Pluspunten
behoorlijk maatwerk wat betaalbaar is voldoende begeleiding beschikbaar
Verbeterpunteneen betere werking van de app, heel vaak werken er dingen niet. + het invullen van voeding is in vergelijking met andere apps heel omslachtig. Beter opgeleide coaches, ik heb het idee dat ik vaak meer wat dan mijn coach. Of iig niet minder hierdoor kan ik niet super veel leren
Hi Marije, Bedankt voor jouw review. Een voldoende 6, top! De Personal Body Plan app is constant in ontwikkeling. Dit betekent dat er regelmatig updates zijn waardoor de app fijner in gebruik wordt. Zorg dus dat jij altijd de nieuwe versie app hebt! Onze Personal Body Coaches moeten aan eisen voldoen, zoals het volgen van Personal Body College en hun eigen Personal Body Plan. Om de kwaliteit hoog te houden is er nu de coach rating, zodat er vaker op de feedback kan ingespeeld worden. Schroom dan ook niet om hier gebruik van te maken. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Het is uitgebreid, en past bij elk individu.
VerbeterpuntenMeer hubs Door het hele land. Ruimte voor aantekeningen in de applicatie maken.
Hi Anke, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wij nemen jouw feedback zeker mee. Groetjes Denise
Pluspunten
Erg motiverend, laat veel van zich horen
VerbeterpuntenDe app heeft vaak nog kuren en ik hoor dat lang niet alle coaches zich evenveel inzetten voor de deelnemers. Mijn coach gelukkig wel :)
Hi Donna, Bedankt voor jouw review. Top om te lezen dat jij een 8 als waardering geeft! Onze Personal Body Coaches dienen allemaal te voldoen aan dezelfde eisen, zoals het volgen van Personal Body College en het zelf doorlopen van Personal Body Plan. Zo willen wij de kwaliteit hoog houden en ieder dezelfde vorm van coaching kunnen aanbieden. De Personal Body Plan app is constant in ontwikkeling, dit betekent dat er regelmatig updates zijn waardoor het gebruiksgemak groter wordt. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Resultaten die behaald worden door deze methode toe te passen
VerbeterpuntenCoaching mag nog concequenter! Als je coach merkt dat je even in een dip zit...
Hi, Bedankt voor jouw geschreven review. Wist je dat je jouw Personal Body Coach maandelijks kan beoordelen. Jij kan dit doen in jouw eigen portaal. Het is ook heel belangrijk jouw verwachtingen en behoeftes uit te spreken naar jouw coach toe. Zo weet jouw coach waar jij behoefte aan hebt. Nogmaals bedankt. Groetjes Denise
Pluspunten
Ze proberen je altijd goed te motiveren, de gedragslessen zijn goed onderbouwd en helpen ook echt. Het contact met de coaches is naar mijn mening positief
VerbeterpuntenDe app! Mijn budget moet vaak door mijn coach weer juist ingevoerd worden, de lijst van producten....etc.
Hi Danielle, Bedankt voor jouw review. Leuk om te lezen dat je een 8 als waardering geeft. Enorm leuk om jouw pluspunten te lezen en natuurlijk erg leerzaam om jouw verbeterpunten te lezen. Onze voedingstracker wordt op dit moment aangepast en verbeterd. Zo willen wij ervoor zorgen dat deze gebruiksvriendelijker wordt en de app aantrekkelijker wordt. Binnen welk tijdsbestek dit gepresenteerd kan worden is helaas nog niet te zeggen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
De trainingsschema's en gedragslessen zijn heel handig en leervol
VerbeterpuntenMeer gehoor geven aan het persoonlijke aspect. Er worden weinig alternatieven gegeven als iets door een blessure niet kan
Hi Anouk, Bedankt voor jouw review. Super leuk dat je een 7 geeft als waardering, dat doet ons goed! Personal Body Plan biedt vele mogelijkheden om in te spelen op jouw persoonlijke situatie, mits deze nog steeds strookt met ons visie. Kom je er niet uit met jouw Personal Body Coach, dan mag je altijd een mail sturen! Groetjes, Ikaika
Ik vind het vrij algemeen gebeuren. Wat ik eigenlijk ook verwacht had. Voor mensen die niks aan sport en voeding gedaan hebben is het een perfecte oplossing. Als je al jaren met sport en voeding bezig bent is het niet echt iets.
Hi Patrick, Bedankt voor jouw geschreven review. Ik heb contact met jou geprobeerd te zoeken, omdat ik graag jouw naderende toelichting zou willen horen. Wellicht kan ik nog iets voor jou betekenen. Groetjes Denise
Pluspunten
Kennis over voeding en trainingen Goede begeleiding (afhankelijk van coach)
VerbeterpuntenDe prehistorische app... De trainingsprogramma's kunnen wat meer afwisseling gebruiken
Hi! Bedankt voor jouw review. Leuk om te lezen dat jij een 7 als beoordeling geeft, daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. De Personal Body Plan app is constant in ontwikkeling. Door gebruik te maken van de feedback button in de Personal Body Plan app kunnen wij beter aansluiten op de wensen van onze members. Gebruik deze functie dan ook wanneer nodig! Dit is voor ons zeer waardevol. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Ze weten waar ze het over hebben en willen net zoals alle andere mensen die hieraan willen beginnen jou levensstijl aanpassen.
VerbeterpuntenDe pbp app verbeteren en uitgebreider maken zodat onderandere alle voedingsprocten erop staan voor het invullen van de maaltijden! Bijvoorbeeld door een scan functie erin te zetten zodat je je eigen producten kan scannen als het niet in de zoek lijst staan (en dit zijn er heel veel die er niet in staan)
Hi , Bedankt voor jouw geschreven review. Ik vind het fijn om te laten weten aan jou dat er vanaf oktober grote verbeteringen zullen zijn in de voedingstracker. Producten die jij mist in de tracker mag jij mailen naar [email protected]. Groetjes Denise
Pluspunten
Goed concept Goede begeleiding Geweldige doelstelling met veel positieve energie
Verbeterpuntende ontwikkeling van de app kan iets beter. Heb het idee dat daar niet het maximale uit wordt gehaald en dat er een aantal functies aan kunnen worden toegevoegd. App werkt goed, maar perfectie zou meer passen bij PBP.
Hi Sandor, Bedankt voor jouw review. Tof om te lezen dat jij Personal Body Plan een 10 geeft! Leuk dat jij duidelijk aangeeft wat jouw pluspunten zijn maar ook jouw verbeterpunten. Beide pakken wij op om constant te blijven ontwikkelen en zo beter op jouw wensen aan te sluiten. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
- mijn coach - de trainingsschema's
Verbeterpunten- de mobiele app, nog steeds daterend uit het IOS 5 tijdperk? - de gebrekkige voedingsdatabase - de prijs die voor dit programma moet worden betaald staat mijn inziens niet in verhouding met de kwaliteit van de geboden middelen.
Hi Mats, Bedankt voor jouw geschreven review. Ik kan jou het leuke nieuws delen dat de app vanaf oktober een aantal verbeteringen doormaakt op de voedingstracker. Mocht jij op dit moment producten missen in de tracker, mag je deze altijd mailen naar [email protected] Groetjes Denise
Pluspunten
De uitstraling, kennis, de trainingen, communicatie.
VerbeterpuntenBij de app is er nog verbetering mogelijk. Invoeren van maaltijden neemt bij mij wel wat tijd in beslag door het opzoeken van producten, foto's maken vanuit de app van maaltijden werkt niet goed bij mij. Aan het begin van het PBP plan is er telefonisch contact geweest met de toegewezen coach. Dit vond ik van grote toegevoegde waarde. Wellicht dat dit vaker kan.
Hi! Bedankt voor jouw review. Leuk om jouw verbeterpunten te lezen en natuurlijk jouw 7! De voedingstracker wordt op dit moment verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Wanneer dit zichtbaar is kan ik helaas nog niet zeggen, maar jouw feedback zal hierin zeker worden meegenomen. Groetjes, Ikaika
betere coache aannemen en de app werkt niet altijd naar behoren
Hi Jantiene, Bedankt voor jouw geschreven review. Ook wil ik jou bedanken voor jouw telefonische toelichting. Ik ben blij dat ik jou heb kunnen helpen. Zoals ik in ons telefoongesprek aangaf: schroom je niet om contact met ons op te nemen indien je ergens tegenaan loopt. Ik help je graag verder. Ik wil je nu verder heel veel succes wensen met jouw Personal Body Plan. Groetjes Denise
Pluspunten
Efficiënt, duidelijk, eerlijk, verhelderend
VerbeterpuntenZeker in het begin is het heel erg zoeken. Suggestie is dan ook om in het begin persoonlijk contact tussen coach en deelnemer te laten plaatsvinden (videocontact?). Dat heb ik wel een beetje gemist.
Hi Nick, Bedankt voor jouw bericht. Top dat jij ons een 8 geeft. Naarmate Personal Body Plan vordert wordt het duidelijker, maar wij begrijpen dat het in het begin toch fijn is wat beter voorbereid te worden. Dit hebben wij recentelijk opgepakt door nu direct na inschrijving elke vrijdag een mail te versturen met informatie tot de start van jouw Personal Body Plan. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Super begeleiding, netjes geregeld en motiverend
VerbeterpuntenRedelijk prijzig
Hi Marleen, Bedankt voor jouw review. Top om te lezen dat je zo enthousiast bent, dat worden wij natuurlijk ook als wij jouw beoordeling zien! Bedankt voor zowel jouw pluspunten als verbeterpunt. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Ik heb een goede coach, die altijd reageert en input geeft. De gedragslessen zijn goed uitgedacht en komen precies op het juiste moment de juiste onderwerpen voorbij. Hiervoor moet je natuurlijk wel zelf aan de bak.
VerbeterpuntenBij blessures kunnen bevriezen van de schema's nu loopt het gewoon door en mis je een heel deel. Voor de prijs die je betaald vind ik dat zonde
HI Gaby, Bedankt voor jouw review. Leuk om te lezen dat je een fijne band had met jouw Personal Body Coach en inzien dat jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen acties. Fijn dat jij jouw verbeterpunt ook noemt. Zo kunnen wij dit proces nog eens goed bekijken en waar nodig aanpassen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Duidelijk en motiverend,
VerbeterpuntenRecepten op de app zijn niet in de juiste categorieën verdeeld dat maakt t wat onoverzichtelijk.
Hi Kevin, Bedankt voor jouw review. De beste beoordeling wij ons kunnen wensen! Fijn dat jij naast deze positieve beoordeling ook aangeeft waar wij ons nog wel op kunnen verbeteren. Dit is voor ons zeer waardevol en zal dan ook met heel het team gedeeld worden. Groetjes, Ikaika
Hi! Bedankt voor jouw review. Een mooie 8, daar zijn wij erg blij mee. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Fijne trainingsschema's met veel variatie. Geeft je goede richtlijnen wat voeding betreft waardoor je echt leert hoe je gezond moet eten en de gedragslessen zijn heel leerzaam.
VerbeterpuntenEen app creëren die niet zo veel tijd kost qua invullen. Training + maaltijden + progressie invullen vind ik te veel en heb ik alleen de eerste 4 maanden gedaan. Daarna ben ik daarmee gestopt. Aantrekkelijkere maaltijden foto's.
Hi Lotte, Bedankt voor jouw review. Onwijs leuk om te lezen dat jij een voldoende geeft en daarbij zowel pluspunten benoemd als verbeterpunten. Wij zijn bezig met het verder ontwikkelen van de Personal Body Plan app waarbij gebruiksgemak op 1 staat, jouw feedback zal hierin zeker worden meegenomen. Groetjes, Ikaika
HI Winnie, Bedankt voor jouw review. Super dat jij een positieve PBP ervaring hebt! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Zeer goede communicatie
VerbeterpuntenOp dit moment niks
Hi, Bedankt voor jouw geschreven review. Groetjes Denise
Pluspunten
Gedragslessen zijn voor mij heel waarde vol even als mijncoach denise.
VerbeterpuntenWanneer ik andere pbpers spreek dan merk ik dat de kwaliteit van coaching nog al wisselend is. Mijn coach denise tol is een super coach! Ze laat me mijn eigen keuzes maken, ondersteund me met haar positieve feedback. Ik voel een grote mate van betrokkenheid. Ze coacht me op vaste momenten op de dag. Dit vind ik erg fijn. Ik hoor dat andere coachs dit niet doen. Ze geven bijvoorbeeld aan dat ze de eiwitten uithun voeding moeten halen en geen eiwitshakes liever. Ik vind niet dat een coach dit moet opdringen. Of dat ze al zwaaar genoeg tillen want de coach tilt zelf niet eens zo zwaar. Volgens mij moet je je met jezelf vergelijken. En niet de coach met zijn deelnemer.
Hi Debby, Bedankt voor jouw review! Wat leuk dat jij een positieve ervaring hebt met Personal Body Plan en zo tevreden bent over jouw Personal Body Coach Denise, dit zal zij vast leuk vinden om te lezen! Om de kwaliteit van coaching hoog te houden is Personal Body College verplicht en hebben wij sinds kort de coach rating. Elke maand heb jij daarom de kans jouw Personal Body Coach van feedback te voorzien zodat jij altijd op jouw manier begeleid kan worden richting jouw doelen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Visie, kwaliteit en resultaten programma, kwaliteit app,
VerbeterpuntenHelderheid wat van een coach verwacht mag worden, op de app 1 keer inloggen en daarna niet meer, in de app zelf een lijst kunnen opnemen met voorkeursproducten ipv favoriete maaltijden ( hoeveelheden wisselen namelijk),
Hi Simon, Bedankt voor jouw review. Wij nemen jouw punten zeker mee. Groetjes Denise
Pluspunten
Zeer goede basis! Het werkt echt. Ik geloof er ook echt in dat iedereen hiermee kan afvallen. Ik ben in ieder geval een stuk zelfverzekerder en bewuster geworden
VerbeterpuntenDe trainingsschema's zijn helemaal niet zo personal als dat geroepen wordt en mijn coach kan mij niet informeren over mijn blessures. Dus 2 concrete punten: - zeg niet dat het evht personal is in je marketing (een demotivator aan het begin van je plan als je erachter komt dar het niet zo personal is) - jullie zijn super snel gegroeid, daardoor zijn de coaches niet allemaal inhoudelijk even sterk denk ik. Dat is jammer
Hi Michelle, Bedankt voor jouw review. Personal Body Plan geeft integrale begeleiding volgens het intern ontwikkelde 'Team around the team' principe. Dit betekent dat de kern op inhoudelijk vlak wordt vormgegeven door een team van specialisten. Zij geven vervolgens sturing aan het team van coaches die weer verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van het proces. Het klopt dus dat jouw coach hier niks vanaf weet, en ten rade gaat bij de experts. Jouw trainingsschema is daadwerkelijk wel gepersonaliseerd. Wat geeft jou het gevoel dat dit niet zo is. Indien ik jou hiermee kan helpen mag jij contact met mij opnemen door te mailen naar [email protected]. Groetjes Denise
Pluspunten
Uitgebreide begeleiding, breed assortiment niet alleen sporten maar ook producten, kleding, eten,voeding etc,
VerbeterpuntenUitbreiding van hubs, het is jammer dat ik niet zoveel gebruik kan maken van de hub doordat ik in het boorden woon. Zo wordt het wel een duur abbonnement
Hi Milou, Bedankt voor het schrijven van jouw review. De kosten die jij betaald voor jouw Personal Body Plan betaal je voor het plan zelf en de coaching. Het gebruik maken van de Hub is een extra service. Dit is niet bij de kosten meegerekend. Groetjes Denise