaching. Fijne app

App crasht vaak

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Veel kennis - Aanwezige communicatie

- Mag persoonlijker. Ik ga mijn doel helaas niet behalen en ben nu nog steeds een beetje zoekende hoe ik dit wel ooit ga halen..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een complete combinatie van voeding, gedrag en training die je de perfecte handvaten geeft om je levensstijl op een gezonde manier aan te passen.

Door een blessure die ik had kon ik mijn trainingsschema een tijd lang niet compleet uitvoeren. Ik heb meerdere malen gevraagd of er oefeningen aangepast zouden kunnen worden, zodat ik wel een volledige training zou kunnen doen. Dit werd echter niet gedaan en in het trainingsschema daarna werd er ook geen rekening gehouden met de blessure. Voor mijn gevoel miste hierbij het stukje 'personal' van PBP.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super concept! Heerlijke trainingen. Goede lessen. Ik zie het resultaat heel duidelijk in de Spiegel en de mensen om mij heen ook. Ik was niet helemaal tevreden met mijn coach. Na dit aan te hebben gegeven heb ik een andere coach gekregen en dit is een wereld van verschil.

De iPhone app werkt zeer slecht. Ik heb heel veel foutmeldingen. Data die ik kwijt raak. Lessen die ik niet kan lezen terwijl ze er wel zijn. De navigatie is niet altijd logisch. Sommige zaken lijken dubbel. Andere opties missen compleet. Het heeft ruim 2/3 maanden geduurd voordat ik een nieuwe coach kreeg, terwijl ik al vroeg had aangegeven niet helemaal tevreden te zijn. Dit had eerder gekund.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je leert veer mbt voeding en training

Het mag wat persoonlijker. Ik heb het idee dat de coach een heel groot klantenbestand heeft. Ik vind de gesprekken met mijn coach altijd erg oppervlakkig.

• Kennis & Vakmanschap

Van te voren je voeding in kunnen vullen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sommige gedragslessen zijn erg leerzaam en geven je goede tips op motivatie te behouden

De app is heel erg slecht en ik vind de prijs kwaliteit verhouding niet goed. Soms denk ik dat ik hetzelfde resultaat had gehad met een gratis appartement zoals myfitnesspal.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Helder en duidelijk wetenschappelijk geformuleerd.

Gedragslessen meer i.c.m. de coach doen, meer een dialoog tussen gedragslessen en coaching omdat je bij zelfreflectie vaak vastdenkt in bepaalde patronen waardoor de gedragsverandering moeilijker op gang komt

2 sterren: slechter dan verwacht

Zo veel........

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een betere coach gekregen, goeie hulp

Meer helpen aan het begin

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kennis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn om schema te krijgen voor het sporten en dat je je voeding in kan voeren en dat je een coach hebt. Leuke recepten en een mooi voedingsmiddelenoverzicht over wat wel en niet verstandig is om te eten.

De app kan beter. Je kan geen eten invoeren voor de dag erna, dat zou heel fijn zijn. In de chat met je coach kan je geen 'enter' gebruiken en wordt alles 1 lange monoloog. Soms is de app ook traag en ververst hij niet. Bij invullen van je challenge: zet de vragen van de challenge ook in het deel waar je kan typen. Als je nu even de vragen niet weet en je slaat het op, dan moet je weer de challenge helemaal opnieuw invullen. Op de computer werkt dit beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ideaal om voeding te tracken. Top trainingsprogramma. Recepten en lijsten met voedsel.

In verhouding met de prijs die ervoor wordt betaald had ik er meer van verwacht. Ik snap dat ik het echt zelf moet doen, maar iets meer coaching zou fijn zijn. Niet alleen: 'Goede dag gehad vandaag'. Wanneer ik in de dip zit zou ik graag geholpen willen worden om eruit te komen. Ook mogen vragen sneller beantwoord worden, 24 uurs coaching, maar krijg vaak 's avonds rond half 10 pas antwoord.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede instelling en goed concept

Betere app met meer functies. De coaches meer gelijk trekken qua niveau. Merk nu dat er nog veel verschil zit in kennis tussen de coaches.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel kennis, uitdagende oefeningen, ik heb het gevoel dat ik er bij hoor en dit proces niet alleen hoef te doen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Er wordt veel gedaan om de kennis die ze over willen brengen, zo goed mogelijk over te brengen. Zo worden schema's constant gewisseld en worden de 'gedragslessen' vernieuwd wanneer daar ruimte voor is.

Als tip zou ik willen meegeven dat in sommige personen persoonlijker te benaderen. De klik tussen deelnemer en coach moet er (toevallig) zijn om het proces goed te laten verlopen. Wanneer de deelnemer zich niet gehoord voelt, is het misschien verstandig een andere coach aan te bevelen. Mond op mond reclame is namelijk een van de beste reclames die je kan hebben..

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- goede trainingsschema's, veel afwisseling - goede begeleiding - 'gratis' sportschool bij het plan

- Favorieten in app bij gerechten kunnen verwijderen is eigenlijk echt een must ;-) Wordt erg onoverzichtelijk haha

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Sportschema's zijn goed.

-De app vind ik niet optimaal; zou veel beter kunnen. -Het kan aan mijn coach liggen, ze is heel aardig, maar ze is niet heel anders dan ik zelf ben dus ik heb er niet zoveel aan...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede begeleiding, lifestyle veraindering en geen quick fix, mindset verandering

- De app - coaching - je betaalt redelijk veel geld voor een coach. Mijn eerste coach liet niet veel van zich horen en antwoorde niet duidelijk op vragen waardoor ik nooit binnen 24 het antwoord had waar ik naar zocht. Ze is uiteindelijk vertrokken wat ik raar vind als ze net 2 maanden een nieuwe groep aan het coachen was. Nu een goede coach met fijne tips die op vakantie is. Dus nu coach nummer 3 in 4 maandjes tijd. Ik snap dat ze ook op vakantie moeten maar het is niet ideaal om zo veel verschillende coaches te hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als je mazzel hebt met je coach, kan je er veel aan hebben.

Zorg dat de app goed werkt en dat hij ook voor andere telefoons dan de Apple werkt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Totaal aanpak voor een nieuwe levensstijl.

Het plan mag nog meer Personal. Ik heb schouderklachten. Dit heb ik in de uitgebreide intake aangegeven en bij mijn coach.mtochnkrijg ik iedere maand oefeningen die ik niet kan doen met mijn schouderklachten. Schema's moeten dan weer worden aangepast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima bedrijf, prima begeleiding. Top voor sporters en mensen die de kracht hebben om 4x in de week te sporten. Mensen die zelfdiscipline hebben

Een echt luisterend oor!