Pluspunten
Goede coaching. Fijne app
VerbeterpuntenApp crasht vaak
Hi Mara, Bedankt voor jouw geschreven review. Heb jij het al doorgegeven dat jouw app vaak crasht? Jij mag feedback over de app altijd doorgeven. Je kan dit doen door in de app naar het menu te gaan, dan naar instellingen en geef feedback. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Groetjes Denise
Pluspunten
- Veel kennis - Aanwezige communicatie
Verbeterpunten- Mag persoonlijker. Ik ga mijn doel helaas niet behalen en ben nu nog steeds een beetje zoekende hoe ik dit wel ooit ga halen..
Hi Danny, Bedankt voor jouw geschreven review. Fijn dat wij elkaar telefonisch hebben gesproken, en dat ik jou heb kunnen helpen. Mocht jij nog ergens tegenaan lopen, laat het mij dan gerust weten. Groetjes Denise
Pluspunten
Een complete combinatie van voeding, gedrag en training die je de perfecte handvaten geeft om je levensstijl op een gezonde manier aan te passen.
VerbeterpuntenDoor een blessure die ik had kon ik mijn trainingsschema een tijd lang niet compleet uitvoeren. Ik heb meerdere malen gevraagd of er oefeningen aangepast zouden kunnen worden, zodat ik wel een volledige training zou kunnen doen. Dit werd echter niet gedaan en in het trainingsschema daarna werd er ook geen rekening gehouden met de blessure. Voor mijn gevoel miste hierbij het stukje 'personal' van PBP.
Hi Bernice, Bedankt voor jouw geschreven review. Ik heb contact gezocht met jouw Personal Body Coach over jouw trainingsschema. Zij vertelde dat jouw schema direct is aangepast. Mochten er oefeningen zijn die jij wegens een blessure niet kan uitvoeren mag jij dit direct doorgeven. Groetjes Denise
Pluspunten
Super concept! Heerlijke trainingen. Goede lessen. Ik zie het resultaat heel duidelijk in de Spiegel en de mensen om mij heen ook. Ik was niet helemaal tevreden met mijn coach. Na dit aan te hebben gegeven heb ik een andere coach gekregen en dit is een wereld van verschil.
VerbeterpuntenDe iPhone app werkt zeer slecht. Ik heb heel veel foutmeldingen. Data die ik kwijt raak. Lessen die ik niet kan lezen terwijl ze er wel zijn. De navigatie is niet altijd logisch. Sommige zaken lijken dubbel. Andere opties missen compleet. Het heeft ruim 2/3 maanden geduurd voordat ik een nieuwe coach kreeg, terwijl ik al vroeg had aangegeven niet helemaal tevreden te zijn. Dit had eerder gekund.
Hi Richard, Bedankt voor jouw geschreven review. Fijn dat jij geholpen bent bij een coach wissel. Eind oktober komt er een geheel vernieuwde update aan van de app. Ik hoop dat dit jouw problemen ook oplost. Groetjes Denise
Pluspunten
Je leert veer mbt voeding en training
VerbeterpuntenHet mag wat persoonlijker. Ik heb het idee dat de coach een heel groot klantenbestand heeft. Ik vind de gesprekken met mijn coach altijd erg oppervlakkig.
Hi Karolina, Bedankt voor jouw geschreven review. Ik heb telefonisch contact met jou geprobeerd te zoeken, en jou een mail gestuurd. Ik zou je graag willen spreken, om te kijken of ik nog iets voor jou kan betekenen. wist je dat jij jouw Personal Body Coach kan beoordelen iedere maand? Jij kan dit doen in jouw eigen portaal. Groetjes Denise
Van te voren je voeding in kunnen vullen.
Hi, Bedankt voor jouw geschreven review. De app en de tracker in de app is geoptimaliseerd en verbeterd. Deze veranderingen zullen vanaf oktober zichtbaar zijn. Wij zijn blij dit te mogen vertellen. Groetjes Denise
Pluspunten
Sommige gedragslessen zijn erg leerzaam en geven je goede tips op motivatie te behouden
VerbeterpuntenDe app is heel erg slecht en ik vind de prijs kwaliteit verhouding niet goed. Soms denk ik dat ik hetzelfde resultaat had gehad met een gratis appartement zoals myfitnesspal.
Hi Lara, Bedankt voor jouw review. Mag ik vragen wat jij niet goed vindt aan de verhouding? Wat had jij verwacht voor het geld dat jij betaald? Kan ik iets voor jou betekenen? Ik help jou graag verder. Groetjes Denise
Hi, Bedankt voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Hi, Bedankt voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Pluspunten
Helder en duidelijk wetenschappelijk geformuleerd.
VerbeterpuntenGedragslessen meer i.c.m. de coach doen, meer een dialoog tussen gedragslessen en coaching omdat je bij zelfreflectie vaak vastdenkt in bepaalde patronen waardoor de gedragsverandering moeilijker op gang komt
Hi, Bedankt voor jouw geschreven review. Jij mag van jouw coach zeker feedback verwachten op de gedragslessen. Jij mag dit daarom aangeven bij jouw coach. Groetjes Denise
Zo veel........
Hi Annet, Bedankt voor jou geschreven review en voor jouw toelichting per mail. Jij geeft aan niet goed te kunnen uitleggen waarom jij negatief bent, en dat dit meer bij jezelf ligt. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Groetjes Denise
Pluspunten
Een betere coach gekregen, goeie hulp
VerbeterpuntenMeer helpen aan het begin
Hi Danique, Bedankt voor jouw review. Sinds een tijdje sturen wij voor de start van jouw Personal Body Plan een FAQ op. Hierin staan de meest gestelde vragen. Groetjes Denise
Pluspunten
Kennis
Hi Rick, Dankjewel voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Pluspunten
Fijn om schema te krijgen voor het sporten en dat je je voeding in kan voeren en dat je een coach hebt. Leuke recepten en een mooi voedingsmiddelenoverzicht over wat wel en niet verstandig is om te eten.
VerbeterpuntenDe app kan beter. Je kan geen eten invoeren voor de dag erna, dat zou heel fijn zijn. In de chat met je coach kan je geen 'enter' gebruiken en wordt alles 1 lange monoloog. Soms is de app ook traag en ververst hij niet. Bij invullen van je challenge: zet de vragen van de challenge ook in het deel waar je kan typen. Als je nu even de vragen niet weet en je slaat het op, dan moet je weer de challenge helemaal opnieuw invullen. Op de computer werkt dit beter.
Hi Eva, Bedankt voor jouw geschreven review. Ik ben blij te kunnen mededelen dat de app vanaf oktober geoptimaliseerd is. De tracker zal compleet anders en vernieuwd zijn. Wij nemen jouw feedback absoluut mee. Groetjes Denise
Hi Sandra, Bedankt voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Pluspunten
Ideaal om voeding te tracken. Top trainingsprogramma. Recepten en lijsten met voedsel.
VerbeterpuntenIn verhouding met de prijs die ervoor wordt betaald had ik er meer van verwacht. Ik snap dat ik het echt zelf moet doen, maar iets meer coaching zou fijn zijn. Niet alleen: 'Goede dag gehad vandaag'. Wanneer ik in de dip zit zou ik graag geholpen willen worden om eruit te komen. Ook mogen vragen sneller beantwoord worden, 24 uurs coaching, maar krijg vaak 's avonds rond half 10 pas antwoord.
Hi Annabeth, Bedankt voor jouw geschreven review. Het is heel belangrijk dat jij jouw verwachtingen naar jouw coach toe uitspreekt. Indien jij in een dip zit, moet jouw coach hier wel van op de hoogte zijn. Geef aan waar jij jouw behoeftes aan heeft, zodat jouw coach hiervan op de hoogte is. Groetjes Denise
Pluspunten
Goede instelling en goed concept
VerbeterpuntenBetere app met meer functies. De coaches meer gelijk trekken qua niveau. Merk nu dat er nog veel verschil zit in kennis tussen de coaches.
Hi Rianne, Bedankt voor jouw geschreven review. Vanaf oktober zal de app geoptimaliseerd en verbetert zijn. Wij zijn blij dit te mogen vertellen. Al onze Personal Body Coaches zijn opgeleid en gecertificeerd tijdens Personal Body College. Iedere Personal Body Coach heeft natuurlijk een eigen persoonlijkheid en zijn of haar eigen ervaring. Daarom is het heel belangrijk om jouw verwachtingen en behoeftes aan het begin van jouw Personal Body Plan uit te spreken. Groetjes Denise
Pluspunten
Veel kennis, uitdagende oefeningen, ik heb het gevoel dat ik er bij hoor en dit proces niet alleen hoef te doen
Hi Désirée, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat superfijn om te horen dat jij je part of the family voelt. Zo hoort het ook te zijn. Groetjes Denise
Pluspunten
Er wordt veel gedaan om de kennis die ze over willen brengen, zo goed mogelijk over te brengen. Zo worden schema's constant gewisseld en worden de 'gedragslessen' vernieuwd wanneer daar ruimte voor is.
VerbeterpuntenAls tip zou ik willen meegeven dat in sommige personen persoonlijker te benaderen. De klik tussen deelnemer en coach moet er (toevallig) zijn om het proces goed te laten verlopen. Wanneer de deelnemer zich niet gehoord voelt, is het misschien verstandig een andere coach aan te bevelen. Mond op mond reclame is namelijk een van de beste reclames die je kan hebben..
HI Pascale, Bedankt voor jouw review. Super om te lezen dat jij een 10 geeft, enorm tof om te lezen. Aan de hand van jouw Lifestyle-ID test wordt jij gematcht aan jouw Personal Body Coach. Sinds deze maand is het ook mogelijk om direct jouw eigen Personal Body Coach te kiezen. Zo spelen wij in op het verbeterpunt wat jij noemt, naast Personal Body College en de coach rating elke maand. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
- goede trainingsschema's, veel afwisseling - goede begeleiding - 'gratis' sportschool bij het plan
Verbeterpunten- Favorieten in app bij gerechten kunnen verwijderen is eigenlijk echt een must ;-) Wordt erg onoverzichtelijk haha
Hi Laura, Bedankt voor jouw review. Tof om te lezen dat jij een 8 als waardering geeft, dat vinden wij leuk om te zien! Fijn dat jij zowel pluspunten als een verbeterpunt noemt. Wij kunnen overal van leren en vinden het dan ook top dat jij de tijd hebt genomen jouw ervaring te delen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
- Sportschema's zijn goed.
Verbeterpunten-De app vind ik niet optimaal; zou veel beter kunnen. -Het kan aan mijn coach liggen, ze is heel aardig, maar ze is niet heel anders dan ik zelf ben dus ik heb er niet zoveel aan...
Hi Esther, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Personal Body Plan geeft integrale begeleiding volgens het intern ontwikkelde 'Team around the team' (TATT) principe. Dit betekent dat de kern op inhoudelijk vlak wordt vormgegeven door een complementair team van specialisten. Zij geven vervolgens sturing aan het team van coaches die weer verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van het proces. Jij mag dus al jouw vragen stellen aan jouw Personal Body Coach. Verder is het heel belangrijk jouw behoeftes en verwachtingen uit te spreken naar jouw coach toe. Evenals jouw feedback. Zo kan jouw coach jou op de beste manier begeleiden. Groetjes Denise
Pluspunten
Goede begeleiding, lifestyle veraindering en geen quick fix, mindset verandering
Verbeterpunten- De app - coaching - je betaalt redelijk veel geld voor een coach. Mijn eerste coach liet niet veel van zich horen en antwoorde niet duidelijk op vragen waardoor ik nooit binnen 24 het antwoord had waar ik naar zocht. Ze is uiteindelijk vertrokken wat ik raar vind als ze net 2 maanden een nieuwe groep aan het coachen was. Nu een goede coach met fijne tips die op vakantie is. Dus nu coach nummer 3 in 4 maandjes tijd. Ik snap dat ze ook op vakantie moeten maar het is niet ideaal om zo veel verschillende coaches te hebben.
Hi Anouk, Bedankt voor jouw geschreven review. Wij streven ernaar dat jij gedurende jouw Personal Body Plan door dezelfde Personal Body Coach begeleidt wordt. Wij kunnen dit echter niet garanderen door diverse redenen wat er in een half jaar tijd kan gebeuren. Wij garanderen wel dat je altijd een Personal Body Coach hebt die je zo goed mogelijk begeleidt binnen jouw Personal Body Plan. Vanaf oktober zullen er verbeteringen plaats vinden in de app. Groetjes Denise
Pluspunten
Als je mazzel hebt met je coach, kan je er veel aan hebben.
VerbeterpuntenZorg dat de app goed werkt en dat hij ook voor andere telefoons dan de Apple werkt.
Hi Wynke, Bedankt voor jouw geschreven review. Wij garanderen wel dat je altijd een Personal Body Coach hebt die je zo goed mogelijk begeleidt binnen jouw Personal Body Plan. Indien dit in jouw ogen niet het geval is mag je deze feedback altijd aan jouw coach geven. Jij mag je verwachtingen en behoeftes uitspreken. Indien dit niet tot de oplossing werkt, mag je contact opnemen met ons. Dit kan middels [email protected]. Wij gaan dan een passende oplossing voor jou zoeken. De app werkt op dit moment voor Android en ISOS. Vanaf oktober zullen er een hoop aanpassingen zijn in de app. Groetjes Denise
Pluspunten
Totaal aanpak voor een nieuwe levensstijl.
VerbeterpuntenHet plan mag nog meer Personal. Ik heb schouderklachten. Dit heb ik in de uitgebreide intake aangegeven en bij mijn coach.mtochnkrijg ik iedere maand oefeningen die ik niet kan doen met mijn schouderklachten. Schema's moeten dan weer worden aangepast.
Hi Annemieke, Bedankt voor jouw geschreven review. Ik heb dit voor jou nagevraagd. Het is bekend dat jij een schouderblessure heeft. De expert past jouw trainingsschema gedurende jouw periode hier op aan. Mochten er dan nog oefeningen in staan die jij niet kan uitvoeren wegens blessure mag jij dit natuurlijk laten weten. Groetjes Denise
Pluspunten
Prima bedrijf, prima begeleiding. Top voor sporters en mensen die de kracht hebben om 4x in de week te sporten. Mensen die zelfdiscipline hebben
VerbeterpuntenEen echt luisterend oor!
Hi K, Bedankt voor jouw geschreven review. Fijn om te horen dat jij tevreden bent over jouw Personal Body Plan. Groetjes Denise